Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

Εγώ να κάνω μια ερώτηση!Το δίπλωμα τί είναι?Δεν έχουν σημασία τα χαρτιά(που δυστυχώς την σήμερον ημέρα αυτό ισχύει:mad: )Αλλά οι δυνατότητές σου!Δηλαδή αυτοί που έχουν δίπλωμα είναι καλύτεροι απο αυτούς που δεν έχουν?Πόσοι πληρώνουν για να το πάρουν?:cool: Πόσες πάνε με την mini φούστα και τα "μπούστα":O έξω?:confused: Απλά ρωτάω!Νιώθω νασ με πνίγει το δίκιο!:(

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τίποτα δεν είναι. Να το καταργήσουμε το παλιόχαρτο :lol:

Οι γκόμενες φταίνε που πάνε με τις φούστες ή και τα λιγούρια που ψαρώνουν και τις περνάν; :rolleyes:

Γιατί δυσκολεύεστε τόσο πολύ να χωνέψετε το γεγονός ότι οι γυναίκες απλά δέν μπορούν να οδηγήσουν όπως έναν άντρα? Όπως οι γυναίκες είναι καλύτερες σε άλλα πράγματα έτσι και οι άντρες είναι καλύτεροι σε κάποια άλλα! Από ανέκαθεν ο μηχανοκίνητος κόσμος ήταν ο κόσμος των ανδρών δέν μπορούμε να το ανατρέψουμε αυτό! Το 90% των κουφών και τραγελαφικών που βλέπεις στον δρόμο οφείλονται σε γυναίκες οδηγούς και αυτό είναι γεγονός! Τώρα οι στατιστηκές και τα διάφορα άλλα είναι απλά ψηλά γράμματα οι ουσία είναι αυτή που μετράει και η ουσία είναι πώς δύσκολα θα δείς γυναίκα να οδηγάει σωστά και να ξέρει πώς να αντιδράσει σε περίπτωση πού κάτι πάει στραβά!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Το 90% των κουφών και τραγελαφικών που βλέπεις στον δρόμο οφείλονται σε γυναίκες οδηγούς και αυτό είναι γεγονός! Τώρα οι στατιστηκές και τα διάφορα άλλα είναι απλά ψηλά γράμματα οι ουσία είναι αυτή που μετράει και η ουσία είναι πώς δύσκολα θα δείς γυναίκα να οδηγάει σωστά και να ξέρει πώς να αντιδράσει σε περίπτωση πού κάτι πάει στραβά!

Απιστευτο :lol:

Ξεκινα εσυ μια ασφαλιστικη και βαζε χαμηλοτερα ασφαλιστρα στους ανδρες, αφου ειναι καλυτεροι οδηγοι. Καλου-κακου don't quit your day job ομως.

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Απιστευτο :lol:

Ξεκινα εσυ μια ασφαλιστικη και βαζε χαμηλοτερα ασφαλιστρα στους ανδρες, αφου ειναι καλυτεροι οδηγοι. Καλου-κακου don't quit your day job ομως.

Ξεκίνησα έκανα μια ασφάλεια ζωής πρώτα γιατί εξαιτίας μιας γυναίκας <<οδηγού>> την χρειάστηκα πρώτα!:lol: :lol: :lol:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Πόσες πάνε με την mini φούστα και τα "μπούστα":O έξω?:confused:

Οι μινι φουστες φταινε για τα ατυχηματα μας... :p Ρε παιδια, χανετε το δικιο σας με τετοια επιχειρηματα.

Τίποτα δεν είναι. Να το καταργήσουμε το παλιόχαρτο :lol:

Οι γκόμενες φταίνε που πάνε με τις φούστες ή και τα λιγούρια που ψαρώνουν και τις περνάν; :rolleyes:

ΝΑΙ ΡΕ ΜΟDERATOR!!!! Αυτο ειπαμε!! να καταργησουμε τα διπλωματα..εισαι σοβαρος?απλα λεμε οτι πολλες γυναικες(οπως και μια θεια μ που μενει αθηνα)πληρωσαν για να αποκτησουν το διπλωμα τους επειδη δεν ειχαν την δυνατοτητα να το αποκτησουν με την αξια τους..Και ολοι μας δεν το ξερουμε αυτο? και εσυ βρε SNOWBALL δεν ξερω,,,ισως εισαι καλη οδηγος..δεν ξερω αλλα σιγουρα γνωριζεις οτι οι αντρες υπερτερουν και επιτελους κοψε αυτο το παραδειγμα με τις ασφαλιστικες(ποιος ξερει τι γινεται σε αυτες τις εταιριες???)

:p :p :p :cool:

ΝΑΙ ΡΕ ΜΟDERATOR!!!! Αυτο ειπαμε!! να καταργησουμε τα διπλωματα..εισαι σοβαρος?απλα λεμε οτι πολλες γυναικες(οπως και μια θεια μ που μενει αθηνα)πληρωσαν για να αποκτησουν το διπλωμα τους επειδη δεν ειχαν την δυνατοτητα να το αποκτησουν με την αξια τους..Και ολοι μας δεν το ξερουμε αυτο? και εσυ βρε SNOWBALL δεν ξερω,,,ισως εισαι καλη οδηγος..δεν ξερω αλλα σιγουρα γνωριζεις οτι οι αντρες υπερτερουν και επιτελους κοψε αυτο το παραδειγμα με τις ασφαλιστικες(ποιος ξερει τι γινεται σε αυτες τις εταιριες???)

:p :p :p :cool:

Δεν ειμαι καλη οδηγος. Ειμαι ΚΑΛΟΣ οδηγος.

Ρε μεγαλε, οι ασφαλιστικες ειναι το πιο αξιοπιστο κριτηριο, γιατι πολυ απλα αυτες ΧΑΝΟΥΝ αν κανουν λαθος εκτιμηση. Τωρα αν εσυ προτιμας τα παραδειγματα τυπου "η θεια μ εκανε το ταδε", αυτο λεγεται προκαταληψη.

ΝΑΙ ΡΕ ΜΟDERATOR!!!! Αυτο ειπαμε!! να καταργησουμε τα διπλωματα..εισαι σοβαρος?

Το δίπλωμα τί είναι?Δεν έχουν σημασία τα χαρτιά(που δυστυχώς την σήμερον ημέρα αυτό ισχύει )

Συ είπας :rolleyes:

Το οτι λαδώνουν γυναίκες για να πάρουν το δίπλωμα δε λέει κάτι από τη στιγμή που το ίδιο κάνουν και πολλοί άντρες...

Δεν ξερεις αν ηταν γυναικα η οχι... Αλλα το χρησιμοποιεις ως παραδειγμα γυναικας οδηγου; :p
αυτό ακριβώς ήθελα να δείξω...ότι φταίει δεν φταίει η γυναίκα οδηγός ...εκεί πάει το μυαλό μας :p

απλα λεμε οτι πολλες γυναικες(οπως και μια θεια μ που μενει αθηνα)πληρωσαν για να αποκτησουν το διπλωμα τους επειδη δεν ειχαν την δυνατοτητα να το αποκτησουν με την αξια τους..

Συγνώμη βρε Snowball ,αλλά πες μου ποιος (άντρας ή γυναίκα) δεν λαδώνει πλέον για να περάσει το πρακτικό μέρος του διπλώματος.

όσο καλός/η και να'ναι κάποιος/α στην οδήγηση,όλοι ζητάνε λάδωμα.

Προσωπικά λάδωσα,είχα πάει με το άγχος για το πως θα τα πάω και στην τελική δεν έκανα τπτ σπουδαίο,μου κακοφάνηκε κιόλας..

Στο θέμα μας τώρα.

Οι γυναίκες οδηγοί όντως σαν πλειοψηφία δεν είμαστε καλοί οδηγοί σε σχέση με τους άντρες,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υπάρχει και ένα ποσοστό,όπως αρκετοί εδώ είπαν,που γυναίκες είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τους άντρες..:D (κι'γω μέσα στις τελευταίες):p

Στο θέμα προτεραιότητας είτε πεζή είμαι είτε οδηγώ,πάντα άντρες με αφήνουν να περάσω και ποτέ μα ποτέ γυναίκες..είναι όντως απορία το γιατί!!!

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Συγνώμη βρε Snowball ,αλλά πες μου ποιος (άντρας ή γυναίκα) δεν λαδώνει πλέον για να περάσει το πρακτικό μέρος του διπλώματος.

Προσωπικά λάδωσα,είχα πάει με το άγχος για το πως θα τα πάω και στην τελική δεν έκανα τπτ σπουδαίο,μου κακοφάνηκε κιόλας..

Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, δε λαδώνουν όλοι, ούτε ζητούν λάδωμα όλοι. :mad: :mad:

Εγώ δε λάδωσα και το πήρα με τη δεύτερη. Σιγά μη σας αναγκάζουν κιόλας να λαδώνετε, απλά βαριέστε (ανεξαρτήτως φύλου) όσοι και όσες το κάνατε. Μη ζητάτε και τα ρέστα μετά. Με τέτοια νοοτροπία πως να μην έχουν γεμίσει οι ελληνικοί δρόμοι με χάρους;;; :mad:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

marvin δυστυχώς αυτό που λέει το titinaki_1 έχει μια αρκετή δόση αλήθειας.Δύσκολα πλέον αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεις δάσκαλο που να μην τα "παίρνει".Έχω ακούσει περιπτώσεις που ο εξεταζόμενος ήταν τέλειος σε όλη την εξέταση και παρ' όλα αυτά τον έκοψαν για έναν άκυρο τελείως λόγο μόνο και μόνο επειδή δεν τα είχε σκάσει.Αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα και αρκετοί προτιμούν να τα σκάνε για να έχουν το κεφάλι τους σίγουρο δυστυχώς.

marvin δυστυχώς αυτό που λέει το titinaki_1 έχει μια αρκετή δόση αλήθειας.Δύσκολα πλέον αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεις δάσκαλο που να μην τα "παίρνει".Έχω ακούσει περιπτώσεις που ο εξεταζόμενος ήταν τέλειος σε όλη την εξέταση και παρ' όλα αυτά τον έκοψαν για έναν άκυρο τελείως λόγο μόνο και μόνο επειδή δεν τα είχε σκάσει.Αυτή είναι η Ελληνική πραγματικότητα και αρκετοί προτιμούν να τα σκάνε για να έχουν το κεφάλι τους σίγουρο δυστυχώς.

Πόσο να έχει αλλάξει η κατάσταση από το 2001 που έδωσα εγώ βρε Βασίλη;

Και τότε τους ίδιους αστικούς μύθους άκουγα, για υποψηφίους που τους έκοψαν επειδή δε λάδωσαν. Όταν έδινα με ρωτούσαν αν θα λαδώσω. Όταν κόπηκα με ρωτούσαν γιατί δεν λάδωσα. Όταν ξαναέδινα μου πρότειναν να λαδώσω για σιγουριά.

Τόσο ο δάσκαλός μου όμως, όσο και οι εξεταστές (2 διαφορετικά ζευγάρια προφανώς) δεν είπαν κουβέντα. Δεν πιστεύω ότι έπεσα στην εξαίρεση, άμα δεν το επιδιώξεις κατά κανόνα δε λαδώνεις. Η αδερφή μου δε λάδωσε, ο καλυτερός μου φίλος δε λάδωσε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο εκβιασμός είναι κανόνας.

Τείνω αντιθέτως να καταλήξω στο ότι όσοι τα λένε αυτά απλά δε θέλουν να παραδεχθούν ότι σωστά κόπηκαν. Εγώ το παραδέχομαι, την πρώτη φορά που έδωσα ήμουν πολύ αγχωμένος και μάλλον σε μη ικανοποιητικό επίπεδο και καλά έκαναν και μ' έκοψαν. Αλλά η νοοτροπία "Σουμάχερ" σε μερικούς υπάρχει πριν καν πάρουν το δίπλωμα...

Δε λέω ότι αποκλείεται να έχετε κάποιο δίκιο αλλά έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες. Κάθε μορφή διαφθοράς θέλει δύο για να ευδοκιμήσει και στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το ξεχνάμε αυτό.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Το θέμα δεν είναι αν είσαι άνδρας ή γυναίκα,είναι θέμα αντίληψης.

Έαν είσαι βούρλο δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις να οδηγείς.

Όσο για το φύλλο...έχω δει εγώ κάτι άντρες στον δρόμο...:dizzy: :dizzy:

Στο θέμα μας τώρα.

Οι γυναίκες οδηγοί όντως σαν πλειοψηφία δεν είμαστε καλοί οδηγοί σε σχέση με τους άντρες,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υπάρχει και ένα ποσοστό,όπως αρκετοί εδώ είπαν,που γυναίκες είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τους άντρες..:D (κι'γω μέσα στις τελευταίες):p

Στο θέμα προτεραιότητας είτε πεζή είμαι είτε οδηγώ,πάντα άντρες με αφήνουν να περάσω και ποτέ μα ποτέ γυναίκες..είναι όντως απορία το γιατί!!!

Πριν με μπερδεψανε για γυναικα, τωρα με μπερδευεις εσυ με καποιον αλλο. Το quote που εβαλες το ειπε ο alexmanCBR, οχι εγω!

Επισης ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι οι γυναικες ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τους ανδρες. Αυτο που ειπα εγω και 1-2 αλλοι (και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου) ειναι οτι οι γυναικες ευθυνονται για τα λιγοτερο σοβαρα ατοιχηματα (γρατζουνιες, κτλ), ενω οι ανδρες εχουν την μεριδα του λεωντος στα ΣΟΒΑΡΑ ατοιχηματα που εχουν νεκρους η που καταστρεφεται το αυτοκινητο. Αυτο ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ και αν επιμενετε να το αμφισβητειτε παρα τα στοιχεια, μιλαμε για στρουθοκαμηλισμο. Γι'αυτο και οι γυναικες κοστιζουν λιγοτερο στις ασφαλιστικες απο οτι οι ανδρες.

ΞΑΝΑΛΕΩ για να μην μου λετε μετα τα ιδια: ΔΕΝ ειπα πως οι γυναικες ειναι καλυτεροι οδηγοι.

Φίλε marvin μπορεί να'χεις δίκιο σ'αυτό που λες απλά και'γω που έδωσα πέρυσι λάδωσα φυσικά,χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οτι ήμουν άχρηστη ή οτι είμαι "φονιάς" στον δρόμο.Πιστεψέ με αν καταλάβαινα οτι δεν "τραβάω" στο θέμα οδήγησης δεν θα το συνέχιζα..

Sorry βρε Snowball.

Νομίζω οτι μερικοί το ανέφεραν οτι υπάρχουν και μερικές γυναίκες (ελάχιστες στο είδος τους) που είναι καλύτεροι οδηγοί απο μερικούς άντρες.Αν δεν έχει αναφερθεί τότε γράψε λάθος..

Α! και δεν ειπα οτι είπες οτι οι γυναικες ειναι καλυτεροι οδηγοι. :)

Πόσο να έχει αλλάξει η κατάσταση από το 2001 που έδωσα εγώ βρε Βασίλη;

Και τότε τους ίδιους αστικούς μύθους άκουγα, για υποψηφίους που τους έκοψαν επειδή δε λάδωσαν. Όταν έδινα με ρωτούσαν αν θα λαδώσω. Όταν κόπηκα με ρωτούσαν γιατί δεν λάδωσα. Όταν ξαναέδινα μου πρότειναν να λαδώσω για σιγουριά.

Τόσο ο δάσκαλός μου όμως, όσο και οι εξεταστές (2 διαφορετικά ζευγάρια προφανώς) δεν είπαν κουβέντα. Δεν πιστεύω ότι έπεσα στην εξαίρεση, άμα δεν το επιδιώξεις κατά κανόνα δε λαδώνεις. Η αδερφή μου δε λάδωσε, ο καλυτερός μου φίλος δε λάδωσε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο εκβιασμός είναι κανόνας.

Τείνω αντιθέτως να καταλήξω στο ότι όσοι τα λένε αυτά απλά δε θέλουν να παραδεχθούν ότι σωστά κόπηκαν. Εγώ το παραδέχομαι, την πρώτη φορά που έδωσα ήμουν πολύ αγχωμένος και μάλλον σε μη ικανοποιητικό επίπεδο και καλά έκαναν και μ' έκοψαν. Αλλά η νοοτροπία "Σουμάχερ" σε μερικούς υπάρχει πριν καν πάρουν το δίπλωμα...

Δε λέω ότι αποκλείεται να έχετε κάποιο δίκιο αλλά έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες. Κάθε μορφή διαφθοράς θέλει δύο για να ευδοκιμήσει και στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το ξεχνάμε αυτό.

Δεν έχεις άδικο, αλλά με βάση όσα ακούγονται όμως και όσα έχουν γραφτεί [thread=74897]εδώ[/thread], μάλλον ισχύουν στις μεγάλες πόλεις και δεν πρόκειται για τελείως urban legend.

Επισης ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι οι γυναικες ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τους ανδρες. Αυτο που ειπα εγω και 1-2 αλλοι (και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου) ειναι οτι οι γυναικες ευθυνονται για τα λιγοτερο σοβαρα ατοιχηματα (γρατζουνιες, κτλ), ενω οι ανδρες εχουν την μεριδα του λεωντος στα ΣΟΒΑΡΑ ατοιχηματα που εχουν νεκρους η που καταστρεφεται το αυτοκινητο. Αυτο ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ και αν επιμενετε να το αμφισβητειτε παρα τα στοιχεια, μιλαμε για στρουθοκαμηλισμο. Γι'αυτο και οι γυναικες κοστιζουν λιγοτερο στις ασφαλιστικες απο οτι οι ανδρες.

ΞΑΝΑΛΕΩ για να μην μου λετε μετα τα ιδια: ΔΕΝ ειπα πως οι γυναικες ειναι καλυτεροι οδηγοι.

+1

Σας έλειψα?:) Titikaki μου βρήκα ένα άτομο!Εμένα!Πέρασα με την πρώτη και το πρακτικό και το θεωρητικό!Δεν θέλω να παινευτώ αλλά είχε πλάκα όταν παρακαλούσα τον "δάσκαλο"να κάνω επιπλέον μαθήματα :protest: και αυτός δεν ήθελε ούτε να το ακούει:X !:cool:

Όσο για το άλλο που είπες περι προτεραιότητας!Εγώ σε γυναίκα πάντα δίνω προτεραιότητα.Και κυρίως σε πεζό(γυναίκα ή άντρα)!!!Τώρα γι'αυτό ισχύουν δύο ενδεχόμενα!

i) Ποτέ μα ποτέ δεν αφήνεις μια γυναίκα απο πίσω σου γιατί πρέπει πάντα να φυλάς τα νώτα σου!Άσε που μπορείς να κρατάς αποστάσεις όταν είσαι απο πίσω της!Γι'αυτό και στις γυναίκες οδηγούς πάντα απο πίσω!

ii) Είναι θέμα ευγένειας προς το άλλο φύλλο.Μπορεί "εσείς" να μας λέτε γου***νια :pig: γαι****ρια:elephant: και λυσάτε που υποτίθεται έχει περάσει η εποχή των ιπποτών, αλλά πιστεύω πως κατα βάθος σας σεβόμαστε και θέλουμε να σας σεβόμαστε, όταν βέβαια και εσείς κάνετε το ίδιο!

Όσο για όταν είσαι πεζή η προτεραιότητα μπορεί να ευθήνεται και στην καλήγραμμη σιλουέτα σου!:O :rolleyes:

Σας έλειψα?:) Titikaki μου βρήκα ένα άτομο!Εμένα!Πέρασα με την πρώτη και το πρακτικό και το θεωρητικό!Δεν θέλω να παινευτώ αλλά είχε πλάκα όταν παρακαλούσα τον "δάσκαλο"να κάνω επιπλέον μαθήματα :protest: και αυτός δεν ήθελε ούτε να το ακούει:X !:cool:

Όσον αφορά το οτι το πέρασες με την πρώτη τα συγχαρητήρια μου που τα πέρασες με την πρώτη (χωρίς λάδωμα;;;)

Γιατί με την πρώτη πέρασα και'γω και ειδικά στα θεωρητικά τελείωσα πρώτη κιόλας (ναι,παινέυτικα μόλις τώρα) :lol:

Τι του έκανες και δεν ήθελε ούτε να τ'ακούσει,μήπως τον τρομοκράτησες;; :p

Όσο για το άλλο που είπες περι προτεραιότητας!Εγώ σε γυναίκα πάντα δίνω προτεραιότητα.Και κυρίως σε πεζό(γυναίκα ή άντρα)!!!Τώρα γι'αυτό ισχύουν δύο ενδεχόμενα!

i) Ποτέ μα ποτέ δεν αφήνεις μια γυναίκα απο πίσω σου γιατί πρέπει πάντα να φυλάς τα νώτα σου!Άσε που μπορείς να κρατάς αποστάσεις όταν είσαι απο πίσω της!Γι'αυτό και στις γυναίκες οδηγούς πάντα απο πίσω!

ii) Είναι θέμα ευγένειας προς το άλλο φύλλο.Μπορεί "εσείς" να μας λέτε γου***νια :pig: γαι****ρια:elephant: και λυσάτε που υποτίθεται έχει περάσει η εποχή των ιπποτών, αλλά πιστεύω πως κατα βάθος σας σεβόμαστε και θέλουμε να σας σεβόμαστε, όταν βέβαια και εσείς κάνετε το ίδιο!

Όσο για όταν είσαι πεζή η προτεραιότητα μπορεί να ευθήνεται και στην καλήγραμμη σιλουέτα σου!QUOTE]

Χα χα!!! να'σαι καλά βρε μου έφτιαξες τη μέρα/βράδυ.:lol:

Όσον αφορά το οτι το πέρασες με την πρώτη τα συγχαρητήρια μου που τα πέρασες με την πρώτη (χωρίς λάδωμα;;;)

Χωρίς εννοείται.Με λάδωμα είναι πολύ ξενέρωτο!:( Ξέρεις πως σίγουρα θα περάσεις.Ενώ αν πας χωρίς να τα στάξεις έχει κάποιο suspence το πράγμα!Περνάω, δεν περνάω.Μαδάς λουλούδια!:tease:

Τι του έκανες και δεν ήθελε ούτε να τ'ακούσει,μήπως τον τρομοκράτησες;; :p

Απλά έβαλα στο τελευταίο μάθημα του έβαλα ένα σταθμό στο ραδιόφωνο με κάτι ρεμπέτικα τραγούδια και τρέχοντας στο περιφεριακό Θεσσαλονίκης χτυπούσα παλαμάκια!:heat: :yahoo: Κρίμα που δεν είχα άλλο χέρι για να το βάλω στο τιμόνι!:confused: Αν το λες αυτό τρομοκρατεία δεν ξέρω!:ninja:

Οδηγώ 10 χρόνια και πάντα άκουγα αυτή την καραμέλα ότι οι άντρες οδηγούν καλύτερα από τις γυναίκες και κάθε μέρα προσπαθούσα να δώ απτά παραδείγματα που να αποδεικνύουν το αντίθετο...Μετά τα 10 χρόνια έχω να πώ ότι τελικά μάλλον σε συντριπτική πλειοψηφία αυτό ισχύει, έχει τύχει πολλές φορές να παραβιάσω τον ΚΟΚ για να αποφύγω προπορευόμενη γυναίκα οδηγό.. Τελευταία κατάφερα να πείσω και γυναίκα γι αυτό ultra φεμινίστρια...Που ενώ υποστήριζε αρχικά με θέρμη τη θεωρία της...¨Ηταν στο αμάξι μαζί μου και έβλεπε κάθε μέρα στατίστικά ποιό φύλο έκανε τα περισσότερα λάθη.. Σε σημείο ενστικτωδώς μετά όταν έβλεπε κάτι στραβό να λέει, ωχ γυναίκα είναι μέσα....(ναι γυναίκα το λεγε αυτό,από αυτές που αν τους πείς πλύνε κανά πιάτο σου φέρνουν το ταψί στο κεφάλι) :)

¨Εχει να κάνει με την αντίληψη του χώρου, με την μεγαλύτερη εξοικείωση των αντρών με τους τροχούς απο μικρή ηλικία..Και με την εμπειρία που οι άντρες αποκτούν από κρίσιμες καταστάσεις.

Επίσης γνώμη μου είναι ότι η ευλαβική τήρηση των ορίων ταχύτητας στις ταμπέλες από τις γυναίκες, όταν όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί τις αγνοούν είναι απλά επικίνδυνο. ¨Οσοι οδηγούν καιρό καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Αυτα με τις ασφαλιστικές εταιρίες ότι οι γυναίκες κάνουν λιγότερα ατυχήματα έχει απαντηθεί...Οι γυναίκες οδηγοί είναι λιγότεροι.

Σε όλη μου την ζωή μία φορά έχω τρακάρει στην πόλη κι αυτή με γυναίκα...Εγω προλαβαίνω να σταματήσω τελείως και να βλέπω αυτή να έρχεται καταπάνω μου χωρίς καν να πατήσει το φρένο για 10-20 μέτρα..

Είστε καλύτεροι σε πολλά πολλά άλλα θέματα από μας..Αλλά είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ , ΟΧΙ στην οδήγηση.

Audi Q7 4.2 FSI

[sIGPIC][/sIGPIC]

The prince of Whales and me!

Επίσης γνώμη μου είναι ότι η ευλαβική τήρηση των ορίων ταχύτητας στις ταμπέλες από τις γυναίκες, όταν όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί τις αγνοούν είναι απλά επικίνδυνο. ¨Οσοι οδηγούν καιρό καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Καλα, πλακα κανεις τωρα; Δηλαδη ειναι σωστο να μην τηρουμε τα ορια ταχυτητας και φταινε αυτοι που τα τηρουν;;; Twisted logic...

Αυτα με τις ασφαλιστικές εταιρίες ότι οι γυναίκες κάνουν λιγότερα ατυχήματα έχει απαντηθεί...Οι γυναίκες οδηγοί είναι λιγότεροι.

Αν απαντηθηκε ετσι, τοτε ειναι λαθος. Ως ποσοστο προκαλουν λιγοτερο σοβαρα (και επιβλαβη για αυτοκινητα και ανθρωπους) ατυχηματα.

Σε όλη μου την ζωή μία φορά έχω τρακάρει στην πόλη κι αυτή με γυναίκα...Εγω προλαβαίνω να σταματήσω τελείως και να βλέπω αυτή να έρχεται καταπάνω μου χωρίς καν να πατήσει το φρένο για 10-20 μέτρα..

Κι εγω μια φορα εχω τρακαρει και ηταν με ανδρα. Μια χαρα πηγαινα και αυτος εκανε μα..κια. Και;

Ως ποσοστο προκαλουν λιγοτερο σοβαρα (και επιβλαβη για αυτοκινητα και ανθρωπους) ατυχηματα.
Αφού πάνε σαν χελώνες, λογικό είναι... Μακάρι να αστυνομεύοταν και το κατώτατο όριο ταχύτητες γιατί έχουν καταντήσει λιαν επικίνδυνες πια. :mad: Ιδίως, τώρα στην Αθήνα με τους άδειους δρόμους πάνε σαν να έχει μποτιλιάρισμα με αποτέλεσμα απότομους ελιγμούς από τους υπόλοιπους.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★