georgebad Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Στις περιοχές που κινούμαι, στο μέρος που ζω και εργάζομαι, αλλά και όπου πήγαμε διακοπές είναι άψογη. Φυσικά και ουδείς μπορεί να έχει εικόνα για όλη την επικράτεια, κάτι τέτοιο άλλωστε είναι πολύ δύσκολο. Έτσι βγάζω το συμπέρασμα. Εγω δεν αναφερθηκα πριν σε αλλες περιοχες αναφερθηκα στην πολη μου.Επισης και εδω διακοπες που ειμαι η wind ειναι μακραν η χειροτερη. Μπορεις να ελεγξεις και το συγκριτικο Τεστ που εκανα πριν λιγο καιρο. Οπως μπορεις να δεις (σε μικρο Δειγμα ) υπαρχουν και αλλες περιοχες που η wind απλα σερνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δηλαδή με απλή μέθοδο των τριών βγάζουμε συμπέρασμα για μια περιοχή που δεν έχουμε ιδέα και απαντάμε για αυτήν, με βάση το τι γίνεται στην περιοχή μας. Καλό... Sent from my Galaxy S10e Ουδέποτε εξέφρασα άποψη για κάλυψη ή ταχύτητες σε μέρη που δεν τα γνωρίζω. Πάντα εκεί που κινούμαι. Αντιστρέφοντας την ερώτηση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι βγάζει με την ίδια μέθοδο συμπεράσματα αρνητικά για μια άλλη εταιρεία. Είναι σαφές. Άλλοι γενικευουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Όλες οι επίσημες μετρήσεις βγάζουν σε δίκτυο 1 Cosmote 2 Vodafone 3 Wind Δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιοχές που η Wind δεν είναι καλύτερη από τις άλλες δύο. Αλλά γενικά είναι η χειρότερη. Ας τα πάρουμε απόφαση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Ουδέποτε εξέφρασα άποψη για κάλυψη ή ταχύτητες σε μέρη που δεν τα γνωρίζω. Πάντα εκεί που κινούμαι. Αντιστρέφοντας την ερώτηση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι βγάζει με την ίδια μέθοδο συμπεράσματα αρνητικά για μια άλλη εταιρεία. Είναι σαφές. Άλλοι γενικευουν. Πιο πάνω μιλάει για Σέρρες ότι τα έχει φτύσει, και λες ότι είναι μια χαρά. Είναι η περιοχή σου; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Διαβάζοντας το κατάλαβα ότι εννοεί γενικά ότι τα έχει φτύσει και όχι ειδικά για την πόλη των Σερρών και την περιοχή. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενα του συμφορουμίτη, εξάλλου δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις σε καμία περίπτωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) Επειδή εγώ πληρώνω το 70αρι και μου φάγατε τα αυτιά ότι μαδάει και σπέρνει παντού απαιτώ να μην έχω 1.61 με 2 mbps ταχύτητα όταν ανεβαίνω στην βόρεια Ελλάδα και στην Θράκη και σε αρκετά μέρη στην αττική. Αυτό που την σώζει είναι η λίγο καλύτερη κάλυψη στην επαρχία αλλά το σίγουρο είναι ότι όχι στην βόρεια Ελλάδα που είναι πίτα. Εδώ και στο Παγκράτι σέρνεται ώρες αιχμής με 10mbps και κάτω και η δικαιολογία όταν μου τηλεφώνησαν από την cosmote ήταν ότι παίρνετε από τις κεραίες του Υμηττού για αυτό. Ανάθεμα αν ήξερε τι έλεγε το άτομο που κάλεσε. Από τις άλλες τα περίμενα αλλά όχι από την Cosmote με παρατημένους τόσους νομούς. Παρεμπιπτόντως μετά το αεροδρόμιο Χρυσούπολης στο χωριό πηγή είναι η μονή που έχει κάλυψη σοβαρή και ταχύτητες (cosmote). Και για αυτούς που χλευάζουν οι αρμόδιες αρχές είναι η EETT και ο Συνήγορος του Καταναλωτή. Edited August 11, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Αν το πληρώνεις το 70αρι, έχεις λόγο που το κάνεις. Αν είχες τόση ανάγκη να πιάνει εκεί που τόσα χρόνια μας λες ότι έχει πρόβλημα, δεν θα το έκανες. Πιο μεγάλη ανοησία από το να πάει κανείς να κάνει συμβόλαιο επειδή "του έφαγαν τα αυτιά" σε ένα forum ότι πιάνει παντού, δεν υπάρχει. Ειδικά όταν διατείνεται πως είναι ειδικός μιας η δουλειά του έχει να κάνει άμεσα με τα δίκτυα. Σαν να λέμε πως αν το 99% του forum διαδίδει διαδίδει πως είναι καλή ιδέα να χώσεις το κεφάλι σου επί μισάωρο στη θάλασσα και να πνιγείς, και θα πας να το κάνεις. Αλλά όλα είναι υποθετικά. Αν το πληρώνεις, το 70αρι. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Αν το πληρώνεις το 70αρι, έχεις λόγο που το κάνεις. Αν είχες τόση ανάγκη να πιάνει εκεί που τόσα χρόνια μας λες ότι έχει πρόβλημα, δεν θα το έκανες. Πιο μεγάλη ανοησία από το να πάει κανείς να κάνει συμβόλαιο επειδή "του έφαγαν τα αυτιά" σε ένα forum ότι πιάνει παντού, δεν υπάρχει. Ειδικά όταν διατείνεται πως είναι ειδικός μιας η δουλειά του έχει να κάνει άμεσα με τα δίκτυα. Σαν να λέμε πως αν το 99% του forum διαδίδει διαδίδει πως είναι καλή ιδέα να χώσεις το κεφάλι σου επί μισάωρο στη θάλασσα και να πνιγείς, και θα πας να το κάνεις. Αλλά όλα είναι υποθετικά. Αν το πληρώνεις, το 70αρι. Sent from my Galaxy S10e Όπως και να έχει οποίοι και να είναι οι λόγοι η ουσία είναι ότι από την τελευταία φορά που ανέβηκα ξεφτιλίστηκε εντελώς το πράγμα. Το άφησαν και όπου πάει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Όπως και να έχει οποίοι και να είναι οι λόγοι η ουσία είναι ότι από την τελευταία φορά που ανέβηκα ξεφτιλίστηκε εντελώς το πράγμα. Το άφησαν και όπου πάει. Δεν νομιζω μια εταιρια η οποια επενδυει τοσα λεφτα εν ετη 2020 για να εγξηχρονισει τον εξοπλισμο της και να αναβαθμησει το δικτυο της , να ξεχασε μια περιοχη ετσι απλα.....Υπαρχουν πιστευω και εξωτερικοι παραγωντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δεν νομιζω μια εταιρια η οποια επενδυει τοσα λεφτα εν ετη 2020 για να εγξηχρονισει τον εξοπλισμο της και να αναβαθμησει το δικτυο της , να ξεχασε μια περιοχη ετσι απλα.....Υπαρχουν πιστευω και εξωτερικοι παραγωντεςΜιλώντας με ντόπιους δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν ανέβεις και μπεις μέσα στην πόλη θα το διαπιστώσεις από μόνος σου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Μιλώντας με ντόπιους δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν ανέβεις και μπεις μέσα στην πόλη θα το διαπιστώσεις από μόνος σου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θυμασαι και εγω ερχομαι απο ενα χειμωνα που η cosmote ηταβ Απαραδεκτη..Σε καταλαβαινω..Γυρνα σε 3G ..θα βοηθησει (λυπαμαι που το λεω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) Αν θυμασαι και εγω ερχομαι απο ενα χειμωνα που η cosmote ηταβ Απαραδεκτη..Σε καταλαβαινω..Γυρνα σε 3G ..θα βοηθησει (λυπαμαι που το λεω)Δεν με πειράζει θα επιστρέψω Αθήνα σε λίγες μέρες απλά το αναφέρω. Edit: Σε 3G 14.3/1.29 Mbps πολύ καλύτερα από 2.9/1.74 Mbps σε LTE. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 11, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δεν με πειράζει θα επιστρέψω Αθήνα σε λίγες μέρες απλά το αναφέρω. Edit: Σε 3G 14.3/1.29 Mbps πολύ καλύτερα από 2.9/1.74 Mbps σε LTE. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφου ειναι αδια η τριτη γενια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Αξεπέραστο το δίκτυο της Vodafone στο Ρέθυμνο! Server: Wingo και στα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Αξεπέραστο το δίκτυο της Vodafone στο Ρέθυμνο! Server: Wingo και στα δύο Γιατι δεν ειναι δα και οι ταχυτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Χθες το μεσημέρι μέτρηση με Cosmote στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Η πρώτη μέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στην δεύτερη μου έβγαλε το παρακάτω με Β3. https://www.speedtest.net/my-result/a/6378086080 Με Wind στο ίδιο σημείο επίσης με Β3. https://www.speedtest.net/my-result/a/6378090120 Λίγη ώρα πριν στην πλατεία Δικαστηρίων με Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/a/6377977559 Δεν αμφιβάλλω ότι στην ηπειρωτική Ελλάδα η Cosmote είναι αρκετά καλή σε κάλυψη και σε ταχύτητα αλλά εδώ στον νομό Χανίων πραγματικά είναι παρατημένο το δίκτυο με πολλά προβληματικά σημεία. Αντίθετα οι άλλες δύο έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε σημείο να σου δίνει την εντύπωση ότι πλέον η Cosmote είναι η τρίτη εταιρεία σε κάλυψη στην περιοχή. Δυστυχώς... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Χθες το μεσημέρι μέτρηση με Cosmote στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Η πρώτη μέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στην δεύτερη μου έβγαλε το παρακάτω με Β3. https://www.speedtest.net/my-result/a/6378086080 Με Wind στο ίδιο σημείο επίσης με Β3. https://www.speedtest.net/my-result/a/6378090120 Λίγη ώρα πριν στην πλατεία Δικαστηρίων με Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/a/6377977559 Δεν αμφιβάλλω ότι στην ηπειρωτική Ελλάδα η Cosmote είναι αρκετά καλή σε κάλυψη και σε ταχύτητα αλλά εδώ στον νομό Χανίων πραγματικά είναι παρατημένο το δίκτυο με πολλά προβληματικά σημεία. Αντίθετα οι άλλες δύο έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε σημείο να σου δίνει την εντύπωση ότι πλέον η Cosmote είναι η τρίτη εταιρεία σε κάλυψη στην περιοχή. Δυστυχώς... Εχει κοσμο και οντως δεν εχει πυκνο δικτυο. Μακαρι να ηταν παντου σφεντονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Τα λιγότερα προβλήματα δικτύου πάντως τα έχει τελικά η Wind. Πρώτη στα μπλακ άουτ ήταν παραδοσιακά η Cosmote. Τώρα τελευταία την ακολουθεί κατά πόδας η Vodafone βλέπω... δυστυχώς. Απ το κακό στο χειρότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Εμένα μου φαίνεται φυσιολογικό. Έχει τους λιγότερους χρήστες το δίκτυο. Βέβαια όταν αρχίζει και γεμίζει είναι μη χρηστικό. Οκ, δεν είναι βλάβη αυτό, αλλά χαρακτηριστικό του δικτύου της wind έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή. Αν δεν έχεις band 3 με 20mhz όπως οι άλλοι δύο, δεν κάνεις τίποτα σε περιοχές με πολύ κόσμο. Όπως τώρα, που για να γράψω αυτό το μήνυμα έπρεπε να μετακινηθώ και να ανοιγοκλείσω τη λειτουργία πτήσης 2 φορές για να πιάσω 4G. Αρχικά με είχε ρίξει σε 3G που δεν άνοιγε τίποτα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Τα λιγότερα προβλήματα δικτύου πάντως τα έχει τελικά η Wind. Πρώτη στα μπλακ άουτ ήταν παραδοσιακά η Cosmote. Τώρα τελευταία την ακολουθεί κατά πόδας η Vodafone βλέπω... δυστυχώς. Απ το κακό στο χειρότερο... Η σταθερότητα είναι χαρακτηριστικό της Wind. Χρόνια συνδρομητής, από το μακρινό 1998, δεν έχω να θυμάμαι πολλές φορές που να με άφησε το δίκτυο. Επομένως, η σωστή διαπίστωσή σου φίλε, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Χθες το μεσημέρι μέτρηση με Cosmote στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Η πρώτη μέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στην δεύτερη μου έβγαλε το παρακάτω με Β3. https://www.speedtest.net/my-result/a/6378086080 Με Wind στο ίδιο σημείο επίσης με Β3. https://www.speedtest.net/my-result/a/6378090120 Λίγη ώρα πριν στην πλατεία Δικαστηρίων με Cosmote https://www.speedtest.net/my-result/a/6377977559 Δεν αμφιβάλλω ότι στην ηπειρωτική Ελλάδα η Cosmote είναι αρκετά καλή σε κάλυψη και σε ταχύτητα αλλά εδώ στον νομό Χανίων πραγματικά είναι παρατημένο το δίκτυο με πολλά προβληματικά σημεία. Αντίθετα οι άλλες δύο έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε σημείο να σου δίνει την εντύπωση ότι πλέον η Cosmote είναι η τρίτη εταιρεία σε κάλυψη στην περιοχή. Δυστυχώς... Η Cosmote στα Χανιά είναι για τα πανηγύρια και μεγάλη βλακεία που άφησα την Vodafone.Ούτε κάν στα κεντρικά τους καταστήματα δεν έχουν σήμα. Wind Vodafone με διαφορά το καλύτερο σήμα στον Νομό Χανίων. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Τις τελευταίες μέρες δε μπορώ να συνδεθώ σε κοσμοτε σε roaming στο βασικό μου νούμερο (στο εταιρικό δεν έχω πρόβλημα). Το ίδιο και η αδελφή μου η οποία αναγκαστικά μπήκε σε Wind. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόση διαφορά έχει. Από κολλήματα μέχρι ''δεν εχει σήμα''. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Μέχρι στιγμής με κοσμοτε δεν είχα ακούσει τη φωνή της :lol: με wind συνεχώς γκρινιάζει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ό,τι πιο σουρεάλ μπορείς να δεις με την συνεγκατασταση στα δίκτυα. Η Vodafone έχει συνδεθεί με σημείο που βρίσκεται κεραία της WIND (5ψηφιο eNB) και η WIND με της Vodafone (4ψηφιο). :lol: (το bw στη WIND είναι 20) ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις τελευταίες μέρες δε μπορώ να συνδεθώ σε κοσμοτε σε roaming στο βασικό μου νούμερο (στο εταιρικό δεν έχω πρόβλημα). Το ίδιο και η αδελφή μου η οποία αναγκαστικά μπήκε σε Wind. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόση διαφορά έχει. Από κολλήματα μέχρι ''δεν εχει σήμα''. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Μέχρι στιγμής με κοσμοτε δεν είχα ακούσει τη φωνή της :lol: με wind συνεχώς γκρινιάζει. Vodafone δεν υποστηρίζει το roaming; Από τις περιγραφές σου, πρέπει να είναι τραγική η WIND στο Πήλιο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μπας και είναι λάθος της εφαρμογής; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Μπας και είναι λάθος της εφαρμογής; Το bandwidth στη WIND είναι λάθος. Το eNB όμως όχι. Έχει γίνει συνεγκατασταση μέσω Victus στα 2 αυτά σημεία. Το ωραίο είναι ότι στην κεραία 1773 η Vodafone είχε μόνο B20, ενώ η WIND έχει βάλει 4G+. :p Υ.Γ. Όταν άνοιξα data στη WIND, συνδέθηκε και αυτή με τη δική της κεραία, που είναι και πιο κοντά. Edited August 18, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts