Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωριζει καποιος να μου πει τι παιζει με την mifi απο την Wind ?? Ρωταω γιατι αποφασισα να βαλω vdsl και στην περιοχη μου μονο η wind δινει και επειδη τους ειπα οτι εχω ηδη απο αλλο σταθερο wind το 1gb ιντερνετ το οποιο μου το δωσανε σε ξεχωριστει sim δεν το θελω ετσι και αντι του απλου tablet να μου δωσουνε καποιο 4G , φυσικα δεν !! ουτε για πλακα αλλα πρωτεινανε να μου δωσουνε συσκευη mifi ?? οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι και σε καταστημα wind μου ειπανε οτι αποκλειετε γιατι ειναι πακετο απο μονο του με προπληρωμενο χρονο και δεν μπωρο ουτε την sim να βγαλω και να βαλω την αλλη !!

Τη σιμ όπου θες τη βάζεις (προσωπικά δουλεύω σιμ από 3 διαφορετικά σταθερά ενναλάξ μέσα στο μήνα στο ίδιο mifi, αγορασμένο από ebay).

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα απο wind για το σταθερό.

24mbps internet,απεριόριστα σταθερά κτλ,κινητά 10 ώρες (5 ώρες λοιπές κινητές και 5 ώρες wind),μία κάρτα sim με 1Gb κάθε μήνα για όσο καιρό είμαι στην wind και 2 μήνες το πάγιο δώρο.

Όλα αυτά με 18Ευρώ.

Έχει κάποιος Wind να μου λύσει κάποιες απορίες με ταχύτητα internet,ποιότητα κλήσεων,αποσυνδέσεις κτλ?

*Να σημειώσω ότι είμαι στην forthnet/Nova πολύ καιρό και δεν έχω πρόβλημα κανένα,πέραν της τιμής που δεν βλέπουμε πλέον με το μωρό ταινίες κτλ οπότε ήμουν ήδη σε σκέψη να διακόψω την δορυφορική για το τσάμπα κόστος.Προτάσεις για άλλες εταιρείες δεκτές.:)

Απίστευτη προσφορά. Για τη ρύθμιση αυτή, απλά λες στην τεχνική υποστήριξη να σου κατεβάσει το SNR από 9 σε 6. Αυτή ακριβώς είναι η ρύθμιση που κάνει η forthnet δεν είναι κάτι εξεζητημένο. Απλά αν η γραμμή σου δεν είναι καλή (κάτι που λογικά δεν ισχύει στην δική σου περίπτωση) πάει η αποσύνδεση σύννεφο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα απο wind για το σταθερό.

24mbps internet,απεριόριστα σταθερά κτλ,κινητά 10 ώρες (5 ώρες λοιπές κινητές και 5 ώρες wind),μία κάρτα sim με 1Gb κάθε μήνα για όσο καιρό είμαι στην wind και 2 μήνες το πάγιο δώρο.

Όλα αυτά με 18Ευρώ.

Προτού αποδεχθείς την προσφορά, να σιγουρευτείς ότι το πάγιο των 18 ευρώ είναι σταθερό και για τους 24 μήνες του συμβολαίου, γιατί αυτή την περίοδο τρέχει μια προσφορά, όπως την περιγράφεις, που από τον 7ο μήνα και μετά, το πάγιο πηγαίνει στα 23 ευρώ/μήνα. Βέβαια, με τα 2 πάγια δώρο που σου κάνουν, βγαίνει αναλογικά 20.25 ευρώ/μήνα, που και πάλι είναι εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή!

Απλά σου το λέω, για να το ψάξεις και να ξέρεις ακριβώς τι θα πληρώνεις.

Εγώ πάντως την αποδέχτηκα την προσφορά και είμαι μια χαρά και σε internet και σε ποιότητα κλήσεων. Η γραμμή όμως είναι στην επαρχία, οπότε δεν μπορείς να βασιστείς στη δική μου εμπειρία πάνω σ' αυτό το θέμα.

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!

Έχει συζητηθεί στο παρελθόν αλλά επανέρχομαι γιατί είναι μεγάλο πρόβλημα.

Υπάρχει ή όχι τρόπος μέτρησης των δωρεάν λεπτών σε σταθερό στην Wind;

(Η Forthnet γνωρίζω ότι έχει).

Προτού αποδεχθείς την προσφορά, να σιγουρευτείς ότι το πάγιο των 18 ευρώ είναι σταθερό και για τους 24 μήνες του συμβολαίου, γιατί αυτή την περίοδο τρέχει μια προσφορά, όπως την περιγράφεις, που από τον 7ο μήνα και μετά, το πάγιο πηγαίνει στα 23 ευρώ/μήνα. Βέβαια, με τα 2 πάγια δώρο που σου κάνουν, βγαίνει αναλογικά 20.25 ευρώ/μήνα, που και πάλι είναι εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή!

Απλά σου το λέω, για να το ψάξεις και να ξέρεις ακριβώς τι θα πληρώνεις.

Εγώ πάντως την αποδέχτηκα την προσφορά και είμαι μια χαρά και σε internet και σε ποιότητα κλήσεων. Η γραμμή όμως είναι στην επαρχία, οπότε δεν μπορείς να βασιστείς στη δική μου εμπειρία πάνω σ' αυτό το θέμα.

που την βρισκουμε αυτη την προσφορα των 18 ευρω? υπαρχει κανα τηλεφωνο? ειμαι cyta και ληγει και λεω να παω wind

myphone_2.png

που την βρισκουμε αυτη την προσφορα των 18 ευρω? υπαρχει κανα τηλεφωνο? ειμαι cyta και ληγει και λεω να παω wind

Η προσφορά που πήρα εγώ, δεν δίνεται απευθείας από τα κεντρικά της Wind, αλλά μου είπαν ότι λειτουργεί μέσω συστάσεων και γι' αυτό το λόγο είναι καλύτερη από τη γενική προσφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Οπότε κι εγώ κάλεσα την εταιρεία στο 2103668938 (εξωτερικός συνεργάτης της Wind) που τη δίνει και ζήτησα συγκεκριμένη υπάλληλο, αφού χρησιμοποίησα τη σύσταση φίλου μου. Δεν ξέρω αν πράγματι δίνεται μόνο μέσω σύστασης, αλλά εγώ έτσι το έκανα. Προσοχή όμως, δεν είναι 18 ευρώ για πάντα, όπως έχω γράψει ήδη, αλλά μόνο τους πρώτους 6 μήνες. Μετά γίνεται 23 ευρώ/μήνα. Θα σου γράψω αναλυτικά τι δίνει η προσφορά και αν πράγματι σε ενδιαφέρει, στείλε μου p.m. να σου δώσω τα επιμέρους στοιχεία, γιατί δεν είναι σωστό να γράφω δημόσια Ονοματεπώνυμα.

* Πάγιο 18 ευρώ/μήνα (τους πρώτους 6 μήνες) και 23 ευρώ/μήνα (από τον 7ο έως τον 24ο μήνα) και 1 πάγιο δώρο (για φορητότητα από ΟΤΕ) ή 2 πάγια δώρα (για φορητότητα από άλλο πάροχο). Στη δική σου περίπτωση, που είσαι Cyta, είναι 2 πάγια δώρο (το 2ο και το 3ο), οπότε αναλογικά θα σου βγει 20.25 ευρώ/μήνα.

* Απεριόριστο ADSL internet έως 24 MBPS.

* Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς εθνικά δίκτυα.

* 300' ομιλίας το μήνα προς κινητά τηλέφωνα εθνικών δικτύων.

* Επιπλέον 300' ομιλίας το μήνα προς κινητά τηλέφωνα Wind/Q.

* Δωρεάν καρτοκινητό τηλέφωνο F2G που θα φορτίζει αυτόματα με 120' προς όλους κάθε μήνα. Αν κάποιος έχει ήδη στο ίδιο ΑΦΜ με το συμβόλαιο κάρτα F2G ή Q, μπορεί να ενσωματώσει εκεί την προσφορά.

* Δωρεάν mobile κάρτα που θα φορτίζει αυτόματα με 1GB κάθε μήνα.

* Δωρεάν οι ψηφιακές ευκολίες (αναγνώριση κλήσης κτλ.), τις οποίες η Wind από το καλοκαίρι και μετά τις χρεώνει με 1 ευρώ/μήνα.

* Δωρεάν το πλήρες λογισμικό ασφαλείας F-Secure SAFE για 3 συσκευές (Υπολογιστή, Smartphone, Tablet) για 6 μήνες.

* Για περιορισμένο διάστημα, δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης για φορητότητα (διατήρηση) τηλεφωνικού αριθμού. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, γιατί τη φορητότητα την είχα κάνει πριν περίπου 20 μέρες.

* Δώρο 1 tablet ή δίκαρτο κινητό τηλέφωνο, το οποίο φυσικά μην περιμένεις να είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι μόνο για τα απολύτως βασικά. Σε εμένα έστειλαν το Bitmore Coloratb 7".

Παραθέτω και 2-3 στοιχεία που είναι ψιλά γράμματα και δεν λένε ποτέ στο τηλ. γιατί δεν τους συμφέρει:

- Η F2G κάρτα, αλλά και η κάρτα δεδομένων χρειάζονται έστω και 0.01 λεπτό μέσα για να είναι ενεργές και να σου μπαίνουν αυτόματα τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και το 1 GB σε data. Η λήξη του υπολοίπου πλέον είναι κάθε 3 μήνες, που σημαίνει ότι τότε θα πρέπει να βάζεις 5 ευρώ στην κάθε μία (που είναι το κατώτερο ποσό) για να συνεχίζεις να παίρνεις αυτόματα τις δωρεάν παροχές. Βέβαια, δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνεις και μπορείς να τις αφήσεις απλά ανενεργές μέχρι να λήξουν οριστικά.

- Για να σου στείλουν τα συμβόλαια με κούριερ και να τα υπογράψεις, πληρώνεις 5 ευρώ διαχειριστικά έξοδα στο κούριερ. Τις κάρτες πας και τις παίρνεις από κατάστημα Wind όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα, που συνήθως είναι 7-8 μέρες.

- Για το δώρο (tablet ή κινητό), καλείς σε ένα νούμερο που αναγράφεται στο συμβόλαιο, επίσης όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα, ώστε να κλείσεις ραντεβού με το κούριερ, το οποίο στο χρεώνει 10 ευρώ. Φαντάζομαι ότι αν δεν θέλεις να πληρώσεις το κούριερ, δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το δώρο.

Edited by antikinsor
Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!

Η προσφορά που πήρα εγώ, δεν δίνεται απευθείας από τα κεντρικά της Wind, αλλά μου είπαν ότι λειτουργεί μέσω συστάσεων και γι' αυτό το λόγο είναι καλύτερη από τη γενική προσφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Οπότε κι εγώ κάλεσα την εταιρεία στο 2103668938 (εξωτερικός συνεργάτης της Wind) που τη δίνει και ζήτησα συγκεκριμένη υπάλληλο, αφού χρησιμοποίησα τη σύσταση φίλου μου. Δεν ξέρω αν πράγματι δίνεται μόνο μέσω σύστασης, αλλά εγώ έτσι το έκανα. Προσοχή όμως, δεν είναι 18 ευρώ για πάντα, όπως έχω γράψει ήδη, αλλά μόνο τους πρώτους 6 μήνες. Μετά γίνεται 23 ευρώ/μήνα. Θα σου γράψω αναλυτικά τι δίνει η προσφορά και αν πράγματι σε ενδιαφέρει, στείλε μου p.m. να σου δώσω τα επιμέρους στοιχεία, γιατί δεν είναι σωστό να γράφω δημόσια Ονοματεπώνυμα.

* Πάγιο 18 ευρώ/μήνα (τους πρώτους 6 μήνες) και 23 ευρώ/μήνα (από τον 7ο έως τον 24ο μήνα) και 1 πάγιο δώρο (για φορητότητα από ΟΤΕ) ή 2 πάγια δώρα (για φορητότητα από άλλο πάροχο). Στη δική σου περίπτωση, που είσαι Cyta, είναι 2 πάγια δώρο (το 2ο και το 3ο), οπότε αναλογικά θα σου βγει 20.25 ευρώ/μήνα.

* Απεριόριστο ADSL internet έως 24 MBPS.

* Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς εθνικά δίκτυα.

* 300' ομιλίας το μήνα προς κινητά τηλέφωνα εθνικών δικτύων.

* Επιπλέον 300' ομιλίας το μήνα προς κινητά τηλέφωνα Wind/Q.

* Δωρεάν καρτοκινητό τηλέφωνο F2G που θα φορτίζει αυτόματα με 120' προς όλους κάθε μήνα. Αν κάποιος έχει ήδη στο ίδιο ΑΦΜ με το συμβόλαιο κάρτα F2G ή Q, μπορεί να ενσωματώσει εκεί την προσφορά.

* Δωρεάν mobile κάρτα που θα φορτίζει αυτόματα με 1GB κάθε μήνα.

* Δωρεάν οι ψηφιακές ευκολίες (αναγνώριση κλήσης κτλ.), τις οποίες η Wind από το καλοκαίρι και μετά τις χρεώνει με 1 ευρώ/μήνα.

* Δωρεάν το πλήρες λογισμικό ασφαλείας F-Secure SAFE για 3 συσκευές (Υπολογιστή, Smartphone, Tablet) για 6 μήνες.

* Για περιορισμένο διάστημα, δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης για φορητότητα (διατήρηση) τηλεφωνικού αριθμού. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, γιατί τη φορητότητα την είχα κάνει πριν περίπου 20 μέρες.

* Δώρο 1 tablet ή δίκαρτο κινητό τηλέφωνο, το οποίο φυσικά μην περιμένεις να είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι μόνο για τα απολύτως βασικά. Σε εμένα έστειλαν το Bitmore Coloratb 7".

Παραθέτω και 2-3 στοιχεία που είναι ψιλά γράμματα και δεν λένε ποτέ στο τηλ. γιατί δεν τους συμφέρει:

- Η F2G κάρτα, αλλά και η κάρτα δεδομένων χρειάζονται έστω και 0.01 λεπτό μέσα για να είναι ενεργές και να σου μπαίνουν αυτόματα τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και το 1 GB σε data. Η λήξη του υπολοίπου πλέον είναι κάθε 3 μήνες, που σημαίνει ότι τότε θα πρέπει να βάζεις 5 ευρώ στην κάθε μία (που είναι το κατώτερο ποσό) για να συνεχίζεις να παίρνεις αυτόματα τις δωρεάν παροχές. Βέβαια, δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνεις και μπορείς να τις αφήσεις απλά ανενεργές μέχρι να λήξουν οριστικά.

- Για να σου στείλουν τα συμβόλαια με κούριερ και να τα υπογράψεις, πληρώνεις 5 ευρώ διαχειριστικά έξοδα στο κούριερ. Τις κάρτες πας και τις παίρνεις από κατάστημα Wind όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα, που συνήθως είναι 7-8 μέρες.

- Για το δώρο (tablet ή κινητό), καλείς σε ένα νούμερο που αναγράφεται στο συμβόλαιο, επίσης όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα, ώστε να κλείσεις ραντεβού με το κούριερ, το οποίο στο χρεώνει 10 ευρώ. Φαντάζομαι ότι αν δεν θέλεις να πληρώσεις το κούριερ, δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το δώρο.

Έμενα σε ανανέωση συμβολαίου μου τα δώσανε όλα αυτά χωρίς το tablet, με 15,50 ευρώ/μήνα για 2 χρονιά + 1 router που τους ζήτησα εγώ γιατί το άλλο δεν δούλευε καλά.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Υπαρχει καποια εντολη οταν εχω δευτερη γραμμη που με καλει, και να ακουω ηχο/σημα στη κληση μου;

Η αναμονή κλήσεων κάνει αυτό το πράγμα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Έμενα σε ανανέωση συμβολαίου μου τα δώσανε όλα αυτά χωρίς το tablet, με 15,50 ευρώ/μήνα για 2 χρονιά + 1 router που τους ζήτησα εγώ γιατί το άλλο δεν δούλευε καλά.

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο! :D

Να υποθέσω ότι το κατάφερες κάνοντας πρώτα αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο, οπότε σε κάλεσαν από το ειδικό τμήμα προσφορών για να σε κρατήσουν ως πελάτη τους ή τους κάλεσες απευθείας επειδή έληγε το συμβόλαιο και ζήτησες να σου κάνουν καλύτερη προσφορά για να παραμείνεις;

Αυτές είναι σημαντικές λεπτομέρειες και καλό είναι να τις αναφέρεις για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του forum που είναι στην ίδια θέση μ' εσένα, τι να κάνουν για να πετύχουν κάτι παρόμοιο ;)

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο! :D

Να υποθέσω ότι το κατάφερες κάνοντας πρώτα αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο, οπότε σε κάλεσαν από το ειδικό τμήμα προσφορών για να σε κρατήσουν ως πελάτη τους ή τους κάλεσες απευθείας επειδή έληγε το συμβόλαιο και ζήτησες να σου κάνουν καλύτερη προσφορά για να παραμείνεις;

Αυτές είναι σημαντικές λεπτομέρειες και καλό είναι να τις αναφέρεις για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του forum που είναι στην ίδια θέση μ' εσένα, τι να κάνουν για να πετύχουν κάτι παρόμοιο ;)

Το είχα γράψει και σε άλλο post ότι το έκανα με την μέθοδο... της φορητοτητας.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

ΑΥΞΗΣΕΙΣ

Στον τελευταίο λογαριασμό γράφουν

από 1/01/2017

νεα χρέωση κινητών από 0,2419 σε 0,5699

σταθερά απο 0,054 σε 0,14

Καλορίζικες

ΑΥΞΗΣΕΙΣ

Στον τελευταίο λογαριασμό γράφουν

από 1/01/2017

νεα χρέωση κινητών από 0,2419 σε 0,5699

σταθερά απο 0,054 σε 0,14

Καλορίζικες

Θα δικαιούμαστε και δωρεάν Τέλη Διακοπής;;; Ωραία, θα πάρω προσφορά για VDSL!! :D :D :lol: Το περίμενα πως γύρω στο Δεκέμβρη, θα έχουμε νέες αυξήσεις!

Ναι αζημίως για 1 μήνα

Στις ανακοινώσεις, δεν υπάρχει τίποτα ακόμα... :blink: :wacko:

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/?year=2016

Στις ανακοινώσεις, δεν υπάρχει τίποτα ακόμα... :blink: :wacko:

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/?year=2016

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

[ATTACH]66233[/ATTACH]

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

[ATTACH]66233[/ATTACH]

Παίρνεις online το λογαριασμό σου; Ίσως δεν έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση ακόμα...

Πιο επισημο απο τον λογαριασμο, δεν υπαρχει.

Και το εχει ξανακανει αυτο η wind.

Εχθες εκανα αιτηση για ακυρωση του σταθερου.

Σημερα πρωϊ πρωϊ με πηρανε απο την Wind για να μου δωσουνε προσφορα.

Μου δωσανε απεριοριστα σταθερα και ιντερνετ με 15,50 ευρω τελικη τιμη για 2 χρονια.

Στο προηγουμενο συμβολαιο ειχα και 300 λεπτα προς κινητα αλλα δεν με πειραζει

γιατι εχω αρκετες ωρες απο το κινητο μου και θα παιρνω απο εκει.

Πιστευω καλη τιμη.

Πριν κανω την αιτηση ακυρωσης, μου δινανε "προσφορα" 20 ευρω ( με τα κινητα ).

Παίρνεις online το λογαριασμό σου; Ίσως δεν έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση ακόμα...

Και on line να έχεις επιλέξει να σου έρχεται, δεν έχει καμία σημασία. Μέσα στο site αν συνδεθείς με τα στοιχεία σου, υπάρχει ο λογιαριασμός σε pdf, το ίδιο ακριβώς έγγραφο δηλαδή που θα σου ερχόταν ταχυδρομικά.

wind.png

To γράφει όντως. Προσωπικά πιστεύω δεν με επηρεάζει καθώς δεν πραγματοποιώ κλήσεις πέραν του δωρεάν χρόνου ομιλίας. Και το συμβόλαιο θα λήξει έτσι κι αλλιώς σε 6-7 μήνες, οπότε θα έχω τότε την ευκαιρία να διαπραγματευτώ.

Και on line να έχεις επιλέξει να σου έρχεται, δεν έχει καμία σημασία. Μέσα στο site αν συνδεθείς με τα στοιχεία σου, υπάρχει ο λογιαριασμός σε pdf, το ίδιο ακριβώς έγγραφο δηλαδή που θα σου ερχόταν ταχυδρομικά.

To γράφει όντως. Προσωπικά πιστεύω δεν με επηρεάζει καθώς δεν πραγματοποιώ κλήσεις πέραν του δωρεάν χρόνου ομιλίας. Και το συμβόλαιο θα λήξει έτσι κι αλλιώς σε 6-7 μήνες, οπότε θα έχω τότε την ευκαιρία να διαπραγματευτώ.

Ούτε εμένα με πειράζει... Απλά θα βρω την ευκαιρία να πάρω προσφορά σε VDSL. το οποίο άρχισε να δίνεται από τη WIND στην περιοχή μου, εδώ και λιγότερο από 1 μήνα. Τώρα έχω το υπάρχων Double Play με 23€ το μήνα. Αν μου δώσουν το ίδιο με VDSL στα 25€, θα είμαι ευχαριστημένος. Μάλλον θα κάνω φορητότητα στη Cyta, για το VDSL με τα 35 Mbps στα 26,2€ (με online πληρωμή). Αλλά υπάρχει ο κίνδυνος, να φύγω από τη WIND...

Ίσως αν έκανα και διακοπή του αριθμού, να μου έδιναν την ίδια προσφορά με 20€ (και VDSL), αλλά το φοβάμαι αυτό, μήπως δεν πάρω καμία προσφορά και με "κόψουν" κατευθείαν... :cry: Δεν ξέρω, είμαι 50-50 για το τι από τα δύο θα κάνω.

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχθες εκανα αιτηση για ακυρωση του σταθερου.

Σημερα πρωϊ πρωϊ με πηρανε απο την Wind για να μου δωσουνε προσφορα.

Μου δωσανε απεριοριστα σταθερα και ιντερνετ με 15,50 ευρω τελικη τιμη για 2 χρονια.

Στο προηγουμενο συμβολαιο ειχα και 300 λεπτα προς κινητα αλλα δεν με πειραζει

γιατι εχω αρκετες ωρες απο το κινητο μου και θα παιρνω απο εκει.

Πιστευω καλη τιμη.

Πριν κανω την αιτηση ακυρωσης, μου δινανε "προσφορα" 20 ευρω ( με τα κινητα ).

Την αίτηση διακοπής, την έκανες σε κατάστημα;

Με τις νέες αυξήσεις ψήνω αίτηση διακοπής για τη γραμμή του σπιτιού που δίνουμε 30€ και κάτι ψιλά με την αύξηση του ΦΠΑ για το κλασικό double play με vdsl. Και κάνα 3€ να κατέβει μια χαρά θα είναι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ναι την εκανα χθες σε καταστημα Wind και σημερα το πρωϊ με πηρανε τηλεφωνο.

Οποτε και ακυρωθηκε η αιτηση ακυρωσης με την νεα προσφορα που μου δωσανε :)

Η διακοπη γινεται 1 μηνα μετα την εκδοση του τελευταιου λογαριασμου.

Εμενα ο τελευταιος λογαριασμος ηταν να εκδοθει στις 20 Νοεμβριου οποτε η ( θεωρητικη ) διακοπη θα γινοτανε στις 20 Δεκεμβριου.

Αρα υπαρχει πολυς χρονος και δεν πρεπει να ανησυχει κανεις μηπως χασει τον αριθμο τηλεφωνου του με την αιτηση διακοπης που υποβαλει.

Edited by apos74

Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανά, αλλά στης γιαγιάς μου το νούμερο που διακόψαμε γιατί έφυγε έκανε πάνω από 1,5 μήνα να διακοπεί μετά την αίτηση(Wind). Ίσως δεν θυμάμαι καλά και ήταν ακόμη παραπάνω.

Με τις νέες αυξήσεις ψήνω αίτηση διακοπής για τη γραμμή του σπιτιού που δίνουμε 30€ και κάτι ψιλά με την αύξηση του ΦΠΑ για το κλασικό double play με vdsl. Και κάνα 3€ να κατέβει μια χαρά θα είναι.

Το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ. Δεν διαφωνώ πως καλό θα ήταν να γλυτώναμε έστω και 3€, αλλά δεδομένου ότι η Wind λήγει τον Ιούνιο και το Μάρτη ένα συμβόλαιο Nova(μόνο tv/αθλητικά), νομίζω πως θα είναι καλό το καλοκαίρι να διαπραγματευτώ για όλα μαζί.

Ναι την εκανα χθες σε καταστημα Wind και σημερα το πρωϊ με πηρανε τηλεφωνο.

Οποτε και ακυρωθηκε η αιτηση ακυρωσης με την νεα προσφορα που μου δωσανε :)

Η διακοπη γινεται 1 μηνα μετα την εκδοση του τελευταιου λογαριασμου.

Εμενα ο τελευταιος λογαριασμος ηταν να εκδοθει στις 20 Νοεμβριου οποτε η ( θεωρητικη ) διακοπη θα γινοτανε στις 20 Δεκεμβριου.

Αρα υπαρχει πολυς χρονος και δεν πρεπει να ανησυχει κανεις μηπως χασει τον αριθμο τηλεφωνου του με την αιτηση διακοπης που υποβαλει.

Ωραίος! Εμένα ο λογαριασμός μου εκδίδεται κάθε 26 του μήνα, αλλά έχω ακόμα σχεδόν 20 μήνες συμβόλαιο. Αν το σπάσω τη Δευτέρα 28/11 λόγω αυξήσεων, λογικά θα κοπεί το τηλέφωνο στις 26 Δεκεμβρίου (μάλλον 27, λόγω αργίας); :)

• This topic was featured and featured