Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@BMW_E36

πρέπει να λάβεις υπόψην όμως οτι το 750 κυκλοφορησε 2 μήνες νωρίτερα απο το 800 οποτε ολοι έτρεξαν να πάρουν το 750 αντι να περιμένουν το κατα 99,9% ολόιδιο 800, χώρια που το μαυράκι είναι πολύ πιο όμορφο και κυριλάτο απο το πορτοκαλί. Τέλος η διαθεσιμότητα του 750 είναι αρκετά μεγαλήτερη απο το αδελφάκι του το οποίο ψάχνεις και δεν το βρήσκεις. Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό ο 1/5 να εχει το 750

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@BMW_E36

πρέπει να λάβεις υπόψην όμως οτι το 750 κυκλοφορησε 2 μήνες νωρίτερα απο το 800 οποτε ολοι έτρεξαν να πάρουν το 750 αντι να περιμένουν το κατα 99,9% ολόιδιο 800, χώρια που το μαυράκι είναι πολύ πιο όμορφο και κυριλάτο απο το πορτοκαλί. Τέλος η διαθεσιμότητα του 750 είναι αρκετά μεγαλήτερη απο το αδελφάκι του το οποίο ψάχνεις και δεν το βρήσκεις. Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό ο 1/5 να εχει το 750

Συμφωνώ απολύτως.

paidia akouste to e3eis exw w800i kai ena bt hf ths motorola enw mou to briskh kanonika kai douleuoun ta koumpia den douleuei to mikrofono kai to akoustiko

exei kaneis kamia idea

??????????????????????????????????????????????????

Σε παρακαλώ πες μου πότε ακριβώς έκανες αυτή την αναβάθμιση,γιατί εγώ από χθες το μεσημέρι πού είδα το ποστ σου προσπάθησα (και σήμερα που είδα το νέο σου ποστ πάλι δοκίμασα) και μου γράφει ότι η συσκευή μου είναι ήδη αναβαθμισμένη (έχω βέβαια την R1N035) .Μήπως η SE απέσυρε προς το παρόν

αυτή την αναβάθμιση;Αν έχεις την καλωσύνη γράψε μας όλα όσα εμφανίζει

το τηλέφωνο σου όταν μπεις στο κρυφό μενού.Ευχαριστώ πολύ.

R1NA005

pgrCXC1250092-EU-1-CA R1NA005

ΚΑΜΕΡΑ:4,5

ITP CXC 125 932 R1E

CDA102425/39 R1A

CXC1250093 R1NA005 EMEA-3

Πάρε αυτά που μου ζητάς, και το ling της ericsson που εκανα το update.Και φυσικα δεν εχει αποσυρει το Firmware η se.Πριν λιγο εκανα update σε 2 W800 που μου φερανε δυο φιλοι. :) Στο δικο μου το ειχα κανει 15-10-05,μια μερα μετα που το εβαλαν στο SEUS.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245

R1NA005

- Released on SEUS for the W800 on 15/10/05.

- Improved battery life over R1N035

- Fixes for low-tonal audio issues

- Fixes for Bluetooth audio issues

Και φυσικα τα κοροιδα με VODALIVE να την ξεχασουν :p

R1NA005

- Released on SEUS for the W800 on 15/10/05.

- Improved battery life over R1N035

- Fixes for low-tonal audio issues

- Fixes for Bluetooth audio issues

Και φυσικα τα κοροιδα με VODALIVE να την ξεχασουν :p

Δεν ειναι κοροιδα!Απλα δεν ηξεραν!Και εγω το εψαξα καλα πριν παρω το συγκεκριμένο κινητο!Αλλωστε ηταν το μονο ερικσον το οποίο ηταν χωρις το live.Και τωρα απολαμβανω τα παντα απο το κινητο και οχι οτι συμφερει της Βονταφον!

Και για να ενημερωνοντε τα παιδια θα σας πω τι κανει η Βονταφον σε κινητα μ Βονταφον μενου!

Δεν μπορεις να βαλεις ηχογραφησει η mp3 σαν ήχο κλησης!

Μειώνει τον χρόνο ηχογραδφησεις και ήχων σε συγκεκριμένα όρια!

Προσπαθεί να μην αφήνει να μπαινουν mp3 μέσα στις κάρτες και όλα αυτα για να τα κεταβαζουμε απο το live!

R1NA005

και σε μενα εγινε κανονικα

Ναι και εγω την εκανα ...η ακριβως προηγουμενη μου εκανε μερικα restart...

ρε kids την εκανα και εγω την δουλεια με το λινκ που δωσατε αλλα μου λεει R1L002 :( :( :( ...

Τι mistake εκανα?

R1NA005

pgrCXC1250092-EU-1-CA R1NA005

ΚΑΜΕΡΑ:4,5

ITP CXC 125 932 R1E

CDA102425/39 R1A

CXC1250093 R1NA005 EMEA-3

Πάρε αυτά που μου ζητάς, και το ling της ericsson που εκανα το update.Και φυσικα δεν εχει αποσυρει το Firmware η se.Πριν λιγο εκανα update σε 2 W800 που μου φερανε δυο φιλοι. :) Στο δικο μου το ειχα κανει 15-10-05,μια μερα μετα που το εβαλαν στο SEUS.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10245

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Σήμερα έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε R1NA005

χωρίς πρόβλημα,γιατί για τέσσερις ημέρες από 16-10-05 μέχρι χθες στο site της SE όταν δοκίμαζες να κάνεις αναβάθμιση σου έγραφε ότι "η συσκευή σας είναι ήδη αναβαθμισμένη".

Άρα έιναι φανερό ότι σήμερα έγινε ΠΑΛΙ διαθέσιμη η R1NA005.Το γιατί το ξέρει μόνο

η SE.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Αναβάθμισης για να κάνετε αναβάθμιση του λογισμικού του τηλεφώνου σας μέσω του καλωδίου USB.

pou einai i ipiresia anavatmisis ???? :!:

http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg

Παιδες γεια σας εχω γραψει σχετικα με το Sony ericsson W800i ενα προβλημα που αντιμετωπιζω αν μπορειτε ριξτε μια ματια και ξανα μιλαμε αυριο thanks..

Απλα για να μην το κανω και εδω post και τα ακουσω απο τους Mod αν μπορειτε δειτε το και πειτε μου

paidia gia na kanw anavathmish prepei na einai to kinhto plhros fortismeno,na mhn me kopsei kapios oso tha eimai sto internet kai kanw anavathmish(gati alliws thn ekatsa;),

ta arxeia(mp3,eikones) pou exw tha xathoune ;

kai posh wra pairnei peripou;

euxaristwwwww

paidia gia na kanw anavathmish prepei na einai to kinhto plhros fortismeno,na mhn me kopsei kapios oso tha eimai sto internet kai kanw anavathmish(gati alliws thn ekatsa;),

ta arxeia(mp3,eikones) pou exw tha xathoune ;

kai posh wra pairnei peripou;

euxaristwwwww

Το κινητό πλήρως φορτισμένο. Πάντως και με 70% φόρτιση, κι αν έχεις γρήγορη σύνδεση, η αναβάθμιση γίνεται με σχετική ασφάλεια.

Όχι δεν κινδυνεύεις από κάποια εισερχόμενη κλήση. Το κινητό κατά την ουσιαστική αναβάθμιση είναι πρακτικά κλειστό.

Ο κίνδυνος προέρχεται από απώλεια σύνδεσης και από πτώση τάσης ή και απώλεια ρευματοληψίας του PC. Γι'αυτό προτείνονται συνδέσεις always in όπως οι ADSL για αναβάθμιση. Επίσης και ένα UPS (Σταθεροποιητής τάσης και μπαταρία για 15-30 λεπτά) θα εξασφάλιζε την αναβάθμιση από μ@λ@κίες της ΔΕΗ.

Με απλή Dialup δεν θα πρότεινα αναβάθμιση για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος είναι η μεγάλη χρονική διάρκεια που έχεις ανοικτή γραμμή και ο πιθανός κίνδυνος απώλειας σύνδεσης.

Η ISDN είναι απλά καλή και χρειάζεται παραπάνω από μισή ώρα για να πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση.

Με μια ADSL o συνολικός χρόνος αναβάθμισης είναι από 10-20 λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης.

edit* κατά την αναβάθμιση δεν κινδυνεύουν τα αρχεία σου. Πάντως καλού κακού κράτα αντίγραφο στο PC ή αν θέλεις αντέγραψέ τα στην MS DUO και απλά αφαίρεσέ την κατά την αναβάθμιση, μόνο και μόνο για τον "φόβο των Ιουδαίων". Στην πράξη σε καμία περίπτωση δεν σβήνεται τίποτε από την MS DUO.

Καλημερα χθες πηρα το Sony Ericsson W800i και εχω καποια προβληματακια

Καταρχην θελω να ρωτησω σχετικα με την περιπτωση του Walkman

Περασα το cd με το προγραμμα Disk2Phone οκ που βαζω το αλλα το software δεν ειναι συμβατο γιατι εχω τα Wind Server 2003 το προγραμμα για να φτιαξω τις επαφες μου δεν τρεχει με την καμια

αλλα το σημαντικοτερο ειναι και αυτο δεν εχω καταλαβει παιρνω καποια mp3 απο το pc μου και μεσω του προγραμματος Disk2Phone τα κανω drag n drop μετα απο το μενου το κινητου παω ειτε walkam ειτε Διαχ Αρχειων και τα τραγουδια και εικονες ειναι αφαντα σε κανεναν φακελο δεν ειναι αλλα μεσα απο τα Wind που βγαζει το δισκο στο my computer φαινεται οτι εχουν μπει κανονικα

Κανω κατι λαθος???

Ευχαριστω και περιμενω νεοτερα σας

USB WMC Device Managment

Εγκατέστησα το worldmate lite, αλλά δεν μπορώ να κάνω update στον καιρό.

Ξέρει κανείς τίποτε?

εχω σύνδεση ΤΙΜ. Εχω όλες τις ρυθμίσεις για WAP, MMS, GPRS.

παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας εχω εδω κ μερικες μερες π παω να τρελαθω αφου εκανα τηναναβαθμιση σε R1N035 τραβηξα μερικα βιντεακια φωτο κλπ κ μετα απο 2 μερες πηγα να περασω μερικα mp3 απο το disc2phone κ εκτος του οτι δν περαστικαν ολα κ αλλα περαστικαν με αλλα ονοματα μ εχουν σβηστει περιπου το 30% των αρχειων π ειχα κ αλλο 40% απο τα αρχεια (βιντεο κ εικονες) δν αναγνωριζονται απο το τηλ ???? παιδες βοηθηστε γιατι θα αυτοκτονησω ............. :blink: :blink: :blink: λετε να ειναι bug

??????

παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας εχω εδω κ μερικες μερες π παω να τρελαθω αφου εκανα τηναναβαθμιση σε R1N035 τραβηξα μερικα βιντεακια φωτο κλπ κ μετα απο 2 μερες πηγα να περασω μερικα mp3 απο το disc2phone κ εκτος του οτι δν περαστικαν ολα κ αλλα περαστικαν με αλλα ονοματα μ εχουν σβηστει περιπου το 30% των αρχειων π ειχα κ αλλο 40% απο τα αρχεια (βιντεο κ εικονες) δν αναγνωριζονται απο το τηλ ???? παιδες βοηθηστε γιατι θα αυτοκτονησω ............. :blink: :blink: :blink: λετε να ειναι bug

??????

kane restart kai 8a ta anagnorizi meta twra gia tallo den 3erw

:( μακαρι να ηταν αυτο εχω κανει κοντα στα 50 restart αλλα τπτ κ απο οτι καταλαβα οι πληροφοριες των mp3 π πηγα να περασω αποθηκευτικαν στα βιντεο π ειχα τις εικονες κλπ............ :(

μπορεί κάποιος που έχει περάσει την τελευταία έκδοση να ανεβάσει 1-2 βιντεάκια για να διαπιστώσω τι ποιότητα έχει το βίντεο;

αν γίνεται ένα με φως ημέρας, και ένα το βράδυ σε εσωτερικό χώρο

ευχαριστώ :)

• The title was changed to Sony Ericsson W800i