Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://techblog.dallasnews.com/preiphone.jpg[/imgalign]Διάβασα ένα άρθρο στο 24/7 Wall Street το οποίο μου προκάλεσε έκπληξη και στο οποίο αναφέρεται ότι η Palm θα εξαφανιστεί μέχρι το 2010. Κατά καιρούς κοιτάζω αρκετά τα δημοσιεύματα σχετικά με το πολυαναμενόμενο Pre το οποίο μάλιστα πιστεύεται ότι θα αποτελέσει ουσιαστικό αντίπαλο του iPhone, παρόλο που το "iPhone killer" είναι ένας τίτλος που έχει φορεθεί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Σύμφωνα με την ανάλυση στο άρθρο, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι σχεδόν κανείς από τους κατόχους συσκευών iPhone και Blackberry δεν είναι διατεθειμένος να πραγματοποιήσει την μετάβαση στην καινούρια συσκευή της Palm και για το λόγο αυτό η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να επεκτείνει την αγορά σε σημαντικό βαθμό εάν επιθυμεί να αποκτήσει μερίδιο για τη συσκευή της, μεσούσης της οικονομικής ύφεσης. Το συμπέρασμα αυτό σε συνδυασμό με την επιλογή για αποκλειστική διάθεση της συσκευής μέσω του 3ου μεγαλύτερου παροχέα στην Αμερική, ο οποίος μάλιστα καταγράφει απώλειες συνδρομητών κατά τα τελευταία 2 χρόνια, οδηγεί τους αναλυτές σε εξαγωγή πόρισματος στο οποίο αναφέρεται ότι The launch of the “Pre” is a disaster in the making.

 

Έχουν περάσει 2 χρόνια από την εισαγωγή του iPhone στην παγκόσμια αγορά και σχεδόν 1 χρόνος από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Αναμένεται πολύ σύντομα η κυκλοφορία της έκδοσης iPhone OS 3.0 η οποία θα ενσωματώνει πολλά και σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν απαίτηση πολλών κατόχων και υποψήφιων αγοραστών της συσκευής. Επιπλέον, είναι σχεδόν βέβαιη η κυκλοφορία μίας συσκευής με αναβαθμισμένο hardware.

 

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την μέχρι τώρα χρήση της συσκευής; Σε ποιο βαθμό θεωρείτε ότι ικανοποιεί τις ανάγκες σας; Τι είναι αυτό που θα σας έκανε να προχωρήσετε στην αγορά μίας διαφορετικής συσκευής; Πιστεύετε ότι το iPhone θα έχει μέλλον στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας; Νομίζετε ότι θα εξακολουθήσει να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων;

 

Έχω επισημάνει το θέμα με το πρόθεμα [Συζήτηση]. Συζητήσεις ασφαλώς διεξάγονται σε όλα τα θέματα αυτής της ενότητας. Ωστόσο, ο λόγος της επισήμανσης είναι για να διαχωρίσω το περιεχόμενο της συζήτησης από αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς. Είναι κρίμα να αποφεύγουμε ανταλλαγές απόψεων στα συγκεκριμένα θέματα από φόβο ότι η συζήτηση θα παρεκτραπεί.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα, το iPhone 3G είναι μια συσκευή που κάνει σχεδόν τα πάντα. Όταν η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, πολλοί αποδοκίμασαν την κίνησή της, καθώς θεώρησαν ότι δε θα υπάρξει επιτυχία και θα είναι πολύ δύσκολη συσκευή. Που έχουμε φτάσει? Να έχει σημειώσει εκατομμύρια πωλήσεις στην Αμερική, αλλά και παγκοσμίως. Εμένα, προσωπικά, με καλύπτει αφάνταστα σε όλους τους τομείς, και, ομολογώ, πως όταν το αγόρασα, φοβήθηκα πως θα είναι δύσκολη η μετάβαση από το SE K850i στο iPhone 3G. Φυσικά έκανα λάθος... Μη μιλήσω βέβαια για ποιότητα κατασκευής, καθώς είναι ΑΡΙΣΤΗ, και είχα συνηθίσει τα τελευταία μου κινητά με τριξίματα, καπάκια που δε κούμπωναν...

Για μένα, υπάρχει μόνο ένα αρνητικό: Το ότι γρατσουνίζεται πολύ εύκολα. Ειδικά το πίσω μέρος είναι ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ. Δε μπορούμε να τα έχουμε όμως όλα... Ένα ξέρω: Το iPhone ήταν επανάσταση για τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι δεν θα αντικαθιστούσα το iPhone με καμία συσκευή... Η μόνη ίσως με βάση τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσε να είναι το Palm Pre. Αλλά κι αυτό με την OS 3.0 και την επερχόμενη νέα έκδοση του iPhone θα επισκιαστεί...

Το iPhone αυτή τη στιγμή είναι το πιο συγκροτημένο κινητό τηλέφωνο. Ξέρεις κάθε στιγμή πού πρέπει να ψάξεις για να βρεις τί. Κάτι που πάντα μου έλειπε από τα S60 τηλέφωνα. Αναφέρομαι φυσικά στην ύπαρξη του App Store το οποίο δεν είναι τυχαίο ότι έχει φτάσει σε ένα δις downloads μέσα σε 9 μήνες... Και παρόλο που έφαγε πολύ κριτική για το ζήτημα με το κλείδωμα της συσκευής αποκλειστικά στο App Store, αυτή η τακτική είναι που κρατά το iPhone τόσο συγκροτημένο.Σε συνδυασμό δε με το iTunes κάνει τον συγχρονισμό δεδομένων παιχνιδάκι. Εταιρίες όπως η Nokia μόλις τώρα έχουν αρχίσει να καταφέρνουν τόσο εύκολο συγχρονισμό δεδομένων -είτε over-the-air είτε μέσα από pc suite.

Μεγάλο αβαντάζ φυσικά δίνει και το γεγονός ότι η ίδια η Apple ελέγχει όλους τους συνεργάτες της. Δεν επικρατεί αυτό το μπάχαλο που γίνεται με τις υπόλοιπες συσκευές με ρυθμίσεις, προγράμματα και λοιπά. Μέχρι και τώρα με το MMS η Apple είναι αυτή που θα αναλάβει εξ αρχής την εγκατάσταση των μοντέρνων -σύγχρονων- ρυθμίσεων (κάτι το οποίο έγινε πραγματικότητα από τις άλλες εταιρίες μόλις 3-4 χρόνια πριν).

Link to comment
Share on other sites

Με καμία, και για κανένα λόγο! Έχει πραγματικά ότι ακριβώς χρειάζομαι! Πρίν την ανακοίνωση του έψαχνα στην αγορά για ένα κινητό που να μην έχει καμιά τρομερή κάμερα (για να μην ανεβαίνει η τιμή χωρίς λόγο), να είναι πλήρες mp3 player όπως το iPod mini που είχα εκείνη την περίοδο, να μπορώ να βλέπω τα e-mail μου χωρίς να έχω καμιά περίεργη συσκευή, να μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ από παντού με έναν πραγματικό browser και να κάνω κλήσεις χωρίς πρόβλημα. Δεν με ενδιέφερε ούτε το μέγεθος ούτε το βάρος... Και τότε ανακοινώθηκε το iPhone (2G) και ήταν όλα όσα ζητούσα. Τώρα βλέπω τα άλλα κινητά κ μου φαίνοντε άχρηστα! Ίσως το μόνο που να με ενδιαφέρει σαν έξτρα να είναι το GPS και η video κλήσεις, οπότε πιστεύω ότι το new iphone που θα βγεί το καλοκαίρι θα με καλύψει πλήρως και σε αυτούς τους τομείς.

 

Βέβαι δν είναι μόνο όσα ανέφερα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Iphone ιδανικό για μένα, απλά αυτές ήταν οι απαιτήσεις που είχα. Πλέον με όσα έχω δεί δν με ικανοποιεί κανένα κινητό περισσότερο από το iPhone... :) :)

 iPhone 3G S⃣
Link to comment
Share on other sites

Με καμία.

 

Πολλοί iPhone killers βγήκαν, βγάινουν και θα βγουν. Όλοι θα αναμένονται, θα λάμπουν και μετά θα εξαφανίζονται. Το μόνο πουθα μένει θα είναι το iPhone να κυριαρχεί στους "Διαξιφισμούς".

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Link to comment
Share on other sites

Για να μην επαναλάβω και εγώ τα όσα ήδη αναφέρθηκαν από τους "συναδέλφους¨θα ήθελα απλώς να προσθέσω την πολύ σημαντική ολοκλήρωση του iPhone με άλλες συσκευές (desktops / laptops) και το "σύννεφο" του mobile me δημιουργώντας ουσιαστικά μια μοναδική συνολική πλατφόρμα για ψυχαγωγία και παραγωγικότητα.

 

Με αυτή την οπτική το Palm Pre εμφανίζεται εξαιρετικά "ανάδελφο" όσο και καλή συσκευή αυτή να είναι αυτοτελώς (αν είναι, αυτό θα φανεί όταν κυκλοφορήσει).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

Μόνο με το Pre, και αυτό υπό προϋποθέσεις...

1. Ύπαρξη εφαρμογών (αν και εκεί το iPhone και το AppStore είναι παρασάγγας μπροστά)

2. Σωστή λειτουργεία του Synergy (συμψηφισμός δεδομένων από διάφορες διαδικτυακές πηγές - Google, Microsoft, Facebook κλπ). Εδώ νομίζω πως υπερέχει το Pre με την έννοια της μη ύπαρξης ανάγκης συγχρονισμού

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Στην παρούσα φάση με ΚΑΝΕΝΑ! Εξηγώ:

1) Το λειτουργικό δουλεύει όπως ακριβώς στην διαφήμιση. Ούτε κολλήματα, σωστή απόκριση, τα πάντα όλα. Κανένα iphone - killer που έχω δοκιμάσει δεν έχει αυτή την δυνατότητα και αυτό είναι καθαρά θέμα λειτουργικού (OS X), πραγματικά (προς το παρόν) άφταστο.

2) Ο χαμός με τις εφαρμογές δεν έχει προηγούμενο. Οι υπόλοιπες εταιρείες κινητών, με την ανακοίνωση του αρχικού μοντέλου, ήταν ήδη πίσω και τώρα είναι ακόμη πιο πισω. Η apple έχει καταφέρει να "ενσωματώσει" ένα κάρο developers και όσοι δεν γνωρίζουν iphone dev τραβάνε τα μαλιά τους με τα λεφτά που χάνουν (ή δεν κερδίζουν καλύτερα).

3) Είναι η μοναδική συσκευή που οι διαδικτυακές εφαρμογές είναι εύχρηστες (πάντα για μένα).

4) Syncing: ούτε drivers, ούτε αλλα προγράμματα, ούτε προβλήματα στην μεταφορά από και προς το τηλέφωνο. Έχεις itunes και χειρίζεσαι τα πάντα από εκεί. Ραντεβού, τηλέφωνα, μουσική, ringtones, video.

Συμπερασματικά, η apple έχει καταφέρει να φτιάξει το τηλέφωνο που ήθελα. Απλό, λειτουργικό. Μόνο η μπαταρία θα ήθελα να κρατά περισσότερο, μόνο αυτό.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Ίσως με κάποιο της σειράς Nokia Arte ή κάποιο μεταγενέστερο της σειράς 8, μόνο λόγω ποιότητας κατασκευής.

Το iPhone μου προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα χρειάζομαι, αλλά μου προσφέρει και όλα όσα χρειάζομαι.

Link to comment
Share on other sites

Εγω,οπως φαινεται και στην υπογραφη μου,εχω δοκιμασει και συνεχιζω,τα περισσοτερα αξιολογα κινητα!Και μεχρι πριν την αγορα του iphone μου(1/9/08),αλλαζα τα κινητα σαν τα πουκαμισσα που λεει ο λογος!!Το μονο που δεν μπορω να αποχωριστω ειναι αυτο!Μονο μια φορα εκανα το λαθος να το δωσω και το μετανιωσα οικτρα!!!Βεβαια,μετα απο 2 εβδομαδες αποχωρισμου,το ξαναγορασα!!Πραγματικα τα εχει ολα,η σχεδον ολα.Αν ειχε λιγο καλυτερη καμερα,bluetooth(απο την αρχη),mms(απο την αρχη),θα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!Με την επερχομενη νεα εκδοση(3)ομως,απ'οτι φαινεται,θ'αγγιξει την τελειοτητα!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Αν βαλουν στο νεο iphone ραδιοφωνο τοτε πραγματικα δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω ξανα συσκευη.
Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και μονο με καθε νεο μοντελο iPhone!!!!!!

Που στην ουσια αναβαθμιση ειναι.... :lol:

Κανει τα παντα οπως εχει προαναφερθει οποτε δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο.

 

(Προσθηκη)

murex το διαβολακι του BSD τα σπαει. το εχω κανει τατουαζ οπως ακριβως ειναι!!!!

Link to comment
Share on other sites

[οφ] Παλιός bsd-άς γαρ [/οφ]
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και δεν θα αλλαζα το iPhone μου με καμια συσκευη.

 

Αρχικα γιατι η κατασκευη ειναι αψογη.Το λειτουργικο ειναι απλα μοναδικο.Το browsing δεν συγκρινεται.Η τεχνολογια της μπαταριας ειναι τελεια και οσο παει γινεται τελειοτερη(Απλα σκεφτειτε τι ενεργειακες αναγκες εχει μια τετοια συσκευη).Επειτα το ραγδαιο app developing.

 

Τι να πω?Οτι και να πω ειναι λιγο!

 

Μπορει η Nokia,SE,Motorola κλπ να βγαζουν κινητα εδω και χρονια αλλα η Apple με την πρωτη συσκευη τους εβαλε γυαλια.:cool:

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Αν βαλουν στο νεο iphone ραδιοφωνο τοτε πραγματικα δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω ξανα συσκευη.

Ραδιόφωνο η Apple δεν θα βάλει αλλά με το νέο SDK όλο και θα βγουν πρόσθετα αξεσουάρ για ραδιόφωνο. Κυκλοφορεί βέβαια και radio headset από την Apple για το iPod αλλά στο χέρι της είναι αν θα επιτρέψει την συμβατότητα με το iPhone.

Link to comment
Share on other sites

Ραδιόφωνο η Apple δεν θα βάλει αλλά με το νέο SDK όλο και θα βγουν πρόσθετα αξεσουάρ για ραδιόφωνο. Κυκλοφορεί βέβαια και radio headset από την Apple για το iPod αλλά στο χέρι της είναι αν θα επιτρέψει την συμβατότητα με το iPhone.

 

Ας ειναι και ετσι! Αρκει να δωθει αξιοπρεπη λυση εστω και με συμβατοτητα με το επισημο αξεοσυαρ της apple. Παντως οι φημες λενε οτι πολυ πιθανο να εχει τελικα ραδιο

Link to comment
Share on other sites

http://images.macrumors.com/article/2009/04/23/115748-billion_apps_500.png

 

[imgalign]http://img8.imageshack.us/img8/677/picture1iyq.png[/imgalign]Στην ιστοσελίδα της Apple και στo iTunes store έχει αναρτηθεί ειδική ανακοίνωση η οποία μας ενημερώνει ότι το App Store έχει φτάσει το ένα δισεκατομμύριο downloads. Κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Apple σε ειδική εκστρατεία προώθησης της εκατομμυριοστής εφαρμογής, πρόσφερε τη δυνατότητα σε όσους κατέβαζαν κάποια εφαρμογή (εμπορική ή δωρεάν) ή συμπλήρωναν μία ειδική αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό, να συμμετέχουν σε κλήρωση με βραβεία συνολικής αξίας πέραν των $13,000. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε μόλις τα downloads έφτασαν το 1 δις και οι νικητές -οι οποίοι συμμετέχουν από όλες τις χώρες όπου υπάρχουν App Stores- θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον.

 

H Apple αποκάλυψε χθες ότι έχει πωλήσει μέχρι στιγμής 37 εκατομμύρια iPhones και iPod Touches. Οι εφαρμογές που κυκλοφορούν μέσω του App Store ξεπερνούν τις 35,000.

 

είδηση από MacRumors

Link to comment
Share on other sites

Οι δημοφιλέστερες εμπορικές εφαρμογές:

 

Crash Bandicoot Nitro Kart

Vivendi Games Mobile

Category: Games

 

Moto Chaser

Freeverse, Inc.

Category: Games

 

Super Monkey Ball

SEGA

Category: Games

 

iFart Mobile

InfoMedia, Inc.

Category: Entertainment

 

Koi Pond

Brandon Bogle

Category: Entertainment

 

Pocket Guitar

Shinya Kasatani

Category: Music

 

Pocket God

Bolt Creative

Category: Entertainment

 

Touchgrind

Illusion Labs

Category: Games

 

Enigmo

Pangea Software, Inc.

Category: Games

 

Flick Fishing

Freeverse, Inc.

Category: Games

 

Cro-Mag Rally

Pangea Software, Inc.

Category: Games

 

iHunt

John Moffett

Category: Games

 

Bejeweled 2

PopCap Games, Inc.

Category: Games

 

TETRIS®

Electronic Arts

Category: Games

 

Ocarina

Smule

Category: Music

 

iShoot

Ethan Nicholas

Category: Games

 

iBeer

Hottrix

Category: Entertainment

 

Texas Hold’em

Apple inc.

Category: Games

 

Fieldrunners

Subatomic Studios, LLC

Category: Games

 

MONOPOLY Here & Now world edition

Electronic Arts

Category: Games

Link to comment
Share on other sites

Οι δημοφιλέστερες δωρεάν εφαρμογές:

 

Facebook

Facebook

Category: Social Netwo…

 

PAC-MAN Lite

Namco Networks A…

Category: Games

 

Urbanspoon

Urbanspoon

Category: Travel

 

MySpace Mobile

MySpace.com

Category: Social Netwo…

 

Google Earth

Google

Category: Travel

 

Backgrounds

Stylem Media

Category: Entertainment

 

Movies

Flixtster

Category: Entertainment

 

Virtual Zippo® Lighter

Moderati

Category: Lifestyle

 

Pandora Radio

Pandora Media, Inc.

Category: Music

 

Touch Hockey: FS5

FlipSide5, Inc.

Category: Games

 

iBowl

SGN

Category: Games

 

The Weather Channel®

The Weather Channel I…

Category: Weather

 

Tap Tap Revenge

Tapulous

Category: Games

 

Labyrinth Lite Edition

Codify AB

Category: Games

 

Lightsaber Unleashed

TheMacBox

Category: Entertainment

 

BubbleWrap

Orsome

Category: Entertainment

 

Shazam

Shazam Entertainment…

Category: Music

 

Flashlite

John Haney Software

Category: Utilities

 

Sol Free Solitaire

Smallware

Category: Games

 

Remote

Apple inc.

Category: Entertainment

Link to comment
Share on other sites

Αν είχες δει την παρουσίαση του OS 3.0, υπήρχε ένα κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκαν για τις δυνατότητες και τη συνδεσιμότητα του iphone με διάφορες συσκευές. Συγκεκριμένα έδωσαν παραδείγματα από ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, μετρητές ζαχάρου (γλυκόζης στο αίμα) κ.α. Φαντάσου την ευκολία ενός ασθενούς να μπορεί να μετράει το ζάχαρο ή την πίεση του και να αποθηκεύει τα δεδομένα ή να τα στέλνει αμέσως στον ιατρό του μέσω του iphone! Αν το σκεφτεί κανεις, λύνει τα χέρια των γιατρών που μπορούν άμεσα να ρυθμίζουν δόσεις φαρμάκων.

Έτσι λοιπόν άφησαν να εννοηθεί ότι δεν βλέπουν το iphone ως ένα τηλέφωνο, αλλά μια πλατφόρμα επικοινωνίας, ελέγχου και ανταλλαγής δεδομένων πάσης φύσεως. Το τσιπάκι του GSM είναι απλά το κερασάκι, το μόντεμ. Όλα τα άλλα είναι υπολογιστής και αυτή είναι η διαφορά από τις άλλες εταιρείες κινητής. Θέλουν να χρησιμοποιούμε το iphone ως το r/c των συσκευών μας, καλό γι' αυτούς καλό και για εμάς.

Ραδιόφωνο? άνετα! Δεν είναι απαραίτητο να το φτιάξει η apple μπορείς και εσύ (που λέει ο λόγος). :lol:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά ίσως να δοκίμαζα κάποια Android based συσκευή αλλά το iPhone μάλλον θα το χω για πολύ καιρό ακόμα
Link to comment
Share on other sites

Με ΚΑΜΜΙΑ!!!!! Ηδη δοκιμασα (αγορασα) το OMNIA που ολοι εγραφαν και το διειδιδαν σαν iphone :cry:killer:ninja: αλλα.....:wacko:ΜΠΑΑΑΑΑ:wacko:....χαλια χαλια χαλια το εδωσα μετα απο 2 ημερες!!!!! οποτε αν αλλαζα τηλεφωνο - gadget παλι iphone Θα επαιρνα!!!!!!!

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Link to comment
Share on other sites

Τιποτα μεχρι τωρα δεν μπορει να αντικαταστησει τo IPHONE μου.Oλα ειναι κακοι μιμητες του.Και η v.3.0 θα διορθωσει καποιες ελλειψεις του και θα το κανει ακομα καλυτερο.
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...