ksessalonikios Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 @BMW_E36 πρέπει να λάβεις υπόψην όμως οτι το 750 κυκλοφορησε 2 μήνες νωρίτερα απο το 800 οποτε ολοι έτρεξαν να πάρουν το 750 αντι να περιμένουν το κατα 99,9% ολόιδιο 800, χώρια που το μαυράκι είναι πολύ πιο όμορφο και κυριλάτο απο το πορτοκαλί. Τέλος η διαθεσιμότητα του 750 είναι αρκετά μεγαλήτερη απο το αδελφάκι του το οποίο ψάχνεις και δεν το βρήσκεις. Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό ο 1/5 να εχει το 750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 @BMW_E36 πρέπει να λάβεις υπόψην όμως οτι το 750 κυκλοφορησε 2 μήνες νωρίτερα απο το 800 οποτε ολοι έτρεξαν να πάρουν το 750 αντι να περιμένουν το κατα 99,9% ολόιδιο 800, χώρια που το μαυράκι είναι πολύ πιο όμορφο και κυριλάτο απο το πορτοκαλί. Τέλος η διαθεσιμότητα του 750 είναι αρκετά μεγαλήτερη απο το αδελφάκι του το οποίο ψάχνεις και δεν το βρήσκεις. Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό ο 1/5 να εχει το 750 Συμφωνώ απολύτως. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 paidia akouste to e3eis exw w800i kai ena bt hf ths motorola enw mou to briskh kanonika kai douleuoun ta koumpia den douleuei to mikrofono kai to akoustiko exei kaneis kamia idea ?????????????????????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Σε παρακαλώ πες μου πότε ακριβώς έκανες αυτή την αναβάθμιση,γιατί εγώ από χθες το μεσημέρι πού είδα το ποστ σου προσπάθησα (και σήμερα που είδα το νέο σου ποστ πάλι δοκίμασα) και μου γράφει ότι η συσκευή μου είναι ήδη αναβαθμισμένη (έχω βέβαια την R1N035) .Μήπως η SE απέσυρε προς το παρόν αυτή την αναβάθμιση;Αν έχεις την καλωσύνη γράψε μας όλα όσα εμφανίζει το τηλέφωνο σου όταν μπεις στο κρυφό μενού.Ευχαριστώ πολύ. R1NA005 pgrCXC1250092-EU-1-CA R1NA005 ΚΑΜΕΡΑ:4,5 ITP CXC 125 932 R1E CDA102425/39 R1A CXC1250093 R1NA005 EMEA-3 Πάρε αυτά που μου ζητάς, και το ling της ericsson που εκανα το update.Και φυσικα δεν εχει αποσυρει το Firmware η se.Πριν λιγο εκανα update σε 2 W800 που μου φερανε δυο φιλοι. :) Στο δικο μου το ειχα κανει 15-10-05,μια μερα μετα που το εβαλαν στο SEUS. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 R1NA005 - Released on SEUS for the W800 on 15/10/05. - Improved battery life over R1N035 - Fixes for low-tonal audio issues - Fixes for Bluetooth audio issues Και φυσικα τα κοροιδα με VODALIVE να την ξεχασουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostask Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 R1NA005 - Released on SEUS for the W800 on 15/10/05. - Improved battery life over R1N035 - Fixes for low-tonal audio issues - Fixes for Bluetooth audio issues Και φυσικα τα κοροιδα με VODALIVE να την ξεχασουν :p Δεν ειναι κοροιδα!Απλα δεν ηξεραν!Και εγω το εψαξα καλα πριν παρω το συγκεκριμένο κινητο!Αλλωστε ηταν το μονο ερικσον το οποίο ηταν χωρις το live.Και τωρα απολαμβανω τα παντα απο το κινητο και οχι οτι συμφερει της Βονταφον! Και για να ενημερωνοντε τα παιδια θα σας πω τι κανει η Βονταφον σε κινητα μ Βονταφον μενου! Δεν μπορεις να βαλεις ηχογραφησει η mp3 σαν ήχο κλησης! Μειώνει τον χρόνο ηχογραδφησεις και ήχων σε συγκεκριμένα όρια! Προσπαθεί να μην αφήνει να μπαινουν mp3 μέσα στις κάρτες και όλα αυτα για να τα κεταβαζουμε απο το live! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Ευχαριστώ για την ενημέρωση περι firmware Κυριάκο. Και σε μένα έγινε κανονικά η αναβάθμιση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 R1NA005 και σε μενα εγινε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 R1NA005 και σε μενα εγινε κανονικα Ναι και εγω την εκανα ...η ακριβως προηγουμενη μου εκανε μερικα restart... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 ρε kids την εκανα και εγω την δουλεια με το λινκ που δωσατε αλλα μου λεει R1L002 :( :( :( ... Τι mistake εκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 signomi pou den xero alla borei kapios na mou exigisi an den varietai ti tha kerdiso kanodas update episis na mou pei tin pliri diadikasia gia na to kano tnx ek ton proteron :!: Παράθεση http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 R1NA005 pgrCXC1250092-EU-1-CA R1NA005 ΚΑΜΕΡΑ:4,5 ITP CXC 125 932 R1E CDA102425/39 R1A CXC1250093 R1NA005 EMEA-3 Πάρε αυτά που μου ζητάς, και το ling της ericsson που εκανα το update.Και φυσικα δεν εχει αποσυρει το Firmware η se.Πριν λιγο εκανα update σε 2 W800 που μου φερανε δυο φιλοι. :) Στο δικο μου το ειχα κανει 15-10-05,μια μερα μετα που το εβαλαν στο SEUS. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Σήμερα έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε R1NA005 χωρίς πρόβλημα,γιατί για τέσσερις ημέρες από 16-10-05 μέχρι χθες στο site της SE όταν δοκίμαζες να κάνεις αναβάθμιση σου έγραφε ότι "η συσκευή σας είναι ήδη αναβαθμισμένη". Άρα έιναι φανερό ότι σήμερα έγινε ΠΑΛΙ διαθέσιμη η R1NA005.Το γιατί το ξέρει μόνο η SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fonias Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Geia xara! Evala Win XP 64bit kai exw to w880i. yparxoun drivers gia to USB?? Παράθεση Fotis! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Αναβάθμισης για να κάνετε αναβάθμιση του λογισμικού του τηλεφώνου σας μέσω του καλωδίου USB. pou einai i ipiresia anavatmisis ???? :!: Παράθεση http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδες γεια σας εχω γραψει σχετικα με το Sony ericsson W800i ενα προβλημα που αντιμετωπιζω αν μπορειτε ριξτε μια ματια και ξανα μιλαμε αυριο thanks.. Απλα για να μην το κανω και εδω post και τα ακουσω απο τους Mod αν μπορειτε δειτε το και πειτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 paidia gia na kanw anavathmish prepei na einai to kinhto plhros fortismeno,na mhn me kopsei kapios oso tha eimai sto internet kai kanw anavathmish(gati alliws thn ekatsa;), ta arxeia(mp3,eikones) pou exw tha xathoune ; kai posh wra pairnei peripou; euxaristwwwww Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 paidia gia na kanw anavathmish prepei na einai to kinhto plhros fortismeno,na mhn me kopsei kapios oso tha eimai sto internet kai kanw anavathmish(gati alliws thn ekatsa;), ta arxeia(mp3,eikones) pou exw tha xathoune ; kai posh wra pairnei peripou; euxaristwwwww Το κινητό πλήρως φορτισμένο. Πάντως και με 70% φόρτιση, κι αν έχεις γρήγορη σύνδεση, η αναβάθμιση γίνεται με σχετική ασφάλεια. Όχι δεν κινδυνεύεις από κάποια εισερχόμενη κλήση. Το κινητό κατά την ουσιαστική αναβάθμιση είναι πρακτικά κλειστό. Ο κίνδυνος προέρχεται από απώλεια σύνδεσης και από πτώση τάσης ή και απώλεια ρευματοληψίας του PC. Γι'αυτό προτείνονται συνδέσεις always in όπως οι ADSL για αναβάθμιση. Επίσης και ένα UPS (Σταθεροποιητής τάσης και μπαταρία για 15-30 λεπτά) θα εξασφάλιζε την αναβάθμιση από μ@λ@κίες της ΔΕΗ. Με απλή Dialup δεν θα πρότεινα αναβάθμιση για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος είναι η μεγάλη χρονική διάρκεια που έχεις ανοικτή γραμμή και ο πιθανός κίνδυνος απώλειας σύνδεσης. Η ISDN είναι απλά καλή και χρειάζεται παραπάνω από μισή ώρα για να πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση. Με μια ADSL o συνολικός χρόνος αναβάθμισης είναι από 10-20 λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης. edit* κατά την αναβάθμιση δεν κινδυνεύουν τα αρχεία σου. Πάντως καλού κακού κράτα αντίγραφο στο PC ή αν θέλεις αντέγραψέ τα στην MS DUO και απλά αφαίρεσέ την κατά την αναβάθμιση, μόνο και μόνο για τον "φόβο των Ιουδαίων". Στην πράξη σε καμία περίπτωση δεν σβήνεται τίποτε από την MS DUO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Καλημερα χθες πηρα το Sony Ericsson W800i και εχω καποια προβληματακια Καταρχην θελω να ρωτησω σχετικα με την περιπτωση του Walkman Περασα το cd με το προγραμμα Disk2Phone οκ που βαζω το αλλα το software δεν ειναι συμβατο γιατι εχω τα Wind Server 2003 το προγραμμα για να φτιαξω τις επαφες μου δεν τρεχει με την καμια αλλα το σημαντικοτερο ειναι και αυτο δεν εχω καταλαβει παιρνω καποια mp3 απο το pc μου και μεσω του προγραμματος Disk2Phone τα κανω drag n drop μετα απο το μενου το κινητου παω ειτε walkam ειτε Διαχ Αρχειων και τα τραγουδια και εικονες ειναι αφαντα σε κανεναν φακελο δεν ειναι αλλα μεσα απο τα Wind που βγαζει το δισκο στο my computer φαινεται οτι εχουν μπει κανονικα Κανω κατι λαθος??? Ευχαριστω και περιμενω νεοτερα σας USB WMC Device Managment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Εγκατέστησα το worldmate lite, αλλά δεν μπορώ να κάνω update στον καιρό. Ξέρει κανείς τίποτε? εχω σύνδεση ΤΙΜ. Εχω όλες τις ρυθμίσεις για WAP, MMS, GPRS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας εχω εδω κ μερικες μερες π παω να τρελαθω αφου εκανα τηναναβαθμιση σε R1N035 τραβηξα μερικα βιντεακια φωτο κλπ κ μετα απο 2 μερες πηγα να περασω μερικα mp3 απο το disc2phone κ εκτος του οτι δν περαστικαν ολα κ αλλα περαστικαν με αλλα ονοματα μ εχουν σβηστει περιπου το 30% των αρχειων π ειχα κ αλλο 40% απο τα αρχεια (βιντεο κ εικονες) δν αναγνωριζονται απο το τηλ ???? παιδες βοηθηστε γιατι θα αυτοκτονησω ............. :blink: :blink: :blink: λετε να ειναι bug ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας εχω εδω κ μερικες μερες π παω να τρελαθω αφου εκανα τηναναβαθμιση σε R1N035 τραβηξα μερικα βιντεακια φωτο κλπ κ μετα απο 2 μερες πηγα να περασω μερικα mp3 απο το disc2phone κ εκτος του οτι δν περαστικαν ολα κ αλλα περαστικαν με αλλα ονοματα μ εχουν σβηστει περιπου το 30% των αρχειων π ειχα κ αλλο 40% απο τα αρχεια (βιντεο κ εικονες) δν αναγνωριζονται απο το τηλ ???? παιδες βοηθηστε γιατι θα αυτοκτονησω ............. :blink: :blink: :blink: λετε να ειναι bug ?????? kane restart kai 8a ta anagnorizi meta twra gia tallo den 3erw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 :( μακαρι να ηταν αυτο εχω κανει κοντα στα 50 restart αλλα τπτ κ απο οτι καταλαβα οι πληροφοριες των mp3 π πηγα να περασω αποθηκευτικαν στα βιντεο π ειχα τις εικονες κλπ............ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 μπορεί κάποιος που έχει περάσει την τελευταία έκδοση να ανεβάσει 1-2 βιντεάκια για να διαπιστώσω τι ποιότητα έχει το βίντεο; αν γίνεται ένα με φως ημέρας, και ένα το βράδυ σε εσωτερικό χώρο ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 εγω θα μπορουσα αν δν ειχα ιο στο pc :O :O αλλα κ παλι πως θα τα περναγα σε συνδεσμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts