opus Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 σωστα...ποτε 13800.....:p Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 εγω οποτε εχω προβλημα το 1212 παιρνω.το αλλο το πηρα κανα 2 φορες αργησαν να απαντησουν και απο τοτε δεν ξαναπαπηρα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά αυτό που είπατε με τα ασύρματα τηλέφωνα και τους συναγερμούς να ξέρετε ότι ισχύει πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Από 14/07 έχει έρθει στην περιοχή μου τι ιδιόκτητο δίκτυο της Tellas (Πύργος). Από τότε έχει κ αρχίσει η οδύσσεια μου!!! Μετά από κάποιες μέρες αναστήθηκε το νεκρομένο τηλ δεν λέει όμως να κάνει με τίποτα το ίδιο και το Internet. Μέχρι και σήμερα δεν έχω καταφέρει να σερφάρω ακόμα!!! Σύμφωνα με αυτά που λένε λόγω κάποιας βλάβης στο software δεν μπορούν να μου περάσουν τα νέα προϊόντα στην καρτέλα μου ώστε να ενεργοποιηθούν. Έτσι το πάμε από βδομάδα σε βδομάδα.!! Σε νεότερη επικοινωνία μου ανέφεραν ότι πιθανότατα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Εγώ βέβαια δεν το πολυ-πιστεύω. Κάποιος άλλος με την ίδια εμπειρία.; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Από 14/07 έχει έρθει στην περιοχή μου τι ιδιόκτητο δίκτυο της Tellas (Πύργος). Από τότε έχει κ αρχίσει η οδύσσεια μου!!! Μετά από κάποιες μέρες αναστήθηκε το νεκρομένο τηλ δεν λέει όμως να κάνει με τίποτα το ίδιο και το Internet. Μέχρι και σήμερα δεν έχω καταφέρει να σερφάρω ακόμα!!! Σύμφωνα με αυτά που λένε λόγω κάποιας βλάβης στο software δεν μπορούν να μου περάσουν τα νέα προϊόντα στην καρτέλα μου ώστε να ενεργοποιηθούν. Έτσι το πάμε από βδομάδα σε βδομάδα.!! Σε νεότερη επικοινωνία μου ανέφεραν ότι πιθανότατα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Εγώ βέβαια δεν το πολυ-πιστεύω. Κάποιος άλλος με την ίδια εμπειρία.; Αν διαβάσεις παραπάνω και άλλοι το αναφέρουν ότι υπάρχει καθυστέρηση στις ενεργοποιήσεις.. Βλάβη στο λογισμικό. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 τι να πω πια με το call center τους...παιρνω σημερα το πρωι τηλεφωνο καθως δεν ειχα ιντερνετ περιμενα 4-5 λεπτα στην αναμονη,και απαντα ενας νεαρος ο οποιος μετα βιας καταλαβαινα τι ελεγε καθως μιλουσε καπως ετσι -καλημερασαςονομαζομαιμπουρουμπουπωςμπορωνασαςβοηθησω? -καλημερα.δεν εχω ιντερνετ -το τηλεφωνο ειναι αυτο που μας καλειτε? -ναι -μισο λεπτο ......... -ειστε η κυρια ****** **********? -μαλιστα. -το μοντεμ λειτουργει? -ναι -μισο λεπτο ........... -αποοτι βλεπω υπαρχει προβλημαμε την ip.δεν δινει η γραμμη Ip (κατι μου ειπε τωρα εμενα και παραμενω σιωπηλη) θα το πρωωθησω στις βλαβες και εντος 48 ωρων θα επικοινωνησει τεχνικος μαζι σας.δωστε μου ενα κινητο -697χχχχχχχ.θα επικοινωνησει εντος 48 ωρων ή θα πρεπει μετα τις 48 ωριτσες να σας παρω τηλεφωνο να σας το υπενθυμισω? -τι να σας πω..αν δεν παρει κανεις ξανακαλεστε και ω ναι!ως εκ θαυματος,απλα κανοντας ενα ρισταρτ το ρουτερ εχω ιντερνετ. τωρα αν παρει ο τεχνικος τι του λεμε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Έπεσες σε περίπτωση..δεν πρόκειται να πάρει ο τεχνικός..έτσι το λένε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 και αν οντως ειχα βλαβη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 και αν οντως ειχα βλαβη? πες τι ειχες και τι σου ειπε ο τυπας στο τηλεφωνο και μετα πες του και τι εγινε μετα.. :p αν εγινε κατι θα το καταλαβει.... μαλλον:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 μου ειπε πως δεν παιρνει αι πι η γραμμη...κι εγω απλα εκανα ρισταρτ το ρουτερ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 μου ειπε πως δεν παιρνει αι πι η γραμμη...κι εγω απλα εκανα ρισταρτ το ρουτερ. Δεν το είχες κάνει πριν πάρεις τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 φυσικα...αλλα δεν ειχε γινει τπτ..γιαυτο και πηρα αλλα με την δευτερη(και αφου μεσολαβησε μιση ωρα και το τηλεφωνημα) επιασε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 φυσικα...αλλα δεν ειχε γινει τπτ..γιαυτο και πηρα αλλα με την δευτερη(και αφου μεσολαβησε μιση ωρα και το τηλεφωνημα) επιασε Άμεση εξυπηρέτηση η tellas. Μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Είναι φυσιολογικό να έχω max ταχύτητα download 90 kb/s σε μια γραμμή που υποτίθεται είναι μέχρι 24 mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Είναι φυσιολογικό να έχω max ταχύτητα download 90 kb/s σε μια γραμμή που υποτίθεται είναι μέχρι 24 mb? οχι ειναι παρα πολυ λιγο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Είναι φυσιολογικό να έχω max ταχύτητα download 90 kb/s σε μια γραμμή που υποτίθεται είναι μέχρι 24 mb? Έχεις δει σε τι ταχύτητα συγχρονίζει το modem σου; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Έχεις δει σε τι ταχύτητα συγχρονίζει το modem σου; Uptime: 0 days, 3:20:08 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 11.996 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 8,66 / 105,89 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 4,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,0 / 10,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 9,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 64 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1.200 / 0 FEC Errors (Up/Down): 136.547 / 20.816 CRC Errors (Up/Down): 3.940 / 382 HEC Errors (Up/Down): 11.415 / 5 Αυτά είναι τα στοιχεία που μου δίνει το router (thomson-speedtouch) . Αν κάποιο καλό παιδί μπορεί να βοηθήσει ,ευχαρίστως. Το θέμα της ταχύτητας το είχα παραμελήσει.Κάτι συμβαίνει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Uptime: 0 days, 3:20:08 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 11.996 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 8,66 / 105,89 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 4,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,0 / 10,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 9,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 64 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1.200 / 0 FEC Errors (Up/Down): 136.547 / 20.816 CRC Errors (Up/Down): 3.940 / 382 HEC Errors (Up/Down): 11.415 / 5 Αυτά είναι τα στοιχεία που μου δίνει το router (thomson-speedtouch) . Αν κάποιο καλό παιδί μπορεί να βοηθήσει ,ευχαρίστως. Το θέμα της ταχύτητας το είχα παραμελήσει.Κάτι συμβαίνει όμως. Πες μου ότι έχεις ακόμα το 6x firmware στο speedtouch να τρελαθώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Uptime: 0 days, 3:20:08 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 11.996 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 8,66 / 105,89 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 4,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,0 / 10,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 9,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 64 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1.200 / 0 FEC Errors (Up/Down): 136.547 / 20.816 CRC Errors (Up/Down): 3.940 / 382 HEC Errors (Up/Down): 11.415 / 5 Αυτά είναι τα στοιχεία που μου δίνει το router (thomson-speedtouch) . Αν κάποιο καλό παιδί μπορεί να βοηθήσει ,ευχαρίστως. Το θέμα της ταχύτητας το είχα παραμελήσει.Κάτι συμβαίνει όμως. 12 mbps είναι το θεωρητικό όριο της σύνδεσης σου ή 24; Γιατί αν είναι 24 έπρεπε να τα πλησιάζει πολύ περισσότερο με τόσο καλο attenuation που έχεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα 90kB/s στο κατέβασμα δεν είναι καλή τιμή με αυτά τα νούμερα. Μήπως ο υπολογιστής σου συνδέεται ασύρματα με το router; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πες μου ότι έχεις ακόμα το 6x firmware στο speedtouch να τρελαθώ.... Software Release: 6.2.17.5 :X Πρέπει να αναβαθμιστώ εε? Πως? *rigasnik : 12 mbps είναι το θεωρητικό όριο της σύνδεσης σου ή 24; Γιατί αν είναι 24 έπρεπε να τα πλησιάζει πολύ περισσότερο με τόσο καλο attenuation που έχεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως τα 90kB/s στο κατέβασμα δεν είναι καλή τιμή με αυτά τα νούμερα. Μήπως ο υπολογιστής σου συνδέεται ασύρματα με το router; Ασύρματα συνδέομαι (αλλά και με ethernet παλιότερα την ίδια ταχύτητα είχα). Θεωρητικά πρέπει να είμαι στα 12 mb .Έτσι ήμουν από την αρχή απλώς τώρα η tellas λέει "ως 24" ... Anyway ..το θέμα είναι ότι έχω ταχύτητες 1mb και όχι 12 ..ούτε καν 6. Ευχαριστημένος θα ήμουν. :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Software Release: 6.2.17.5 :X Πρέπει να αναβαθμιστώ εε? Πως? Απαραίτητα. Με το 6άρι το firmware συγχρόνιζα στα 10Μbps και μόλις πέρασα το 7άρι συγχρόνισε στα 14.:blink: Θα σου δώσω τα απαραίτητα Links το απόγευμα από το σπίτι γιατί δεν τα έχω πρόχειρα εδώ. Έχει βγει και 8, αλλά δεν δουλεύει ακόμα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Απαραίτητα. Με το 6άρι το firmware συγχρόνιζα στα 10Μbps και μόλις πέρασα το 7άρι συγχρόνισε στα 14.:blink: Θα σου δώσω τα απαραίτητα Links το απόγευμα από το σπίτι γιατί δεν τα έχω πρόχειρα εδώ. Έχει βγει και 8, αλλά δεν δουλεύει ακόμα καλά. Έχω κατεβάσει το firmware .Είναι ένα αρχείο .bin . Το θέμα τώρα είναι πως αναβαθμίζω.. ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Να υποθέσω ότι firmware δεν αναβαθμίζουν όλοι ε; (Βλέπε κλειδωμένα speedtouch) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Έχω κατεβάσει το firmware .Είναι ένα αρχείο .bin . Το θέμα τώρα είναι πως αναβαθμίζω.. ??? Κατεβάζεις την 7.4.3.2 international έκδοση από εδω => http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089 Direct link => http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/585iv6/7.4/ST585v6_ZZQIAA7.432.zip Στο ίδιο url υπάρχει και ο upgrade wizard. direct link => http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/upgradewizard/SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421.zip Τρέχεις τον wizard και ακολουθείς τα βήματα. Συνίσταται το firmware να το έχεις κάνει αποσυμπιέση σε ένα root folder πχ C:/firmware όχι σε κάποιο φάκελο με κενά (c:/my docs/speedtouch firm/klp)γιατί τρώει κολλήματα. Και επίσης θα το συνδέσεις στο PC ενσύρματα. Από ασύρματο θα φας πόρτα όταν πάει να κάνει reboot και θα κρεμάσει η εγκατάσταση. Το κανα από ασύρματο και σαν αποτέλεσμα είχε ένα νεκρό speedtouch, είδα και έπαθα να το επαναφέρω. :p To βαλα μετα στην ethernet και όλα πήγαν ΟΚ. Προχώρα ακάθεκτος. @rigasnic εγώ το έκανα στο speedtouch που έδινε η tellas με το zisto και πραγματικά είδα ΧΑΩΔΗ καλυτέρευση. όλοι όσοι το βάλαν λένε τα καλύτερα. τα Mbps πήραν την ανηφόρα. :up: τώρα πως και απο ποιον είναι κλειδωμένο το δικό σου δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Κατεβάζεις την 7.4.3.2 international έκδοση από εδω => http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089 Direct link => http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/585iv6/7.4/ST585v6_ZZQIAA7.432.zip Στο ίδιο url υπάρχει και ο upgrade wizard. direct link => http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/upgradewizard/SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421.zip Τρέχεις τον wizard και ακολουθείς τα βήματα. Συνίσταται το firmware να το έχεις κάνει αποσυμπιέση σε ένα root folder πχ C:/firmware όχι σε κάποιο φάκελο με κενά (c:/my docs/speedtouch firm/klp)γιατί τρώει κολλήματα. Και επίσης θα το συνδέσεις στο PC ενσύρματα. Από ασύρματο θα φας πόρτα όταν πάει να κάνει reboot και θα κρεμάσει η εγκατάσταση. Το κανα από ασύρματο και σαν αποτέλεσμα είχε ένα νεκρό speedtouch, είδα και έπαθα να το επαναφέρω. :p To βαλα μετα στην ethernet και όλα πήγαν ΟΚ. Προχώρα ακάθεκτος. @rigasnic εγώ το έκανα στο speedtouch που έδινε η tellas με το zisto και πραγματικά είδα ΧΑΩΔΗ καλυτέρευση. όλοι όσοι το βάλαν λένε τα καλύτερα. τα Mbps πήραν την ανηφόρα. :up: τώρα πως και απο ποιον είναι κλειδωμένο το δικό σου δεν ξέρω. Το κατάφερα και σ' ευχαριστώ για τις οδηγίες.Συγχρονίζει πάλι στα 12 όμως και η ταχύτητα παραμένει ίδια . Μόνο στα errors είδα διαφορά,είναι λιγότερα .Κατά τα άλλα ,τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα... Έτσι δοκιμαστικά επιχείρησα να κατεβάσω ένα αρχείο (τον firefox3 για παράδειγμα) .Με ξεκινάει στα 90kb/s και φτάνει μετά από λίγα δεύτερα στα 50kb/s . Χάλι μαύρο. :( Uptime: 0 days, 0:13:14 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 999 / 11.998 Data Transferred (Sent/Received) [kB/MB]: 747,00 / 5,72 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,0 / 12,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 18,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 42 HEC Errors (Up/Down): 12.461 / 29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts