Demis_CY Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/index.htm Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Oσοι εχουν το fat να μην κανουν update σε 3.21 γιατι θα χασουν το other os... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλημέρα σε όλους....θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει πως να φτιάξω το ps3....ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει οποιοδήποτε dvd που βάζω...δεν βγάζει κάποιο μήνυμα απλά ότι και να του βάλω δεν με πάει στο αντίστοιχο menu για να τρέξει το dvd....όπως επίσης παρατήρησα ότι δεν διαβάζει καν το dvd....όπως βάζω το dvd στο drive έτσι μου το βγάζει...ξέρει κανείς τι να κάνω να γλιτώσω να το στείλω στην sony???ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλημέρα σε όλους....θα ήθελα την βοήθεια όποιου γνωρίζει πως να φτιάξω το ps3....ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει οποιοδήποτε dvd που βάζω...δεν βγάζει κάποιο μήνυμα απλά ότι και να του βάλω δεν με πάει στο αντίστοιχο menu για να τρέξει το dvd....όπως επίσης παρατήρησα ότι δεν διαβάζει καν το dvd....όπως βάζω το dvd στο drive έτσι μου το βγάζει...ξέρει κανείς τι να κάνω να γλιτώσω να το στείλω στην sony???ευχαριστώ εκ των προτέρων Δυστυχώς ενός φίλου που είχε πάθει ακριβώς το ίδιο, το πήγε στο service και του αλλάξαν τη συσκευή. Επειδή ήταν στην εγγύηση δε πλήρωσε τίποτα, αν δε είναι νομίζω δίνεις 150Ε και σου δίνουν καινούργιο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Δυστυχώς ενός φίλου που είχε πάθει ακριβώς το ίδιο, το πήγε στο service και του αλλάξαν τη συσκευή. Επειδή ήταν στην εγγύηση δε πλήρωσε τίποτα, αν δε είναι νομίζω δίνεις 150Ε και σου δίνουν καινούργιο. Αν δεν είναι εντός εγγύησης, δίνεις μεν 150€ αλλά δε σου δίνουν καινούργιο. Σου δίνουν ένα επισκευασμένο PS3.Το οποίο και θεωρώ από προσβλητικό μέχρι ηλίθιο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 ρε παιδια μια ερωτηση στο play3 ο σκληρος του ειναι fat32 γινετε να μετατραπει σε ntfs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ρε παιδια μια ερωτηση στο play3 ο σκληρος του ειναι fat32 γινετε να μετατραπει σε ntfs? Εννοείς τον εσωτερικό; Δεν παίζει να είναι ούτε σε fat :p Πάντως, ntfs δεν αναγνωρίζει το PS3, οπότε όχι, δεν γίνεται. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παίδες υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρω τα saves και τα λοιπά στοιχεία του ps3 σε άλλο ps3??? Έχω ένα ps3 fat 80gb και θέλω να τα μεταφέρω σε ένα ps3 slim... Ευχαριστώ... :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Αν ψαξεις στα settings θα βρεις την επιλογή που θέλεις.Μεταφερεις τα παντα μεσω καλωδιου ethernet Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero__cool Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 γεια σας..προσφατα πηρα ενα ps3 σλιμ..κ χθεσ προσπαθησα να δω ταινια μεσα απο το φλασακι μου..αλλα οταν πηγαινα στο videos k ανοιγα το φλασακι μου ελεγε no video files (η κατι τετοιο) δεν εβλεπε τουσ φακελους με τισ ταινιεσ...μπορειτε να με βοηθησετε?? πωσ γινεται να δω ταινιες απο το φλασακι μου?? Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Zise To Simera Ksexna To Xthes Gamata Ola Kai Kan' Oti Thes!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 γεια σας..προσφατα πηρα ενα ps3 σλιμ..κ χθεσ προσπαθησα να δω ταινια μεσα απο το φλασακι μου..αλλα οταν πηγαινα στο videos k ανοιγα το φλασακι μου ελεγε no video files (η κατι τετοιο) δεν εβλεπε τουσ φακελους με τισ ταινιεσ...μπορειτε να με βοηθησετε?? πωσ γινεται να δω ταινιες απο το φλασακι μου?? Ευχαριστω πολυ!! το φλασακι σου ειναι fat32?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Φλασακι fat32 και μετα πηγαινεις στα βιντεο, "τριγωνο" View all" και εισαι οκ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero__cool Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ναι ειναι fat32..ευχαριστω στεφανε θα το δοκιμασω! κ με το προγραμμα AVIAddXSub βαζω υποτιτλουσ ετσι?? οκ ευχαριστω! Παράθεση Zise To Simera Ksexna To Xthes Gamata Ola Kai Kan' Oti Thes!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ναι ειναι fat32..ευχαριστω στεφανε θα το δοκιμασω! κ με το προγραμμα AVIAddXSub βαζω υποτιτλουσ ετσι?? οκ ευχαριστω! ναι τους βάζει ΔΕΝ τους ενσωματώνει! Για να τους δεις μετά καθώς θα παίζει το βιντεο σου θα πρέπει να πατήσεις το τρίγωνο να πας στους υπότιτλους και να τους ενεργοποιήσεις από εκεί. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Καλησπέρα! Μετα απο χρονια(playstation 1) θυμηθηκα να παρω παιχνιδομηχανη ( κυριως και για την αναπαραγωγη blue ray) Κατεληξα στο Ps3. Πρεπει κατι να προσέξω? εννοοω ποια παρτιδα,εκδοση φοραει κτλ.? Αυτο καλο είνα? http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/SONY-PS3-250GB-and-Fifa-World-Cup-2010-PS719113379.htm Επειδη εχω μεινει πισω, υπαρχει τροπος να περναω free Παιχνιδια? Θελει τσιπάκι οπως στα παλια ps1 ας πουμε? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Aν σου αρέσει το παιχνίδι, καλό είναι. Άλλωστε δε διαφέρουν και σε τίποτα τα μοντέλα (με εξαίρεση τον σκληρό δίσκο που φοράνε - αλλά εσύ έχεις διαλέξει ένα με τον 250GB σκληρό οπότε είσαι ΟΚ) Όχι δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις παιχνίδια μη original στο PS3. Δεν έχει σπάσει, δεν υπάρχει τσιπάκι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος και γενικά...δεν. Καλορίζικο αν τελικά το αγοράσεις. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ξερετε καπιο καταστημα στη θεσσαλονικη που να κανει επισκεβες σε κονσολες πσ3? Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ξερετε καπιο καταστημα στη θεσσαλονικη που να κανει επισκεβες σε κονσολες πσ3? ίσως το πλαίσιο αλλά αν έχεις εγγύηση στείλτο στη σόνυ! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ίσως το πλαίσιο αλλά αν έχεις εγγύηση στείλτο στη σόνυ! στο πλαισιο ασχολουντε μονο με αυτα που πουλησαν! εγγυιση δεν εχω οποτε ψαχνω ενα μαγαζι/εργαστιριο με ηλεκτρονικα. το προβλημα ειναι που δουλευει κανονικα κ δεν διχνει τπτ στην tv με scart!δοκιμασα με το χειριστηριο να το κλεισω χωρις να εχω οθονη κ εκλεισε κανονικα! τωρα η το βισμα του scart θα εχει προβλημα η καμια καρτα γραφικων.(υποθετω σαν ασχετος) Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 στο πλαισιο ασχολουντε μονο με αυτα που πουλησαν! εγγυιση δεν εχω οποτε ψαχνω ενα μαγαζι/εργαστιριο με ηλεκτρονικα. το προβλημα ειναι που δουλευει κανονικα κ δεν διχνει τπτ στην tv με scart!δοκιμασα με το χειριστηριο να το κλεισω χωρις να εχω οθονη κ εκλεισε κανονικα! τωρα η το βισμα του scart θα εχει προβλημα η καμια καρτα γραφικων.(υποθετω σαν ασχετος) μμ ίσως να σε κάνω χαρούμενο τώρα:) Μάλλον προσπαθεί να δώσει σήμα με το HDMI το ps3, οπότε δεν βγάζει τίποτα στο σκάρτ! Υπάρχει τρόπος να το κάνεις ρεσετ! Κλείστο τελείως. Μετά πατα το κουμπί του on/off στο ps3 ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΟ πατημένο (ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ!) μέχρι να δείς κάτι στην οθόνη! αυτό το τρικ κάνει ρεσετ τα video settings. Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosN1986 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 mythoc i love you :D Να'σε καλα ρε φιλε αυτο ηταν!κ 3 μηνες το ειχα σαν διακοσμιτικο στο σπιτι!κ παλι ευχαριστω!!!! Παράθεση NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλημερα και καλη εβδομαδα. Εχει ενας ξαδερφος μου το PS3 και θελουμε να του κανουμε αναβαθμιση για να παιζει 3D παιχνιδια και ταινιες. Μπορει καποιος να με ενημερωσει πως γινεται η αναβαθμιση και αν υπαρχουν καποια μειον στο μηχανημα μετα την αναβαθμιση? 3D ταινιες και παιχνιδια κυκλοφορουν σε BRay στην Ελληνικη αγορα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Στο PS3 θα χρειαστει να κανεις αναβαθμιση στο τελευταιο firmware που υποστηριζει 3D παιχνιδια..αυτο που σιγουρα θελεις είναι καινουρια τηλεοραση 3D.Αλλιως δεν θα καταλαβεις τιποτα και δεν θα παιξεις ποτε 3d.Κυκλοφορουν ήδη στο PSN Store(πχ.στο αμερικανικο) καποια demo παιχνιδιων σε 3D.Για ταινιες δεν το έχω ψαξει.Απαραιτητη προυποθεση παντως καινουρια 3d τηλεοραση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Στο PS3 θα χρειαστει να κανεις αναβαθμιση στο τελευταιο firmware που υποστηριζει 3D παιχνιδια..αυτο που σιγουρα θελεις είναι καινουρια τηλεοραση 3D.Αλλιως δεν θα καταλαβεις τιποτα και δεν θα παιξεις ποτε 3d.Κυκλοφορουν ήδη στο PSN Store(πχ.στο αμερικανικο) καποια demo παιχνιδιων σε 3D.Για ταινιες δεν το έχω ψαξει.Απαραιτητη προυποθεση παντως καινουρια 3d τηλεοραση Εχει ηδη παρει και τηλέοραση Pansonic 3D 50''!. Οπότε είναι ετοιμος. Στο PSN Store συνδεεται και ας ειναι Ελλαδα το location? Τα demo ειναι δωρεαν γιοα download? Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Στο PS3 θα χρειαστει να κανεις αναβαθμιση στο τελευταιο firmware που υποστηριζει 3D παιχνιδια..αυτο που σιγουρα θελεις είναι καινουρια τηλεοραση 3D.Αλλιως δεν θα καταλαβεις τιποτα και δεν θα παιξεις ποτε 3d.Κυκλοφορουν ήδη στο PSN Store(πχ.στο αμερικανικο) καποια demo παιχνιδιων σε 3D.Για ταινιες δεν το έχω ψαξει.Απαραιτητη προυποθεση παντως καινουρια 3d τηλεοραση πως βλεπουμε ποιο λογισμικο εχει και πως γινεται αναβαθμιση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts