kmpatra Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εχουν tp-link στα 20€ στα καταστηματα,καμμία σχεση με τα zte ή οτιδήποτε άλλο εδιναν δωρεάν παλιότερα. Ερωτηση,που ειχε αναφερθει παλιοτερα: σηκωνοντας το ακουστικό,αν δεν πληκτρολογησεις κατι,μετά απο 10" ακούγεται "wind,ο αριθμός που καλεσατε δεν υπάρχει" και κλείνει η γραμμή. Υπάρχει λύση σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εχουν tp-link στα 20€ στα καταστηματα,καμμία σχεση με τα zte ή οτιδήποτε άλλο εδιναν δωρεάν παλιότερα. Ερωτηση,που ειχε αναφερθει παλιοτερα: σηκωνοντας το ακουστικό,αν δεν πληκτρολογησεις κατι,μετά απο 10" ακούγεται "wind,ο αριθμός που καλεσατε δεν υπάρχει" και κλείνει η γραμμή. Υπάρχει λύση σε αυτό?tp link δίνουν τα καταστήματα wind με 20 ευρώ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Ναι https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/suskeues/adsl-routers/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 πόσο μακακες είναι; έγινε η φορητότητα και η wind μας είπε δεν σας δίνουμε ρούτερ θα δουλεύει αυτό της ΚΟΣΜΟΤΕ. έλα όμως τώρα που πήγαμε wind η ΚΟΣΜΟΤΕ με μήνυμα ζητάει το ρούτερ πίσω!! δηλαδή είναι σοβαρή εταιρία αυτή;;; σε δεσμεύει και σε αφήνει χωρίς ρούτερ;; τι μπορώ να κάνω τώρα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εγω θα κραταγα το speedport entry2i με χρεωση απο την κοσμοτε , η συσκευη αξιζει τα λεφτα της και ειναι και vdsl ! , ενω η βλακεια του tiplink ειναι παμπ παλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Εκτός του vdsl το Tplink είναι πολύ καλύτερο από τη μ......α του ΟΤΕ.. Το plus αξίζει το 2i για κανένα λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 εγω θα κραταγα το speedport entry2i με χρεωση απο την κοσμοτε , η συσκευη αξιζει τα λεφτα της και ειναι και vdsl ! , ενω η βλακεια του tiplink ειναι παμπ παλαιο.ξέρουμε πόσο χρεώνει η ΚΟΣΜΟΤΕ το 2i; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω θα κραταγα το speedport entry2i με χρεωση απο την κοσμοτε , η συσκευη αξιζει τα λεφτα της και ειναι και vdsl ! , ενω η βλακεια του tiplink ειναι παμπ παλαιο.μια άσχετη ερώτηση, το fiber (όταν έρθει) είναι διαφορετικό από το vdsl? επίσης όλα τα νέα ρούτερ υποστηρίζουν VoIP που κάποια στιγμή όλες οι τηλεφωνικές γραμμές θα γίνουν; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 πόσο μακακες είναι; έγινε η φορητότητα και η wind μας είπε δεν σας δίνουμε ρούτερ θα δουλεύει αυτό της ΚΟΣΜΟΤΕ. έλα όμως τώρα που πήγαμε wind η ΚΟΣΜΟΤΕ με μήνυμα ζητάει το ρούτερ πίσω!! δηλαδή είναι σοβαρή εταιρία αυτή;;; σε δεσμεύει και σε αφήνει χωρίς ρούτερ;; τι μπορώ να κάνω τώρα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Να παρεις ενα του εμποριου ή να κρατησεις της κοσμοτε με πληρωμη. Της κοσμοτε εχει και vdsl support,αρα σου μενει αν κανεις αμαβαθμιση σε 50αρα. Της Wind,ειδα ενα tp-link δινει.Πολυ τιμιο ρουτερακι,εμενα η Nova μου εστειλε ενα d-link 2750 το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο απο τα ZTE. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achiles1 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Στην γειτονιά μου βάλανε καμπίνες και τώρα περνάνε τις οπτικές στους δρόμους.Ποσο χρόνο να υπολογίζω για δικτύωση; Τελειώνει σε ένα μήνα το συμβόλαιο που έχω και θα θελα να ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Στην γειτονιά μου βάλανε καμπίνες και τώρα περνάνε τις οπτικές στους δρόμους.Ποσο χρόνο να υπολογίζω για δικτύωση; Τελειώνει σε ένα μήνα το συμβόλαιο που έχω και θα θελα να ξέρω τι να κάνω. Καλό θα ήταν να μας έλεγες τη γειτονιά σου, για να ξέρουμε που επεκτείνεται το νέο δίκτυο. Σε ότι αφορά στην ολοκλήρωση του έργου, δεν υπάρχει σταθερός χρόνος αλλά οπωσδήποτε να υπολογίζεις πάνω από 6μηνο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achiles1 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Είμαι Ίλιον και εργασίες από wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Στην γειτονιά μου βάλανε καμπίνες και τώρα περνάνε τις οπτικές στους δρόμους.Ποσο χρόνο να υπολογίζω για δικτύωση; Τελειώνει σε ένα μήνα το συμβόλαιο που έχω και θα θελα να ξέρω τι να κάνω. Τα Χριστούγεννα και αν... :p Δε θυμάμαι μέχρι πότε πρέπει να παραδοθεί το Ίλιον, αλλά να δώσουν υπηρεσία μέσα σε 1 μήνα, χλωμό το βλέπω... Αν είσαι ήδη στη WIND, οποιαδήποτε στιγμή θες κάνεις αναβάθμιση στην ταχύτητά σου και ίσως σε χαμηλότερη τιμή από νέους πελάτες (έχει στο site σελίδα που βάζεις αριθμό και ΑΦΜ και σου δείχνει προσφορά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εγω τωρα τι μπορω να κανω που απο τα 4 και κατι mbps εχω πεσει στα 2mbps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 ενδιαφέρομαι για νέα γραμμή και είδα ότι στο "φτηνό" πακέτο double play δε δίνει πλέον τα 120' σε ενα καρτοκινητό και το 1GB σε έξτρα κάρτα SIM... Θα το δώσουν αν πιέσω λίγο ή τζίφος; το έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία; Μήπως παίζει κανένας εξωτερικός συνεργάτης που δίνει και τίποτα εξτραδάκια (ταμπλετ κτλ); Αν έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο ας μου το στείλει με ΠΜ παρακαλώ. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Στο broadband (μονο ιντερνετ) εννοείς ή στο double play basic (απεριοριστα & 1500' προς κινητα wind) ? Edit Και στα 2 που ανεφερα δινει ότι και πριν. 1γιγα broadband στο απλο ιντερνετικο και το 1 γιγα + 120' στο καρτοκινητο στο 2play. Στη σελιδα του καθε προγράμματος εχει κατω την καρτέλα "επιπλέον προνόμια" και τα γραφει κανονικά. Edited October 3, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 εδώ: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/ στο φτηνό πακέτο με τα 20,99 στα δώρα έχει μόνο το Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης αξίας έως 70€, ενώ στα άλλα 2 πακέτο το αναφέρει ξεκάθαρα. έχεις όμως δίκιο ότι στη σελίδα του προγράμματος λέει ότι το δίνει! λίγο κουκουρούκου μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 μαλλον δεν...χωραγε το πλαισιο για να το γραψουν και εκει που λες! Οπως και να εχει οταν κανεις την online αιτηση θα σε παρουν για επιβεβαιωση και μπορεις να τους ρωτησεις αν οντως ισχυει,αλλα αφου το γραφει στην αναλυση του προγραμματος δεν τιθεται θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 ενδιαφέρομαι για νέα γραμμή και είδα ότι στο "φτηνό" πακέτο double play δε δίνει πλέον τα 120' σε ενα καρτοκινητό και το 1GB σε έξτρα κάρτα SIM... Θα το δώσουν αν πιέσω λίγο ή τζίφος; το έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία; Μήπως παίζει κανένας εξωτερικός συνεργάτης που δίνει και τίποτα εξτραδάκια (ταμπλετ κτλ); Αν έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο ας μου το στείλει με ΠΜ παρακαλώ. ευχαριστώ επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα, αν έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο ας στείλει και σ'εμενα ενα ΠΜ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) πάντως από πρόσφατη εμπειρία με 2 εξωτερικούς συνεργάτες της wind ο ένας ΜΕΤΆ από υπογραφή συμβολαίου για φορητοτητα από κοσμοτε πέρασαν 2 μήνες και τα ζώα είχαν ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ακυρώσει το συμβόλαιο (χωρίς κανένα λόγο και ποτε δεν μας είπαν γιατί και πως) ο άλλος όμως πολύ σωστός συνεργάτης ότι μας είπε έγινε. σε 7 μέρες έγινε η φορητοτητα με αναλυτική ενημέρωση μέσω SMS. και επειδή μας είχαν πει να κρατήσουμε το ρουτερ της κοσμοτε όταν η κοσμοτε μας το ζήτησε πίσω τους πήραμε τηλ και αμέσως μας έστειλαν νέο ρουτερ. το τηλ του σωστού συνεργάτη είναι 2117777136 εάν θυμάμαι καλά. είχαμε μιλήσει με μια κυρία Βερβερογλου. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 4, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) To τηλεφωνο που έχεις βαλει παραπεμπει σε ιδιωτη στην Αθηνα οχι εταιρια προωθησης κλπ. EDIT Διορθωθηκε Edited October 5, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 σόρυ 211 βάλτε μπροστά! απλά το απόγευμα πέφτει η γραμμή μάλλον γιατί είναι κλειστά. πρωί απαντάνε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 καλησπερα παιδια την 1/10/18 εγινε ενεργοποίηση του vdsl 50 στην wind μονο που απο την δευτερα 1/10 που μας περασε δεν εχω καθολου ιντερνετ εχω μονο τηλεφωνο μετα απο δεκαδες τηλεφώνα 1212 δυστυχώς με κοροϊδεύουν [ μου στελνουν καθε μερα το ιδιο μήνυμα που λεει οτι και καλα θα γινουν εργασιες στο χώρο μου ενω το προβλημα δεν ειναι στον χωρο μου ] το συμβόλαιο ειναι καινουριο μιας και εκανα ανανεωση και αναβαθμιση απο adsl σε vdsl παιδια δεν ξερω τι να κανω με τους αθλιους σε wind :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 σορρυ για την αφελη ισως διευκρινηση,εννοειται οτι το vdsl θελει διαφορετικο εξοπλισμο,σου εχουν στειλει καινουργιο ρουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Καλησπέρα, έχεις παραλάβει εξοπλισμό? Αν έχεις εξοπλισμό κι έχεις θέμα και δε βγάλεις άκρη, ωραιότατη καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ εδώ http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam Γνωρίζουμε κάποιον αριθμό για προσφορά ανανέωσης, εκτός του Τμήματος Προσφορών της Wind? Διότι μου προσφέρουν απ' τα 33€ double play έως 24mbps στα 28€ και δυστυχώς στο σπίτι δε γίνεται να μείνουν χωρίς τηλέφωνο, διότι η Vodafone που πήρα προσφορά μου είπε ο υπάλληλος πως θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες συν τέλη ενεργοποίησης:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 πριν την καταγγελια βεβαια καλο ειναι να ακολουθειται η προτεινομενη απο την εεττ διαδικασια https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html για να μην παει στο καλαθι των αχρηστων η καταγγελια ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζουμε κάποιον αριθμό για προσφορά ανανέωσης, εκτός του Τμήματος Προσφορών της Wind? Διότι μου προσφέρουν απ' τα 33€ double play έως 24mbps στα 28€ και δυστυχώς στο σπίτι δε γίνεται να μείνουν χωρίς τηλέφωνο, διότι η Vodafone που πήρα προσφορά μου είπε ο υπάλληλος πως θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες συν τέλη ενεργοποίησης:!: κανε αιτημα απο τη φορμα επικοινωνιας στην σελιδα της wind για καλυτερη προσφορα μηπως και φιλοτιμηθούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Καλησπέρα, έχεις παραλάβει εξοπλισμό? Αν έχεις εξοπλισμό κι έχεις θέμα και δε βγάλεις άκρη, ωραιότατη καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ εδώ http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam Γνωρίζουμε κάποιον αριθμό για προσφορά ανανέωσης, εκτός του Τμήματος Προσφορών της Wind? Διότι μου προσφέρουν απ' τα 33€ double play έως 24mbps στα 28€ και δυστυχώς στο σπίτι δε γίνεται να μείνουν χωρίς τηλέφωνο, διότι η Vodafone που πήρα προσφορά μου είπε ο υπάλληλος πως θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες συν τέλη ενεργοποίησης:!: παιδια φυσικα και εχω εξοπλισμο ειναι θεμα της σαπιοwind και οχι δικο μου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερει κανεις καποιο ε μαιλ της wind που θα πρεπει εγγραφως να απευθυνθώ ? ετσι λεει η εεττ θα πρεπει να απευθυνθώ εγγράφως και να περιμενω λεει 20 μερες αφου εχω απο δευτερα χωρις νετ να παμε στον εναν μηνα και μετα να δεχτουν την καταγγελια ελεος με την μπανανια που ζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts