Jump to content

Freshman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Freshman

  • Ημ. Γέννησης 12/12/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Freshman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οπως έγραψα, αναλυτικά, και σε άλλο σχετικό topic ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163592&page=4&highlight=neonode ) το μεγάλο πρόβλημα της συσκευής είναι η πολύ χαμηλή ένταση του εξωτερικού ηχείου. Είναι απίθανο να το ακούσεις, έστω και σε χώρο με ελάχιστη φασαρία ή αν το έχεις σε διπλανό δωμάτιο... Μια πρώτη λύση που βρήκα είναι η αποθήκευση κάποιον mp3 και ο ορισμός τους ως ήχος κλήσης, αφού πρώτα τα είχα δυναμώσει στο maximum από τον υπολογιστή. Κατά τα άλλα οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές και ιδιαίτερα από το φακό της φωτογραφικής, που αν και σταθερής εστίασης σε συνθήκες καλού φωτισμού "ζωγραφίζει"!
  2. Το έχω στα χέρια μου από την Πέμπτη και μπορώ να μεταφέρω κάποιες πρώτες εντυπώσεις μετά από (συνεχή) χρήση τεσσάρων ημερών... Σχετικά εύκολη πλοήγηση, παρά τους αρχικούς μου ενδοιασμούς, με πολύ κατανοητή διαμόρφωση του μενού και επεξηγήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης. Κόλλησε μόνο μια φορά, κατά την αποδοχή εισερχόμενης κλήσης. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά εκείνη τη στιγμή η μπαταρία ήταν στα τελευταία της. Ενα θέμα είναι -μέχρι στιγμής- η αυτονομία του, αν και υποθέτω έχει κάποια σχέση ότι το έχω φορτίσει μόλις 3-4 φορές και η μπαταρία -ελπίζω πως- δεν έχει ακόμα φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσής της. Πάντως, με αρκετό "παίξιμο" και λίγα λεπτά ομιλίας βγάζει μόλις και μετά βίας περίπου 30 ώρες. Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια, μετά από δέκα και περισσότερες φορτίσεις. Μεγάλο του μειονέκτημα η χαμηλή ένταση του ήχου κλήσης. Με τους προεγκατεστημένους ήχους πρέπει να το έχεις δίπλα σου -ούτε κατά διάνοια να το ακούσεις σε εξωτερικό χώρο- ενώ και με τη χρήση mp3 θα χρειαστεί πρώτα να έχετε αυξήσει στο μέγιστο την έντασή τους μέσω του υπολογιστή, για να ακούγεται σε ένα οριακό επίπεδο. Μόνη λύση η δόνηση, εφόσον το έχεις διαρκώς πάνω σου. :( Πολύ εύκολη η αναβάθμιση του λογισμικού, με την autorun εφαρμογή που είναι ήδη διαθέσιμη -μόνο για Windows- στο site της εταιρείας, το οποίο "μιλάει" και ελληνικά. Κορυφαίας ποιότητας τα ακουστικά που το συνοδεύουν και μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε συσκευή με το κλασικό mini-jack. "Προβληματικό" το ενσύρματο hand-free, όπου συνδέονται και τα ακουστικά, καθώς το μικρόφωνό του δείχνει υπερβολικά ευαίσθητο και πιάνει όλους τους εξωτερικούς θορύβους. Από το γραφείο -με το σχετικό θόρυβο από πληκτρολόγια- ήταν σχεδόν αδύνατη η χρήση του. :wacko: Αν και στο site της Microland, στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναφέρεται ότι διαθέτει ανοικτή ακρόαση δεν έχω βρει από που ενεργοποιήται, ενώ δεν αναγράφεται και κάτι σχετικό στο αναλυτικό manual που υπάρχει σε μορφή pdf στο site της Neonode. Ο φακός του αποδίδει πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες καλού φωτισμού, αλλά αργεί υπερβολικά σε χαμηλό φως. Δεν έχει τη δυνατότητα zoom. Πολύ γρήγορη η σύνδεση μέσω Bluetooth. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στα πρώτα πεσίματα, χάρη και στο περίβλημα του από συνθετικό, τύπου καοτσούκ. Δεν σημαδεύεται εύκολα... ;) "Ψαρωτικό" στην όψη, καθώς κανείς από όσους το πρωτοβλέπουν δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για κινητό τηλέφωνο! :p Στο μενού εντόπισα ένα λάθος, κατά την έξοδο από το Tetris, όπου στη σχετική ερώτηση πρέπει να επιλέξεις το όχι, για να βγεις τελικά από το παιχνίδι. :O
  3. Κάποιοι εκεί στην Tellas πρέπει να θεωρούν εαυτούς πολύ πονηρούς... Ενώ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν με τυμπανοκρουσίες μείωση τιμών στην παροχή adsl, παραπλανητικά και χωρίς καμία ειδοποίηση προχώρησαν στη χρέωση υπηρεσιών που πριν μερικούς μήνες, σε τότε προσφορά, έδιναν δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές του έτους το πακέτο προσφοράς για την ενεργοποίηση της γραμμής, εκτός των άλλων, περιελάμβανε και δωρεάν την παροχή των υπηρεσιών "Extra web space" και "Virtual Disk", οι οποίες χωρίς καμία ειδοποίηση χρεώνονται πλέον -για όλους- με 7,21 και 9,02 ευρώ συν ΦΠΑ ανά λογαριασμό. Εκοψαν, δηλαδή, από τη μία πέντε ευρώ (στα 384/128) και από την άλλη "τσίμπησαν" 16... Και όποιος -σου λέει- προσέξει αναλυτικά τις χρεώσεις του λογαρσιαμού τις πρόσεξε! Σε τηλεφωνική επικοινωνία επικαλέστηκαν αόριστα, χωρίς ημερομηνία, την αποστολή κάποιου e mail προς όλους τους συνδρομητές, με το οποίο δήθεν ενημέρωναν για την από εδώ και στο εξής χρέωση των υπηρεσιών. Μήνυμα το οποίο προσωπικά ποτέ δεν έλαβα και όπως και οι ίδιοι παραδέχτηκαν δεν έχουν τρόπο να αποδείξουν ότι εστάλη. ΤρΕλλάς το μεγαλείο σου!
  4. Ανεβαίνοντας χθες το απόγευμα την Κηφισίας από το ύψος των Αμπελοκήπων μέχρι το Ολυμπιακό είχα πέσει δίπλα σε μια ΒMW 645 (!) με γερμανικά νούμερα... Δεν πίστευα στα μάτια μου... Αυτό που λέμε καμία σχέση με τις άλλες! Δεν ξέρω πότε κυκλοφόρησε, δεν έχω ιδέα πόσο, τι και πως είναι όμως καταπληκτική!
  5. Πάντως, προς το παρόν τουλάχιστον, η δρομολόγηση της κλήσης μέσω Forthnet είναι αδύνατη! :whistle: Δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και με άλλους παροχείς εκτός ΟΤΕ, όμως για να συνδεθώ χρειάστηκε να παρακάμψω την αυτόματη δρομολόγηση (1777).
×
×
  • Create New...