Bayern7 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Για σένα όμως το λες και μόνος σου, για τους περισσότερους όμως είναι μία από τις κορυφαίες!! Και για μένα φυσικά, η σειρά λέει τρελλά και βγάζει πολύ γέλιο μπαίνει άνετα στο τοπ-10 των καλύτερων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης!! Πάντα προσωπικά μιλάω. Δεν είμαι εκπρόσωπος ούτε εντολέας κανενός άλλωστε. ;) Anyway γούστα είναι αυτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Πάντα προσωπικά μιλάω. Δεν είμαι εκπρόσωπος ούτε εντολέας κανενός άλλωστε. ;) Anyway γούστα είναι αυτά. :) Πάντως Bayern δεν την έχεις παρακολουθήσει ιδιαίτερα (όπως λες και συ μόνος σου), άρα δεν μπορείς ακόμα να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. ;) Πάντως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες κωμικές σειρές είναι η ποιότητα γενικότερα του σήριαλ, που όλα είναι προσεχτικά επιλεγμένα ακόμα και η μουσική των τίτλων του σήριαλ (ήδη γίνεται χαμός με το εν λόγω ringtone για κινητά). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Πάντως Bayern δεν την έχεις παρακολουθήσει ιδιαίτερα (όπως λες και συ μόνος σου), άρα δεν μπορείς ακόμα να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. ;) Όλα τα επεισόδια έχω δει. ;) Απλά κάπου στη πορεία έχασα τη συνέχεια της υπόθεσης. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Όλα τα επεισόδια έχω δει. ;) Απλά κάπου στη πορεία έχασα τη συνέχεια της υπόθεσης. :!: Φαντάσου πόσο καλά βρε το παρακολουθούσες!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Φαντάσου πόσο καλά βρε το παρακολουθούσες!!! :lol: :lol: Ε ναι μωρέ. Δεν θα κάνω και διατριβή πάνω στο πάρα 5. Είπαμε για να περνάει η ώρα είναι. Άσε που δεν έχω και καλή μνήμη. :p Εσύ που το παρακολουθείς με προσοχή, σεβασμό και δέος, μπορείς να με βοηθήσεις στα κενά που έχω; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 μήπως μετά από κάθε επεισόδιο έχετε την τάση να μιλάτε με λλλλ και με ννν? :p ή είμαι η μόνη? :w00t: :lol: :lol: :D :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Φτάνιει! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ισως αυτή τη Δευτέρα να ήταν ένα βιαστικό επεισόδιο ωστε να καλυφθεί η θέση μιας και στο προηγούμενο είχε επανάληψη (λόγο προβλήματος/αδυναμίας γυρισμάτων; ). Πάντως το επόμενο πιστεύω θα είναι παρα πολύ καλύτερο.το προηγούμενο, δεν ήταν επανάληψη, αλλά κανονικό :!: Εγώ έχω δει μόνο το μισό μέχρι τώρα, αλλά ευτυχώς που στην σκηνή που πήραν οι γιαγιάδες τηλέφωνο τον αρναούτογλου, ήμουν σε καναπέ με χώρο για να χτυπιέμαι :D :lol: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 kathe epeisodio kai kalytero!kathe epeisodio kai megalytera noumera!40%meridio thletheashs auth thn deutera enw to paralolouthisan mexri kai 2.000.000 thletheates! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ...απλά κορυφή παιδιά, δεν το συζητώ!! Σε αυτό το επεισόδιο η ΜΟΝΟΠΟΛΗ έδωσε ρέστα.. ρε την άτιμη την Ντάλια!! ΧαχαχαχΑ Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 παιδιά πράγματι άπαιχτο...ειδικά εκεί που ήθελε η Ντάλια να πάρει πίτσες με ένα πάκο 500eura λοοολ όσο το θυμάμε και τα νιει και τα λιει μου έρχετε να ξεράσω απο τα γέλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemo18 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 diavaste ti tha ginei sto epomeno epeisodio... I drasi arxizei... Περιγραφή: Δύσκολες στιγμές ζει η αγαπημένη μας παρέα. Μετά από πολλές αναποδιές και "έξοδα" θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο ατελιέ της Ζάννας Ιωάννου. Η μυστηριώδης γυναίκα όμως, θα τους περιμένει εκείνο το μοιραίο βράδυ και θα τους καταδώσει στους κακούς. Η ζωή τους πλέον κρέμεται από μία κλωστή. Τους κλείνουν σε μία απομακρυσμένη αποθήκη και τοποθετούν μία ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί σε μία ώρα. Λίγο πριν τη μοιραία στιγμή εξομολογούνται τα πιο κρυφά τους μυστικά. Θα γλυτώσουν άραγε; :cry: :blink: :worry: Παράθεση Stous 31 Dromous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Χρησιμοποιείτε τα spoiler tags σε περίπτωση που θα αποκαλύψετε κάτι που άλλοι ίσως δε γνωρίζουν. Επίσης,το παρόν thread δεν είναι φτιαγμένο για ανταλλαγές τραγουδιών,ringtones κλπ. Υπάρχει το κατάλληλο θέμα στο My Music. Έχει ειπωθεί πολλές φορές,ας ειπωθεί άλλη μια: Το τραγούδι της σειράς υπάρχει στο DC++ σίγουρα και μπορείτε να το βρείτε έτσι : "Hmouna aggelos tou Tsarli - Danai Fabilli" Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 πάντως έχω την εντύπωση πως το σήριαλ θσ εξελιχθεί όπως δείχνουν οι τίτλοι στην αρχή :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Παρατηρήστε... όπου κι αν πας την επόμενη μέρα της σειράς (Τρίτη) θα ακούσεις να λένε "Αμαλίιια" :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Γιατί αφαιρέθηκαν δύο μηνύματά μου (9 Δεκεμβρίου) που απευθύνονταν στον Nemo18 και αναφέρονταν στα spoiler tags?:what: Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Γιατί αφαιρέθηκαν δύο μηνύματά μου (9 Δεκεμβρίου) που απευθύνονταν στον Nemo18 και αναφέρονταν στα spoiler tags?:what: Γιατί η Moderator πρόσθεσε στο post του Nemo18 τα spoiler tags που έλειπαν και έτσι τα posts σου δεν είχαν νόημα. Επίσης είμαστε και εκτός θέματος. Αν πάλι θες να επικοινωνήσεις με τον Nemo18, μπορείς να του στείλεις ένα PM :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Γιατί η Moderator πρόσθεσε στο post του Nemo18 τα spoiler tags που έλειπαν και έτσι τα posts σου δεν είχαν νόημα. Επίσης είμαστε και εκτός θέματος. Αν πάλι θες να επικοινωνήσεις με τον Nemo18, μπορείς να του στείλεις ένα PM :rolleyes: Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Πιστεύω πως όλα τα posts έχουν νόημα, έστω και μόνο γι΄αυτόν που τα γράφει. Επικοινώνησα ήδη με τον Nemo μέσω των posts που σβήστηκαν. Και για να μην είμαστε εκτός θέματος πάλι ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΝΑΙ!!! ΠΟΛΥ!!! Happy? Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemo18 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ok gia ta spoiler tags...alla den katalava gia poio logo prepei na ta vazoyme... Παράθεση Stous 31 Dromous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ok gia ta spoiler tags...alla den katalava gia poio logo prepei na ta vazoyme... Για να μην ενοχλείς άλλους που δεν θέλουν να μάθουν τη συνέχεια από εσένα αλλά να τη δουν κατευθείαν. Δεν καταλαβαίνεις ότι τους το "χαλάς" (spoil)? Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemo18 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ok guys to piasa!!!sorry :X to mono sigoyro oti simera tha exoyme exelixi sto ergo!!! Παράθεση Stous 31 Dromous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ok guys to piasa!!!sorry :X to mono sigoyro oti simera tha exoyme exelixi sto ergo!!! Ναι ναι και αν είδατε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, προβλέπεται μεγάλη αγωνία... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Είμαι περίεργος να δω πως θα ξεφύγουν! Γιατί τώρα πλέον που θα μάθουνε ποιοι είναι η ιστορία θα αλλάξει ριζικά Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 kati asxeto: giati kratan toso ligo ta episodia? einai simtomatiko oti telionoun{11} para pede??????????? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 kati asxeto: giati kratan toso ligo ta episodia? einai simtomatiko oti telionoun{11} para pede???????????ειδικά σε αυτή τη σειρά το mega εχει υπερβάλει με την ακρίβεια του. 21.59 αρχίζει ορισμένες φορές η περίληψη του προηγούμενου ώστε 22.00 νταν να πέσει η καινούρια σκηνή. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts