pank Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Αν θυμάμαι καλά κάποιος έλεγε ότι εξ αιτίας του exynos δεν ανεβάζει μεγάλες ταχύτητες με δεδομένα και είχε φτιάξει και βίντεο για το άλλη μια χρονιά χαμένη....5g στον Κορυδαλλό. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια αυτόν μάλλον αν δεν πιάνει 1000 δεν είναι μεγάλη ταχύτητα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 8 ώρες πριν, pank said: 13 ώρες πριν, costsa41 said: Αν θυμάμαι καλά κάποιος έλεγε ότι εξ αιτίας του exynos δεν ανεβάζει μεγάλες ταχύτητες με δεδομένα και είχε φτιάξει και βίντεο για το άλλη μια χρονιά χαμένη....5g στον Κορυδαλλό. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτόν μάλλον αν δεν πιάνει 1000 δεν είναι μεγάλη ταχύτητα! Μια χαρά ταχύτητες πιάνει ο oxynos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Μια χαρά ταχύτητες πιάνει ο oxynos Ωραίος!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 15 ώρες πριν, costsa41 said: Αν θυμάμαι καλά κάποιος έλεγε ότι εξ αιτίας του exynos δεν ανεβάζει μεγάλες ταχύτητες με δεδομένα και είχε φτιάξει και βίντεο για το άλλη μια χρονιά χαμένη....5g στον Κορυδαλλό. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω πιάσει 1gbps με vodafone αν λέει κάτι αυτό.. 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Τελικά η αγαπημένη Πειραιώς ακόμα νερά μου κάνει..σήμερα την έβγαλα από πλήρη αδράνεια και ιδού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 1 ώρα πριν, kiriakos_tjet said: Τελικά η αγαπημένη Πειραιώς ακόμα νερά μου κάνει..σήμερα την έβγαλα από πλήρη αδράνεια και ιδού... Περίεργο! Έχεις αναβαθμίσει στη νέα έκδοση 4.6.0; Εγώ την είχα καταργήσει και την είχα στον ασφαλή φάκελλο. Από χθες έβαλα τη νέα έκδοση κανονικά (όχι στον ασφαλή φάκελλο) και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 15 minutes ago, Anlibafojo said: Περίεργο! Έχεις αναβαθμίσει στη νέα έκδοση 4.6.0; Εγώ την είχα καταργήσει και την είχα στον ασφαλή φάκελλο. Από χθες έβαλα τη νέα έκδοση κανονικά (όχι στον ασφαλή φάκελλο) και δουλεύει άψογα. Ναι την 4.6.0 έχω..Θα κάνω μια απεγκατάσταση-εγκατάσταση μπας και... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Παίδες ανοίξτε φωτογραφίες Google, πατήστε πάνω σε μια από αυτές και στο παράθυρο που είναι για κοινοποίηση - επεξεργασία αν πατήσω πάνω δεξιά στις 3 τέλειες με "πετάει" έξω και μου λέει έχει πρόβλημα. Σας έχει ξανασυμβεί ή το δικό μου s22 έχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Παίδες ανοίξτε φωτογραφίες Google, πατήστε πάνω σε μια από αυτές και στο παράθυρο που είναι για κοινοποίηση - επεξεργασία αν πατήσω πάνω δεξιά στις 3 τέλειες με "πετάει" έξω και μου λέει έχει πρόβλημα. Σας έχει ξανασυμβεί ή το δικό μου s22 έχει πρόβλημα? Εννοείς αυτό που έχει τις τρεις επιλογές για επεξεργασία, μετακίνηση στο αρχείο ή στον ασφαλή φάκελο; Το κάνει κανονικά. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Σας έχει τύχει να προσπαθείτε να πληρώσετε σε pos , είτε μέσω εθνικής είτε Πειραιώς, και να μη δέχεται με τίποτα?Την ίδια ώρα, κάνω πληρωμή με το iPhone της γυναίκας μου και περνάει κανονικά!ΥΓ...με την ίδια κάρτα, λογαριασμό κλπ...Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Σας έχει τύχει να προσπαθείτε να πληρώσετε σε pos , είτε μέσω εθνικής είτε Πειραιώς, και να μη δέχεται με τίποτα?Την ίδια ώρα, κάνω πληρωμή με το iPhone της γυναίκας μου και περνάει κανονικά!ΥΓ...με την ίδια κάρτα, λογαριασμό κλπ...Sent from my SM-S908B using TapatalkΕγώ Google Pay με Eurobank και με το app της Πειραιώς, μεχρι στιγμής ούτε μια φορά δεν κόλλησε. Έχω μαζί μου και φυσική κάρτα για ώρα ανάγκης, αλλά δεν την χρησιμοποίησα ποτέ. Ομοίως και με το S20 Ultra.Φαντάζομαι φίλε μου έχεις σωστά τις ρυθμίσεις NFC ε? Δες τη φωτο.Εγώ προσωπικά πριν πληρώσω, ανάλογα τι με συμφέρει, super, βενζινάδικο κτλ. μπαίνω στο NFC από την κουρτίνα και το αλλάζω.Βέβαια πρόσφατα μπήκε και η Πειραιώς στο Pay, οπότε πλέον δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή. Απλώς ρύθμιση μέσα από το Google Pay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Σας έχει τύχει να προσπαθείτε να πληρώσετε σε pos , είτε μέσω εθνικής είτε Πειραιώς, και να μη δέχεται με τίποτα?Την ίδια ώρα, κάνω πληρωμή με το iPhone της γυναίκας μου και περνάει κανονικά!ΥΓ...με την ίδια κάρτα, λογαριασμό κλπ...Sent from my SM-S908B using TapatalkΑπό τη στιγμή που μπήκε η Πειραιώς το ίδιο το app με οδήγησε να σετάρω ρολόι και κινητό και παντού έκανα πληρωμές χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Ακόμα και στο μηχάνημα του παιδιού που φέρνει καφέ που είναι προβληματικό γιατί βγαίνουμε έξω για να πιάσει σήμα. Όλα δουλεύουν ρολόι!!!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Με την εθνική μου το κάνει πιο συχνά....δεν ξέρω γιατί.Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, αφού κάποιες φορές δουλεύει....τις περισσότερες.Πχ σήμερα στα διόδια της Αττικής οδού δεν μου την δεχόταν με τίποτα.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Γνωρίζει κάποιος αν τοποθετούνε (και όχι απλά πουλανε) μεμβρανη στα public? Ρωτάει ένας συνάδελφος που το εχει Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Γνωρίζει κάποιος αν τοποθετούνε (και όχι απλά πουλανε) μεμβρανη στα public? Ρωτάει ένας συνάδελφος που το εχειΣε ένα iRepair να πάει, εκεί τοποθετούν σίγουρα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 11 ώρες πριν, Dark_Lord said: Γνωρίζει κάποιος αν τοποθετούνε (και όχι απλά πουλανε) μεμβρανη στα public? Ρωτάει ένας συνάδελφος που το εχει Στο Public Αμαρουσίου στην τοποθετούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Πάντως για μεμβράνη είχα πάρει τις γνωστές από Amazon αλλά με έτρωγε να δοκιμάσω και τις γνήσιες! Λοιπόν οι γνήσιες είναι πολύ καλύτερες στο θέμα αφής, το δάχτυλο γλυστράει πιο εύκολα και από το να μην έχεις screen protector ΑΛΛΑ για να κολλήσουν καλά οι γωνίες του πήρε 2 μέρες...έμεναν κάποια μικρά σημεία ξεκολλημένα και επειδή είμαι ψείρας ήμουν έτοιμος να την βγάλω αλλά μετά από 2 μέρες είναι κολλημένη άψογα σαν να μην υπάρχει. Ελπίζω να κρατήσει κιόλας γιατί στην αφή είναι απόλαυση.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Σε ένα iRepair να πάει, εκεί τοποθετούν σίγουρα. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμένα από irepair μου έχουν ξεκολλήσει ήδη 2. Μάλλον λόγο ζέστης. Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 https://www.skroutz.gr/s/33938931/Spigen-Neo-Flex-Screen-Protector-Galaxy-S22-Ultra-5G.html?from=catspan Πολύ καλή την έχω 1.5μηνα δε έχει πάθει τίποτα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diam84 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Με Cosmote έχει πάρει κανείς αναβάθμιση Ιουνίου ?για Ευρώπαικο έβγαλε και δεύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Γνωρίζει κάποιος αν τοποθετούνε (και όχι απλά πουλανε) μεμβρανη στα public? Ρωτάει ένας συνάδελφος που το εχειΝα πάρει από Amazon αυτή που οι περισσότεροι έχουμε. Απίστευτη εφαρμογή, εύκολη τοποθέτηση και είναι σαν να μην υπάρχει. IMBZBK. Είναι τόσο επαγγελματίες οι άνθρωποι που σου στέλνει η εταιρεία email αν είσαι σίγουρος ότι είναι για το ultra λόγο κυρτότητας κι αν έχεις κάνει λάθος να στη αλλάξουν!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 εχει καποιος εμπειρία για το τι μοντέλα φέρνει το mediamarkt? ρωτάω λόγω της προσφοράς που άρχισε να τρέχει με 20% eurobank epistrofi. με ενδιαφέρει να ειναι EUR και οχι κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 31 minutes ago, kanenas00 said: εχει καποιος εμπειρία για το τι μοντέλα φέρνει το mediamarkt? ρωτάω λόγω της προσφοράς που άρχισε να τρέχει με 20% eurobank epistrofi. με ενδιαφέρει να ειναι EUR και οχι κάτι άλλο. EUR ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 5 ώρες πριν, bromonano2 said: Εμένα από irepair μου έχουν ξεκολλήσει ήδη 2. Μάλλον λόγο ζέστης. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Στη smartec ακόμη δεν έχουν φέρει κάτι? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Με Cosmote έχει πάρει κανείς αναβάθμιση Ιουνίου ?για Ευρώπαικο έβγαλε και δεύτερηΝαι δύο πήρα και εγώ Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts