mixtri Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Κι εμένα εκεί κοντά στο γήπεδο, παρ' όλο που δείχνει 4G+ το Xiaomi μου, με το ζόρι περνάει τα 30mbps. Δεν ξέρω γιατί. Δε έχει καμία σχέση με τους φανς του ΠΑΟΚ πάντως. ;) Πάντως 500m πιο κάτω από το γήπεδο (οδός Παπάφη) έχει κατάστημα της Cosmote. Είναι εξαιρετικά πυκνοδομημένη περιοχή. Πολύ κίνηση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Είναι εξαιρετικά πυκνοδομημένη περιοχή. Πολύ κίνηση. Εχει πανελ πανω στους πυλονες για τους προβολεις του σταδιου...Εξερετικη καλυψη κακες ταχυτητες οταν εχει κινηση...εχω πιασει στις 2 το βραδυ 230 mbps με 7 7 3 αλλα στις 9 το βραδυ οριακα χτυπουσε 80 .. https://drive.google.com/file/d/1dUVL0cVClmz4TjTHHqyhZBMVDE8w_bCR/view?usp=drivesdk Ελπιζω να εχει καποιο micrio γιατι φανταζομαι οτι στους αγωνες εχει τρομερη κινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Μπροστά από Caravel Edited December 8, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Μπροστά από Caravel Χρόνια το αναφέρω αυτό με το πρόβλημα της Vodafone... Πίσω από το Χίλτον, προς Κάραβελ. Όχι μόνο εδώ, αλλά και στη Vodafone το έχω στείλει. Από το 2016 παίζει να το έχω εντοπίσει. Οπότε αν δεν διορθώνουν τα προβλήματα σε περιοχές του κέντρου Αθήνας, φανταστείτε στην υπόλοιπη χώρα... :p Δεν είναι μόνο το ότι σέρνεται, δεν έχει καν ικανοποιητικό σήμα 4G. Σε εσωτερικό χώρο γυρίζει και σε 3G. Ας ελπίσουμε ν' αξιοποιήσει τον σταθμό της WIND εκεί κοντά, που παίζει σχετικά καλά. Edited December 8, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Θεωρώ άσκοπο να μιλάμε για το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά. Ναι λοιπόν, είναι η Cosmote, δεν αμβεβαλα ποτέ. Πάντα ήταν και θα είναι πιστεύω. Έχει όμως νόημα να μιλάμε πλέον για συγκεκριμένες περιοχές κι όχι γενικά. Να γνωρίζει ο καθένας "τι παίζει" σε κάθε περιοχή, γιατί στην τελική αυτό τον ενδιαφέρει, η περιοχή που κατοικεί και η περιοχή που δουλεύει. Σε αυτές καταναλώνει το μεγαλύτερο, αν όχι, ολόκληρο το 24ωρο του. Το αν θα πάει κάποια στιγμή μια εκδρομή ή μια βόλτα σε ένα μέρος για λίγο δεν έχει και τόση σημασία. Ναι, στα πιο απίθανα μέρη θα βρει καλό δίκτυο Cosmote. Προσωπικά ζώντας και κινούμενος στο κομμάτι Άνω Τούμπα, Θέρμη, Νέα Ραιδεστός, Αγ. Αναστασία Βασιλικών, είχα γράψει πολλές φορές παλαιότερα την αθλιότητα στο σήμα και κυρίως στις ταχύτητες της Vodafone. Για μένα ήταν η χειρότερη εταιρεία εκτός από την Άνω Τούμπα. Αντίθετα με εξέπληξε ευχάριστα η βελτίωση της Wind (απίστευτη υπεροχή σε όλα). Το τελευταίο περίπου δεκαήμερο, ως δια μαγείας, κάνοντας speed test (όπως κάνω κάθε τρεις και λίγο και με τα 3 δίκτυα) διαπιστώνω ότι από τα 2-4 MBs πήγε στα 25 χοντρικά σε ώρες αιχμής και στα 49-45 αλλά και 50+ σε ώρες μη αιχμής. Αντίθετα η Cosmote έχει χειροτερέψει απίστευτα με μέγιστες ταχύτητες 3-4Mbs και η Wind εως 10Mbs. Οι περισσότερες μετρήσεις γίνονται σε Θέρμη και Ν. Ραιδεστό. Στην Α.Τουμπα πάντως η υπεροχή της Vodafone ήταν ανέκαθεν με δεύτερη τη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Θεωρώ άσκοπο να μιλάμε για το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά. Ναι λοιπόν, είναι η Cosmote, δεν αμβεβαλα ποτέ. Πάντα ήταν και θα είναι πιστεύω. Έχει όμως νόημα να μιλάμε πλέον για συγκεκριμένες περιοχές κι όχι γενικά. Να γνωρίζει ο καθένας "τι παίζει" σε κάθε περιοχή, γιατί στην τελική αυτό τον ενδιαφέρει, η περιοχή που κατοικεί και η περιοχή που δουλεύει. Σε αυτές καταναλώνει το μεγαλύτερο, αν όχι, ολόκληρο το 24ωρο του. Το αν θα πάει κάποια στιγμή μια εκδρομή ή μια βόλτα σε ένα μέρος για λίγο δεν έχει και τόση σημασία. Ναι, στα πιο απίθανα μέρη θα βρει καλό δίκτυο Cosmote. Προσωπικά ζώντας και κινούμενος στο κομμάτι Άνω Τούμπα, Θέρμη, Νέα Ραιδεστός, Αγ. Αναστασία Βασιλικών, είχα γράψει πολλές φορές παλαιότερα την αθλιότητα στο σήμα και κυρίως στις ταχύτητες της Vodafone. Για μένα ήταν η χειρότερη εταιρεία εκτός από την Άνω Τούμπα. Αντίθετα με εξέπληξε ευχάριστα η βελτίωση της Wind (απίστευτη υπεροχή σε όλα). Το τελευταίο περίπου δεκαήμερο, ως δια μαγείας, κάνοντας speed test (όπως κάνω κάθε τρεις και λίγο και με τα 3 δίκτυα) διαπιστώνω ότι από τα 2-4 MBs πήγε στα 25 χοντρικά σε ώρες αιχμής και στα 49-45 αλλά και 50+ σε ώρες μη αιχμής. Αντίθετα η Cosmote έχει χειροτερέψει απίστευτα με μέγιστες ταχύτητες 3-4Mbs και η Wind εως 10Mbs. Οι περισσότερες μετρήσεις γίνονται σε Θέρμη και Ν. Ραιδεστό. Στην Α.Τουμπα πάντως η υπεροχή της Vodafone ήταν ανέκαθεν με δεύτερη τη Wind. Επειδή ανεβαίνω είτε Τούμπα είτε Θέρμη,για μένα η Cosmote είναι πιο σταθερή. Δεν παύει όμως η Vodafone να έχει βελτιώσει τις ταχύτητες,το είδα πριν το lockdown στη Καλαμαριά που ήταν άψογη από το Καραμπουρνάκι μέχρι τον Φοίνικα και την Νέα Κρήνη. Γενικότερα η Cosmote παρόλο την κίνηση σπάνια να έχω θέματα,ενώ με τη Vodafone έχω θέματα. Ειδικά σε Χαριλάου και στην περιοχή της Ανάληψης-Ντεπω είναι μέτρια. Η Cosmote έχει σημαντικά καλύτερες ταχύτητες. Τον τελευταίο μήνα στο βασικό νούμερο της Vodafone είμαι με 4G καθημερινά λόγω των δωρεάν 30GB από τη σταθερή και τα 15GB επειδή πλήρωσα ηλεκτρονικά τον λογαριασμό κινητής. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 @damierom...+1.000 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Χρόνια το αναφέρω αυτό με το πρόβλημα της Vodafone... Πίσω από το Χίλτον, προς Κάραβελ. Όχι μόνο εδώ, αλλά και στη Vodafone το έχω στείλει. Από το 2016 παίζει να το έχω εντοπίσει. Οπότε αν δεν διορθώνουν τα προβλήματα σε περιοχές του κέντρου Αθήνας, φανταστείτε στην υπόλοιπη χώρα... :p Δεν είναι μόνο το ότι σέρνεται, δεν έχει καν ικανοποιητικό σήμα 4G. Σε εσωτερικό χώρο γυρίζει και σε 3G. Ας ελπίσουμε ν' αξιοποιήσει τον σταθμό της WIND εκεί κοντά, που παίζει σχετικά καλά.Και μέσα στο Παγκράτι πάλι σέρνεται ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό, απλά μου κάνει εντύπωση. Τα SMS στο 13033 μου έρχονται στη Vodafone μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα, μετά την αποστολή του κωδικού μετακίνησης. Στη WIND μου έρχονται μετά από 5-10 δεύτερα, κάποιες φορές έκαναν και 30! :wacko: Ίσως να φταίει και το Roaming της Q... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Όχι κανένα θέμα στων δικών μου αριθμών με τα SMS του 13033.. σε ένα το πολύ δύο δευτερόλεπτα έρχεται η απάντηση από το σύστημα. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Wind mf2go έχω 4 νούμερα, όλοι μας τα χρησιμοποιούμε. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Παντως με cosmote ερχομαι οχι σε δευτερολεπτα σε μιλοσεκοντ...Αστραπη ..Η voda παιρνει κανα 2 3 δευτερα... Δεν ειναι τπτ το συμαντικο να χαμε να λεγαμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 (edited) Παντως με cosmote ερχομαι οχι σε δευτερολεπτα σε μιλοσεκοντ...Αστραπη ..Η voda παιρνει κανα 2 3 δευτερα... Δεν ειναι τπτ το συμαντικο να χαμε να λεγαμε :lol: Ας φτιάξουν το Wifi Calling να δέχεσαι και sms. Εγω το εχω απενεργοποιήσει,μονο προβληματα εχω στο iPhone SE. Αλλα κυριως με 4G δουλευω διοτι το Adsl σέρνεται λογω της κατάστασης. Μια μέτρηση με 4G+ B20+B3 https://www.speedtest.net/my-result/i/4311996730 Edited December 16, 2020 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Ας φτιάξουν το Wifi Calling να δέχεσαι και sms. Εγω το εχω απενεργοποιήσει,μονο προβληματα εχω στο iPhone SE. Αλλα κυριως με 4G δουλευω διοτι το Adsl σέρνεται λογω της κατάστασης. Μια μέτρηση με 4G+ B20+B3 https://www.speedtest.net/my-result/i/4311996730 Παντα με wifi calling cosmote στελνω τα μυνηματα. Εκτος αν λες για την vodafone που το wifi calling τους ειναι μετριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Παντα με wifi calling cosmote στελνω τα μυνηματα. Εκτος αν λες για την vodafone που το wifi calling τους ειναι μετριο Για Vodafone αναφέρομαι...εχω καρτοσυμβολαιο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Στα αντίστοιχα νήματα των τριών εταιρειών έχω ανεβάσει τις ταχύτητες 4G κάθε εταιρείας για την περιοχή της Ν. Ραιδεστού Θεσσαλονίκης. Πρώτη με απίστευτη διαφορά η Vodafone (να πω την αλήθεια δεν τη συμπαθούσα ανέκαθεν αλλά η αλήθεια να λέγεται), δεύτερη η Wind (τη συμπαθούσα ανέκαθεν) και τελευταία η πανελλαδικά πρώτη και καλύτερη... Cosmote.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Στα αντίστοιχα νήματα των τριών εταιρειών έχω ανεβάσει τις ταχύτητες 4G κάθε εταιρείας για την περιοχή της Ν. Ραιδεστού Θεσσαλονίκης. Πρώτη με απίστευτη διαφορά η Vodafone (να πω την αλήθεια δεν τη συμπαθούσα ανέκαθεν αλλά η αλήθεια να λέγεται), δεύτερη η Wind (τη συμπαθούσα ανέκαθεν) και τελευταία η πανελλαδικά πρώτη και καλύτερη... Cosmote.... Κι όμως με μια φίλη μου που παίζαμε online ένα παιχνίδι στο Messenger, δεν είχε επαρκές σήμα για να παίξει. Ούτε με το ρούτερ ούτε με τα δεδομένα της. Έχει Vodafone σύνδεση και στα δύο! Σταματούσε κάθε λίγο το παιχνίδι επειδή δεν είχε επαρκές σήμα στο ίντερνετ. Δηλαδή αν η Vodafone είναι πρώτη εκεί με αυτά τα χάλια, οι άλλες δύο πόσο χάλια θα έπρεπε να είναι; Για την ίδια περιοχή μιλάω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Κι όμως με μια φίλη μου που παίζαμε online ένα παιχνίδι στο Messenger, δεν είχε επαρκές σήμα για να παίξει. Ούτε με το ρούτερ ούτε με τα δεδομένα της. Έχει Vodafone σύνδεση και στα δύο! Σταματούσε κάθε λίγο το παιχνίδι επειδή δεν είχε επαρκές σήμα στο ίντερνετ. Δηλαδή αν η Vodafone είναι πρώτη εκεί με αυτά τα χάλια, οι άλλες δύο πόσο χάλια θα έπρεπε να είναι; Για την ίδια περιοχή μιλάω. Κολλαει η διασύνδεση με το εξωτερικο και ο DNS Server. Ειδικα Χαριλάου τραβάω τα μαλλιά μου μετα τις 20:30 μέχρι τις 01:00. Σταθερο και κινητο στην ιδια εταιρεια εχω. Κεφαλονια βεβαια δεν ειχα ποτε θεμα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Εγώ με Cosmote δεν έχω τέτοια θέματα στη περιοχή που μένω αλλά και στις περισσότερες περιοχές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου εξηγήσει πως γίνεται να ανοίγουν σελίδες στο ίντερνετ γρηγορότερα με ένα δίκτυο που έχει χαμηλότερες ταχύτητες κι με άλλο δίκτυο που έχει υψηλότερες ταχύτητες να αργεί να ανοίξει σελίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μηπως ειναι θεμα pings?? optoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μηπως ειναι θεμα pings?? optoStyle Αυτό είχα κι εγώ στο νου μου. Γιατί βλέπω μεγάλα ping σε μετρήσεις με 5G. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Δεν είναι μόνο τα ping. Κυρίως είναι η διασύνδεση προς το εξωτερικό που έχει ο κάθε πάροχος και εάν τρέχουν CDN της υπηρεσίας που σε ενδιαφέρει μέσα στον πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Δεν είναι μόνο τα ping. Κυρίως είναι η διασύνδεση προς το εξωτερικό που έχει ο κάθε πάροχος και εάν τρέχουν CDN της υπηρεσίας που σε ενδιαφέρει μέσα στον πάροχο. Σε επίπεδο radio. BLER. κλειδί για latency. Αν το uplink BLER είναι χάλια ξεχνάς remote control και λοιπές εφαρμογές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Σημερινή μέτρηση στα Χανιά κοντά στο εμπορικό κέντρο Ερμής σε εσωτερικό χώρο. Cosmote με 3CA https://www.speedtest.net/my-result/a/6852245327 Wind (Q) με 2CA https://www.speedtest.net/my-result/a/6852248087 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Διέσχισα τη Θεσσαλονίκη σήμερα από Βασιλικά μέχρι σιδηροδρομικό σταθμό. Πρώτη φυσικά η Cosmote σε ταχύτητες (με 5G από Καυτατζόγλειο έως και Βαρδάρη), δεύτερη με αρκετά υψηλές ταχύτητες η Vodafone και τελευταία η Wind (δυστυχώς...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts