Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

Τρένο πάει παιδιά το εργαλείο μην το ματιασουμε, και μπαταρία το Snapdragon  είναι βράχος.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1 ώρα πριν, chios said:

Τρένο πάει παιδιά το εργαλείο μην το ματιασουμε, και μπαταρία το Snapdragon  είναι βράχος.

Μόνο η samsung δεν τα βλέπει αυτά, όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν snapdragon, η μόνη που διαμαρτύρεται ότι στοιχίζει είναι η samsung, οι άλλες εταιρείες πώς μπορούν και τον βάζουν και πουλάνε και φθηνότερα?

Το 22 ultra πάντως, για να μην τα ρίχνουμε όλα στους exynos, "τρένο" με exynos 2200 πάει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παντα exynos ειχα την τελευταια 10ετια που ειμαι με Samsung. Κανενα παραπονο... 

Παιδιά μην πέφτετε στην παγίδα exynos vs snapdragon έχουν συζητηθεί πολλές φορές κ ούτε θα διαπιστώσετε διαφορές στα χέρια σας. Αν ξέρουν να γράφουν σωστά λογισμικό κ mediatek να φοράω μια χαρά θα κάνει την δουλειά του. Μην ξεχνάτε αν κάποιος παρακολουθεί τα νήματα a52s k s24u είναι συσκευές που έχω στο σπίτι κ έχω τεστάρει, ιδικά τον πρώτο καιρό ήμουν απογοτευμενος με το το s24u μέχρι να κανεις τις σωστές ενημερώσεις... κ μετά στο νήμα του a52s που λέγανε ότι ο snap έχει το καλύτερο σήμα από τα exynos είχα ποσταρει φωτογραφίες με 2 συσκευές a52s κ s21u με ίδιο παροχο κ το α52 καλά καλά δεν είχε σήμα κ το s21u είχε φουλ κ εννοείται όλα αυτά ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΌΓΙΑ αλλά με πράξεις κ φωτογραφίες εδώ μέσα κ όλοι το προσπερασαν το θέμα. Εγώ έχω κουραστεί να το γράφω αν κ τα μηνύματα είναι απροσωπα κ ίσως από πίσω να υπάρχουν παιδάκια κ κολλημένα με μάρκες που πλέον δεν δίνω σημασία.  Η καλύτερη συσκευή δεν υπάρχει εκεί έξω, εκεί που η μία υπερτερεί η άλλη θα χάνει, σίγουρα υπάρχει το μικρόβιο της αλλαγής κ όπως Είχα γράψει την συσκευή s22u την είχαμε με το που βγήκε κ πουλήθηκε αμέσως χωρίς να δώσουμε χρόνο για τις ενημερώσεις κ πλέον όλα πάνε καλά.  Συγνώμη για το σεντόνι αλλά αν είσαστε ικανοποιημένοι με την συσκευή μην βρίσκετε λόγο για αλλαγή, τύπου exynos κτλ. Καλή συνέχεια κ χαρείτε την συσκευή σας. 

Προσωπικα οταν ειναι να αλλαξω δεν με απασχολει ο επεξεργαστης. Αλλα πραγματα κοιταω... Επισης το μικροβιο της αλλαγης το ξεπερασα στο τελος της προηγουμενης δεκαετιας ευτυχως 🤣

Μπηκα μια μερα σε σκεψη για το S24 Fe με την λογικη οτι με πωληση του S22 U θα κοστιζε λιγο και θα ειχα καινουργια συσκευη αλλα μου περασε. Δεν εχω πλεον την ορεξη να ασχοληθω με συνναλαγη πωλησης με αγγελια μεσω ιντερνετ και ουτε υπαρχει λογος για καινουργιο αφου το παλιο μια χαρα ειναι.

• 3 weeks later...

Έκανα αλλαγή μπαταρίας μετά απο κανα 3άρι χρόνια που το έχω, αλλά δεν είδα καμια τρομερή βελτίωση. Σίγουρα το ξεσκίζω αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Αμα κάνω clear cashe θα χάσω τπτ δεδομένα? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή να δοκιμάσω κάποια εφαρμογή?

9 minutes ago, traganeus said:

Έκανα αλλαγή μπαταρίας μετά απο κανα 3άρι χρόνια που το έχω, αλλά δεν είδα καμια τρομερή βελτίωση. Σίγουρα το ξεσκίζω αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Αμα κάνω clear cashe θα χάσω τπτ δεδομένα? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή να δοκιμάσω κάποια εφαρμογή?

Στην μέτρησαν προτού στην αλλάξουν; 

4 ώρες πριν, traganeus said:

Δεδομενα δεν χανεις με το clear cache.

Ισως μετα απο καποιες φορτισεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα.

Σβησε και τα battery stats καλου κακου..

Στον dialer γραφεις *#9900# και κατω κατω εχει την επιλογη.

Edited by GMF80

20 ώρες πριν, challenge143 said:

Στην μέτρησαν προτού στην αλλάξουν; 

Οχι, πηγα σε ενα τοπικο κατάστημα και μ ειπε 75€ η αυθεντική, οπότε λεω βαλτη και ό,τι είναι 

18 ώρες πριν, GMF80 said:

Δεδομενα δεν χανεις με το clear cache.

Ισως μετα απο καποιες φορτισεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα.

Σβησε και τα battery stats καλου κακου..

Στον dialer γραφεις *#9900# και κατω κατω εχει την επιλογη.

Σε μένα αυτός ο κωδικός δεν λειτουργεί. 

1 ώρα πριν, riki_ said:

Θυμάται κάποιος πόσο κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας στην Smartec εντός εγγύησης;

Έχω την εντύπωση ότι η τιμή είναι από 25-35.

26€ νομίζω ήταν σε εμένα, λίγο πριν λήξει

Ειμαι σιγουρος οτι πριν 2 χρονια το κινητο εβγαζε καλυτερες νυχτερινες φωτος20241118-193036.jpg

Edited by GMF80

2 ώρες πριν, GMF80 said:

Ειμαι σιγουρος οτι πριν 2 χρονια το κινητο εβγαζε καλυτερες νυχτερινες φωτος20241118-193036.jpg

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο αποτέλεσμα οσο το είχα....μάλλον έχεις δίκιο και είναι κρίμα που το κατέστρεψαν

13 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο αποτέλεσμα οσο το είχα....μάλλον έχεις δίκιο και είναι κρίμα που το κατέστρεψαν

Για να μην πω για το φεγγαρι .... εκει και αν το διελυσαν !!! τραγικο οσο τιποτα αλλο ! 

spacer.png

Καποια στιγμη το καλοκαιρι του 22 το ειχαν κανει αστερι στη νυχτερινη ληψη. Μετα απο τοτε αρχισε να χαλαει η ποιοτητα των νυχτερινων με τα updates δυστυχως...

Δειτε φωτο το καλοκαιρι του 22. 

Οι χθεσινες ειναι σαν απο ταμπλετ των 80 ευρω.

Προφανως και το κανουν για να σε αναγκασουν να αλλαξεις κινητο. Καποιος που τον νοιαζει πολυ η φωτο θα το κανει.

Εγω που δεν ειμαι νυχτερινος τυπος και εβγαζα νυχτερινες για να δω πως φαινονται  δεν με νοιαζει 🤣

Επισης τους βοηθαει στις συγκρισεις με τις νεοτερες συσκευες..

Edited by GMF80

7 ώρες πριν, GMF80 said:

spacer.png

Καποια στιγμη το καλοκαιρι του 22 το ειχαν κανει αστερι στη νυχτερινη ληψη. Μετα απο τοτε αρχισε να χαλαει η ποιοτητα των νυχτερινων με τα updates δυστυχως...

Δειτε φωτο το καλοκαιρι του 22. 

Οι χθεσινες ειναι σαν απο ταμπλετ των 80 ευρω.

Προφανως και το κανουν για να σε αναγκασουν να αλλαξεις κινητο. Καποιος που τον νοιαζει πολυ η φωτο θα το κανει.

Εγω που δεν ειμαι νυχτερινος τυπος και εβγαζα νυχτερινες για να δω πως φαινονται  δεν με νοιαζει 🤣

Επισης τους βοηθαει στις συγκρισεις με τις νεοτερες συσκευες..

Αρχίζω να πιστεύω ότι το χειροτέρεψαν όντως...μου το είχε πει η γυναίκα μου ότι δεν βγάζει καλές..και όντως σε low light σε σχέση με το παρελθόν τις βλέπω χειρότερες