al3x1k0 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Τότε (1,5 χρόνο πριν) δεν έδινε η forthnet από καμπίνα, παρά μόνο από ΑΚ και στην περιοχή μου που είναι μακριά δεν έπιανε παραπάνω από 4,5/1 (adsl εννοείται). Τώρα από ότι έχω ακούσει δίνει από καμπίνα(για αυτό αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσω). Το upload δεν με καίει τόσο να είναι στο 10, και το 5 είναι μια χαρά. Το download είναι η μέρα με τη νύχτα και δεν το αλλάζω. Στις ίδιες ταχύτητες θα είσαι λογικά στην περίπτωσή σου. Και εγώ έλεγα ότι είναι κάπως υπερβολικό (αν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει έτσι) το upload, αλλά με ξελασπώνει αρκετές φορές ξεμπερδεύοντας γρήγορα με μεγάλα αρχεία και με έχει καλομάθει συγκριτικά με τα 5 σε 50άρα φίλου της nova και τα 2,5 στην 30άρα ΟΤΕ. Προσωπικά θα ήθελα κάνα τάλιρο μείον στο πάγιο για να σκεφτώ να κάνω τη "θυσία" και θα χάσω και τις κάρτες με 120' και 1GB που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στην οικογένεια. Μιλάμε για χασούρα ~7€ για το 1GB και άλλα τόσα για το φθηνότερο πακέτο ομιλίας F2G. Είμαι δηλαδή στο 15άρι έξτρα με αυτά μόνο. Για να μην τυχόν παρεξηγηθώ από κάποιον δεν τα γράφω αυτά για να σε πείσω να μην κάνεις την αλλαγή. Κουβέντα κάνουμε και γράφω και κάποιες σκέψεις που κάνω κατά διαστήματα όταν παίρνουν για προσφορές. Προσωπικά, ακόμα και τα "δώρα" τα κοστολογώ αν τα αξιοποιώ πραγματικά για να βγάλω το τελικό πάγιο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σιγά, γιατί να παραξηθείς; Εγώ βασικά θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι που θα έχουν λήξει όλα τα συμβόλαια και να δω τι προσφορές παίζουν, και όπου βρω καλύτερα θα πάω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα πρέπει να ενεργήσω σχετικά γρήγορα, γιατί πληρώνω 31 και κάτι στη Wind για double play με vdsl. Μην τελειώσουν οι εκπτώσεις και έρθει κανένα 40-50άρι ξαφνικά. Για ΑΚ κέντρο για να πάρω δεν το βλέπω με τίποτα. Είναι πάνω από 2χλμ η απόσταση. Είμαι υπερκαλυμμένος με την καμπίνα. Η αλήθεια είναι πως με το 5άρι upload κι εγώ το έχω συνηθίσει και θα μου κακοφαινόταν να πήγαινα ακόμα και σε καλή adsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) Σιγά, γιατί να παραξηθείς; Εγώ βασικά θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι που θα έχουν λήξει όλα τα συμβόλαια και να δω τι προσφορές παίζουν, και όπου βρω καλύτερα θα πάω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα πρέπει να ενεργήσω σχετικά γρήγορα, γιατί πληρώνω 31 και κάτι στη Wind για double play με vdsl. Μην τελειώσουν οι εκπτώσεις και έρθει κανένα 40-50άρι ξαφνικά. Για ΑΚ κέντρο για να πάρω δεν το βλέπω με τίποτα. Είναι πάνω από 2χλμ η απόσταση. Είμαι υπερκαλυμμένος με την καμπίνα. Η αλήθεια είναι πως με το 5άρι upload κι εγώ το έχω συνηθίσει και θα μου κακοφαινόταν να πήγαινα ακόμα και σε καλή adsl. Της Wind το μπουγιουρντί εκτός δέσμευσης (για το κλασσικό πακέτο με 300' κινητά) το έχω υπολογίζει ~40€ + 20€ το VDSL, οπότε 60€+ (σύμφωνα με τιμές καταλόγου). Στην περίπτωσή σου μονόδρομος η καμπίνα. Στη δική μου περίπτωση που είμαι στα 220-230 μέτρα από ΑΚ αν θυμάμαι καλά, αν μπει καμπίνα και με συνδέσουν εκεί θα γίνει σκοτωμός :p. Για ADSL δεν συζητάμε καν ******* δεν κάνουμε... :lol: Και στο λέω εγώ που είχα 17-18mbps και μια περίοδο στη hol 19. Ούτε εμένα μόνο δεν φτάνει, πόσο μάλλον μια 4μελη οικογένεια ταυτόχρονα online κάποιες ώρες της μέρας. Άσε τυχόν ανεβοκατεβάσματα σε clouds κλπ. Εγώ έχω VDSL από 05/15 (πάνω από 1μιση χρόνο) και έχω δηλώσει πως στην ανάγκη πίνω δυο ποτά λιγότερα (ή ότι άλλο τέλος πάντων) και το πληρώνω. Δεν μιλάμε καν για επιχειρήσεις που κερδίζουν χρόνο και άρα χρήμα. Edited December 18, 2016 by impreza_sti Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Της Wind το μπουγιουρντί εκτός δέσμευσης (για το κλασσικό πακέτο με 300' κινητά) το έχω υπολογίζει ~40€ + 20€ το VDSL, οπότε 60€+ (σύμφωνα με τιμές καταλόγου). Στην περίπτωσή σου μονόδρομος η καμπίνα. Στη δική μου περίπτωση που είμαι στα 220-230 μέτρα από ΑΚ αν θυμάμαι καλά, αν μπει καμπίνα και με συνδέσουν εκεί θα γίνει σκοτωμός :p. Για ADSL δεν συζητάμε καν ******* δεν κάνουμε... :lol: Και στο λέω εγώ που είχα 17-18mbps και μια περίοδο στη hol 19. Ούτε εμένα μόνο δεν φτάνει, πόσο μάλλον μια 4μελη οικογένεια ταυτόχρονα online κάποιες ώρες της μέρας. Άσε τυχόν ανεβοκατεβάσματα σε clouds κλπ. Εγώ έχω VDSL από 05/15 (πάνω από 1μιση χρόνο) και έχω δηλώσει πως στην ανάγκη πίνω δυο ποτά λιγότερα (ή ότι άλλο τέλος πάντων) και το πληρώνω. Δεν μιλάμε καν για επιχειρήσεις που κερδίζουν χρόνο και άρα χρήμα. Σωστή είναι η συλλογιστική σου. Το vdsl είναι πολύ χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι και εάν θέλεις απάντησε μου. Ποιος λόγος σε κάνει να θέλεις να πας προς forthnet; Λόγω τηλεόρασης; Ο βασικός λόγος είναι η δυνατότητα είτε καλλίτερης αντιπροσφοράς από την Wind είτε καλλίτερης προσφοράς από τη Nova, αφού τώρα παίζουνε δύο πάροχοι vdsl από KV και όχι ένας, όπως 3 χρόνια πριν (δεν συζητώ τέτοια "παιχνίδια" με ΟΤΕ, αφού δεν μπορείς να ελέγξεις τον άμεσο χρόνο σύνδεσής του). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Είναι δυνατόν forthnet Vodafone και cyta βάζοντας τα στοιχεία μου να λένε πως δεν υπάρχει κάλυψη vdsl και wind να λέει ότι υπάρχει ή είναι εκ του πονηρου? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Εδώ και 1-2 ώρες, το ίντερνετ της WIND-άρας σέρνεται στο σπίτι μου (Αθήνα). Ενώ το ρούτερ συγχρονίζει κανονικά κοντά στα 14000 Kbps και ο θόρυβος στη γραμμή κινείται στα ίδια επίπεδα, οι σελίδες τρομάζουν ν' ανοίξουν (σε PC και κινητό) και στα speedtests μου δείχνει 5 Mbps, αντί για 12!! Είτε με Wi-Fi, είτε με καλώδιο, το ίδιο πιάνει... Κάποιες φορές μου έδειξε και 3 Mbps! Παίρνω τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη στο 1212 και μου λέει ο αυτόματος τηλεφ/τής: "Αυτή τη στιγμή, δε μπορούσε να σας εξυπηρετήσουμε, παρακαλούμε καλέστε αργότερα"! Τρομερή εξυπηρέτηση... WIND rules! :bow: :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Στειλε στο fb και οταν το δουν θα απαντήσουν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εδώ και 1-2 ώρες, το ίντερνετ της WIND-άρας σέρνεται στο σπίτι μου (Αθήνα). Ενώ το ρούτερ συγχρονίζει κανονικά κοντά στα 14000 Kbps και ο θόρυβος στη γραμμή κινείται στα ίδια επίπεδα, οι σελίδες τρομάζουν ν' ανοίξουν (σε PC και κινητό) και στα speedtests μου δείχνει 5 Mbps, αντί για 12!! Είτε με Wi-Fi, είτε με καλώδιο, το ίδιο πιάνει... Κάποιες φορές μου έδειξε και 3 Mbps! Παίρνω τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη στο 1212 και μου λέει ο αυτόματος τηλεφ/τής: "Αυτή τη στιγμή, δε μπορούσε να σας εξυπηρετήσουμε, παρακαλούμε καλέστε αργότερα"! Τρομερή εξυπηρέτηση... WIND rules! :bow: :yahoo: Στείλτους στο fb σε μύνημα, απαντάνε άμεσα σχεδόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εδώ και 1-2 ώρες, το ίντερνετ της WIND-άρας σέρνεται στο σπίτι μου (Αθήνα). Ενώ το ρούτερ συγχρονίζει κανονικά κοντά στα 14000 Kbps και ο θόρυβος στη γραμμή κινείται στα ίδια επίπεδα, οι σελίδες τρομάζουν ν' ανοίξουν (σε PC και κινητό) και στα speedtests μου δείχνει 5 Mbps, αντί για 12!! Είτε με Wi-Fi, είτε με καλώδιο, το ίδιο πιάνει... Κάποιες φορές μου έδειξε και 3 Mbps! Παίρνω τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη στο 1212 και μου λέει ο αυτόματος τηλεφ/τής: "Αυτή τη στιγμή, δε μπορούσε να σας εξυπηρετήσουμε, παρακαλούμε καλέστε αργότερα"! Τρομερή εξυπηρέτηση... WIND rules! :bow: :yahoo: Περίπου στις 22:30, έφτιαξε η κατάσταση. Άρχισε λίγο μετά τις 19:30, την ώρα που το ίντερνετ έχει την περισσότερη κίνηση. Πράγμα που σημαίνει, πως η WIND-άρα μάλλον ξέμεινε από bandwidth και κολλούσε το σύμπαν... Το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και την Κυριακή το βράδυ, με τις σελίδες που αργούσαν να ανοίξουν, αλλά τη Δευτέρα "απογειώθηκε"... Είμαι 5 μήνες συνδρομητής και πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Υ.Γ. Μ' αρέσει που σκέφτομαι να βάλω και VDSL. Να συγχρόνιζω 50 Mbps και να κατεβάζω με 5... :lol: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γενικά δεν είναι καλό να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να έχεις ιδέα αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. 1,5 χρόνο δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο, και ότι περίεργο έχω παρατηρήσει έχω στη συνέχεια έχω διαπιστώσει πως οφείλεται στη σύνδεση του ρούτερ με τη συσκευή μου(και όχι θέμα bandwidth κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 :blink: - οταν μιλαμε για ταχυτατη εξυπηρετηση πελατη που ειναι επι χρονια το εννοουμε: απο τις 8 Δεκεμβριου μου απαντησαν γραπτως σημερα 23 Δεκεμβριου,τους ειχα βαλει σταθερο-κινητο να με παρουν για θεμα πληρωμης που ηθελα να με βοηθησουν αλλα απαξιωσαν (!) WIND_Customer_Experience_Team@wind.gr Σήμερα στις 10:44 π.μ LAMBRINI SIAMANI Wind Customer Experience Team η απαντηση που πηρα στο mail μου δεν με βοηθησε καθολου στο προβλημα μου,αυτο θα πει σεβασμος στον πελατη ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 σορρυ παιδια, δε μπορω να το ψαξω τωρα, οποτε ρωταω. τελη συνδεσης σε ΝΕΑ γραμμη ειναι ακομη δωρεαν; αν ναι, μεχρι ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 σορρυ παιδια, δε μπορω να το ψαξω τωρα, οποτε ρωταω. τελη συνδεσης σε ΝΕΑ γραμμη ειναι ακομη δωρεαν; αν ναι, μεχρι ποτε; Ρώτα σε ένα κατάστημα WIND. Σε συνεργάτη κυρίως. Στον αδερφό μου πάντως δεν είπαν ψέματα, όντως μας έκαναν τα Τέλη Νέου Αριθμού αξίας 75€, δώρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εσυ εκανες πριν καιρο όμως την αιτηση, που οντως ηταν δωρεάν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Πηρα τηλ προσφορα απο wind για 2play 24ΜΒ Internet ,απεριοριστα αστικα , υπεραστικα 300΄ κινητα Εθνικά 300' κινητα wind 1 καρτα κινητης με 120' oμιλιας καθε μηνα και 1 καρτα με 1GB καθε μηνα με 18E τους 6 πρώτους μήνες και 23 τους επομενους 18 μηνες με δωρεαν τα 3 πρωτα πάγια και δωρεαν το τελος ενεργοποιησης. Συμφωνησαμε με τον πωλητή η εναρξη να ειναι την 1/2/2017 που ληγει και το προηγουμενο συμβολαιο CYTA Μου εφερε το συμβολαιο και το υπογραψα χτες τριτη αλλά δεν μπορεσα να δω ημερομηνια εναρξης . Με πηραν απο τα κεντρικα για την επιβεβαιωση της υπογραφής και τους επισημανα την συμφωνια που εκανα με τον πωλητή. Πως μπορω να μαθω την ημερομηνία εναρξης του συμβαολαιου και μεχρι ποτε εχω προθεσμία να υπαναχωρήσω στην αιτηση μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εγώ θα δοκίμαζα να πάρω εξυπηρέτηση πελατών και να ρωτήσω. Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ συμβόλαιο να υπογράφεται τώρα και να ξεκινάει ένα μήνα και βάλε μετά. Συνήθως ξεκινάει άμεσα κάποια διαδικασία γιατί ίσως να πρέπει να μεσολαβήσει και ο ΟΤΕ για την φορητότητα. Αλλά ακόμα και να γίνεται να τα κανονίσουν, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις. Είναι γνωστό πως οι πωλητές λένε διάφορες "ανακρίβειες" για να πετύχουν στόχους. Ειδικά τώρα που κλείνει και ο χρόνος ίσως έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Το θέμα είναι να μην βρεθείς με εκρεμότητες προς τον προηγούμενο πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου Θα πάω αυριο σε καταστημα WInd να ρωτήσω τι συμβαινει και αν δεν βγάλω ακρη θα κάνω αιτηση υπαναχωρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Νέες τιμολογιακες αλλαγές και νέα ευκαιρία να φύγουμε από τη WIND ή να πάρουμε προσφορά! :clap: :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Δε φαίνονται οι εικονες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Δε φαίνονται οι εικονες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κάνε κλικ στην εικόνα για να ανοίξει το λινκ και μετά κάνε κλικ ξανά, για να μεγαλώσει. Απ' ό,τι φαίνεται επηρεάζονται όλοι οι συνδρομητές από τις αυξήσεις, γιατί αλλάζει τις τιμές καταλόγου... Τα Τέλη Ενεργοποίησης δε, για αναβάθμιση σε VDSL, τραγικά! Καλύτερα να βάλεις από άλλο πάροχο (εκτός κι αν τα κάνουν δωρεάν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλημέρα Υπάρχει πουθενά το εντυπο δηλωσης υπαναχωρησης της WIND για προγραμμα 2Play βρηκα αυτο https://www.wind.gr/files/1/FAQs/dilwsi_upanaxwrisis2.pdf αλλά μάλον ειναι για κινητη τκεφωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κανονικά πρέπει να είναι μαζί με τα αρχικά συμβόλαια.. Αλλά φαντάζομαι θα χαθηκε Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κανονικά πρέπει να είναι μαζί με τα αρχικά συμβόλαια.. Αλλά φαντάζομαι θα χαθηκε Send By Opto Μάλλον "Χάθηκε" Θα παω σε καταστημα της wind να την στειλω απο κει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Νέες τιμολογιακες αλλαγές και νέα ευκαιρία να φύγουμε από τη WIND ή να πάρουμε προσφορά! :clap: :clap: δηλαδη για το τελος του double play που γινεται στα 40,99 ευρω αφορα συνδρομητες που εχουνε συμβολαιο ηδη; ή αυτους που εχει ληξει ο χρονος δεσμευσης; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts