Jump to content

tsolakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tsolakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. "ευχαριστω" σε οσους "απαντησαν" για το απο που θα κατεβασω τα επεισοδια του Lost... με κατα υποχρεωσατε ρε παιδια... αφου εβγαλα τα ματακια μου και εψαξα αρκετα βρηκα την "πηγη" απο Ελλαδα και κατεβασα τα επειδοδια απο τον τον 4ο κυκλο που μου ελειπαν σε χρονο 0.. οποιος θελει ας μου στειλει pm να του πω απο που.. εγω τουλαχιστον θα απαντησω... P.S. Μιχαλη σε ευχαριστω για την προσπαθεια..
  2. παιδια καλησπερα.. Εγω παρακολουθω τον 4ο κυκλο απο το Filmnet και αν δεν κανω λαθος βλεπω το 6.. Εαν καποιος μπορει να μου πει απο που τα κατεβαζετε θα εμενα υποχρεος.. στειλτε μου pm το λινκ.. Ευχαριστω πολυ και καλη Ανασταση σε ολους..!!:)
  3. Εγω παλι που εχω την αρχικη Version 03.53 με ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορω να βαλω την 3.81. Μολις κανω Phone Detecting μου κανει disconnect το τηλεφωνο και περνω τα .........:X εχει κανεις υπ' οψην του τι μπορει να φταιει?
  4. απ΄οτι φενετε και ο φιλος εχει το ιδιο προβλημα φιλε Μιχαλη... Μαλλον το οτι εχει τη πολυ παλια version το κανει να μην το βλεπει... who knows???:ninja: εσυ σε αυτο που εκανες πια εκδοση ειχε πριν περασεις την 1.81?
  5. Πατα εδω και ολες οι ερωτησεις σου θα απαντηθουν. 1 Ναι 2 ναι χανονται παρε back up 3 οχι αστην, πρεπει να ειναι μεσα Καλες Γιορτες :)
  6. Μιχαλη γι αυτα που μου ειπες: Ναι εχω την τελευταια εκδοση μολισ την κατεβασα πριν απο λιγο Ναι ειναι η πρωτη εκδοση αλλα δεν πιστευω να φταιει αυτο.. Τι κινητο δεν ειναι branded το αγορασα περσι απο το Γερμανο εδω στη Σαντορινη σαν απλη συσκευη... Θα τους παρω τους αχρηστους απο βδομαδα τηλ στην ΝΟΚΙΑ... Βασικα αυτο που εμενα με ενοχλει στο κινητο το οποιο το εχω - παρα μια εβδομαδα - 1 χρονο ακριβως ειναι ο ηχος κλησης που ξεκινα απο χαμηλος και αυξανετε μετα απο 2-3 δευτερολεπτα και αυτος ειναι ο βασικος λογος που θελω να κανω αναβαθμιση... Εσυ που εχεις βαλει την τελευταια εχει αλλαξει αυτο το σπαστικο? Καπου θυμαμε υπαρχει ενα site που λεει τι εχει η καθε αναβαθμιση μηπως θυμασε που το βλεπουμε αυτο? Να εισαι καλα φιλε σε ευχαριστω πολυ - Γιωργος
  7. Καλησπερα ΦΙΛΕ Μιχαλη και Χρονια Πολλα, Παει καιρος ε? Τι να κανεις αμα μπλεξεις με δουλειες... Καταλαβενεις πιστευω.. Anyway ποτε ποτε μπενω και διαβαζω το forum αλλα δεν προλαβενω να γραψω.. Δωσε μου φιλε τα φωτα σου γιατι εγω δεν μπορω να κανω αναβαθμιση στο δικο μου και εχω ακομα μεσα τη μαμησια v 3.53 15-11-05 και σε λιγο μπεναι το 2007... Μην μα βρει με version του 2005 θα πεσει ΚΕΡΑΥΝΟΣ και θα το καψει... :rocket: χα χα χα Το προβλημα ειναι οτι την στιγμη που το NSU κανει detecting μου "πεταει" ενα "The phone model is not supported" και μου κοβει την συνδεση με το κινητο.. Τι πιστευεις οτι κανω λαθος? Να εισαι καλα σε ευχαριστω φιλε και καλες γιορτες... :)
  8. Tellas 384 απο Σαντορίνη.. Μια χαρα με βλεπω... περισσοτερα απο αυτο που πληρωνω... χιχιχιχιχι:ninja: Your connection is: 397 Kbps or 0.4 Mbps You Downloaded at: 48 kB/s You are running: 7 times faster than 56K and can Download 1 megabyte in 21.33 second(s) Member Ident: CompID:772646596802 Test Time:: 2006/03/10 - 4:30pm
  9. παιδες καλησπερα, Εχει κανεις το προβλημα με το κλειδωμα του πληκτολογιου μετα απο μια εισερχομενη κληση? Και εξηγω.. Οταν ειναι το τηλ σε κατασταση αναμονης και λαμβανει μια εισερχομενη κληση αυτοματα ξεκλειδωνει για να κανεις ληψη της κλησης σωστα μεχρι εδω? Μετα το τελος της κλησης κανονικα δεν πρεπει να κλειδωνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ παλι το πληκτρολογιο? Ετσι δεν εκαναν ανεκαθεν ΟΛΑ τα ΝΟΚΙΑ? Τι εγινε με το 6270? αποτελει εξερεση απο τα αλλα ή φταιει ΜΟΝΟ το δικο μου το οποιο κλειδωνει ΜΟΝΟ χειροκινητα... :mad: Α και κατι αλλο.. Ενω το κινητο μετα απο την αποδοχη και τερματισμο μιας κλησης "δειχνει" ξεκλειδωτο το μονο κουμπι που αν το πατησεις βγενει το γνωστο μυνημα "πατηστε ξεκλειδ. και μετα ΟΚ" ειναι της καμερας..:confused: Δεν ειναι κουφο? Πειτε μου εαν το κανει σε ολους η σε μενα μονο.. Θενξ μποϊς..
  10. παιδια μου φαινετε οτι δεν ξερετε τι θελετε...:wacko: :wacko: Το κινητο αυτο ειναι ενα απο τα πιο ΠΛΗΡΗ μοντελα που εχει βγαλει η ΝΟΚΙΑ στην ιστορια της ως εταιρια!! Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οθονη εχει, και 2(!!!) ηχεια με ηχο stereo, και ραδιοφωνο(!!) που παντα ελειπε απο τα high end μοντελα της, και 2mp καμερα(!!) και γενικα ολα αυτα που κανουν μια συσκευη ανταγωνιστικη προς τις αλλες αλλα και το σημαντικοτερο σε ΦΟΒΕΡΗ ΤΙΜΗ (320 ευρω μεσο ορο)!! Το οτι η μπαταρια του ειναι "μικρη" ειναι βεβαια ενα μειονεκτημα αλλα ρε παιδια αμα θελετε αυτονομια παρτε το 6310i με 15 μερες αυτονομια να εισαστε σιγουροι. Δε νομιζω οτι αμα καθε βραδυ το βαζετε στον φορτιστη ενα τετοι κινητο με τοσα που προσφερει θα παθετε τιποτα.. Τελικα με τιποτα δεν εισαστε ευχαριστημενοι... Τι να πω?? Υ.Γ. Γεια σου φιλε woudouli καλη χρονια..!!:D :D
  11. αυτες τις ρυθμισεις εχω δηστυχως.. :( τωρα εφαγα και μια φρικη.. το ανοιξα και το ξανα εκλεισα για πρωτη φορα και εφαγε ενα κολλημα ανευ προηγουμενου.. χαθηκε επισης και απο το desktop η φωτο που ειχα βαλει.. την δευτερη φορα που εκανα restar μπηκε κανονικα και αφου επανεγκατεστησα την φωτο που πλεον ειχε χασει οριστικα δουλεψε κανονικα.. για να δουμε..
  12. η μπαταρια του εμενα μου κρατησε στην πρωτη φορτιση με κανονικη χρηση 2 μερες.. γιαπρωτη φορα νορμαλ το βρισκω.. με τις αναφορες παραδοσης μυνηματων εχει κανεις προβλημα?? ξαναρωταω.. εμενα με κανονικη ρυθμιση δεν μου ερχονται πισω..:mad:
  13. παιδια με τις "αναφορες παραδοσης" εχει παρατηρησει καποιος κατι περιεργο? εμενα δεν μου ανοιγει καν ο φακελος..:confused: παιζει τιποτα bug??
  14. Καλη Χρονια σε ολους.. TsoLaKas is back..!! με την νεα κινηταρα του που μου την εκανε δ ω ρ ο γαμπρουλης μου :* που ξερει την τρελα μου..!!:cool: Καλως σας βρηκα και παλι φιλαρακια μου και πολυ μου λειψατε.. Φυσικα διαβασα ολο το φορουμ του μοντελου και συμφωνω με τα περισσοτερα απο οσα εχουν γραφτει. Theka λυπαμαι πολυ για την τυχη που ειχες ευχομαι να παραλαβεις το "μωρο" σου το συντομοτερο.. Φιλε Μιχαλη (nervous) οπως παντα Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ μακρααααααααααν σε ολα μπραβο σου για την βοηθεια που δινεις.. Εγω με τη σειρα μου εχω να πω οτι εντυπωσιαστικα με την οθονη, η ποιοτητα κατασκευης οχι οτι καλυτερο εχει βγαλει η ΝΟΚΙΑ αλλα στα πλαισια του ανεκτου δεδομενης της χαμηλης τιμης.. Απο προβληματα δεν εχω εντοπισει κατι στις λιγες ωρες που το κραταω στα χερια μου.. Θα επανερθω συντομα.. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.. Γιωργος
  15. Οριστε και μια λιστα με τα καταστηματα που θα υπαρχουν μεσα.. ;)
×
×
  • Create New...