Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πηρες και νετκαρτα πολυ φοβαμαι οτι το προβλημα ειναι φουλαρισμενο κεντρο. Ωστοσο δοκιμασε αυτο το speed test και πεσ μας τι σου βγαζει! Παραξενο παντως, ειδικα να σου ανοιγουν αργα οι σελιδες!
Link to comment
Share on other sites

Εγώ παντως δεν έχω κανένα παράπονο από την Tellas. Μου είχαν πει ότι για την όλη διαδικασία χρειάζονται 12 εργάσιμες μέρες και ήμουν έτοιμη τελικά σε 10. Και από ταχύτητες μια χαρά. Έχω πιάσει μέχρι και 44-45 Kb/s για σύνδεση 384/128.
Link to comment
Share on other sites

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟΤ ΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ADSL ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΟΧΕΑ;ΠΧ FORTHNET Ή ΟΤΕΝΕΤ;
Link to comment
Share on other sites

εχω τηλεφωνια τελλας.μπορω να ζητησω να μου ενεργοποιησει ο οτε τη γραμμη adsl χωρις συνδρομη ιντερνετ και υστερα να αγορασω συνδρομη otenet ή απο αλλον παροχέα;
Link to comment
Share on other sites

εχω τηλεφωνια τελλας.μπορω να ζητησω να μου ενεργοποιησει ο οτε τη γραμμη adsl χωρις συνδρομη ιντερνετ και υστερα να αγορασω συνδρομη otenet ή απο αλλον παροχέα;

Γραμμή από ΟΤΕ έχεις κανονικά υποθέτω. Τότε μπορείς.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Έχω συνδρομή μόνο provider στην tellas.Μου στείλανε κάτι χαρτιά για να υπογράψω.Ξέρει κανένας τίποτα τι είναι γιατί μου φαίνεται παράξενο να έχω συνδρομή tellas - γραμμή οτε και να υπογράψω συμβόλαιο.Και μια δεύτερη ερώτηση δικαιούμαι τις 4 ώρες προσφορά δωρεάν αστικές κλήσεις με την συνδρομή izi ή πρέπει να έχω πακέτο(συνδρομή+γραμμή) .Η απόψεις στην tellas είναι διαφορετικές με κάθε υπάλληλο που μιλάω.

Ευχαριστώ

London for ever
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Πρεπει να εχεις πακετο (συνδρομη+γραμμη) οπως επισης και προεπιλογη φορεα με την Tellas. Ειναι 4 ωρες δωρεαν σε καθε λογαριασμο, δλδ 4 στο 2μηνο και 2 το μηνα.
Link to comment
Share on other sites

ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TELLAS IZI BOX ΑΠΟ ΤΙΣ 29/03 ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 20/05 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ MODEM ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ 721 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
να ρωτησω κατι? στην σελλιδα της λεει εαν ειναι να σου ενεργοποιησουν την γραμμη adsl στο νουμερο που θα δωσεις.. εαν ο οτε ομως οπως μου λεει δεν προκειτε να δουμε γραμμη adsl στην περιοχη μας τουλαχιστον για 1 χρονο τοτε τι γινετε? τους πιεζει η τελλας να την βαλουν? :wacko:
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μειώσεις στις τιμές των ευρυζωνικών συνδέσεων DSL ανακοίνωσε την Τρίτη η Tellas, ακολουθώντας τις αντίστοιχες κινήσεις του ΟΤΕ και της Forthnet.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ταχύτητα 384 Kbps παρέχεται με 34,90 ευρώ/μήνα, ενώ οι νέες τιμές για τις ταχύτητες 512 Kbps και 1 Mbps διαμορφώνονται στα 49,90€/μήνα και 79,90€/μήνα αντίστοιχα και, σύμφωνα με την εταιρία, είναι οι χαμηλότερες της αγοράς για πανελλαδική κάλυψη.

 

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι οι νέες τιμές ισχύουν για όλη τη διάρκεια της συνδρομής και χωρίς χρονικούς περιορισμούς και ότι στη μηνιαία χρέωση περιλαμβάνεται η συνδρομή Internet και η γραμμή ADSL, ο απαραίτητος εξοπλισμός, καθώς και τέσσερις ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις.

 

Οι νέες τιμές ισχύουν από σήμερα Τρίτη, τόσο για παλιούς όσο και για νέους συνδρομητές.

 

 

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.
Link to comment
Share on other sites

Aυτή η Tellas δεν δίνει ξεχωριστά συνδρομές 3μηνες, αορίστου σαν ISP μόνο;

Πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις και γραμμή από αυτούς;

Link to comment
Share on other sites

ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TELLAS IZI BOX ΑΠΟ ΤΙΣ 29/03 ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 20/05 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ MODEM ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ 721 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?

 

filaraki kai ego ta exo peksi me tin parti tous edo kai mia vdomada prospatho na sixroniso to kolocrypto pou moy exun dosi kai to kufo tora:meta apo kamia dekaria tilefona mou ston o.t.e. kai stin tellas katafera na sixroniso tin burda :blink: to ixa afisi gia kamia 10ores kai ola itan OK meta kati xriastike na kano (ti to ithela!)kai evgala to kalodio (tis gramis) kai to vazo mesa se ena leptaki ksana E...apo eki kai pera arnite na sixronisti :wacko: :wacko:

DEN INE POLI KUFO RE GAMOTO)??

APO XTES PIRA OTE MOU IPE O MALAK.. OTI THA STILI ENA FAX POU DEN MOU IPE KAI AMESA THA INE OK (AKOMA PERIMENO)

SIMERA AFU ESTHANOMUN KAI ESTHANOME MEGALO KOROIDO AFU PLIRONO KATI POY DEN EXO :mad: PIRA KSANA tin tellas kai tous ipa akrivos na parun afta ta vodia ston ote kai na ta vrun metaksi tous giati egoden vgazo akri -o enas me stelni ston allo-INE ELEINIIIIII-perino tora na me idopiisun gia ta neotera :lol:

telos leo na perimeno ales dio merules kai meta na erthun na ta parun ola gia na mu ferun alo modem (mipos ftei afto) kai an den gini tipota kai pali na tin kano.GINETE OMOS? :(

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

πουλάνε και μουσική 1,19 το κομμάτι !!!

έχουν και ringtones!

 

Tellas: ο πρώτος ISP που παρουσιάζει ένα online Μουσικό Κατάστημα

Eλληνικές επιτυχίες και Ring tones στο “Tellas Music Store”

 

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2005 - Η Tellas είναι ο πρώτος Internet Service Provider (ISP) που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες Internet στην Ελλάδα να διασκεδάσουν κατεβάζοντας Ελληνική Μουσική και Ring tones μέσω του on-line Μουσικού Καταστήματος `Tellas Music Store`. Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία από την Τellas η οποία αποδεικνύει τη στρατηγική δέσμευση της εταιρίας για παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Το `Tellas Music Store` προσφέρει μια καινούργια μουσική υπηρεσία ως προς το σχεδιασμό, τη δομή και το περιεχόμενο και είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://music.tellas.gr καθώς και μέσω του site της Tellas http://www.tellas.gr. Οι επισκέπτες του `Tellas Music Store` έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν από περισσότερα από 75.000 μουσικά κομμάτια και να τα κατεβάζουν νόμιμα, μόνα τους (singles) ή ολόκληρο το album, με ασφάλεια και ευκολία, σε προνομιακές τιμές και με την άνεση χρήσης της υπηρεσίας από το σπίτι. Το μουσικό κατάστημα της Tellas εμπλουτίζεται διαρκώς με τις πιο πρόσφατες ελληνικές μουσικές επιτυχίες, είναι φιλικό προς το χρήστη, ευχάριστο, δίγλωσσο, εύκολο στην πρόσβαση και στο σερφάρισμα.

 

Ο κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, Marketing Manager της Tellas, σχολίασε: «Η νέα υπηρεσία ‘Tellas Music Store’ υπηρετεί απόλυτα τη φιλοσοφία της Tellas για καινοτομία και παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όχι μόνο προς τους ADSL συνδρομητές μας, αλλά και προς όλους τους χρήστες Internet, με σκοπό τη διάδοση της χρήσης του διαδικτύου με τον πιο φιλικό, νόμιμο και ασφαλή τρόπo. Η υπηρεσία αυτή, αποτελεί ακόμη ένα βήμα της Tellas προς τη νέα ευρυζωνική εποχή, το οποίο θα επισημάνει τα πλεονεκτήματα των ευρυζωνικών υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε μουσική και περιεχόμενο στο ‘Tellas Music Store’, εξασφαλίζοντας για τους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές και στοιχεία καινοτομίας».

 

Η Tellas παρουσιάζει το ‘Tellas Music Store’ σε συνεργασία με την mpGreek, που ανήκει στην Greased Networks, την κορυφαία παγκοσμίως εταιρία υπηρεσιών ελληνικής ψηφιακής μουσικής. Για την παροχή ασφάλειας και υποστήριξης του ‘Tellas Music Store’, η mpGreek χρησιμοποιεί το λογισμικό διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων της Microsoft (DRM).

 

Ο κ. Αλέξης Κομπογιάννης, Διευθυντής της mpGreek, σχολίασε: «Ο πλούσιος κατάλογος ελληνικής μουσικής της mpGreek και η ασφαλής πλατφόρμα του, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας της Tellas, ανοίγουν το δρόμο στους Έλληνες χρήστες να χρησιμοποιήσουν νόμιμα μέσα για την απόκτηση μουσικών κομματιών. Επιπλέον, αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή πλατφόρμα media της mpGreek και το κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Tellas δίνουν τη δυνατότητα παροχής μίας συμπληρωματικής υπηρεσίας, που εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες του αναδυόμενου χρήστη ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ‘Tellas Music Store’, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το http://music.tellas.gr ή το site της Tellas στη διεύθυνση http://www.tellas.gr .

 

Για την Tellas

H Tellas Α.Ε. ανήκει 100% στην `Wind – PPC Holding N.V.` στην οποία συμμετέχουν η `ΔΕΗ Τηλεπικοινωνίες ΑΕ` με ποσοστό 50% (μείον 1 μετοχή ) και η `Wind Telecomunicazioni SpA` με ποσοστό 50% (συν 1 μετοχή). Η Tellas παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, όπως Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας, Υπηρεσίες Πρόσβασης Internet καθώς και Ευρυζωνικές Υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας http://www.tellas.gr

 

Για την Greased Networks, Inc.

Η Greased Networks αποτελεί κορυφαία εταιρία τεχνολογίας στο προσκήνιο των υπηρεσιών διανομής ελληνικής ψηφιακής μουσικής. Η εταιρία έφερε την επανάσταση στην παροχή ελληνικής μουσικής με τη δημιουργία της προηγμένης πλήρους υπηρεσίας download – mpGreek. Η mpGreek έχει καταξιωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους περιεχομένου ελληνικής ψηφιακής μουσικής και ως ένα από τα μεγαλύτερα online μουσικά καταστήματα ελληνικής μουσικής. Η Greased Networks Inc ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2003 και διαχειρίζεται το λογισμικό και τα συστήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς περιεχομένου και διανομής μουσικής, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης περιεχομένου, αποθήκευσης μέσων, ασφαλούς παράδοσης, διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων και τιμολόγησης πελατών, με σκοπό να εξασφαλίσει τη δίκαιη αποζημίωση όλων των κατάλληλων δικαιούχων για τη δουλειά τους.

--> Mostly Harmless <--
Link to comment
Share on other sites

Χθες πήρα το izi ADSL 384kb από την Tellas.

 

Μόλις κάνω σύνδεση, μετά από 5-10 λεπτά το Internet κολλάει (browser, downloads) όπως επίσης και ο υπολογιστής γενικά και πρέπει κάθε φορά να κάνω επανεκκίνηση. :mad:

 

Έχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα σε ΟΤΕ-Tellas και ο ένας με στέλνει στον άλλο. :blink:

 

Χρησιμοποιώ το modem ''Crypto F200''.

 

Αντιμετωπίζει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα? :(

 

 

Συγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί αλλά δεν έχω χρόνο να ψάξω σε όλες τις σελίδες...

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι βρήκα τη λύση για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα! :w00t:...

 

1) Ξεχάστε το αρχείο ''AccessRunner DSL''.

2) Δημιουργήστε νέα σύνδεση, ή σε μία υπάρχουσα σύνδεση, βάλτε τον κωδικό και το όνομα χρήστη που είχατε στο AccessRunner (Tellas).

3) Στις ιδιότητες σύνδεσης, επιλέξτε το modem ''Crypto F200'' και δοκιμάστε αν συνδέεται.

 

Για παράδειγμα εγώ είχα μία σύνδεση Otenet 64kb.

Σε αυτή τη σύνδεση έβαλα όνομα και κωδικό που είχα για την Tellas, και επέλεξα το modem F200.

 

Από τότε, συνδέεται κανονικά και δεν με πετάει έξω! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

:O Βλακείες είπα....

 

Το πρόβλημα ήταν τελικά στις ιδιότητες της σύνδεσης

και συγκεκριμένα στο Firewall. ;)

 

Ιδιότητες σύνδεσης-

καρτέλα ''Για προχωρημένους-

Ιδιότητες-

Tσεκάρετε το Firewall-

OK!

 

http://img131.imageshack.us/img131/3323/hhh2ua.th.png

Link to comment
Share on other sites

Χθες πήρα το izi ADSL 384kb από την Tellas.

 

Μόλις κάνω σύνδεση, μετά από 5-10 λεπτά το Internet κολλάει (browser, downloads) όπως επίσης και ο υπολογιστής γενικά και πρέπει κάθε φορά να κάνω επανεκκίνηση. :mad:

 

Έχω πάρει δεκάδες τηλέφωνα σε ΟΤΕ-Tellas και ο ένας με στέλνει στον άλλο. :blink:

 

Χρησιμοποιώ το modem ''Crypto F200''.

 

Αντιμετωπίζει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα? :(

 

 

Συγνώμη αν έχει ξαναρωτηθεί αλλά δεν έχω χρόνο να ψάξω σε όλες τις σελίδες...

 

 

Επειδη και εγω ειχα προβλημα με το Crypto f200 (δεν συντονιζε) και μετα απο απειρα τηλεφωνα στο 13800, τελικα πηρα απο oteshop to speedtouch 530, το εχω συνδεσει μεσω ethernet και δουλευει ρολοι!

Απ οσα ξερω η συνδεση μεσω usb δεν ενδεικνυται για τετοια χρηση (περιορισμοι στην αρχικη ιδεα της δημιουργιας του πρωτοκολλου), οποτε η χρηση συνδεσης ethernet ειναι μονοδρομος, οποτε σου προτεινω το speedtouch (50 euro περιπου).

Link to comment
Share on other sites

Σαν κατι να κινειται παλι μετα απο τον σαλο των τελευταιων ημερων.Για κοιταξτε παρακατω :

 

 

Δελτίο Τύπου : Η Tellas ανακοινώνει την πιο ολοκληρωμένη προσφορά ΑDSL στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα με τις πλέον ανταγωνιστικές χρεώσεις. Η υπηρεσία “TellasADSLInternet”, η οποία συμπεριλαμβάνει το κόστος πρόσβασης στο Internet & το κόστος της γραμμής ADSL, συνοδεύεται από πλήθος επιπλέον παροχών.

 

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα η ταχύτητα 384Kbps παρέχεται μόνο με 29,90 €/μήνα, ενώ οι τιμές για τις ταχύτητες 512Kbps και 1 Mbps διαμορφώνονται αντίστοιχα στα 37,90 €/μήνα και 59,90 €/μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές ισχύουν για όλη τη διάρκεια της συνδρομής και χωρίς χρονικούς περιορισμούς (π.χ. τρίμηνης προπληρωμένης διάρκειας). Επομένως, ο συνδρομητής δεν καλείται να πληρώσει μεγαλύτερη χρέωση για ανανέωση της υπηρεσίας.

 

 

 

 

πηγη : insomnia

Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι εκεί στην Tellas πρέπει να θεωρούν εαυτούς πολύ πονηρούς... Ενώ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν με τυμπανοκρουσίες μείωση τιμών στην παροχή adsl, παραπλανητικά και χωρίς καμία ειδοποίηση προχώρησαν στη χρέωση υπηρεσιών που πριν μερικούς μήνες, σε τότε προσφορά, έδιναν δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του έτους το πακέτο προσφοράς για την ενεργοποίηση της γραμμής, εκτός των άλλων, περιελάμβανε και δωρεάν την παροχή των υπηρεσιών "Extra web space" και "Virtual Disk", οι οποίες χωρίς καμία ειδοποίηση χρεώνονται πλέον -για όλους- με 7,21 και 9,02 ευρώ συν ΦΠΑ ανά λογαριασμό. Εκοψαν, δηλαδή, από τη μία πέντε ευρώ (στα 384/128) και από την άλλη "τσίμπησαν" 16... Και όποιος -σου λέει- προσέξει αναλυτικά τις χρεώσεις του λογαρσιαμού τις πρόσεξε!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία επικαλέστηκαν αόριστα, χωρίς ημερομηνία, την αποστολή κάποιου e mail προς όλους τους συνδρομητές, με το οποίο δήθεν ενημέρωναν για την από εδώ και στο εξής χρέωση των υπηρεσιών. Μήνυμα το οποίο προσωπικά ποτέ δεν έλαβα και όπως και οι ίδιοι παραδέχτηκαν δεν έχουν τρόπο να αποδείξουν ότι εστάλη.

ΤρΕλλάς το μεγαλείο σου!

Link to comment
Share on other sites

Εχω και εγώ ADSL IZI από την τελλας καθώς και τηλεφωνία και έχω μπροστά μου το λογαριασμό που λήγει στις 2/12/2005.Εχει μόνο χρέωση το ADSL σύνολο 62,80 € και 50 € τηλεφωνία για το δίμηνο εκτός από τον ΦΠΑ βέβαια.

Δεν βλέπω κάποια άλλη χρέωση αν και έπρεπε να μου είχαν κάνει διόρθωση όπως μου είχαν πεί τηλεφωνικά για τον προηγούμενο λογαριασμό που είχε πληρωθεί με παλιές τιμές καθ΄όσον προπληρώνουμε το δίμηνο στο ADSL και είχαν πέσει οι τιμές τον Σεπτέμβριο.

Link to comment
Share on other sites

Συνενώθηκαν 3 θέματα, παρακαλώ οτιδήποτε για την Tellas να το γράφουμε εδώ, στο επισημασμένο της θέμα και να μην ανοίγουμε νέο thread με κάθε αφορμή!

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια HELPPPPP.μπαινω στο mirc με την adsl της τελλας και μου κατεβαζει τα αρχεια με 4 και 7 kb/sec και μονο μια φορα κατεβασε με 22.τι φτεει ρε παιδια κοντευω να τα παιξω.στην τελλας μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πουθενα προβλημα ακι μαλλον φτεει το mirc.τι γινεται?????!!!!!!!
Link to comment
Share on other sites

  • This topic was featured and featured

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...