Jump to content

Braker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    193
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Braker

  1. υπαρχει καποιο link για την εφαρμογη ή καποια ιστοσελιδα που να εχει πληροφοριες ;
  2. άλλο το MO/TO που περιγράφεις, αυτό οκ το έχουν αρκετοί πάροχοι εδώ και χρόνια αλλά το MO/TO έχει και μεγάλο ποσοστό αμφισβητήσεων και πλέον αρκετοί πάροχοι το δίνουν με φειδώ.
  3. ο κάθε πάροχος έχει τις δικές του χρεώσεις. η mypos για παράδειγμα έχει και συνδρομή και χρέωση % ανά συναλλαγη για τη συγκεκριμένη υπηρεσία τις οποίες χρεώσεις μπορείς να δεις στο: https://www.mypos.eu/el/glass αν υπάρχει στην ελλάδα πάροχος που παρέχει αντίστοιχη υπηρεσία, όποιος θέλει ας ανεβάσει link με χρεώσεις και λοιπές πληροφορίες μιας και αυτό θα είναι το νέο "trend" της αγοράς καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το ψηφιακό ευρώ:
  4. Τη τεχνολογία "tap to phone" η οποία μετατρέπει τα κινητά τηλέφωνα σε τερματικά POS με χρήση του NFC η VISA τη παρουσίασε πριν ένα μηνα: https://usa.visa.com/about-visa/newsroom/press-releases.releaseId.17361.html Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιούσες εδώ και 2 χρόνια μόνο το κινητό σου τηλέφωνο για να χρεώνεις ανέπαφα κάρτες με χρήση του NFC chip.
  5. η υπηρεσια ειναι μονο για επιχειρησεις και τα χρηματα πανε στο λογαριασμο του επιχειρηματια. δες: https://bit.ly/3npdAMt
  6. Tα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται και ως POS.
  7. ναι έχεις δίκο.. προφανώς προς τα τέλη του μήνα που η Πειραιώς πιάνει τα όρια γυρίζουν σε Alpha.
  8. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου στο forum αλλά η Skill έχει δικό της λογαριασμό στην Alpha Bank και στη τράπεζα Πειραιώς. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό στο λογαριασμό της Skrill στην Alpha Bank ή στη Πειραιώς, μετά από 3-5 μέρες η Skrill θα πιστώσει τα χρήματα στη Skrill κάρτα σας και με αυτή μπορείτε να κάνετε αγορές ή να τη συνδέσετε με άλλες υπηρεσίες (πχ Revolut ή LeuPay) και να μεταφέρετε χρήματα από τη μια κάρτα στην άλλη.
  9. εγω κανω αυτο: *21*699# και πράσινο (κλήση) και για απενεργοποιηση: #21# και πράσινο (κλήση)
  10. Ας υποθέσουμε πως κάποιος κλέβει ένα PDA που είναι ταυτόχρονα και τηλέφωνο και έχει και GPS και WiFi. Αφού το κλέψει βγάζει την SIM και βάζει μια δικιά του. Yπάρχει τρόπος να το εντοπίσουμε ? (ίσως με κάποιο πρόγραμμα που να τρέχει στην SD)
  11. Σκέφτομαι να αγοράσω το HTC P3700 Diamond αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι πως όσα HTC φίλων και γνωστών έχω σετάρει και κατ’επέκταση δουλέψει όλα μα όλα για συνεργαστεί το GPS τους με το Destinator 6.1 πρέπει να τους εγκαταστήσω το GPS Gate ή να τους βάλω το Destinator 7 (χωρίς φυσικά το GPS Gate). To θέμα είναι πως εγώ για το δικό μου ΔΕΝ θέλω το Destinator 7 αλλά και ούτε να δουλεύω το Destinator 6.1 μέσω του GPS Gate. Ξέρει κανείς αν ΚΑΙ στο HTC P3700 για να παίξει σωστά το Destinator 6.1 χρειάζεται το GPS Gate ;;;
  12. Πριν λίγο καιρό παρέλαβα και εγώ το P560 μου από το PDA4U.gr. Το μηχανάκι πετάει… σε σχέση με το P550 που είχα πριν είναι αρκετά ποιο γρήγορο βασικά λόγο WM6, έχει καλύτερη βεντούζα για το αμάξι και έχει και πολύ καλή οθόνη. Κατά τα άλλα Destinator, Resco utils , SPB utils, WiFi, BT δουλευουν μια χαρά.
  13. Εγώ εδώ και 2 χρόνια έχω Tellas και είμαι σχεδον 1 χρόνο στο Zisto. υποτίθεται πως πριν 3 μήνες με πήγαν στα 12 MBit (από τα 4 MBit που ήμουν). ύστερα από την υποτιθέμενη αναβάθμιση η ταχύτητα μου δεν πήγαινε πάνω από 1 MBit ενώ το Router συγχρόνιζε στα 12 MBit. Ύστερα από 2-3 τηλέφωνα στην Tellas και ένα e-mail καταγγελίας της Tellas στην EETT το πρόβλημα λύθηκε και η ταχύτητα ανέβηκε στα 10 MBit και φυσικά παει σφαίρα. τώρα εδώ και 2-3 ημέρες καμία φορά και ΜΟΝΟ όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούω συνομιλίες άλλων ανθρώπων στη γραμμή χωρίς να με ακούν και χωρις φυσικά να ακουω το άτομο που με πήρε τηλ. η tellas μου είπε πως υπηρχε προβλημα με τις συνακροάσεις και τωρα διωρθώθηκε. αυτά και από εμένα σχετικά με την tellas.
  14. Προσωπικά δεν με απασχολούν … η 3D απεικόνιση είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του 6 για να μην αναφέρω για το μενού. και ας μην ξεχνάμε πως ειναι δωρ..:X
  15. τα οποία είναι ;
  16. αστέρι το νεο 7.0.0.588.11 :D
  17. Ποια η άποψη σας γι'αυτό: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=110183576630&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=001 http://img.phonedaily.com/img/news/6220/01.jpg
  18. start -> settings -> system -> sysinfo -> clean boot
  19. στο παρακάτω link θα βρείτε τα καταστήματα της εταιρίας courier ACS (300+ σημεία) σε όλη την Ελλάδα. http://rapidshare.com/files/35823876/d6_poi_katastimata_acs_update_07-06-07.rar.html Για να τα εγκαταστήσετε αντιγράφετε τα αρχεία DAT & BMP στο DestinatorApps/Destinator/Userdata/Favorites Και το WAV στο DestinatorApps/Destinator/Voice/Greek
  20. 22/02/07 ανακαλυψανε τον τροχό και οτι οι ασύρματες κάμερες δεν ειναι ασφαλη... :lol: :lol: :lol: έχω κλάσει στο γέλιο....:lol: :lol: :lol:
  21. Thanks… εεε σαν παιδί τι να κάνω και εγώ… είπα να ρίξω μερικούς γύρους… :D
×
×
  • Create New...