Giorgosk80 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Γεια σας,θελω να ρωτησω αν γινεται με το w800 να στειλεις αρχεια .txt Απο οσο ξερω εγω μπορει να διαβαζει αλλα οχι ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Γεια σας,θελω να ρωτησω αν γινεται με το w800 να στειλεις αρχεια .txt ναι αμε γινεται οσο για τα ελληνικα ειναι καλυτερο να τα αποθηκευσεις (για να στα διαβαζει ) σε μορφη html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelio Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πως γινεται να στελνεις με bluetooth μηνυματα απο τις σημειωσεις με *.txt Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamnos Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ W800. ΠΟΣΑ ΜΝΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝ? Συγνωμη για τα κεφαλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πριν απο λιγο το πηρα κι εγω το κινητο.Το εχω βαλει να φορτισει.Αυριο θα το επεξεργαστω.Παντως ειναι πολυ καλο ποιοτικα αν και μεσα απο την οθονη βλεπω ενα μικρο σκουπιδακι σκονης.Πως μπηκε εκει?Καποιος τροπος για να το βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 3,2Mpixels ΣΤΟ W800i? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 3,2Mpixels ΣΤΟ W800i? Μπα..... :D Χλωμο το κοβω... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Δε θα το έλεγα χλωμό,αδύνατο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πρέπει να κατεβάσεις τους update drivers από εδώ. Ευχαριστώ bill_viper, μου έδωσες την λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πριν απο λιγο το πηρα κι εγω το κινητο.Το εχω βαλει να φορτισει.Αυριο θα το επεξεργαστω.Παντως ειναι πολυ καλο ποιοτικα αν και μεσα απο την οθονη βλεπω ενα μικρο σκουπιδακι σκονης.Πως μπηκε εκει?Καποιος τροπος για να το βγαλω? Μην ανησυχείς. Και σ' εμένα μπαίνει σκόνη στην οθόνη αλλά φεύγει μόνη της. Πιστεύω οτι σε όλους θα γίνεται αυτό. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα κινητών της SE (δεν ξέρω αν ισχύει για όλα της τα μοντέλα) και επίσης το είχα συναντήσει και στο Τ610 που είχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 to kinhto einai polu eukolo na anoiksei egw to anoigw mia fora th bdomada kai to ka8arizw ena katsabidaki torx-6 8elei kai ena lepto plastiko gia na mhn gratzouniete to plaino!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ W800. ΠΟΣΑ ΜΝΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝ? Συγνωμη για τα κεφαλαια. Όπως γράφει το W800i White Paper της Sony Ericsson το τηλέφωνο χωράει 200 SMS στη μνήμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 3,2Mpixels ΣΤΟ W800i? Έγώ φόρτωσα στο memory stick φωτο 3.2 Mpixel μεγέθους 1670 Kb και το δείχνει κανονικά και ως wallpaper στην οθόνη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Καλημερα Δηλ απ'οτι καταλαβα τα κανω save->>.html αλλα απο το κινητο με ποιο προγραμμα μπορω να το δω??? 'Η το αρχειο Notepad που εχω μεσα τις σημειωσεις μου τις βλεπω στον φακελο: ιστοσελιδα-Περιεχομενα εκει;;; Κατι αλλο διαβαζω εδω για αναβαθμισεις γενικα πανω στο W800i χρειαζεται να κανω αναβαθμιση ;;Σας ρωταω γιατι πριν 4μερες το πηρα αξιζει Η να το αφησω ως εχει το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Έγώ φόρτωσα στο memory stick φωτο 3.2 Mpixel μεγέθους 1670 Kb και το δείχνει κανονικά και ως wallpaper στην οθόνη του κινητού. Μπραβο σου, αλλα δεν ρωταει αυτο ο φιλος antonispap40. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Μπραβο σου, αλλα δεν ρωταει αυτο ο φιλος antonispap40. ;) Τι ρωτάει λοιπόν; Ας το διευκρινίσει ο ίδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Τι ρωτάει λοιπόν; Ας το διευκρινίσει ο ίδιος. Νομιζω τοι ρωταει εαν μπορει να "αλλαξει" το φακο απο 2ΜP σε 3,2Mpixels ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Eyxaristw opo oti katalaba einai sxedon to idio pragma se alli siskevasia Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλά καταλάβατε.ενταξει δεν γίνετε.μηπως ξέρει κανεις από εσάς πόσο κάνει η Memory Stick Duo 2GB? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλά καταλάβατε.ενταξει δεν γίνετε.μηπως ξέρει κανεις από εσάς πόσο κάνει η Memory Stick Duo 2GB? Aπό 143€ μέχρι 449€.... :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 δν ξερω αν εχετε παρατηρησει αλλα η εκδοση R1NA005 εχει μερικα προβληματα καταρχας το κινητο (το δικο μ τουλαχιστον)σερνεται στην κυριολεξια αργει πιο πολυ απο τις προηγουμενα f/w να φορτωσει κ οταν κανω προσπελαση σε ηχογραφησεις μ ερχεται να το πεταξω παει πιο αργα απο την γιαγια μ κατι αλλο ξερεται γιατι οταν περναω μια φωτο με αναλυση 5 mp απο το pc οταν παω να κανω μεγεθυνση μ κολαει ??? :O :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 σόρρυ κιόλας αλλά δεν είναι και Photoshop έχει κάποια όρια το κάθε κινητό :) (μην με παρεξηγήσεις αλλά that's the way it is) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 αν ξερει καποιος να μου πει απο που θα κατεβασω softw για να παιζει σιγουρα αρχεια jar,jad στο pc? σε καποιο thread που παραπεμπει σε διευθυνση, δε βρισκω κατι Παράθεση >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rerresv Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 παιδια τι αρχεια παιζει σε video το w800i ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Απ'οτι εχω δει πρεπει να παιζει MPEG 4 Το θεμα ειναι αν ξερει κανενας καποιο προγραμμα που να κανει convert σε βιντεο μορφης avi,mpeg,wmv,σε MPEG 4 ετσι ωστε να μπορει να παιζει στο κινητο ανετα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts