manthes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πρωτα απο ολα δεν με ενδιαφερει τι ειπαν οι αλλοι στα λογια χωρις να προβουν σε καταγγελια. Δευτερο ανεφερα πως αν κατα την τηλεφωνικη ανανεωση της συνδεσης σας (double play) δεν σας ειπαν οτι για το 1gb πρεπει να ανανεωνεται την καρτα δεδομενων τοτε εχετε το πατημα για να την κανετε. Προφανως το ιδιο ισχυει αν κανει καποιος για πρωτη φορα συμβολαιο με την wind Αυτα για οσους ενδιαφερονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 1. Με την ίδια δική σου λογική, του τι έγραψαν άλλοι για το ίδιο θέμα, μπορούν να πουν το ίδιο και εκείνοι για τα δικά σου λεγόμενα, δηλαδή ότι δεν τους ενδιαφέρει τι γράφεις. 2. Μετά από το πρώτο ξεκάρφωτο post για καταγγελία στην ΕΕΤΤ, τώρα συνδέεις όλη την ιστορία της καταγγελίας στην ΕΕΤΤ αφενός με την ανανέωση σύνδεσης και μάλιστα μόνο στο double play αφετέρου με το πρώτο συμβόλαιο. 3. Σε κάθε περίπτωση, εσύ μπορεί να θέλεις να μείνεις χωρίς data για όσο διάστημα κρατήσει η διαδικασία της καταγγελίας (εάν επαληθεύεται) ενώ άλλοι τα χρειάζονται άμεσα και ακολουθούν τη διαδικασία της πληρωμής των 5€. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Για αυτό το εγραψα για όσους ενδιαφέρονται και όχι για όσους θέλουν να σπαμμαρουν. Όσο αφορά το 1 προφανώς δεν έχει καμία λογική αυτό που γράφεις γιατί δεν μπορεί να έχει αποψη οποιος δεν μπήκε σε αυτή την διαδικασία. Αν είχε κάνει και αλλος το ίδιο και έλεγε πως δεν πηρε το 1 γιγα μόνο τοτε θα ειχε νόημα. Το 2 είναι εντελώς ασυναρτητο ίσως γιατί δεν καταλαβαίνεις. Αυτα από μένα και ανεβασε όσο θες το κοντερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Παίδες έχει δίκιο ο Manthes. Όταν έβαλα το dp αναφερόταν σαφώς στο site οτι θα έχω 1gb δωρεάν για όσο διαρκεί το συμβόλαιο του σταθερού. Έτσι απλά χωρίς αστερίσκους. Το ίδιο έλεγαν και τηλεφωνικά. Μάλιστα στον έναν χρόνο, την πρώτη φορά που έληξε δηλαδή, πήρα τηλέφωνο στις βλάβες και μου έβαλαν 0,01€ οπότε ανανεώθηκε για άλλον ένα χρόνο. Την επόμενη χρονιά όμως μου ξεφούρνισαν οτι πρέπει να πάω σε κατάστημα να βάλω 5 €, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το "1 gb δωρεάν για όσο διαρκεί η σύνδεση του σταθερού". Εγώ δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ και πήγα και τα έβαλα. Πιστεύω όμως οτι αν κάποιος έχει τη διάθεση να το κυνηγήσει με καταγγελίες κλπ, θα το κερδίσει το θέμα. Edited April 22, 2016 by gongisone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εννοειται πως ειναι δωρεαν. Εμενα πηγε να με χρεωσει πενταευρω την πρωτη φορα που ζητησα τη προσφορα! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παίδες έχει δίκιο ο Manthes. Όταν έβαλα το dp αναφερόταν σαφώς στο site οτι θα έχω 1gb δωρεάν για όσο διαρκεί το συμβόλαιο του σταθερού. Έτσι απλά χωρίς αστερίσκους. Το ίδιο έλεγαν και τηλεφωνικά. Μάλιστα στον έναν χρόνο, την πρώτη φορά που έληξε δηλαδή, πήρα τηλέφωνο στις βλάβες και μου έβαλαν 0,01€ οπότε ανανεώθηκε για άλλον ένα χρόνο. Την επόμενη χρονιά όμως μου ξεφούρνισαν οτι πρέπει να πάω σε κατάστημα να βάλω 5 €, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το "1 gb δωρεάν για όσο διαρκεί η σύνδεση του σταθερού". Εγώ δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ και πήγα και τα έβαλα. Πιστεύω όμως οτι αν κάποιος έχει τη διάθεση να το κυνηγήσει με καταγγελίες κλπ, θα το κερδίσει το θέμα. Θα το ξαναγράψω επειδή τώρα τον Ιούνιο λήγει το 2ετες συμβόλαιο μου με τη wind Πήρα κανονικά το 1 gb αλλά μετά το 6μηνο μου το σταμάτησαν λόγω της μη ανανέωσης. Είχα πάρει τηλέφωνο και μια τηλεφωνήματα μου είπε πως θα μου βάλει υπόλοιπο κάποια λεπτά όπως και έγινε. Στο χρόνο όμως έγινε το ίδιο αλλά η επόμενη τηλεφωνητρια δεν το έκανε και είπε να βάλω 5 ευρώ :confused: Αποτέλεσμα μου το κοψανε εδώ και πόσους μήνες Δεν ασχολούμαι και πολύ λόγω έλλειψης 3g, αλλά δωρεάν όσο έχω σταθερό δεν είδα ότι ειναι Άσε που θα αλλάξω παροχο τον Ιούνιο που λήγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Για αυτο και αυτες οι δουλειες γινονται μονο γραπτως και αν πουν οχι εχεις πλεον το δεδομενο οτι σου εχουν ανανεωσει την καρτα και αν θελουν ας μην το ξανακανουν. Και για οσους πουν σιγα μη μπλεκω με μηνυματα στην wind και την οποια ΕΕΤΤ αυτα ειναι ολο κι ολο 2 μηνυματα μεσω ιντερνετ. Ποιο πολλα γραφουμε ολοι εδω μεσα για να κλαφτουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ενός γνωστού η κάρτα έληξε εντός ολίγων μηνών και του έδωσαν κανονικά άλλη από κατάστημα (δεν έγινε αναφορά στο γεγονός ότι υπάρχει ήδη κάρτα). Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1969 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 επιβεβαιώνω σήμερα μου έφραξαν το mobile λόγω μή ανανέωσης.' Σε τηλεφωνική επικοινωνία ανέφεραν ότι θα πρέπει να ανανεώσω με 5 € και στην συνέχεια να επισκεφτώ κατάστημα για να ξαναμπεί η προσφορά του 1gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ενός γνωστού η κάρτα έληξε εντός ολίγων μηνών και του έδωσαν κανονικά άλλη από κατάστημα (δεν έγινε αναφορά στο γεγονός ότι υπάρχει ήδη κάρτα). Sent from my Passport using Tapatalk Η δικιά μου είχε λήξει αλλά μου έδωσαν άλλη σε κατάστημα χωρίς χρέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Από την στιγμή που υπάρχουν αναφορές πως μπορείτε να πάρετε νέα κάρτα δωρεάν, δεν υπάρχει λόγος να δίνετε τάλιρα για κάτι που ουσιαστικά πληρώνετε μέσα στο μηνιαίο πάγιο. Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο double play. ξέρουμε τι προσφορά κάνουν για ανανέωση; τώρα δίνω 17 ευρώ. Πρέπει να πιέσω με αίτηση φορητότητας; αν ναι, έχει αλλάξει κάτι στις φορητότητες; μη φάμε καμιά φόλα και μας περάσει τσακ μπαμ η φορητότητα χωρίς να προλάβουμε αντιπροσφορα... σχετικά με τις κάρτες mobile broadband έχουμε πει πως λήγουν στον χρόνο όπως κάθε άλλη κάρτα. Η εύκολη και λογική λύση είναι τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και αλλαγή κάρτας σε κατάστημα ΔΩΡΕΑΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 ευκολο κ λογικο ειναι για εμας, για την wind ειναι αναλογα το ατομο στο τηλεφωνικο κεντρο κ αναλογα το ατομο στο καταστημα(οπως διαπιστωνει κ ο πιο αδαης). Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioun Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Μου φαίνεται λίγο περίεργο να βρείς κάτι πιό κάτω από 17 ευρώ το μήνα στο λέω γιατί και εγώ τώρα ανανέωσα με αυτήν την τιμή. (αφού έψαξα όλες τις εταιρίες και έκανα και αίτηση στην vodafon που αναγκάστηκα με το 17 πρόταση της wind να ακυρώσω). Edited April 26, 2016 by kioun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 δε θέλω παρακάτω (ή για να το θέσω καλύτερα, θέλω αλλά δε πιστεύω να πάει χαμηλότερα). απλά παραπάνω δε θέλω να δώσω γιατί δυστυχώς, "κάθε πέρυσι και καλύτερα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μου φαίνεται λίγο περίεργο να βρείς κάτι πιό κάτω από 17 ευρώ το μήνα στο λέω γιατί και εγώ τώρα ανανέωσα με αυτήν την τιμή. (αφού έψαξα όλες τις εταιρίες και έκανα και αίτηση στην vodafon που αναγκάστηκα με το 17 πρόταση της wind να ακυρώσω). Ανανέωσες με 17€/μήνα full πακέτο?(απερ.αστικά/υπερ. - 300' κινητά - κάρτα f2g 120'/μήνα - κάρτα 1GB/μήνα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioun Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Όλα όσα λές χωρίς το 1g τον μήνα μιάς και μου είναι παντελώς αδιάφορο. Γιατί όμως σου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψα εγώ και όχι ο συνομιλητής πιό πίσω που έγραψε :(τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο double play. ξέρουμε τι προσφορά κάνουν για ανανέωση; τώρα δίνω 17 ευρώ.) Edited April 27, 2016 by kioun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Όλα όσα λές χωρίς το 1g τον μήνα μιάς και μου είναι παντελώς αδιάφορο. Γιατί όμως σου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψα εγώ και όχι ο συνομιλητής πιό πίσω που έγραψε :(τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο double play. ξέρουμε τι προσφορά κάνουν για ανανέωση; τώρα δίνω 17 ευρώ.) Το 1GB δεν χρειάζεται να στο δώσουν. Το παίρνεις ΔΩΡΕΑΝ από οποιοδήποτε κατάστημα wind αρκεί φυσικά να έχουν τις κατάλληλες κάρτες που στην Πάτρα τουλάχιστον τις ψάχνω με το κυάλι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Όλα όσα λές χωρίς το 1g τον μήνα μιάς και μου είναι παντελώς αδιάφορο. Γιατί όμως σου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψα εγώ και όχι ο συνομιλητής πιό πίσω που έγραψε :(τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο double play. ξέρουμε τι προσφορά κάνουν για ανανέωση; τώρα δίνω 17 ευρώ.) το 17αρι τότε ήταν η στάνταρ αντιπροσφορά, οπότε μάλλον γι' αυτό δε του έκανε εντύπωση. Αφού το πήρες και εσύ ξανά, τότε είμαστε ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ανανέωσες με 17€/μήνα full πακέτο?(απερ.αστικά/υπερ. - 300' κινητά - κάρτα f2g 120'/μήνα - κάρτα 1GB/μήνα)? Υπαρχει κάποιος δηλαδή που ανανέωσε με 17€ με τηλεφωνικές κλήσεις; Εγω ειχα 17€ το παλαιότερο με 120 λεπτα (πακέτο) 15+2 δηλαδή. Με πήραν για ανανέωση οσο ήμουν στη δουλειά και με το έτσι θέλω με πήγαιναν στα 19 ή 20 δε θυμάμαι ακριβώς για να πάω απεριόριστα. Είπα θέλω να παραμείνω ως εχει. Μου είπαν αδύνατο γιατι δεν υπάρχει το 120 πακέτο. Τελικά έμεινα στα 17€ χωρις καθόλου δωρεάν χρόνο ομιλίας. Πλήρωσα και το τάλιρο της ανανέωσης για 2 χρόνια, πλήρωσα και 3€ κόστος απενεργοποίησης του πακέτου 120'. Είμαι πελάτης ήδη 3 χρόνια σε νέα γραμμή απευθείας σε Wind. Θα ήθελα να γνωρίζω αν κάποιος έχει τελικά το 17€ με χρόνο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Την τιμή των 17 ευρώ την παίρνεις μόνο με αντιπροσφορά όταν τους κουνήσεις το μαντήλι για άλλη γή και άλλα μέρη. Αυτό έκανα και εγώ και έχω αστικά-υπεραστικά δωρέαν, 300 λεπτά σε κινητά και 1 Gb mobile internet. Κάρτα f2g δεν ζήτησα γιατί έχω άλλο πάροχο στο κινητό. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Την τιμή των 17 ευρώ την παίρνεις μόνο με αντιπροσφορά όταν τους κουνήσεις το μαντήλι για άλλη γή και άλλα μέρη. Αυτό έκανα και εγώ και έχω αστικά-υπεραστικά δωρέαν, 300 λεπτά σε κινητά και 1 Gb mobile internet. Κάρτα f2g δεν ζήτησα γιατί έχω άλλο πάροχο στο κινητό. Εκπληκτική προσφορά. Εγώ πληρώνω με αυτά 25, αλλά τον Ιούνιο λήγει. Λες να καταφέρω κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Εκπληκτική προσφορά. Εγώ πληρώνω με αυτά 25, αλλά τον Ιούνιο λήγει. Λες να καταφέρω κάτι τέτοιο? Μόνο αν κάνεις αίτηση φορητότητας! Διαφορετικά υπολόγισε στην καλύτερη να μείνεις στα 25 ευρώ αν τους πείσεις αλλιώς υπολόγισε 2-3 ευρώ παραπάνω απο αυτά που πληρώνεις τώρα. Αν δεν δούν αίτηση φορητότητας το 17αρι δεν πρόκειται να στο προτείνουν μόνοι τους σε καμία περίπτωση! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μόνο αν κάνεις αίτηση φορητότητας! Διαφορετικά υπολόγισε στην καλύτερη να μείνεις στα 25 ευρώ αν τους πείσεις αλλιώς υπολόγισε 2-3 ευρώ παραπάνω απο αυτά που πληρώνεις τώρα. Αν δεν δούν αίτηση φορητότητας το 17αρι δεν πρόκειται να στο προτείνουν μόνοι τους σε καμία περίπτωση! Καλά εννοείται με φορητοτητα, αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό το ποσό. Αν βγάλω κινητά που δεν χρειάζομαι και λίγες ώρες προς σταθερά με βασικό το ίντερνετ ίσως πλησιασω το 17αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts