Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

612 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      113
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Εμένα μου άρεσε που στη ΝΕΤ είχε το Enemy of the State και τα έλεγε πολύ καλύτερα από τον Ευαγγελάτο ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ κι αυτό τραβηγμένο λίγο.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λοιπόν τί μάθαμε:

1. μπορούν να μας παρακολουθούν αν βάλουν κοριό στη συσκευή

2. ή αν έχουμε στην κατοχή μας κινητό με Symbian, PPC κλπ. κλπ.

3. συσκευή εντοπισμού με GPS στο αυτοκίνητο.

Κάποιος περισσότερο γνώστης από εμένα αν θέλει ας τα επιβεβαιώσει ως συμπέρασμα. Ευχαριστώ!

4. Να μην πάρουμε Νόκια

α οκ, αλλα το 'παγιδευμενο' κινητο πως εστελνε τις πληροφοριες αυτες στο αλλο κινητο?

Δες το http://www.flexispy.com/products.htm που έδωσε κάποιο παιδί πιο πριν για να καταλάβεις πως περίπου μπορεί να στέλνει κάποιες πληροφορίες...

Βέβαια κάποιο τέτοιο πρόγραμμα το εγκαθιστάς και το σετάρεις για να λειτουργήσει (όπως κάνουν κι αυτοί στο στούντιο!) και δε γίνεται βέβαια με ένα απλό SMS...

ΕΛΕΟΣ! Σταματησε πια τις μπουρδες. Δεν αναφερομαι στον Ευαγγελατο, αλλα σε εσας που δεν ξερετε τι γραφετε :wacko:

Η γνωμη μου ειναι πως δεν υπερεβαλε ΚΑΘΟΛΟΥ, αυτα που λεει ολοι ξερουμε οτι γινονται και μαλιστα ευκολα. Η μονη υπερβολη ηταν που ειπαν οτι οι πληροφοριες κυψελης ειναι "απορητες" (ελεος).

Κατα τ'αλλα επιμενω οτι τα λεει μια χαρα.

ps. Στο στουντιο βρισκονται δυο καθηγητες πανεπιστημιου και δεν εχουν παρεμβει ουτε μια φορα να πουν οτι λεει μπουρδες, ισα ισα λενε οτι τα λεει σωστα.

ps2. Συνεχιστε εσεις τωρα τις μπουρδες :lol:

ΕΛΕΟΣ! Σταματησε πια τις μπουρδες. Δεν αναφερομαι στον Ευαγγελατο, αλλα σε εσας που δεν ξερετε τι γραφετε :wacko:

Η γνωμη μου ειναι πως δεν υπερεβαλε ΚΑΘΟΛΟΥ, αυτα που λεει ολοι ξερουμε οτι γινονται και μαλιστα ευκολα. Η μονη υπερβολη ηταν που ειπαν οτι οι πληροφοριες κυψελης ειναι "απορητες" (ελεος).

Θα πάω τώρα να σκίσω το πτυχίο μου :D

+1.Ρε παιδια πραγματικα πιστευετε οτι ολα αυτα δεν γινονται?Εγω πιστευω αυτα γινονται τουλαχιστον εδω και 5 χρονια.

EDIT:Μερικα απο αυτα μπορει να μην ισχυουν φυσικα

iphone 3G & Nokia N82 owner

nrg δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να πει ακριβως τι συμβαινει και να μην κρυβει μερικα πραγματα?

ps. Στο στουντιο βρισκονται δυο καθηγητες πανεπιστημιου και δεν εχουν παρεμβει ουτε μια φορα να πουν οτι λεει μπουρδες, ισα ισα λενε οτι τα λεει σωστα.

ps2. Συνεχιστε εσεις τωρα τις μπουρδες :lol:

Δηλαδή πολύ εύκολα μπορεί να σου στείλει κάποιος το software παρακολούθησης με ένα απλό SMS ("γεια σου τι κάνεις", όπως είπε στην αρχή της εκπομπής), σωστά ; Ή μέσω BT χωρίς να το αποδεχτείς και να εκτελέσεις μόνος σου το αρχείο που έλαβες, σωστά ; Και σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, όχι μόνο σε S60, σωστά πάλι ;

Αν είναι δυνατόν...

nixx

Θα πάω τώρα να σκίσω το πτυχίο μου :D

Πιο πιθανο το βρισκω να το σκισεις εσυ παρα δυο καθηγητες πανεπιστημιου :lol:

nrg δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να πει ακριβως τι συμβαινει και να μην κρυβει μερικα πραγματα?

Τι εκρυψε;

Δηλαδή πολύ εύκολα μπορεί να σου στείλει κάποιος το software παρακολούθησης με ένα απλό SMS ("γεια σου τι κάνεις", όπως είπε στην αρχή της εκπομπής), σωστά ; Ή μέσω BT χωρίς να το αποδεχτείς και να εκτελέσεις μόνος σου το αρχείο που έλαβες, σωστά ; Και σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, όχι μόνο σε S60, σωστά πάλι ;

Αν είναι δυνατόν...

nixx

Με sms ομολογω πως δεν γνωριζω αν γινεται. Για το bluetooth τωρα, μη κοιτας εσενα και εμας εδω στο φορουμ! Σκεψου να εχει καποιος ασχετος ανοιχτο το bluetooth, και να του ερθει ενα τετοιο προγραμμα, ποσο απιθανο ειναι να το εκτελεσει; Εγω λεω καθολου! Σε οποιοδηποτε τηλεφωνο δεν γινεται, καθως δεν εχουν ολα bluetooth ουτε ειναι symbian, ομως φανταζομαι οτι σε πολλα γινεται να εφαρμοστει το κολπο του σβηστου κινητου.

ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ???

Διάβαστε αυτά που έγραψα πιο πριν με τη θέση του Σταρόβα και τις ξανθιάς αλλά και με το απλό SMS και δώστε μου μια απλή απάντηση...

Πιο πιθανο το βρισκω να το σκισεις εσυ παρα δυο καθηγητες πανεπιστημιου :lol:

Εξαρτάται τους καθηγητές βέβαια. Τώρα σοβαρά, "αποκάλυψε"

΄κάτι που δεν ξέραμε Ευαγγελάτος; κι αν ναι τί; Γιατί αν παρατήρησες ένας που μίλησε στο τέλος (δυστηχώς μόνο στο τέλος) το είπε ότι τέτοιες ασκήσεις γίνονται και στα πανεπιστήμια.

paidia kai egw vlepw auti ti stigmi tin ekpompi.pisteuw pws

1)gia na ginei parakolouthisei prepei to kinito na einai platforma(series 60,Symbian os,) genika kinita pou borei kapoios na kanei egatastasi programmatwn.

2)den borei na ginei i egatastasi(programmatos parakolouthisis) mesw kapoiou minimatos pou tha periexei kapoia efarmogi an emeis den tin egatastisoume apo periegia gia na doume ti einai(diladi an mas steilei kapoios ena minima me mia efarmogi, min kanoume emeis egatastasi gia na doume <<kai kala>> ti einai giati poli pithanwn na egatastoume io parakolouthisis)

3)den nomizw pws borei na ginei mesw sms,mono mesw mms me ton tropo pou eipa poio panw)

4)i egatastasi mporei na ginei an kapoios valei xeri sto kinito mas(to arpaksi kai tou kanei tin douleia kai meta to pernoume pisw)

5)telos borei na ginei me epipleon suskeuei pou benei sto kinito kai ginete me to parapanw tropo pou eipa.

den kserw an kai me mms energopoiite o ios me to pou to aniksoume(diladi molis parw ena mms to anigw kai enerrgopoiite i egatastasi xwris na thelw)

ola auta einai tropoi pou pisteuw(egw) borei na ginei kati pou na odigisei stin parakolouthisi mas.egw mporw na pw pws anisixw.den eimai kapoios souper star alla anisixw...opoios pisteuei kai kserei kati gia to thema as pei.

Μα "εμεις" το ξεραμε! Ο περιπτερας/σουβλατζης/μπαμπας μας/μαμα μας δεν ειχαν ιδεα. Οπως και με ολα που αποκαλυπτει, καποιοι τα ξερουν. Με τα στρωματα αυτοι που ειναι στα κολπα δεν τα ηξεραν;

@snik. Μη το γελας καθολου, αν το κινητο σου ειναι σβηστο και ειναι ζεστο, μαλλον σε παρακολουθουν :D

Δε διαφωνώ ότι με κάποιο ειδικό software μπορεί να παρακολουθήσεις αρκετά πράγματα, αλλά έλεος ρε παιδιά πρέπει να το εγκαταστήσεις κι όχι απλά και μόνο με ένα SMS...

Επίσης, ναι κυψέλες αλλάζεις και ξέρεις περίπου που είσαι, αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση (όπως κι όλας το έδειξε με την περίπτωση του Σταρόβα) δεν μπορείς να ξέρει ακριβές στίγμα όπως γίνεται με τα GPS...

το τραγικό είναι ότι είχα πιστέψει την εκπομπή του για τα τυριά και σταμάτησα να αγοράζω χύμα τυρί.

Λυπηθείτε μας... :rolleyes:

Η αποψινη εκπομπη πραγματικα αξιζε τον κοπο! Καρφωσε στο κοκκινο τα μηχανακια της AGB σιγουρα κατι που φαινεται και μονο απο αυτο το thread! Την ωρα που ξεκινουσε η εκπομπη ημασταν στις 2 σελιδες και μεσα σε 1 ωρα εχουμε φτασει στις 11+

Μπραβο στο team του Ευαγγελάτου! Το θετικοτερο της υποθεσης ειναι οτι τωρα ολοι αυτοι που παρακολουθησαν καταλαβαν εστω και 5 πραγματα παραπανω για το θεμα!

Το ΕΣΡ που ειναι? Ολοι οι "επιστημονες" που μιλησαν στην εκπομπη του, ειναι τοσο ασχετοι, ή ειναι δασκαλεμενοι να συμφωνουν μαζι του?

Γιατι ΠΟΤΕ δεν εδειξε το 3410 ΑΝΟΙΚΤΟ ???

Μηπως γιατι εχει απλα "χαλασμενη" οθονη? (ειπωθηκε παραπανω...)

Μηπως ολα αυτα γινονται ΜΟΝΟ σε symbian (κτλ) κινητα? (*.sis αρχεια...)

Μηπως εκπορθει ανοικτες πυλες?

Μηπως τελικα παιζει το παιχνιδι των εταιρειων, οταν αναφερει σαν τροπο αποφυγης την αγορα νεων κινητων? (χαχαχα, μακαρι να γινει αυτο... εγω εχω καταστηματα κινητης .... χεχεχε....:D )

Δεν μπορω να βαλω τις σκεψεις μου σε ταξη, γιατι ειμαι απιστευτα συγχυσμενος...

Μαλλον δεν προκειται να ξαναδω τηλεοραση μετα απο αυτο :lol: :lol:

Και απο πισω ο καραγκιοζης ο βουλευτης, και ο δικηγορος να λενε τις παπ....ς τους για λειτουργια των κινητων με την μπαταρια του ... ρολογιου τους, για ευθυνες των εταιρειων κατασκευης, για ευθυνες των SP's...

Δηλαδη, (σε αντιστοιχια) αυτος που μας εβαλε την πορτα στο σπιτι, πρεπει να καθεται απεξω να φυλαει το σπιτι μας, μηπως τυχον την εχουμε ξεχασει ανοιχτη... !!!!!

Ελεος !!! Τοση ανευθυνοτητα, τοση παπαρολογια απο "επωνυμους" αλλα παντελως ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ειναι βαρια για το στομαχι μας...

Και αυτος ο super τεχνικος Λακαφωσης, καταφερε σε ... μιση ωρα να φορτωσει λογισμικο σε Ν72 !!! Λεω να τον παρω στα καταστηματα μου για τεχνικο .... :lol: :lol: :lol: :lol: