Strofigkas Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Μου εξαφανίζονται ολόκληρα άλμπουμ από την συλλογή και αναγκάζομαι να επαναφέρω τις φωτό από το google fotos.εχει συμβεί σε κανέναν; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Φώτο και ζουμ... Ολα τα λεφτά... 1500μετρα ζουμ Ξέρουμε αν έχει τον τηλεφωνο δυνατότητα ηχογραφήσεις κλείσεις? Έχω και τον Note 10 plus 5g και έχει 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Παραλία κάτω από ομπρέλα με 5g . Διαβάζω εδώ, σερφαρω και έπαιξα και ένα παιχνίδι. Δείτε θερμοκρασία. Exynos και ξέρω ψωμί. Αφιερωμένο στους γνωστούς αγνώστους..... Το τηλέφωνο πετάει σε όλα του!! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 1 hour ago, costsa41 said: Παραλία κάτω από ομπρέλα με 5g . Διαβάζω εδώ, σερφαρω και έπαιξα και ένα παιχνίδι. Δείτε θερμοκρασία. Exynos και ξέρω ψωμί. Αφιερωμένο στους γνωστούς αγνώστους..... Το τηλέφωνο πετάει σε όλα του!! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πού είναι η θερμοκρασία; Δε φαίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Επιτέλους το έδωσα το σάπιο!!! Σε σύγκριση το s21 ultra είναι πολύ καλύτερη συσκευή σύγκριση ότι έχει καλύτερες κάμερες ακόμα και στο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 14 minutes ago, Anlibafojo said: Πού είναι η θερμοκρασία; Δε φαίνεται τίποτα. Αυτές οι φωτογραφίες που ανέβασα εγώ για το ζουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Μάγκες πως μπορώ να έχω παντού σκοτεινό ακόμα κ στις ιστοσελίδες που διαβάζω όπως εδώ στο forum βλέπω πολλούς που ανεβάζετε να έχετε ακόμα κ εδώ σκοτεινό φόντο. Το έκανα από τις επιλογες προγραμματιστή αλλά και πάλι κάποια site κάποιες εφαρμογές είναι σε λευκό. Χρησιμοποιώ Google Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 (edited) Κατεβασε τη μπαρα και βρες τη σκοτεινη λειτουργια. Καποιες εφαρμογες δεν το υποστηριζουν και στο chrome λογικα θα υπαρχει στις ρυθμισεις. Edited July 23, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Και μετά το αστείο της ημέρας που διαβάσαμε ελπίζω αυτή τη φορά να δείχνει τους 37 βαθμούς. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 1 ώρα πριν, avgouleo2 said: Φώτο και ζουμ... Ολα τα λεφτά... 1500μετρα ζουμ Ξέρουμε αν έχει τον τηλεφωνο δυνατότητα ηχογραφήσεις κλείσεις? Έχω και τον Note 10 plus 5g και έχει Στο note 10 plus (οχι 5g) έχω το cube ACR και δουλευει αψογα. Το έχω ρυθμίσει να φαίνεται και το μικρόφωνο δεξια στην οθόνη ώστε να επιλέγω ποια κληση θα ηχογράφησω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 12 minutes ago, costsa41 said: Και μετά το αστείο της ημέρας που διαβάσαμε ελπίζω αυτή τη φορά να δείχνει τους 37 βαθμούς. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου με ποιό app εμφανίζεται η θερμοκρασία εκεί;; 34 minutes ago, Dimitris_w said: Επιτέλους το έδωσα το σάπιο!!! Σε σύγκριση το s21 ultra είναι πολύ καλύτερη συσκευή σύγκριση ότι έχει καλύτερες κάμερες ακόμα και στο βίντεο Επιτέλους το έδωσες γιατί λογικά ούτε η συσκευή δεν θα άντεχε τη γκρίνια σου. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 13 minutes ago, costsa41 said: Και μετά το αστείο της ημέρας που διαβάσαμε ελπίζω αυτή τη φορά να δείχνει τους 37 βαθμούς. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου η θερμοκρασία που έχεις βάλει πάνω αριστερά να φαίνεται είναι η θερμοκρασία του κινητού σωστά; με ποιο τρόπο το έχεις βάλει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 13 minutes ago, GMF80 said: Κατεβασε τη μπαρα και βρες τη σκοτεινη λειτουργια. Καποιες εφαρμογες δεν το υποστηριζουν και στο chrome λογικα θα υπαρχει στις ρυθμισεις. Ναι την έχω βάλει την σκοτεινή λειτουργία από το κινητό κ στο chrome έλεγα μήπως γίνεται κ υπαρχει κ στα υπόλοιπα βλέπε site όπως εδώ στο forum ή εφαρμογες που δε μπαίνει, με κάποια ρύθμιση που δε ξέρω... ευχαριστώ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 22 minutes ago, costsa41 said: Και μετά το αστείο της ημέρας που διαβάσαμε ελπίζω αυτή τη φορά να δείχνει τους 37 βαθμούς. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα μάλιστα! 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Battery temperature και cpu temperature. Είναι δυο εφαρμογές. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Battery temperature και cpu temperature. Είναι δυο εφαρμογές. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε μου να σε ρωτήσω κάτι, στο σήμα που εμφανίζεται το 5G το έχει μέσα σε περίγραμμα, στο δικό μου έχει μόνο 5G αλλά χωρίς περίγραμμα... έχεις κάποια ρύθμιση? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι, στο σήμα που εμφανίζεται το 5G το έχει μέσα σε περίγραμμα, στο δικό μου έχει μόνο 5G αλλά χωρίς περίγραμμα... έχεις κάποια ρύθμιση? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι τίποτα έτσι το βγάζει στη wind. Δεν έχω κάνει κάτι ούτε χρειάστηκε. Με το που υπάρχει 5g το πιάνει αμέσως έτσι. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Περσινο σχολιο απο το S21 Ultra. Θυμιζει κατι? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Περσινο σχολιο απο το S21 Ultra. Θυμιζει κατι? Το ότι προσπαθούν κάποιοι, νομίζοντας ότι μας δουλεύουν , αυτό το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Απλά κάποιοι τσιμπάνε και για άλλους είναι το ψωμί τους γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Το τηλέφωνο είναι η κορυφή στο Android αυτή τη στιγμή και τα μάτια μας το αποδεικνύουν, οτιδήποτε κι αν γραφτεί εδώ. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 (edited) Λιγο εψαξα να δω αν θυμαμαι καλα. Και σχολια για λαγκ, για υπερθεμανση και προβλημα στα βιντεο.... Τους πρωτους μηνες που ειχα το S20+ διαβαζωντας το φορουμ πιστευες οτι πηρες κινεζια των 80 ευρω... Σαπακι το ανεβαζαν, σαπακι το κατεβαζαν! Εγω που το κρατησα 26 μηνες το ευχαριστηθηκα περισσοτερο και απο το S7 Edge που για την εποχη του ηταν κορυφη. Βεβαια και αυτο το εκραζαν τοτε Edited July 23, 2022 by GMF80 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 5 minutes ago, costsa41 said: Το ότι προσπαθούν κάποιοι, νομίζοντας ότι μας δουλεύουν , αυτό το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Απλά κάποιοι τσιμπάνε και για άλλους είναι το ψωμί τους γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Το τηλέφωνο είναι η κορυφή στο Android αυτή τη στιγμή και τα μάτια μας το αποδεικνύουν, οτιδήποτε κι αν γραφτεί εδώ. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχα και αν πας στο περιεχόμενο των συνομιλιών τους μια γκρίνια, μια μιζέρια και άκρατο θράσος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Καλησπέρα στην παρέα . Μάλλον σύντομα θα αποκτήσω και εγώ ενα 256αρι από Vodafone. Έχω μερικές ερωτήσεις . 1. Το 256αρι έρχεται αποκλειστικά με 12gb ram ή παίζει να είναι 8ρι ? 2. Τα τηλέφωνα που δίνει η Vf είναι branded ? 3. Είμαι fan του γυαλιού , αλλά και εξαιτίας των παιδιών 7 και 2 ετών , δεν μπορώ να πάω σε ζελατίνα γιατί θα κλάψουμε κάποια στιγμή. Whitestone = μονόδρομος για σωστή λειτουργία του δακτυλικου ή παίζει και κάτι άλλο . 4. Από θήκες εκτός των original τι άλλο προτείνετε σε συνεργασία με το Whitestone? Ευχαριστώ Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Καλησπέρα στην παρέα . Μάλλον σύντομα θα αποκτήσω και εγώ ενα 256αρι από Vodafone. Έχω μερικές ερωτήσεις . 1. Το 256αρι έρχεται αποκλειστικά με 12gb ram ή παίζει να είναι 8ρι ? 2. Τα τηλέφωνα που δίνει η Vf είναι branded ? 3. Είμαι fan του γυαλιού , αλλά και εξαιτίας των παιδιών 7 και 2 ετών , δεν μπορώ να πάω σε ζελατίνα γιατί θα κλάψουμε κάποια στιγμή. Whitestone = μονόδρομος για σωστή λειτουργία του δακτυλικου ή παίζει και κάτι άλλο . 4. Από θήκες εκτός των original τι άλλο προτείνετε σε συνεργασία με το Whitestone? Ευχαριστώ Γιάννης Εύχομαι σύντομα να μπεις στην παρέα.1 Ναι με 12 ram το 2562 Αν πάρουμε παράδειγμα του Γερμανού λογικά θα είναι branded αλλά δεν έχει να κάνει ίδια είναι και όπως έχει αποδειχθεί μετά από μερικές ημέρες παίρνουν κι αυτά τις αναβαθμίσεις. 3 Νομίζω είναι το καλύτερο γυαλί και θα σου πουν τον τρόπο τα παιδιά που το έχουν τοποθετήσει.4 Για θήκες δεν είναι ανάγκη να πάρεις της Samsung. Μπες Amazon και έχει φανταστικές θήκες. Πιστεύω θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει και φυσικά με λιγότερα χρήματα από αυτές που πουλάει η Samsung. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 8 minutes ago, fagotistas said: Καλησπέρα στην παρέα . Μάλλον σύντομα θα αποκτήσω και εγώ ενα 256αρι από Vodafone. Έχω μερικές ερωτήσεις . 1. Το 256αρι έρχεται αποκλειστικά με 12gb ram ή παίζει να είναι 8ρι ? 2. Τα τηλέφωνα που δίνει η Vf είναι branded ? 3. Είμαι fan του γυαλιού , αλλά και εξαιτίας των παιδιών 7 και 2 ετών , δεν μπορώ να πάω σε ζελατίνα γιατί θα κλάψουμε κάποια στιγμή. Whitestone = μονόδρομος για σωστή λειτουργία του δακτυλικου ή παίζει και κάτι άλλο . 4. Από θήκες εκτός των original τι άλλο προτείνετε σε συνεργασία με το Whitestone? Ευχαριστώ Γιάννης Καλησπέρα. Στα 1 και 2 σου απάντησε ο costsa41. Για τζαμάκι ναι το Whitestone είναι μονόδρομος. όσο για το αποτύπωμα δεν θα έχεις ουσιαστικό πρόβλημα αλλά μετά την εγκατάσταση πρέπει να ξαναπεράσεις τα αποτυπώματα. Κάποιοι λένε ότι μετά το πρώτο ψήσιμο θέλει για 15'' πάτημα με το δάκτυλο στο σημείο του αναγνώστη (εγώ δεν το έκανα) και μετά το τελικό ψήσιμο και λένε ότι δουλεύουν άψογα έτσι. δες και κάποια βιντεάκια γι βοήθεια. Για θήκη εγώ επιλέγω spigen είναι σχετικά φτηνές και πολύ καλές σε προστασία. Πάντως, αν το πάρεις θα το ευχαριστηθείς πολύ, είναι τούμπανο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 (edited) Απορω γιατι ειναι κακο να εχεις κλειστα πραγματα οταν δεν τα χρησιμοποιεις. Δλδ στο σπιτι σου που δεν ειναι και συνδεδεμενο σε μπαταρια εχεις ανοιχτα ολα τα φωτα και ολες τις συσκευες γιατι ετσι πρεπει? 🤣 Παντως εχει πλακα η φαση. Σαν παιδακια νηπιαγωγειου "το δικο μου ειναι καλυτερο απο το δικο σου"... Edited July 23, 2022 by GMF80 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts