Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυκλοφορεί ότι κάποιος συνεργάτης της wind δίνει πρόγραμμα σταθερής και ίντερνετ από 14 έως 16 ευρώ ή κάτι τέτοιο, δεν έχω καταλάβει καλά. Παίζει κάτι τέτοιο? Ξέρεις κάποιος κάτι η έχει ακούσει?

Προσέχετε τους φιδέμπορους

Μόνο σύνδεση κινητού θα βρείτε σε αυτή την τιμή (Καρτοσύνδεση)

..και προσοχή στα ψιλά γράμματα.. Για να μην κλαίτε μετά στα φόρουμ

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για να μαθαίνουμε το υπόλοιπο δωρεάν χρόνου που έχουμε για κλήσεις προς κινητά; Μιλάω για το δωρεάν χρόνο 300 λεπτών/μήνα που δίνει η Wind στο double play.

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για να μαθαίνουμε το υπόλοιπο δωρεάν χρόνου που έχουμε για κλήσεις προς κινητά; Μιλάω για το δωρεάν χρόνο 300 λεπτών/μήνα που δίνει η Wind στο double play.

Όχι όχι ......

Υπάρχει τρόπος να την κάνω από wind με το μικρότερο δυνατό κόστος; έχω ακόμα ένα χρόνο.

Περίμενε να ανακοινώσει αυξήσεις και φύγε δωρεάν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αυτο πλεον ισχύει μονο για αυξησεις εκτος παγίου. Αυξησεις σε παγια (συμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις) δεν επηρεάζουν οσους ηδη είναι σε δέσμευση συμβολαίου.

Κυκλοφορεί ότι κάποιος συνεργάτης της wind δίνει πρόγραμμα σταθερής και ίντερνετ από 14 έως 16 ευρώ ή κάτι τέτοιο, δεν έχω καταλάβει καλά. Παίζει κάτι τέτοιο? Ξέρεις κάποιος κάτι η έχει ακούσει?

Ισχυει για φορητοτητα μονο απο Forthnet και απο Cyta στα 16ε απ'οτι ξερω

Send By Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Guest Bernadi7

Καλησπέρα στο παρεάκι.

Πριν μερικές μέρες έλαβε ο θείος μου προσφορά για μετάβαση σε 100mbps σε συνδυασμό με το κινητό του (1.500' προς όλα τα δίκτυα, gb κλπ δε γνωρίζω ακριβώς το πλήρες πακέτο) στα 77€, όπου και συμφώνησε. Τσιμπημένο κατά τη γνώμη μου, αλλά anyway :D (Το αρχικό τηλεφώνημα ήταν για 50άρα στα 72€, όταν ρώτησε για 100άρα πήρε την προσφορά στα 77€. Ήταν ήδη συνδρομητής triple play με έως 24mbps και το κινητό του)

Όταν όμως πήγε το πακετάκι, για να υπογράψει, η πρώτη σελίδα ήταν γυρισμένη σκοπίμως, υπέγραψε στη 2η. Η γραμμή λοιπόν ήταν στα 50mbps στα 77€. (Δηλαδή, πρώτη σελίδα που περιγράφει το πακέτο σταθερού στα 50mbps και το πακέτο κινητού, δεύτερη σελίδα ήταν το συμβόλαιο που απαιτούσε υπογραφή κι οι υπόλοιπες σελίδες η συνέχεια του συμβολαίου.) Ξεκίνησε τα τηλέφωνα με την εταιρεία, όπου μια υπάλληλος παραδέχτηκε πως η συμφωνία ήταν για 100άρα και πως θα τους ξανακαλέσουν για να διευθετήσουν το θέμα. Δεν έγινε τίποτε λοιπόν, κάθε μέρα στα τηλέφωνα μέχρι που πέρασαν κι οι 14 μέρες. Έστειλα ένα περιποιημένο mail στη Wind, αναφέροντας αναλυτικά το θέμα με ονόματα υπαλλήλων κλπ καθώς επίσης και καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. Τελικά, τους κάλεσαν με την ουρά στα σκέλια, πως θα τους βάλουν την 100άρα στην τιμή που είχαν συμφωνήσει.

Θα μου πείτε, ας μην υπέγραφε, ας έβλεπε όλες τις σελίδες. Μαζί σας.. Αλλά δεν είναι και τόσο ψιλιασμένος με τα τεχνάσματα των εταιρειών.

Σε περίπτωση λοιπόν, που κάποιος-α θέλει να μεταβεί σε μεγαλύτερες ταχύτητες, να τα προσέξει όλα. Για κάποιο λόγο προμοτάρουν τις 50άρες τώρα, σνομπάροντας τις 100άρες με διαφορά 5€, οπότε προσοχή.

Καλησπέρα στο παρεάκι.

Πριν μερικές μέρες έλαβε ο θείος μου προσφορά για μετάβαση σε 100mbps σε συνδυασμό με το κινητό του (1.500' προς όλα τα δίκτυα, gb κλπ δε γνωρίζω ακριβώς το πλήρες πακέτο) στα 77€, όπου και συμφώνησε. Τσιμπημένο κατά τη γνώμη μου, αλλά anyway :D (Το αρχικό τηλεφώνημα ήταν για 50άρα στα 72€, όταν ρώτησε για 100άρα πήρε την προσφορά στα 77€. Ήταν ήδη συνδρομητής triple play με έως 24mbps και το κινητό του)

Όταν όμως πήγε το πακετάκι, για να υπογράψει, η πρώτη σελίδα ήταν γυρισμένη σκοπίμως, υπέγραψε στη 2η. Η γραμμή λοιπόν ήταν στα 50mbps στα 77€. (Δηλαδή, πρώτη σελίδα που περιγράφει το πακέτο σταθερού στα 50mbps και το πακέτο κινητού, δεύτερη σελίδα ήταν το συμβόλαιο που απαιτούσε υπογραφή κι οι υπόλοιπες σελίδες η συνέχεια του συμβολαίου.) Ξεκίνησε τα τηλέφωνα με την εταιρεία, όπου μια υπάλληλος παραδέχτηκε πως η συμφωνία ήταν για 100άρα και πως θα τους ξανακαλέσουν για να διευθετήσουν το θέμα. Δεν έγινε τίποτε λοιπόν, κάθε μέρα στα τηλέφωνα μέχρι που πέρασαν κι οι 14 μέρες. Έστειλα ένα περιποιημένο mail στη Wind, αναφέροντας αναλυτικά το θέμα με ονόματα υπαλλήλων κλπ καθώς επίσης και καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. Τελικά, τους κάλεσαν με την ουρά στα σκέλια, πως θα τους βάλουν την 100άρα στην τιμή που είχαν συμφωνήσει.

Θα μου πείτε, ας μην υπέγραφε, ας έβλεπε όλες τις σελίδες. Μαζί σας.. Αλλά δεν είναι και τόσο ψιλιασμένος με τα τεχνάσματα των εταιρειών.

Σε περίπτωση λοιπόν, που κάποιος-α θέλει να μεταβεί σε μεγαλύτερες ταχύτητες, να τα προσέξει όλα. Για κάποιο λόγο προμοτάρουν τις 50άρες τώρα, σνομπάροντας τις 100άρες με διαφορά 5€, οπότε προσοχή.

η telestet ποτέ δεν πεθαίνει

Τα έχω πει χίλιες φορές για την Wind είμαι χρόνια συνδρομητής

Τα κουσούρια δεν φεύγουν ποτέ

Ανοργάνωσια & κουτοπονηρια στο μεγαλείο της

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Καλησπέρα στο παρεάκι.

Μήπως η προσφορά ήταν από συνεργάτη της WIND; Αυτοί συνήθως κάνουν τέτοιες πονηριές και μετά όλοι βρίζουν τη WIND, ότι άλλα είχαν συμφωνήσει...

Κλασσική περίπτωση που ενισχύεται από την αφέλεια του μέσου Ελληνα που υπογράφει χωρίς να διαβάζει ή να καταλαβαίνει τι υπογράφει...

Θα μου πεις σε μια χώρα όπου πάνω από το 50% του πληθυσμού πιστεύει στο .. "μάτι" , αυτά είναι πταίσματα.. :lol::lol:

Επί του πρακτέου : ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ WIND..

Επίσης : Όποια προσφορά μας γίνει την ζητάμε γραπτώς με email και πλήρη στοιχεία .

Οχι από το τηλέφωνο

Edited by babakos

Guest Bernadi7

Απ' τη Wind ήταν, διότι με κάλεσαν κι εμένα για προσφορά.

Μαζί σας, όπως και το έγραψα, έχετε δίκιο για ότι πείτε περί υπογραφής/αφέλειας κλπ. Τον ενημέρωσα και πλέον ξέρει τι να κάνει.

Απλά, θεώρησα σωστό να μοιραστώ την εμπειρία, ώστε να είστε ενημερωμένοι/ες όσοι/ες διαβάζετε το forum.

Υ.Γ. babakos, το μάτι της Mordor και της Thundera είναι τα μόνα αποδεκτά :lol::p

καλησπέρα στην παρέα,

να ενημερώσω πώς :

ΠΟΤΕ δεν είχα WInd (μάλλον , είχα αρχές 2000, όταν ήταν ακόμα TIM... αλλά έκανα φορητότητα προς Vodafone, λόγω τραγικού σήματος... και πού? ΣΤην Καλλιθέα Αττικής! Tragic..)

Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές να κάνω φορητότητα και το κινητό μου - Cosmote είμαι και το στεθερό μου - Vodafone...

Οι επιλογές τόσο του σταθερού μου όσο και του κινητού μου, είναι τέτοιες λόγω συνολικών παροχών και ποιότητας!

πάμε τώρα στο σήμερα:

στο πατρικό της γυναίκας μου, ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, δεν έχω ΚΑΝ τηλεφωνική γραμμή και με δεδομένη την προσφορά για 0€ χρέωση για την εγκατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής + το γεγονός της προσφοράς των 20,99€, λέω ΑΝ θα βάλω τελικά, να βάλω Wind...

(έχει κάλυψη το δίκτυό της, το έχω τσεκάρει!)

Ποιά η άποψή σας!?

Support εταιρείας?

Ποιότητα?

Είναι Wind κάποιος φίλςο της παρέας στο ΚΟΡΩΠΙ??

Και γενικά ταχύτητες?(όσο σχετικά μπορεί να απαντήσει κανέις.. δεδομένων των αντικειμενικών παραμέτρων κάθε φορά..)

Thanks a priori!

paniwnioi...ligoi kai kaloi

καλησπέρα στην παρέα,

να ενημερώσω πώς :

ΠΟΤΕ δεν είχα WInd (μάλλον , είχα αρχές 2000, όταν ήταν ακόμα TIM... αλλά έκανα φορητότητα προς Vodafone, λόγω τραγικού σήματος... και πού? ΣΤην Καλλιθέα Αττικής! Tragic..)

Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές να κάνω φορητότητα και το κινητό μου - Cosmote είμαι και το στεθερό μου - Vodafone...

Οι επιλογές τόσο του σταθερού μου όσο και του κινητού μου, είναι τέτοιες λόγω συνολικών παροχών και ποιότητας!

πάμε τώρα στο σήμερα:

στο πατρικό της γυναίκας μου, ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, δεν έχω ΚΑΝ τηλεφωνική γραμμή και με δεδομένη την προσφορά για 0€ χρέωση για την εγκατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής + το γεγονός της προσφοράς των 20,99€, λέω ΑΝ θα βάλω τελικά, να βάλω Wind...

(έχει κάλυψη το δίκτυό της, το έχω τσεκάρει!)

Ποιά η άποψή σας!?

Support εταιρείας?

Ποιότητα?

Είναι Wind κάποιος φίλςο της παρέας στο ΚΟΡΩΠΙ??

Και γενικά ταχύτητες?(όσο σχετικά μπορεί να απαντήσει κανέις.. δεδομένων των αντικειμενικών παραμέτρων κάθε φορά..)

Thanks a priori!

Εμείς με 4 γραμμές WIND, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Για ταχύτητες κανείς δε μπορεί να σου πει, καθώς εξαρτώνται πολλά. Αλλά είναι στα ίδια επίπεδα με τις άλλες εταιρίες που είχαμε παλιότερα στα ίδια σπίτια.

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πάσχει λίγο, αλλά εξαρτάται ποιος υπάλληλος θα σου τύχει.

Υ.Γ. Πλέον η WIND δεν έχει καμία σχέση με τα χάλια των TIM και Telestet. Ακόμα και το δίκτυο κινητής έχει γίνει αρκετά καλό. ;)

Εμείς με 4 γραμμές WIND, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Για ταχύτητες κανείς δε μπορεί να σου πει, καθώς εξαρτώνται πολλά. Αλλά είναι στα ίδια επίπεδα με τις άλλες εταιρίες που είχαμε παλιότερα στα ίδια σπίτια.

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πάσχει λίγο, αλλά εξαρτάται ποιος υπάλληλος θα σου τύχει.

Υ.Γ. Πλέον η WIND δεν έχει καμία σχέση με τα χάλια των TIM και Telestet. Ακόμα και το δίκτυο κινητής έχει γίνει αρκετά καλό. ;)

καλημέρα φίλε μου,

μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής:

4 "γραμμές"?

-Double Play εννοείς?

-το ίντερνετ σταθερό (αποσυνδέσεις?!)?

- Περιοχή που μιλάς?!

:worry:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

καλημέρα φίλε μου,

μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής:

4 "γραμμές"?

-Double Play εννοείς?

-το ίντερνετ σταθερό (αποσυνδέσεις?!)?

- Περιοχή που μιλάς?!

:worry:

Ναι, για Double Play μιλάω. Περιοχές είναι Αθήνα - Αμπελόκηποι, Σπάρτη (2), Μυτιλήνη και σύντομα Καλαμάτα (5 σύνολο). :)

Καμία αποσύνδεση. Μόνο στη Μυτιλήνη ήταν λίγο αργή η ταχύτητα (7 Mbps αντί για 12), αλλά τώρα έχουμε VDSL 50 από καμπίνα εκεί και πιάνει κοντά 47 Mbps. ;)

Ναι η δικιά μου περίπτωση ήταν, για την όποια δεν πλήρωσα τα 200+, που έληξαν εχθές και έχω κάνει ήδη καταγγελία στην ΕΕΤΤ. περίμενω τις εξελίξεις για να προβώ και σε νέα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή αν χρειαστεί...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά παιδιά τέλος καλό όλα καλό. Σήμερα μου κοινοποιηθεί απάντηση της εταιρείας προς την ΕΕΤΤ, στην οποία αναφέρει πως εκ παραδρομής χρεώθηκε το ποσό των 240€ και έχει γίνει ήδη πίστωση και το ποσό που είναι απαιτητο διαμορφώνεται πλέον στα 6€...τελικά δικαιώθηκα για κάτι που από την αρχή φώναζα πως είχα δίκαιο και το οποίο δεν έβρισκα, παρολες τις πολλαπλές επικοινωνίες μου με την την εταιρεία. Άρα ο ρόλος της ΕΕΤΤ ήταν καθοριστικός

Καλές εντυπώσεις έχω και εγώ από Wind σε 2 συνδέσεις (Μαρούσι - Μελίσσια)

Τελικά παιδιά τέλος καλό όλα καλό. Σήμερα μου κοινοποιηθεί απάντηση της εταιρείας προς την ΕΕΤΤ, στην οποία αναφέρει πως εκ παραδρομής χρεώθηκε το ποσό των 240€ και έχει γίνει ήδη πίστωση και το ποσό που είναι απαιτητο διαμορφώνεται πλέον στα 6€...τελικά δικαιώθηκα για κάτι που από την αρχή φώναζα πως είχα δίκαιο και το οποίο δεν έβρισκα, παρολες τις πολλαπλές επικοινωνίες μου με την την εταιρεία. Άρα ο ρόλος της ΕΕΤΤ ήταν καθοριστικός

Μπράβο, χαίρομαι που δικαιώθηκες!!

Ευτυχώς που το κυνηγήσεις και βρήκες άκρη, να μη νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο!

Καλημέρα. Ξέρει κανείς αν η WIND μπορεί να μπλοκάρει ανεπιθύμητους αριθμούς; Αν έχει καμιά μεγάλη λίστα με αυτούς και τους μπλοκάρει αυτόματα. Μας παίρνουν συνέχεια από διάφορες εταιρίες για προσφορά. Αυτές τις μέρες μας τα πρήζει η Nova. :mad:

Ευχαριστώ.

Edited by MitsosDaBest13

Λίστα του άρθρου 11 και καθάρισες.

Ναι, αυτό έκανα και εγώ και δεν ενοχλούν πλέον....μόνο η wind και αυτό για ζητήματα επικοινωνίας.;)

Λίστα του άρθρου 11 και καθάρισες.

Ευχαριστώ. Θα καλέσω τη WIND και θα τους πω να το εφαρμόσουν, να μη μας ενοχλούν πια...

Ευχαριστώ. Θα καλέσω τη WIND και θα τους πω να το εφαρμόσουν, να μη μας ενοχλούν πια...

Απλά η "εφαρμογή" θέλει 1 μήνα για να φανεί στην πράξη,άσε που μερικοί για διάφορους λόγους συνεχιζουν να παιρνουν οπότε πρέπει να τους πεις οτι είσαι στη λίστα...

Καλώ τη Wind να μου βάλουν fastpath στο download γιατί έχω μόνο στο upload... Και μου λένε δε γίνεται.. Έχω πάρει 2 φορές... Τι να κάνω;

• This topic was featured and featured