Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο 15 σε 8 μαλλον ειχε να κανει οτι εμπαινε σε απλο adsl2 modulation και οχι adsl2+. Τωρα για διαφορα απο 18 σε 13 περιεργο...στα στατιστικα του ρουτερ βλεπετε τη διαφορα φανταζομαι,οχι με δοκιμες κατεβασματος και speedtest.

απο 15 σε 8 μαλλον ειχε να κανει οτι εμπαινε σε απλο adsl2 modulation και οχι adsl2+. Τωρα για διαφορα απο 18 σε 13 περιεργο...στα στατιστικα του ρουτερ βλεπετε τη διαφορα φανταζομαι,οχι με δοκιμες κατεβασματος και speedtest.

adsl2 πάει μέχρι 4mbps όχι 8.. Ότι κλειδώνει 8 είναι ADSL2+ :rolleyes:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εννοείτε και πάντα με καλώδιο.Η σύγκριση γίνεται με το tp link vr200 που είναι κι αυτό vdsl αλλά στην γραμμή που έχω τώρα στην βρονταφον τέζα πάει.

Same Sh1t... Different Day

Same Sh..t , Different Day

Guest Bernadi7
Για να σου πουν πόσα πιάνεις πρέπει να έρθουν στο σπίτι σου και να μετρήσουν. Αυτό που μπορούν να εγγυηθούν είναι πόσο πιάνει έξω από το σπίτι σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δυστυχώς ο ένας έλεγε από 90 κ πάνω, ο άλλος από 70 κ πάνω, αλλά οι προσφορές ήταν τραγικές! Έχει κανείς τηλέφωνο εξωτερικού συνεργάτη γι' ανανέωση συμβολαίου?

Τους αδίκησα ...

Όχι εντελώς ...

Αφού δεν μπορούσαν να μου πουν τον αριθμό αποστολής της acs μέχρι πριν λίγη ώρα , τελικά "βρέθηκε" και κοιτώντας στο site της acs ανακάλυψα οτι το router βρίσκεται και με περιμένει να το παραλάβω απο το Βραχάτι ! Βέβαια δεν έχουν άδικο σ' αυτό το σημείο γιατι έχω δηλωμένη διεύθυνση στο Βραχάτι ενώ η σύνδεση είναι στην Καλλιθέα . Αλλα ο αριθμός είναι στην Καλλιθέα , γιατί ρε παιδιά το στέλνετε στο Βραχάτι ;;; Και μάλιστα με τηλέφωνο επικοινωνίας αυτό που είχα πριν 12 χρόνια όταν έμενα στο Καλαμάκι :lol:

Πάλι καλά που επικοινώνησα μαζί τους γιατι το είχαν προς επιστροφή αφού το τηλ δεν απαντούσα εγώ :lol:

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ...

δίνει, να δοκιμάσω, κανένα καλό modem/router η wind που ένα έχει 5ghz? έχω adsl. κλειδώνω στα 11000 περίπου

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Στις συνδέσεις για 100 και 200 Mbps δίνει. Εσύ με τα 10 Mbps, τι το χρειάζεσαι; :blink:

Μπα καμία εταιρεία δεν δίνει adsl router με 5 ghz

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις συνδέσεις για 100 και 200 Mbps δίνει. Εσύ με τα 10 Mbps, τι το χρειάζεσαι; :blink:

Τι σχέση έχει η συχνότητα εκπομπής wifi του ρούτερ με την ταχύτητα του internet?

Μπα καμία εταιρεία δεν δίνει adsl router με 5 ghz

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι σχέση έχει η συχνότητα εκπομπής wifi του ρούτερ με την ταχύτητα του internet?

Σε πυκνοκατοικημενες περιοχές, η συχνότητα στα 2,4 GHz είναι συνήθως κορεσμένη και με το ζόρι ξεπερνάς τα 20-30 Mbps σε ταχύτητα Wi-Fi... Η 5αρα συχνότητα έχει μεγαλύτερο φάσμα και λιγότερη κίνηση και μπορεί να πιάσει σχεδόν ολόκληρη την ταχύτητα της σύνδεσής σου.

Γι αυτό η WIND σε συνδέσεις από 100 Mbps και πάνω, δίνει πιο καλό ρούτερ.

Υ.Γ. Όλες οι εταιρίες δίνουν 5αρι ρούτερ, εκτός από τη Nova... Εμένα μου έδωσε η Vodafone ακόμα και σε 30 Mbps ταχύτητα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανονικά θα παίξει. Ρώτα για το voip οταν κανεις την αίτηση κιολας

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε 50αρα ή 100αρα δινει το voip?

Sorry, τώρα είδα το προχθεσινο μήνυμά σου... 50αρα έχει ο αδερφός μου, από καμπίνα WIND.

τα απλα adsl ρουτερ που δινουν ειναι 2,4 ghz.Αυτα ειχα στο μυαλό μου. Μπορει να παρει router που υποστηριζει adsl/vdsl με 5ghz ασφαλως,απλα θα του κοστισει παραπανω

Σε πυκνοκατοικημενες περιοχές, η συχνότητα στα 2,4 GHz είναι συνήθως κορεσμένη και με το ζόρι ξεπερνάς τα 20-30 Mbps σε ταχύτητα Wi-Fi... Η 5αρα συχνότητα έχει μεγαλύτερο φάσμα και λιγότερη κίνηση και μπορεί να πιάσει σχεδόν ολόκληρη την ταχύτητα της σύνδεσής σου.

Δε νομίζω. Ίσως αν έχεις μάπα router. Εγώ έχω ένα tp link που πήρα 45€ (μόνο στα 2,4) και 20-30mbps πιάνει στον πάνω όροφο από εκεί που το έχω. Πιο κοντά στο router βλέπεις 45 άνετα.Και έχω πολλά ασύρματα δίκτυα κοντά.

Έχει μεγαλύτερη ταχύτητα στα 5GHz, αλλά μιλάμε για νούμερα πολύ παραπάνω από τη σύνδεση. Επίσης με τα 5 θεωρητικά δεν θα διαπερνάει το ίδιο τοίχους και δεν θα έχει την ίδια εμβέλεια.

Sent from my SM-G930F

ναι απλά "langarei" ο μικρός στο fortnite και έλεγα να βρω εάν ρουτερ με 5 ghz μπας και γλυτώσω την γκρίνια!

Δε νομίζω να έχει διαφορά, ειδικά σε αυτή την ταχύτητα. Αν μπορείς να βάλεις VDSL.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε νομίζω. Ίσως αν έχεις μάπα router. Εγώ έχω ένα tp link που πήρα 45€ (μόνο στα 2,4) και 20-30mbps πιάνει στον πάνω όροφο από εκεί που το έχω. Πιο κοντά στο router βλέπεις 45 άνετα.Και έχω πολλά ασύρματα δίκτυα κοντά.

Έχει μεγαλύτερη ταχύτητα στα 5GHz, αλλά μιλάμε για νούμερα πολύ παραπάνω από τη σύνδεση. Επίσης με τα 5 θεωρητικά δεν θα διαπερνάει το ίδιο τοίχους και δεν θα έχει την ίδια εμβέλεια.

Sent from my SM-G930F

Κοντά στο ρούτερ, μπορεί να την πιάνει όλη την ταχύτητα. Πιο πέρα όμως όχι, ακόμα κι αν έχεις φουλ σήμα.

Πχ στο σπίτι του αδερφού μου με το Technicolor της WIND με τα 2,4 GHz, δίπλα του έπιανα όλη την ταχύτητα (49 και κάτι). Καμιά φορά ξεκινάει και με 70-80 Mbps (συγχρονίζει 130), αλλά μετά κόβει στα 50 (για τόσο πληρώνει).

Όταν όμως πήγα πιο πέρα, πχ στο μπαλκόνι, με το ζόρι έπιανα 20 Mbps με φουλ σήμα, επειδή πέφτουν άλλα ρούτερ πάνω στη ίδια συχνότητα...

Αν υπάρχουν άλλα router κοιτάζεις να αλλάξεις κανάλι. Το πρόβλημα στα 2,4, ενδεχομένως είναι από άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν αυτή τη συχνότητα.

Sent from my moto g(6) play

Αν υπάρχουν άλλα router κοιτάζεις να αλλάξεις κανάλι. Το πρόβλημα στα 2,4, ενδεχομένως είναι από άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν αυτή τη συχνότητα.

Sent from my moto g(6) play

Το ξέρω. Αλλά σε περιοχές με πολύ κόσμο και τα 13 κανάλια που 2,4 GHz είναι γεμάτα...

Είχα κάνει καταγγελία στην πολυαγαπημένη wind 14/2 και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Το δεκαπενθήμερο πέρασε, τι μπορώ να κάνω πρακτικά από εδώ και πέρα;

ναι απλά "langarei" ο μικρός στο fortnite και έλεγα να βρω εάν ρουτερ με 5 ghz μπας και γλυτώσω την γκρίνια!

Fastpath είσαι; για αρχή ζήτα fastpath. Μετά προσπάθησε να τραβήξεις καλώδιο και όχι ασύρματα

Νομίζω η επιλογή για fastpath έχει σταματήσει να παρέχεται από την Wind για λόγους σταθερότητας στις γραμμές

Είχα κάνει καταγγελία στην πολυαγαπημένη wind 14/2 και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Το δεκαπενθήμερο πέρασε, τι μπορώ να κάνω πρακτικά από εδώ και πέρα;

Είκοσι μέρες είναι, τσάμπα χάρηκα.

λαγκαρει και από το πισι που είναι με καλώδιο (ένα κίτρινο) ethernet πάνω στο ρουτερ που είναι δίπλα δίπλα! άρα μήπως θέλει απλά παραπάνω ταχύτητα ίντερνετ και μόνο το vdsl /fiber θα μας σώσει;

Fastpath είσαι; για αρχή ζήτα fastpath. Μετά προσπάθησε να τραβήξεις καλώδιο και όχι ασύρματα

Σε κάνα μήνα+ λήγει το συμβόλαιο μου με την wind και θα ήθελα να πάρω καλύτερη προσφορά, το παλιό κόλπο με την αίτηση σε άλλη εταιρία και σου κάνουν την καλή προσφορά ισχύει ακόμα η άλλαξαν τα πράγματα;;; :)

Έχουν αλλάξει..Αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Ίσως να παίζει και πρόστιμο πάντως.Σε φίλο μου για να "κερδίσουν" τον πελάτη του πλήρωσαν και το πρόστιμο..Όχι άμεσα, αλλά πιστωσανε τον λογαριασμό του με 160€ και του ερχόταν μηδενικός μέχρι να τελειώσει το απόθεμα..

δίνει, να δοκιμάσω, κανένα καλό modem/router η wind που ένα έχει 5ghz? έχω adsl. κλειδώνω στα 11000 περίπου

Zyxel μου έστειλαν

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ...

Κάποιος που το δοκίμασε πρόσφατα να έκανε φορητότητα αλλού και να πήρε καλύτερη προσφορά υπάρχει να μας πει αν δουλεύει αυτό το κόλπο;

Εμένα μου είπαν ότι με το που υπογράφεις τελειώνει το θέμα.Κι επειδή έχουν δικαίωμα να στείλουν την φορητότητα μετά από 14 μέρες σίγουρα θα έχεις πρόστιμο.

Μπορεί βέβαια να μου έλεγε και πίπες ο υπάλληλος της εταιρείας.

• This topic was featured and featured