damianos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 από εχθές στον νομό Χανίων δεν παίζει το ίντερνετ της wind μόνο τηλεφωνία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meraklakis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 από εχθές στον νομό Χανίων δεν παίζει το ίντερνετ της wind μόνο τηλεφωνία... έφτιαξε η κατάσταση με το internet της wind? ή είναι ακόμα μαύρα χάλια στο δίκτυο της wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλυτερα απο 17€; πολυ δύσκολο λέω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 πολυ δύσκολο λέω...:p Δεν σε καταλαβαινω φιλος. Το emoticon με μπερδεψε Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Δεν σε καταλαβαινω φιλος. Το emoticon με μπερδεψε ισως έπρεπε να βάλω ;). Εννοούσα ότι δυσκολο να ειναι κάτω από 17... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά με το wind-broadband-kai-aperiorista παίζει η προσφορά για τα 120' σε free2go? Στο site αναφέρει την προσφορά μόνο για το 2play αλλά κάποιοι λένε ότι παίζει με όλα - αν πας σε κατάστημα και το ζητήσεις εκ'των υστέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Έχω πάρει τα 120' σε f2G με προσφορά για vdsl που δεν αναφερόταν στο site, μου τηλεφώνησαν 2 φορές (επειδή έχω και Forthnet) για άλλη super προσφορά με τα 120' και πολλά άλλα που δεν αναφέρεται στο site και, επομένως, είτε πας σε κατάστημα είτε ακούς για προσφορά, αν είσαι τυχερός. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altrool Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Έχω πάρει τα 120' σε f2G με προσφορά για vdsl που δεν αναφερόταν στο site, μου τηλεφώνησαν 2 φορές (επειδή έχω και Forthnet) για άλλη super προσφορά με τα 120' και πολλά άλλα που δεν αναφέρεται στο site και, επομένως, είτε πας σε κατάστημα είτε ακούς για προσφορά, αν είσαι τυχερός. δεν συμφέρει να πας σε κατάστημα wind γιατί έχει ακριβότερες τιμές και από τον οτε . Το wind double play το δίνει 40 ευρώ όταν όλοι οι άλλοι πάροχοι πλην οτε το δίνουν 10-15 ευρώ φθηνότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Όπως έγραψα, πήρα από το κατάστημα πακέτο τηλεφωνίας + vdsl με δώρο που δεν υπάρχει στο site, αλλά καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ρε παιδες το εχετε κουρασει. Σε 2 θεματα συζητατε για το ποια εταιρεια εχει φτηνοτερα πακετα. Αφου η κουβεντα δεν αφορα μονο Wind συνεχιστε στο αλλο θεμα των παροχων. Γιατί εκεί θα το λύσουν; :p Ας πάνε Wind να ησυχάσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά με το wind-broadband-kai-aperiorista παίζει η προσφορά για τα 120' σε free2go? Στο site αναφέρει την προσφορά μόνο για το 2play αλλά κάποιοι λένε ότι παίζει με όλα - αν πας σε κατάστημα και το ζητήσεις εκ'των υστέρων. πήγα σήμερα να πληρώσω τον λογαριασμό του σταθερού και αφού με ρώτησε η κοπέλα τα κινητά μας που βρίσκονται,της είπα ότι έχουμε F2go και εκεί με ρώτησε αν έχουμε πάρει τα 120'...της είπα όχι,το πέρασε στο σύστημα στο δικό μου νούμερο και σε 10' είχαν μπει :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επομένως, αυτό σημαίνει ότι η Wind γενικεύει την παροχή των 120' σε f2g από αρχική προσφορά με χρονική διάρκεια, όπως ξεκίνησε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εννοείτε ότι τα δίνουν σε όσους έχουν και double play small πακέτο ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μια βόλτα σε κατάστημα, για την απάντηση. Πάντως, είναι θετική κίνηση, αν είναι γενικευμένη, δεδομένου ότι, όταν έκανα την αίτηση φορητότητας (20/12), ο υπάλληλος μου είπε ότι κατοχυρώνω και τα 120' που ισχύουν μέχρι 31/12. Και, όταν ενεργοποιήθηκε η φορητότητα, τηλεφώνησα στο 13800, ζήτησα από υπάλληλο να τα προσθέσει σε κινητό και το κατέγραψε αμέσως, χωρίς να μου πει ότι δεν είναι δικό μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εννοείτε ότι τα δίνουν σε όσους έχουν και double play small πακέτο ; Ναι τα δινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 εμείς πάντως έχουμε Wind Broadband και απλά έχουμε προσθέσει πακέτο 60' προς κινητά (3€) και wind national 120 (2€) παρ'όλα αυτά η κοπέλα πέρασε χθες τα 120΄στο δικό μου F2go και ο λογαριασμός μάλιστα,δεν είναι στο δικό μου όνομα! Πληροφοριακά αυτό έγινε στην Wind Λαυρίου! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μάπα το καρπούζι, στο τηλέφωνο. Πήρα και μου είπαν ότι είναι μόνο για νέα νούμερα f2g, όχι για υπάρχοντα. Εσείς το κάνατε με παλιό νούμερο f2g ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μάπα το καρπούζι, στο τηλέφωνο. Πήρα και μου είπαν ότι είναι μόνο για νέα νούμερα f2g, όχι για υπάρχοντα. Εσείς το κάνατε με παλιό νούμερο f2g ; Εγώ το έκανα σε εταιρικό που είχα και γύρισα σε f2g στις 21/1 (αίτηση μετατροπής 19/12) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μάπα το καρπούζι, στο τηλέφωνο. Πήρα και μου είπαν ότι είναι μόνο για νέα νούμερα f2g, όχι για υπάρχοντα. Εσείς το κάνατε με παλιό νούμερο f2g ; το δικό μου νούμερο το έχω 1 χρόνο τώρα...μάλλον ότι θέλει λέει ο καθένας μου φαίνεται!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Μάπα το καρπούζι, στο τηλέφωνο. Πήρα και μου είπαν ότι είναι μόνο για νέα νούμερα f2g, όχι για υπάρχοντα. Εσείς το κάνατε με παλιό νούμερο f2g ; Πηγαινε σε ενα καταστημα wind... Έχω small και ενεργοποιησα τα 120 σε f2g 5ετιας που δεν ειναι καν στο ονομα μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Οντως οπως το ειπατε! Πηγα στο καταστημα και ενεργοποιησα το δικο μου, αλλα και της κοπελιας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Οντως οπως το ειπατε! Πηγα στο καταστημα και ενεργοποιησα το δικο μου, αλλα και της κοπελιας. σε ποιό κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 σε ποιό κατάστημα? Αμπελοκήπους, Αθήνα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 νέα προσφορά για double play* http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ *προσοχή στα αστεράκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 αν εχεις κανει χρηση γουιντ προσφατα και εισαι ευχαριστημενος απο δικτυο στο σπιτι σου καλα ειναι.αν οχι,24 μηνες ειναι βλακεια να κανεις συμβολαιο χωρις να ξερεις τι ποιοτητα συνδεσης εχεις.κανεις δεν κανει 2 χρονια συμβολαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts