Jump to content

Conflict

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Conflict

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Conflict's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Conflict

    Counter Strike

    Paidia simera agorasa to source kai den mporw na brw pws anoigei i console gia entoles!!As me fotisei kapoios!! Episis isxuoun oi idies entoles me to cs1.6?
  2. Επαιζα World of Warcraft αλλα σταματησα και τωρα παιζω κανα CS αραια και που!! Παιζω και κανα ποκερ στο facebook :cool:
  3. Τελικα αγορασα μια κρεμα απο το κωμωτηριο με 15€. Θα την δοκιμασω το βραδυ που θα βγω εξω.Ελπιζω να πιασει τα λεφτα της :)
  4. Εχει δοκιμασει κανεις να κανει styling με κρεμα? Μου βαλαν την τελευταια φορα που πηγα για κουρεμα και μπορω να πω πως ηταν καλο.Τωρα σκεφτομαι να παω να το αγορασω αλλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος μονο με μια χρηση...Χρησιμοποιει κανεις κατι αναλογο?
  5. Ο αφρος της Nivea ειναι πολυ καλος αλλα δεν ξερω αν κανει για την περιπτωση σου!
  6. Φυσικα και δεν θα αλλαζα το iPhone μου με καμια συσκευη. Αρχικα γιατι η κατασκευη ειναι αψογη.Το λειτουργικο ειναι απλα μοναδικο.Το browsing δεν συγκρινεται.Η τεχνολογια της μπαταριας ειναι τελεια και οσο παει γινεται τελειοτερη(Απλα σκεφτειτε τι ενεργειακες αναγκες εχει μια τετοια συσκευη).Επειτα το ραγδαιο app developing. Τι να πω?Οτι και να πω ειναι λιγο! Μπορει η Nokia,SE,Motorola κλπ να βγαζουν κινητα εδω και χρονια αλλα η Apple με την πρωτη συσκευη τους εβαλε γυαλια.:cool:
  7. Ουτε το ηξερα οτι ειναι απο το BiteSMS...Κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις :rolleyes:
×
×
  • Create New...