Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτιμώ να μιλήσω στον τοίχο μου, παρά σε οποιονδήποτε ξεροκέφαλο ισοπεδωτή των πάντων.

Άλλωστε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι απαντήσεις του CakeNet με κάλυψαν.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τρελλαίνομαι για το παρά 5, και μακάρι να την έβγαζαν σε DVD όπως κάνουν με όλες τις σειρές στο εξωτερικό. Το ότι είναι η καλύτερη κωμική σειρά δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να μας γκα-γκαστρ.... ώσπου να τελειώσει.

Μα δεν αναφέρθηκα σε όσους γκρινιάζουν για τις επαναλήψεις... Άλλωστε κι εγώ είμαι της ίδιας αντίληψης. Εγώ μίλησα για όσους τα βάζουν με τη σειρά ως σενάριο και τη συγκρίνουν με ξένες σειρές... Δεν τους αναγκάζει κανείς να τη βλέπουν όπως κι εγώ δε μπορώ να γκρινιάξω για σειρές μέσα στην εβδομάδα όπου τις θεωρώ απίσιες και χάλια. Απλά δεν τις βλέπω.

Εχουν ομως καθε δικαιωμα να την κρινουν, και ειναι αληθεια οτι απο καποιο σημειο και υστερα το σεναριο εχει καταντησει βαρετο, δε νομιζω κανεις να το βλεπει γιατι εχει πραγματικα αγωνια για το πως και τι θα αποκαλυφθει.

Ας ειναι καλα οι διαλογοι και οι ατακες.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

To ξέρω και γι' αυτό τους κατηγορώ! Τους του Mega...

Μα ναι ΟΚ, δε διαφωνούμε σ'αυτό.

Και το Καφέ της Χαράς ήταν ωραία σειρά με υψηλά νούμερα, αλλά με τις ατέλειωτες επαναλήψεις το ψιλοσιχαθήκαμε στο τέλος και είπαμε όλοι...αμάν να τελειώσει!

Από το "Καφε της χαράς" δεν έχω δει ΟΥΤΕ ένα επεισόδιο.Από αυτούς όμως που το έβλεπαν, οι λόγοι που σταμάτησαν να το βλέπουν είναι: α) Το "Παρα 5" και β) οτι έγινε πολύ χάλια το σενάριο. Δε νομίζω οτι κάποιος θα σταμάτησε να το βλέπει επειδή έβαλε το κανάλι 3, 5, 7 επαναλήψεις.

Δεν είπα ότι ο Καπουτζίδης δεν κάνει καλή σειρά και ότι έπαψε να είναι εύστοχος, αλλά ο προγραμματισμός του καναλιού είναι κακός! Κι επειδή ο Καπουτζίδης είναι καλό παιδί, το πήρε πάνω του ότι δήθεν έφταιγε αυτός...πράγμα που δεν πιστεύω ότι και να λένε! Αυτό πάνω κάτω λέει και ο latinsoapsfever και συμφωνώ μαζί του. Το ότι διαμαρτύρεται για κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι δε του αρέσει η σειρά για να του λέτε να πάει να δει αντέννα! Όπως και να το κάνουμε όμως, πρόβατο εγώ δε γίνομαι, γιατί γουστάρετε κάποιοι τόσο πολύ να σας δουλεύουν; Βαράτε με κι ας κλαίω που λένε...

Συμφωνώ σε ΟΛΑ. Δε θα σταματήσω όμως να βλέπω τη σειρά που μου αρέσει επειδή το κανάλι δίχνει επαναλήψεις. Αν θέλω θα δω την επανάληψη, αν δε θέλω δεν τη βλέπω, είναι απλό. Αν μου τη σπάσει το "Παρά 5" δεν θα το δω, αν μου τη σπάσει το Mega, δε θα δω Mega. Είναι απλά ρε παιδιά τα πράγματα.

Κι αν θες να το πάμε παρά πέρα, καλύτερα το "Παρά 5" κάθε 15 παρά κάποιες άλλες σειρές που δείχνουν "νέα" επεισόδια και τελικά το ένα είναι επανάληψη του άλλου, που είναι επανάληψη του πρώτου, που είναι επανάληψη κάποιας άλλης σειράς.

Από το "Καφε της χαράς" δεν έχω δει ΟΥΤΕ ένα επεισόδιο.Από αυτούς όμως που το έβλεπαν, οι λόγοι που σταμάτησαν να το βλέπουν είναι: α) Το "Παρα 5" και β) οτι έγινε πολύ χάλια το σενάριο. Δε νομίζω οτι κάποιος θα σταμάτησε να το βλέπει επειδή έβαλε το κανάλι 3, 5, 7 επαναλήψεις.

Οκ...ανήκεις στο 50% αυτών που δεν το είδαν... όπως υπάρχει ένα 50% των τηλεθεατών που δε βλέπουν το Παρά Πέντε!

Από την άλλη, στο δεύτερο σκέλος, δεν καταλαβαίνω πως κρίνεις για το σενάριο του Καφέ της Χαράς εφόσον δε το έχεις δει, αλλά ούτε το άλλο στέκει, ότι σταμάτησαν να το βλέπουν επειδή είχε Παρά Πέντε. Το Καφέ έπαιζε 9-10...το Παρά Πέντε 10-11. Το Καφέ χτύπαγε 45άρια και 50άρια την τρίτη του σεζόν και δε μπορεί να πει κανείς ότι δεν έληξε πετυχημένα. Εγώ είπα ότι είχε κουράσει κάπως...επειδή είχε καεί από τις πολλές επαναλήψεις.

Cakenet αφου υπαρχουν μπαζοσειρες(οπως αναφερθηκε απο καποιον) φυσιολογικο ειναι το to5 να ειναι μια καλη σειρα. τιποτα παραπανω ομως.

Είπα κι εγώ...ποιος δεν έριξε το φαρμάκι του σ' αυτό το ζήτημα με τις γνωστές απόψεις που τα ισοπεδόνουν όλα??? :p :p :p

Edei3e treiler gia ti Deftera.I Denisi agaze me ti Zoumpoulia sto gamo tis Marilenas...ara mallon paizei ton eafto tis kai tin evale ti Dalia gia na tous mpei sto mati i Zoumpi.A i Zoumpi foraei stemma san afto pou forage i Denisi sti 8eodwra.

Kati mou leei oti safto to epeisodio i ploki de 8a proxwrisei idiaitera...elpizw na kanw la8os.

:p

Οκ...ανήκεις στο 50% αυτών που δεν το είδαν... όπως υπάρχει ένα 50% των τηλεθεατών που δε βλέπουν το Παρά Πέντε!

Ναι ΟΚ, δεν είπα κάτι διαφορετικό!

Από την άλλη, στο δεύτερο σκέλος, δεν καταλαβαίνω πως κρίνεις για το σενάριο του Καφέ της Χαράς εφόσον δε το έχεις δει, αλλά ούτε το άλλο στέκει, ότι σταμάτησαν να το βλέπουν επειδή είχε Παρά Πέντε. Το Καφέ έπαιζε 9-10...το Παρά Πέντε 10-11. Το Καφέ χτύπαγε 45άρια και 50άρια την τρίτη του σεζόν και δε μπορεί να πει κανείς ότι δεν έληξε πετυχημένα. Εγώ είπα ότι είχε κουράσει κάπως...επειδή είχε καεί από τις πολλές επαναλήψεις.

Δεν το κρίνω ούτε το κατακρίνω φυσικά. Εγώ το έκρινα στο μίσο πρώτο επεισόδιο, αποφάσισα να μην το βλέπω και τέλος έκει. Σου είπα το λόγο που σταμάτησαν να το βλέπουν αυτοί που το έβλεπαν (και τους ξέρω εγώ). Σίγουρα δε σταμάτησαν όλοι να το βλέπουν για τον ίδιο λόγο. Τώρα αν εσύ έχεις πληροφορίες ότι αυτά τα 50αρια που χτύπαγε έγιναν 12αρια τον τελευταίο καιρό λόγω επαναλήψεων...τί να πώ; πάσσο. Για το αν θα συμβεί το ίδιο με το "Παρά 5" εδώ θα είμαστε να το δούμε. Δεν είμαι μέντιουμ να κάνω πρόβλέψεις!

Το κουράσατε...

Εντελως ομως... Σε οποιον αρεσει το βλεπει, σε οποιον δεν αρεσει ας δει την "κορη του Γιαννη του φονια"...Οσο για τις επαναληψεις σιγα το πραγμα...Το καλο πραγμα αργει να γινει...Μερικοι κανουν λες και ο Καπουντζιδης ειναι ο πατερας τους και τους "υποσχεθηκε" οτι θα τους παει στο λουνα παρκ και δεν τους πηγε...Ελεος!

Χαλαρωστε ρε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νεα περιληψη(35ο επεισοδιο-9ο β'κυκλου):

Με συνοπτικές διαδικασίες παίρνουν την απόφαση να κινηθούν άμεσα προς δύο μέτωπα ταυτόχρονα. Αφού εντοπίσουν τον πατέρα του Δημοσθένη παρατημένο σ' ένα δηροκομείο, θα αναγκαστούν να τον πλησιάσουν με παράδοξο τρόπο. Εν τω μεταξύ και απροσδόκητα ο ίδιος ο Δημοσθένης θα ζητήσει εκ νέου ραντεβού από την Ντάλια. Το ραντεβού θα κανονιστεί, μόνο που από παρεξήγηση ο καλεσμένος θα έρθει απροειδοποίητα μια μέρα νωρίτερα.

Παρατηρω

κοινα στοιχεια με το επεισοδιο με τον Καστελλη,που τον βρηκαν εγκαταλελειμμενο!

Δυο αποριες ομως:

Τι ειναι "δηροκομειο"?Μαλλον γηροκομειο θα εννοει!

Και αραγε ποιος θα υποδυθει τον πατερα του Δημοσθενη Πολιτη?Λογικα καποιος πολυ γέρος οπως ο θεις του Σταυριανιδη!

Σε οποιον αρεσει το βλεπει, σε οποιον δεν αρεσει ας δει την "κορη του Γιαννη του φονια"...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επειδή έχω επηρεαστεί λίγο από την παραφιλολογία, να πώ κι εγώ ποιός μου έκατσε περίεργα από την αρχή; ο Θωμάς. Μάλιστα μέχρι εκεί έσωσαν τη Ζουμπουλία από το νοσοκομείο νόμιζα ότι αυτός ήταν ο κακός.:p

Τώρα αν εσύ έχεις πληροφορίες ότι αυτά τα 50αρια που χτύπαγε έγιναν 12αρια τον τελευταίο καιρό λόγω επαναλήψεων...τί να πώ; πάσσο. Για το αν θα συμβεί το ίδιο με το "Παρά 5" εδώ θα είμαστε να το δούμε. Δεν είμαι μέντιουμ να κάνω πρόβλέψεις!

Λάθος κάνεις φίλε μου.. 40άρια και 50άρια χτύπαγε και στο τέλος όταν έπαιζε νέο επεισόδιο. Το Παρά Πέντε δε θα πάει σε 3η σεζόν, οπότε δε μπορούμε να συγκρίνουμε.

Και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, διευκρυνίζω ότι μου αρέσει περισσότερο το Παρά Πέντε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μου άρεσε και το Καφέ της Χαράς! Ο Καπουτζίδης έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής και τον παρακολουθώ φανατικά από τις Σαββατογεννημένες!

Ας λήξει εδώ αυτό το θέμα όμως για να μην κουράζουμε και τους άλλους, οκ?

popo ligo pou to eida xalia prepei na paizei i ntenisi eftixos pou epaize dipla tis i zoumpi ki sozotan.Me tiun ntenisi na paizei den einai periergo pou guristike deuteri fora to epeisodio.:lol: :lol:

Μήπως έγινε το γύρισμα του γάμου κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό και την είδε ανταγωνιστικά η Ντενίση με κάνα τρένο που πέρναγε, οπότε είπαν να της κάνουν τη χάρη να το ξαναγυρίσουν σε άλλο σημείο; :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επειδή έχω επηρεαστεί λίγο από την παραφιλολογία, να πώ κι εγώ ποιός μου έκατσε περίεργα από την αρχή; ο Θωμάς. Μάλιστα μέχρι εκεί έσωσαν τη Ζουμπουλία από το νοσοκομείο νόμιζα ότι αυτός ήταν ο κακός.:p

εμενα αρχικα δε μου κολλουσε ο Αλεξης...:confused:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Είπα κι εγώ...ποιος δεν έριξε το φαρμάκι του σ' αυτό το ζήτημα με τις γνωστές απόψεις που τα ισοπεδόνουν όλα??? :p :p :p

απλα παρατηρω οτι εχουν ξεφυγει ολοι με το παραπεντε.

ειτε φανατικοι του ειτε οι εχθροι του.

δε βρισκω λογο που γινεται ολη αυτη η συζητηση με τις δεκαδες σελιδες. κ εγω εβλεπα τις Σαββατογεννημενες οταν λιγοι τις εχουμε δει, ομως οταν υπαρχουν καναλια τυπου star που κανουν την τριχα τριχια κ οταν υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει επισης το ιδιο πραγμα, δε μπορω να ασχολουαι με κολληματα.

ειναι μια σειρα, ειτε λεγετε παραπεντε ειτε Lost, θα το δεις κ τελος. αντε να κανεις μια συζητηση με κανεναν, αλλα οχι Κυπριακο ζητημα. ενα σεναριο ειναι.

το να ψαχνουμε απο τον νοεμβριο τι θα γινει τον μαιο,

για να ευλογουν καποιοι τα γενια τους, δεν οφελει κανεναν κ τιποτα. να συζηταμε για το εκαστοτε επεισοδια, για αποριες το καταλαβαινω. ολα εχουν ενα οριο.

και εγω εχω απορια με τα νουμερα του Lost αλλα δεν κανω υποθεσεις. :p

Ετσι συμβαινει με ολους τους σπουδαιους και ολα τα σπουδαια!Προκαλουν μιση και παθη!

Οπως την εποχη που η Ελλαδα ηταν χωρισμενη σε Βενιζελικους και αντιβενιζελικους ή στο ποδοσφαιρο που ολοι ειναι ολυμπιακοι ή αντιολυμπιακοι!

omg τι σχέση έχουν όλα αυτά με μια τηλεοπτική σειρά; wtf?

Βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τα σπουδαία που προανέφερες με το παραπέντε και τους ολυμπιακους και αντι~;

Μπορεί το Παρά Πέντε να είναι απλά μια τηλεοπτική σειρά, αλλά πάλι το ίδιο συμβαίνει με τις περιπτώσεις που ανέφερε ο lawfighter. Υπάρχει μόνο άσπρο ή μαύρο. Ή δηλαδή η σειρά είναι η καλύτερη και προσπερνάμε την επανάληψη, ή είναι απαίσια επειδή έβαλε 2 επαναλήψεις μέσα σε 2 μήνες. Έλεος, μια επανάληψη έβαλε τη Δευτέρα και κοντέψαμε να σκοτωθούμε εδώ μέσα :nuke:! Έτυχε μια στραβή, δε γύρισαν καλά το επεισόδιο και το ξαναγύρισαν. Αν έδειχναν το πρώτο, που δεν ήταν τόσο καλό, όλοι θα έκανα παράπονα ότι τάχα ο Καπουτζίδης δεν γράφει καλά πλέον, η σειρά πηγαίνει απ' το κακό στο χειρότερο και άλλα παρόμοια. Γατί λοιπόν να γίνεται αυτή η συζήτηση αφού θα παραπονιούνταν μερικοί ούτως ή άλλως; Αύριο θα δείξει το επόμενο επεισόδιο, ας σταματήσουμε λοιπόν να λογομαχούμε και ας το απολαύσουμε όπως κάναμε κάθε Δευτέρα :yinyang:.

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

sosti i thesi sou smaragda...

kai epitelous as katalavoun oloii oti mia seira den einai oute komma oute omada na exeis fanatikous ypostiriktes kai fanatikous exthrous...

mia seira provalletai se taktya xronika diastimata gia na mporei o kathenas na vriskei thetika kai arnitika saytin xoris na egeirei antipalotites kai misi!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Πάντως σχετικά με τις δηλώσεις του Αργύρη Αγγελου στο παρά 5 θα παίξει και η στανίση. Όχι σήμερα όμως.

Δυο αποριες ομως:

Τι ειναι "δηροκομειο"?Μαλλον γηροκομειο θα εννοει!

Και αραγε ποιος θα υποδυθει τον πατερα του Δημοσθενη Πολιτη?Λογικα καποιος πολυ γέρος οπως ο θεις του Σταυριανιδη!

1.Προφανώς είναι "γη-"

και όχι ¨δη-"

2.Λες να είναι ο πατήρ Καρύδης που πολύ βαρέως το έπαιρνε που δεν έπαιξε στη σειρά?

Θα απαντηθεί τη άλλη βδομάδα...(ελπίζω!)

Τελικά ο Καπού θα βάλει ό,τι εγχώριο τελειώνει σε -ιση να κάνει guest στη σειρά...?

Ντενίση

Στανίση

...μετά ποιος?

Βίσση μήπως?

kwstas76 nomizo oti den tha einai o karydis!

oso gia ti vissi pote na min ti do sto para5!

kalytera na paizoun monima i denisi kai i stanisi para na kanei pente lepta guest to grioni!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO