CHIEF Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Eπίσης αν πάρω καινούριο router , απλά το συνδέω τυπικά και μπαίνει ; Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Στην κινητή έχει αλλάξει ότι σε φάση φορητότητας παίρνεις sim, υπογράφεις και μετά σε παίρνουν από την εταιρία σου για προσφορά. αν γίνει αυτό μπορώ μετά να ακυρώσω τη φορητότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εγινε πριν λίγο η μεταφορά μου απο την ΟΝ στην Wind. Πρώτη εντύπωση είναι πως πιάνει διπλάσια ταχύτητα. Από 6.7 τώρα πιάνω 13,5mbps.:happy::happy: Που παίρνουμε τηλ τώρα για να να γίνει ενεργοποίηση της κάρτας με τα δεδομένα;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εάν έχεις πάρει την κάρτα, τηλεφωνείς στο κατάστημα ή περνάς απ' αυτό. Εάν δεν την έχεις, πας σε κατάστημα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Εάν έχεις πάρει την κάρτα, τηλεφωνείς στο κατάστημα ή περνάς απ' αυτό. Εάν δεν την έχεις, πας σε κατάστημα. Σωραίος. Θα πάω από κατάστημα ασχέτως που την έχω. Και σε μιά εβδομάδα είπαν να τηλεφωνήσω και για το τάμπλετ. Eντάξει το dsl φυσάει,αλλά το 3g στο σπίτι μου δε πιάνει καν:lol::lol: Edited April 23, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εχει κάποιος στην Πάτρα πρόβλημα με τη γραμμή του ; Συγκεκριμένα απο χθες αρχισε να συγχρονιζει πολυ πολυ χαμηλα ( 900κατι kbps ) ενω μεχρι και την Παρασκευη το μεσημερι έπιανα το σταθερο και κλασσικο 10ρι ... Eφυγα Σ/Κ και χθες που ανοιξα το PC πάλι ,παρατήρησα το σύρσιμο... Έφτιαξε μήπως; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλημέρα, έχω internet wind και έχω πρόβλημα με το ρουτερ δεν μπορώ να συνδεθώ με δυο συσκευές ταυτόχρονα, πρέπει να αποσυνδεσω την μια για να συνδεθεί η άλλη. Τι μπορεί να φταίει? το ρουτερ ή η σύνδεση? Υπάρχει κάποια λύση? το ίδιο μπορώ να πω πως κάνει και σε μένα.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Έφτιαξε μήπως; τους εστειλα στο FB και e-mail προχθες και χθες αντιστοιχα,αλλα τελικα εβγαλα μια ακρη με την εξυπηρετηση πελατων το απογευμα... Στην αρχη μου ειπαν να παρω ενα νεο καλωδιο τηλεφωνου γιατι βλεπανε πολλα disconnects , πηρα και το εβαλα , δεν ειδα αμεσως καποια διαφορα... Μετα ξαναπηρα και μη τα πολυλογώ θα μου στειλουν νεο ρουτερ , μαλλον αυτο θα φταιει ειπαν ... Γενικα δεν εχει φτιαξει και πολυ με το νεο καλωδιο.. εδινε και λαθος ip το ρουτερ απ οτι μ πε ο τεχνικος , νταξει παντως εξυπηρετηθηκα δεν μπορω να πω! ελπιζω να φταιει οντως το ρουτερ ... Α και τελικα το να σερνεται το ιντερνετ ειναι χειροτερο απ το να μην εχεις ιντερνετ, ετσι καταλαβα :P :P :P Edited April 24, 2015 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) το ίδιο μπορώ να πω πως κάνει και σε μένα.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να κάνουμε; Κανείς καμία ιδέα για το θέμα της ασύρματης σύνδεσης;; το λύσαμε και αυτό. Edited April 24, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν ξερω αν δωσεις καρφωτες IP για την καθε συσκευη,φτιαξει λιγο την κατασταση..Παντως και μενα το βλαμμενο το ZTE που δινουν τρωει κολληματα και ολο και καποιος μεσα στο σπιτι δεν θα εχει ασυρματο internet..Η καλυτερη λυση αλλο ρουτερ αλλα τα vdsl πανε ακριβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δεν ξερω αν δωσεις καρφωτες IP για την καθε συσκευη,φτιαξει λιγο την κατασταση..Παντως και μενα το βλαμμενο το ZTE που δινουν τρωει κολληματα και ολο και καποιος μεσα στο σπιτι δεν θα εχει ασυρματο internet..Η καλυτερη λυση αλλο ρουτερ αλλα τα vdsl πανε ακριβα... άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις που μου είπαν στο τηλέφωνο και όλα δουλεύουν κομπλέ. Και σφαίρα πάει και καλή εμβέλεια έχει:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις που μου είπαν στο τηλέφωνο και όλα δουλεύουν κομπλέ. Και σφαίρα πάει και καλή εμβέλεια έχει:happy: δε μας τις λες και εμάς για να υπάρχουν φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Λοιπόν μου είπε να βάλω στο κανάλι το 11. στο wireless mode το 802.11b+g use wps No Αυτά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Να ξέρεις το κανάλι 11 δεν είναι κάτι σημαντικό. Βασικά πρέπει να ελέγξεις τι κανάλια έχουν πολύ κίνηση και να πας εσύ σε κάποιο άδειο και όχι διπλανό σε αυτά με την κίνηση. Μπορεί σε εσένα πχ το 11 να δούλεψε, στη δική μου περίπτωση έπρεπε να πάω προς 1 ή 3 για να μην έχω παρεμβολές. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Να ξέρεις το κανάλι 11 δεν είναι κάτι σημαντικό. Βασικά πρέπει να ελέγξεις τι κανάλια έχουν πολύ κίνηση και να πας εσύ σε κάποιο άδειο και όχι διπλανό σε αυτά με την κίνηση. Μπορεί σε εσένα πχ το 11 να δούλεψε, στη δική μου περίπτωση έπρεπε να πάω προς 1 ή 3 για να μην έχω παρεμβολές. Ναι τυχαίο είναι το 11.Απο μόνο του το router ήταν στο auto. Αυτή από το τηλέφωνο μου είπε να το βάλω. Πως μπορώ να δω ποιο κανάλι είναι το καλύτερο; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω πως είναι ωφέλιμη η απενεργοποίηση του wifi n; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ναι τυχαίο είναι το 11.Απο μόνο του το router ήταν στο auto. Αυτή από το τηλέφωνο μου είπε να το βάλω. Πως μπορώ να δω ποιο κανάλι είναι το καλύτερο; Έχει προγράμματα που σου δείχνουν την κίνηση που υπάρχει στην εμβέλεια του wifi σου. Το oxygen που έδινε κάποτε η Wind σου έλεγε ποια άλλα δίκτυα εντοπίζει το router και σε ποιο κανάλι. Επίσης υπάρχει το wifi analyzer σε Android κινητό, που κάνει αντίστοιχη δουλειά. Είχα χρησιμοποιήσει και πρόγραμμα για υπολογιστή, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του τώρα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δείτε το inssider για υπολογιστή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω πως είναι ωφέλιμη η απενεργοποίηση του wifi n; δε ξέρω σε τι κάνει διαφορά,πάντως όταν το έβγαλα,μπόρεσα να συνδέσω όλες τις συσκευές μου ασύρματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχει προγράμματα που σου δείχνουν την κίνηση που υπάρχει στην εμβέλεια του wifi σου. Το oxygen που έδινε κάποτε η Wind σου έλεγε ποια άλλα δίκτυα εντοπίζει το router και σε ποιο κανάλι. Επίσης υπάρχει το wifi analyzer σε Android κινητό, που κάνει αντίστοιχη δουλειά. Είχα χρησιμοποιήσει και πρόγραμμα για υπολογιστή, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του τώρα. Κοίτα να δεις που είχε δίκιο. το wifi analyser το 11 και το 14 μου δείχνει σαν καλύτερα. Ειδικά το 14. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Νομίζω στην Ελλάδα μέχρι το 11 έχουμε. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Νομίζω στην Ελλάδα μέχρι το 11 έχουμε. μέχρι και το 13 μου βγάζει στις ρυθμίσεις. Εντύπωση μου έκανε πως όλοι οι γείτονες παίζουν στα 1-4 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα, στον τελευταίο λογαρασμό της wind και χωρις να το έχω αιτηθεί μου προσθεσαν μια υπηρεσια " μηνιαίο πάγιο Λογαριασμος-email" και ετσι πρεπει να πληρώσω 2,05 ευρω εξτρα ! Έκανα ηλεκτρονικα αίτημα να μου τα πιστωσουν....για να δουμε..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα, στον τελευταίο λογαρασμό της wind και χωρις να το έχω αιτηθεί μου προσθεσαν μια υπηρεσια " μηνιαίο πάγιο Λογαριασμος-email" και ετσι πρεπει να πληρώσω 2,05 ευρω εξτρα ! Έκανα ηλεκτρονικα αίτημα να μου τα πιστωσουν....για να δουμε..... το email το είχαμε όλοι όταν κάναμε το συμβολαιο και ειχε ενημερώσει η wind ότι θα μας το χρεώνει 2 ευρώ από τις 10/04. οπότε στείλε αίτημα να σου ακυρώσουν το email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημέρα, στον τελευταίο λογαρασμό της wind και χωρις να το έχω αιτηθεί μου προσθεσαν μια υπηρεσια " μηνιαίο πάγιο Λογαριασμος-email" και ετσι πρεπει να πληρώσω 2,05 ευρω εξτρα ! Έκανα ηλεκτρονικα αίτημα να μου τα πιστωσουν....για να δουμε..... Είχα ζητήσει τη διαγραφή του e-mail από την ώρα που διάβασα την ανακοίνωση. Έτσι κι αλλιώς, μόνο ένα γνωστό έχω δει μέχρι σήμερα που να χρησιμοποιώ παρόμοιο e-mail. Υπάρχουν τόσοι πολλοί πάροχοι που προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς και είναι κουταμάρα της εταιρείας, κατά την άποψή μου, που χρεώνει, αυτή την υπηρεσία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts