kmpatra Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Στα παλιά προγράμματα την χρέωνε. Στα νεα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 10 με 12 Ιουνίου οπτικές ίνες στην περιοχή του Κολωνού βάλαμε κορδέλες..λογικα η wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Παιδιά, αν λήγει το συμβόλαιο σταθερού - ίντερνετ κ όχι το wind vision, μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία χωρίς πρόστιμο? Το vision δε δουλεύει αλλού... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Θα πρέπει να πληρώσεις το τέλος διακοπής της vision. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Καλά κρασιά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Το συμβόλαιο σταθερής μου λήγει Ιούλιο κ το wind vision Σεπτεμβρίο 2021. Θέλω να φύγω γιατί έχω προβλήματα με το wind vision από τον Απρίλιο. Πότε να πάω σε άλλο πάροχο για αίτηση? Πρέπει να τους πω κάτι? Το vision μόλις φύγω δε θα πληρώσω τίποτα μπορώ να τα αφήσω ανεξοφλητα? Να φανταστείτε ζήτησα πίστωση για τους μήνες με πρόβλημα στο vision κ τίποτα. Ευχαριστώ πολύ! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Θα κάνεις αίτηση στη νέα εταιρία 1 μέρα μετά από αυτή που λήγει το συμβόλαιο σου (σταθερής) και θα ζητήσεις να ξεκινήσει άμεσα η φορητότητα για να μην πληρώσεις τζάμπα 14 μέρες στην wind. Θα πληρώσεις ποινή για την τηλεόραση. Αν την αφήσεις θα σε πρήζουν τηλεφωνικά από εισπρακτικές και ίσως καταγραφει στον Τειρεσία, τον οποίο βλέπουν και άλλες εταιρίες και ίσως έχεις θέματα αν θέλεις να κάνεις νέα σύνδεση/φορητότητα σε άλλη εταιρία στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Λες για τα 50 € να μπω Τειρεσία? Θα κάνω κ μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ λόγω μη άρση βλάβης από τον Απρίλιο! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 η εεττ ζηταει πρωτα να εχεις επικοινωνησει επισημα (κατα προτιμηση γραπτα) με την εταιρια και να εχεις λαβει απαντηση. Η οποια αν δεν ειναι πειστικη/συννομη τοτε μονο ασχολειται η εεττ. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο τειρεσιας που αναφερθηκε ειναι εξειδικευμενη λιστα για τις τηλεπικοινωνιες δεν εχει σχεση (νομιζω) με τον τειρεσια τον γνωστο για δανεια οφειλες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Τειρεσίας είναι ως προς τον σκοπό που έχει, εννοείται ότι είναι διαφορετικές οι λιστες ανά κλάδο. Όταν λες ότι δεν παίζει η vision τι εννοείς; Είναι σίγουρα δικό τους πρόβλημα ή γίνεται κάτι άλλο στην εσωτερική σου εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Έχω επικοινωνήσει δεκάδες φορές κ mail κ Twitter κ Facebook κ τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι δικό τους μου το έχουν ξεκαθαρίσει ότι το έχουν αναθέσει στην εταιρεία που φτιάχνει το λογισμικό wind vision!!!??? Δεν μπορούν να κάνουν κάτι απλά περιμένουν την εταιρεία, ποια έταιρεια δεν ξέρω... από τον Απρίλιο! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Στείλε τους ένα αίτημα από την φόρμα επικοινωνίας και εξήγησε τους ότι θέλεις να διακόψεις γιατί είναι δικιά τους η υπαιτιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Έχω επικοινωνήσει δεκάδες φορές κ mail κ Twitter κ Facebook κ τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι δικό τους μου το έχουν ξεκαθαρίσει ότι το έχουν αναθέσει στην εταιρεία που φτιάχνει το λογισμικό wind vision!!!??? Δεν μπορούν να κάνουν κάτι απλά περιμένουν την εταιρεία, ποια έταιρεια δεν ξέρω... από τον Απρίλιο! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΓιατί δεν μας λες ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα; Ίσως μπορούμε να ελέγξουμε αν εμφανίζεται και σε εμάς. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δε μου δουλεύει καθόλου το my library ούτε στον αποκωδικοποιητή, ούτε στην Android app. Μπαίνω στο μενού κ είναι κενό. Δε μπορώ να γράψω πια προγράμματα, ούτε να τα δω. Επίσης στις Android συσκευές δε δουλεύει το πρόγραμμα μερικών καναλιών, περίπου τα μισά. Δείτε κ τις φωτογραφίες! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δεν είχα ιδέα τι είναι, αλλά δοκίμασα και μου δουλεύει κανονικά. Συγνώμη, αλλά είναι κουφό εντελώς σαν απάντηση πως πρέπει να κάνουν κάτι οι προγραμματιστές. Αν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα που το κάνει να μην δουλεύει, το λογικό θα ήταν να το αντιμετωπίζουν όλοι. Αναβάθμιση έχεις κάνει στην εφαρμογή; Και αν ναι, έχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά δεδομένων στην εφαρμογή (εγώ θα έκανα και στο κουτάκι), να δεις αν αλλάζει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Δεν είχα ιδέα τι είναι, αλλά δοκίμασα και μου δουλεύει κανονικά. Συγνώμη, αλλά είναι κουφό εντελώς σαν απάντηση πως πρέπει να κάνουν κάτι οι προγραμματιστές. Αν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα που το κάνει να μην δουλεύει, το λογικό θα ήταν να το αντιμετωπίζουν όλοι. Αναβάθμιση έχεις κάνει στην εφαρμογή; Και αν ναι, έχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά δεδομένων στην εφαρμογή (εγώ θα έκανα και στο κουτάκι), να δεις αν αλλάζει κάτι;Ναι φίλε μου τα έχουμε κάνει reset όλα, δυστυχώς τίποτα! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Τότε ίσως αυτό που εννοούν, είναι πως δεν βγαίνει άκρη αφού τα δοκιμάσατε όλα και αναμένουν κάποια απάντηση αφού το ερευνήσουν αυτοί που φτιάχνουν τις εφαρμογές. Οκ, παράλογο δεν είναι. Δεν ξέρω αν στέκει βέβαια σαν λόγος αποχώρησης, από τη στιγμή που αυτό που δεν σου λειτουργεί δεν είναι η κύρια υπηρεσία αλλά μια ευκολία που σου παρέχει, και όσο και αν αργεί, είναι σε διαδικασία επίλυσης. Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν να το επικαλεστώ. Ούτε φυσικά να ζητήσω πίστωση παγίων για κάτι τέτοιο. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Όχι, η Wind δεν προσφέρει τέτοιες "πολυτέλειες". Ναι, χρεώνει την αναγνώριση κλήσεων. Απο ποτε χρεωνονται υπηρεσίες εντός συμβολαιου ξεχωριστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Απο ποτε χρεωνονται υπηρεσίες εντός συμβολαιου ξεχωριστα; Στην τελευταία ανανέωση συμβολαίου (πριν 2,5 χρόνια περίπου) πρόσθεσαν και τη χρέωση των υπηρεσιών αυτών. Δεν βρίσκομαι στο χώρο μου για να έχω πρόσβαση στους λογαριασμούς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 στα παλιοτερα προγραμματα double play χρεωνονταν 0,5 η αναγνωριση και 0,5 οι ψηφιακες ευκολιες. Τα συγκεκριμενα προγραμματα ειναι μη εμπορικα διαθεσιμα,οι παλιοι μπορουν να τα ανανεωσουν μονο,εφοσον το προσφερει ως επιλογη η εταιρια. Στα νεοτερα dp basic και dp plus δεν υπαρχουν επιπλεον χρεωσεις ουτε για αναγνωριση ουτε για τις ψηφιακες ευκολιες. Νομιζω 2 φορες εχει προχωρησει η εταιρια σε επιβολη χρεωσεων για τις υπηρεσιες αυτες,και τις 2 φορες μετα απο ελαχιστο χρονο,τα προγραμματα στα οποια τις επεβαλλε εγιναν μη εμπορικα διαθεσιμα και εμφανιζονταν νεα προγραμματα που δεν ειχαν τις χρεωσεις αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 επιβεβαιώνω έχω wind 50 VDSL δεν χρεώνει τίποτα από όλα αυτά Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Εγώ έχω vdsl50 και με χρεώνει κανονικά αναγνώριση. Άσχετο, πριν από μερικούς μήνες μου είχαν στείλει επιστολή (ανυπόγραφη, σε χαρτί της Wind), ότι μέχρι τον Αύγουστο θα κόψει ο ΟΤΕ την σύνδεση που περνάει από ένα ρέμα εδώ κοντά μου, και ο μόνος τρόπος να συνεχίσω να έχω τηλέφωνο είναι να πάω σε fiber. Και είχα ρωτήσει τεχνικό του ΟΤΕ, και μου είχε πει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και δεν πρόκειται ο ΟΤΕ να καταργήσει τίποτα. Σήμερα με πήρε μία από Wind για προσφορά. Αφού της είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι, συμφώνησε μόλις είδε ότι με χρεώνουν ~19€ για την 50άρα, και μου είπε μετά : "ναι, αλλά σε ένα χρόνο που λήγει η δέσμευσή σας θα πρέπει να πάτε σε fiber, γιατί θα έχουν καταργηθεί όλα τα υπόλοιπα". Ούτε κουβέντα για ΟΤΕ και φετινό Αύγουστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 ποιο ειναι ακριβως το ονομα του προγραμματος που εχεις? τι σημαινει οτι θα εχουν καταργηθει σε ενα χρονο τα υπολοιπα? δεν θα υπαρχει η 50αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Τι να σου πω, νομίζω double play το κλασικό (δωρεάν σταθερά και 6 ώρες κινητά), με έξτρα το vdsl. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει το fiber 50αρι από αυτό που έχω, πιστεύω πως καμία πλην της ονομασίας. Άλλωστε μπορώ να πιάσω σύμφωνα με το router πάνω από 120.000. Και να βάζουν κανονικό fiber to the home, αν κατάλαβα καλά όταν είχα μιλήσει με τεχνικό τους, δεν πιστεύω πως θα το κάνουν αυτό για 50 ή ακόμη και 100mbps, παρά μόνο για τα 200(για τα οποία δίνει διαθεσιμότητα εδώ). Βλακείες μπας και πουλήσουν... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 η προηγουμενη "παρτιδα" προγραμματων πληρωνε την αναγνωριση γι'αυτο ρωτησα. Εχεις το παλιο double play το οποιο την χρεωνε. Στα τωρινα προγραμματα που εχουν +1500' προς κινητα wind/q (basic,plus κλπ) δεν την χρωνουν.Τωρα αυτα που σου ειπε δεν ξερω τι ειναι,μηπως εισαι σε παλιο vdsl με διαθεσιμοτητα απο αστικο κέντρο (ως 1 χλμ) και οχι με καμπινα? Αν και για να σε βγαζει ανω των 120 μαλλον σε καμπινα μεσω οπτικης εισαι...μπορει να τα εχω μπλεξει κι εγω απο τεχνικης πλευρας...αυτα γινονται οταν μενω στην 24αρα μου,χανω τις εξελιξεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts