Jump to content

j_Silver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by j_Silver

  1. Θα το κερδισωωωωωωωω!! Ε καλές Θεουλη των κινητών?:Ρ
  2. Ναι, θα το δεχτώ αυτό το Tablet.. εντάξει το ξέρω πως θα το στερήσω από κάποιον που μπορεί να το έχει περισσότερη ανάγκη αλλά.. λυπάμαι..!!:Ρχιχιχ Καλή τύχη σε όλους
  3. j_Silver

    LG GW620

    Δοκίμασα κι εγώ να περάσω τον καινούργιο πυρήνα από openetna (System 6.2) αλλά δεν δούλεψαν ολα.. είχα θέματα με το BT, Camera μόνο B&W κ.α. με αποτέλεσμα να γυρίσω πάλι στην 6.1 rc5!! :( Η Official 2.2 Froyo διαφέρει από την 6.2????? Έχω μπερδευτεί λιγάκι..:(
  4. j_Silver

    LG GW620

    Μπουχουυυ... εμένα δεν μου παίζει η καμέρα ****το!!:( Το Ενσύρματο Handfree μου παίζει εμένα στην Rc3.. τι γίνεται? Πως είναι δυνατόν να λειτουργούν διαφορετικά πράγματα στην ίδια έκδοση-ίδια συσκευή??:blink:
  5. j_Silver

    LG GW620

    Καλύτερα να πας σε κάτι σταθερό παρά να παιζεις με την τύχη σου.. οπότε ας περιμένουμε λίγο περισσότερο για την "Σταθερή" επόμενη έκδοση! Αλήθεια, η κάμερα σας ανοίγει? Γιατί εμένα δεν ανοίγει.. με το που την επιλέγω μου λέει το κλασσικο μήνυμα και την κάνω "Force close"!!!:( Υστ. Στο προηγούμενο μήνυμα μου είπα ότι φτιάξαμε το ραδιόφωνο.. λάθος μου, γιατί το ράδιο ακόμα δεν δουλεύει, ελπίζουμε να το ζωντανέψουν βέβαια!:)
  6. j_Silver

    LG GW620

    Όπως διάβασα και νωρίτερα από djore και Matt21-theorrion, τα προβλήματα είναι κοινά! Βάλτε με και εμένα στο κλάμπο που περιμένουμε την 4 για να βελτιώσουμε τα μικροθεματάκια μας!:) Βέβαια, φτιάξαμε το Ράδιο και χαλάσαμε το Bluetooth Handsfree Call.. μήπως καλύτερα να χαλάσουμε το ράδιο και να κρατήσουμε το Handsfree?? Νομίζω είναι πιο χρήσιμο..;) Καλό θα ήταν να τα είχαμε και τα 2 αλλά αφού η LG είναι τόσο ξεροκέφαλη και δεν ανοίγει το λογισμικό τι να κάνουμε..!:( Ελπίζω να βρεθεί λύση από τα παιδιά που μας έβαλαν στο παιχνίδι και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους, γιατί αν περίμενες από την LG.. ασχολίαστο! Επίσης να παραθέσω.. το WiFi σας είναι σταθερό? Κάποιες φορές δυσκολεύεται να σταθεροποιήσει την ip και ψιλοπαίζει με την σύνδεση! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να διαβάζω .txt αρχεία στο κινητό? Ευχαριστώ,
  7. j_Silver

    LG GW620

    Την δοκίμασε καποιος? Λύθηκε το πρόβλημα του ακουστικού άραγες??? Θα προσπαθήσω σήμερα να την περάσω κι εγώ αν προλάβω..:)
  8. j_Silver

    LG GW620

    Το ραδιόφωνο γιατί δεν σου παίζει???? Τι σφάλμα βγάζει δηλαδή όταν προσπαθείς να το ανοίξεις? Θα σου πρότεινα αρχικά (όπως σοφά είπε και Matt21 πιο πάνω) να δείς τι γίνεται με την εγγύηση σου γιατί το πρόβλημα αυτό δεν έιναι ιδιαίτερα απλό απ'οτι διάβασα σε μερικά φόρουμς που ασχολούνται με το θέμα. Μάλιστα πολλοί το ανέφεραν κατά την πορεία για το root της συσκευής τους. Εσύ δεν έκανες καμία απόπειρα για root απ΄οτι είπες παραπάνω όμως!:(
  9. j_Silver

    LG GW620

    Θενκς και πάλι Matt.. τώρα το κατεβάζω για να το δοκιμάσω!!:) Μακάρι και πάλι να διορθωθεί με το επόμενο Release γιατί φοβάμαι να το αγγίξω το κινητό για να μου κρατήσει τουλάχιστον όλη μέρα!:( Εν αναμονή λοιπόν..
  10. j_Silver

    LG GW620

    Δοκίμασε να βγάλεις την SDcard σου και να ξαναξεκινήσεις το τηλέφωνο!! Διάβασα ότι αυτό έλυσε το πρόβλημα σε μερικούς! ;)
  11. j_Silver

    LG GW620

    Djore, απλά το κατέβασες από rovio και το εγκατέστησες έτσι? τπτ άλλο? Δεν ξέρω γιατί αλλά ενώ το ανοίγρι υο .apk file με το που ξεκινάει το Installation μου βγάζει μήνυμα Cannot Install και δεν το εγκαθιστά! Εντάξει μικρό το κακό αν και ήθελα πολύ να το δω αυτό το παιχνιδάκι!!:( Κάτι είχα διαβάσει και έπειτα έπρεπε να κάνεις ένα τηλεφώνημα στον τηλεφωνητή σου για να πάψει το ακουστικό να λειτουργεί και να μην καταναλώνει μπαταρία.. όμως το ακουστικό δεν το ακούω να κάνει κάποιον ήχο ή κάτι να σου πω την αλήθεια και τα μόνα που τρέχει το τηλέφωνο είναι το Greek IME, Advanced Task Killer και το Google services Framework gapps (Google messaging Service), 25mb μνημης όλα κι όλα αλλά με τα βίας βγάζε μια μέρα!:(:( Βρέθηκε λύση για το ακουστικό? Μακάρι.. άντε να περιμένουμε την rc3 λοιπόν και να δούμε!!!:):):)
  12. j_Silver

    LG GW620

    Ωραία και η RC2, βέβαια δεν είδα σημαντική βελτίωση στον 3D Accelerator.. πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνεται. Ρε συ matt αν το δοκιμάσεις και παίζει πες μου πως το έκανες γιατί το δοκίμασα κι εγώ το Angry Birds και δεν μου το εγκαθιστά..!:( Η Μπαταρία σου πόσο κρατάει? Σε βγάζει παραπάνω από μέρα?
  13. Όντως είναι πολύ καλό!! Το συγκεκριμένο από τον Κολομβούνη λέει ότι είναι Greek Version.. οπότε λογικά θα έχει Ελληνικά, αλλά αν ενδιαφέρεσαι καλό θα ήταν να πάρεις και να ρωτήσεις!:) Άντε μεγιά..:)
  14. Ανοίγει κανονικά το λάπτοπ? Πατάς το κουμπάκι και βλέπεις τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν? Ακούς τον δίσκο να γυρίζει? Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν και δεν έχεις εικόνα μπορεί από την τούμπα να πειράχτηκε κάτι εσωτερικά που να επηρρεάζει άμεσα την κάρτα γραφικών του οπότε και με μια αλλαγή οθόνης να μην κάνεις τίποτα. Καλό θα ήταν να το πας σε κάποιο Service να το κοιτάξουν, αν έχει εγγύηση ακόμα καλύτερα!:)
  15. Η αλήθεια είναι ότι οι δίσκοι είναι μεγάλος μπελάς αν για τον οποιοδήποτε λόγο χτυπηθούν ή απλά κρασάρουν. Η διαδικασία για να τους επαναφέρεις είναι χρονοβόρα και δύσκολη, με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να γίνει όμως, οχι ολοκληρωτική επαναφορά βέβαια... μιλάω εκ πείρας γιατί μου συνέβει πρόσφατα με δίσκο φίλου και κουτσα κούτσα καταφέραμε να σώσουμε ένα μέρος των αρχείων του, με προγράμματα παρα προγράμματα και πολύ χρόνο, κάηκε το πίσι ένα πράγμα. Όμως οι περισσότεροι τεχνικοί στην Ελλάδα δεν θα μπουν στον κόπο να δαπανήσουν τον χρόνο που χρειάζεται ένας δίσκος για να ανακτήσεις τα δεδομένα του. Ρώτησα κι εγώ πρίν το κάνω μόνος μου και άκουσα επίσης εξωφρενικές τιμές μέσα σε όλες τις αρνητικές απαντήσεις. Άσε που, οι περισσότεροι ήταν του στυλ "φέρτον να τον κοιτάξουμε, θα σε χρεώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής σου και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα καταφέρουμε να σώσουμε κάτι".. βρε δεν πάτε.. βόλτα τον σκύλο σας..!!:Ρ Δεν ξέρω μπορεί να μην κατέουμε την τεχνογνωσία ή να μην έχουμε τον εξοπλισμό για να το κάνουμε στην Ελλάδα. Ευχάριστο πάντως το γεγονός ότι έχουμε μια ελπίδα να μην μας πάρουν το σπίτι για να ανακτήσουμε τα δεδομένα του κατεστραμένου μας δίσκου, Thanks maria_arch!! :)
  16. Αυτό θες.. Razer Lycosa αλλή η τιμούλα του είναι λίγο τσιμπημένη!! Επίσης ΑΥΤΟ πρέπει να είναι υπέροχο αλλά δεν το βρήκα σε κατάστημα, λόγικα ή δεν έχει βγει ακόμα ή απλά έχει εξαντληθεί! Αλλιώς μπορείς να πας και εδώ.. Flexible Keyboard Light Κάτι άλλο ιδιαίτερα αξιόλογο δεν βρήκα να σου προτείνω! Το είχα ψάξει κι αγώ πρόσφατα γι'αυτο και είπα να σε βοηθήσω λιγάκι!!:) Αν βρεις κάτι πάντως πόσταρε το μπορεί να με ενδιαφέρει ακόμα η αγορά του..:)
  17. j_Silver

    LG GW620

    Που μπορώ να βρω την rc2? Στο Openetna έχει την rc1 μόνο..:( Δεν σου δουλεύει το app2sd.. εγώ το δοκίμασα και δουλεύει! Ποιες είναι η διαφορές της rc1 από την rc2??? Διορθώνει τπτ? Edit: Εντάξει την βρήκα.. νόμιζα ότι στο αρχείο που κατεβάζεις είναι ακόμα το RC1... δεν το έβλεπα.. Α!Απ'οτι διάβασα διορθώνει το 3D Accelerator κ.α.
  18. j_Silver

    LG GW620

    Καλησπέρες αγαπητοί φίλοι συνΚινητούμπιτες, Χθες κατάφερα και βρήκα τον χρόνο να βάλω την καινούργια έκδοση στο κινητάκι μου!(2.2 φρόγιο!) Πολλά τα θετικά σε σχέση με την Cupcake εκδοσούα του original GW620.. το bluetooth δουλεύει όντως (επιτέλους!), με το Hardware πληκτρολογιο είχα ένα θεματάκι για τα Ελληνικά αλλά διορθώθηκε. Μόνο η μπαταρία του με απογοήτευσε σήμερα.. με 3-4 τηλεφωνάκια των 2-3' και επίσης 4-5 μηνύματα είμαι αισίως τώρα στο 30%!! :( Είχα μια ελπίδα να διοθωθεί η διαχείριση των εφαρμογών και να είχαμε μια καλύτερη εξοικονόμηση της μπαταρίας! Γνωρίζει κάποιος τρόπο για να απεγκαταστήσω εφαρμογές του συστήματος ή να σταματήσουν να τρέχουν επιτέλους οι διεργασίες στο Background και να μου τσακίζουν την μπαταρία? Δοκίμασα τον Advance Task Killer αλλά δεν κάνει δουλίτσα δυστυχώς!:( Happy Moding λοιπόν
  19. j_Silver

    LG GW620

    Παλικάρι σε ευχαριστώ πολύ!!:) Μόλις σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ και ολα πήγαν κατ'ευχην, μια χαρα το κινητάκι μου έχει το Κουστουμάκι του χαρη στις οδηγίες σου! Να είσαι καλά και πάντα να εξερευνάς.. keep Exploring!:) Τώρα μένει να δοκιμάσω και την Froyo εκδοση που ακόμα δοκιμάζεται αλλά χαλάλι.. στο κάτω κάτω αν είναι ξαναγυρνάω στο δικό σου κουστουμάκι!:):) Τα λεμεεεεε
  20. Δεν ξέρω γιατί γίνεται και σε Cosmote.. κάτι είχα δει κι εγώ που σχολιαστικέ στο Τόπικ για Vodafone και το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά η κοπέλα μου που έχει Cosmote αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο! Εντάξει, προσπαθώ να δω αν υπάρχει τρόπος να βάλουμε σε όλες τις επαφές 2 τηλέφωνα κινητά ένα με +30 και ένα χωρίς για να μπορεί να τα εμφανίζει όλα κανονικά!! Λύση υπάρχει, μπακάλικη μεν αλλά κάνει την δουλειά της..:Ρχιχι
  21. Όπως είχα ποστάρει και 1-2 μέρες πριν.. είχα μερικές αμφιβολίες να αγοράσω σαν δωράκι αυτό το κινητό στην κοπέλα μου επειδή ήταν Βονταφον και επειδή η μπαταρία του δεν ήταν ικανοποιητική! Όμως.. Τα εικονίδια της Βοντα τα βολέψαμε στην τελευταία οθόνη μας και δεν μας ενοχλούν.. όπως και δεν τα ενοχλούμε!!:) Αλλά και η μπαταρία, μιας και του έχουμε κάνει μόνο ΜΙΑ φόρτιση κράτησε με χρήση μηνυμάτων και τηλεφώνου 2.5 μερούλες. Χωρίς να του έχουμε περάσει ούτε εφαρμογές αλλά δεν έχουμε παίξει και με wifi παρά μόνο για 15' για να το δοκιμάσουμε!:) Σαν κινητάκι πάντως είναι όμορφο και λειτουργικό..!!:) Η μόνη χαζομάρα του είναι με την αναγνώριση των ονομάτων του τηλεφωνικού καταλόγου.. που πρέπει να τα έχεις και με +30 αλλά και σκέτα για να τα βλέπεις σωστά όταν σε καλεί ο άλλος αλλά και όταν σου στέλνει SMS!!:( Κατα τ'αλλα... κι εγώ θα το έπαιρνα..:):):)
  22. Χμμμμ... ενδιαφέρων ακούγεται αυτό το ΡΟΥΤ!!:) Βασικά μπερδεύτηκα λιγάκι.. άλλο Root και άλλο DEbrand? Εντάξει για το Debrand το είδα το Tutorial, το ΡΟΥΤ παίζει πουθενά στις 100 σελίδες εδώ μέσα να το ψάξω πως γίνεται?
×
×
  • Create New...