Jump to content

kioun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kioun

  • Ημ. Γέννησης 30/08/1960

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    cos,vod,wind

kioun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Αγαπητέ φίλε καλησπέρα. Χωρίς να θέλω να επέμβω στα οικονομικά σου, ή στα θέλω σου, θα σου προτείνω να πας ασυζητητί στο κατοστάρη με τα 29 ευρώ (εάν και εφόσον) αυτή η τιμή είναι τελική ( δηλαδή πληρωτέα). Η διαφορά με το πενηντάρη,είναι μέρα με την νύχτα. Στό λέω γιατί την έχω και πληρώνω 33 ευρώ τον μήνα ( με όλα φυσικά τα παρελκόμενα) το βασικότερο όμως που κάνει την διαφορά είναι το μόντεμ που θα σου έρθει που θα έχει και την επιλογή εκτός των 2,4ghz αλλά και 5ghz. Οι ταχύτητες στο σπίτι σου η στον χώρο σου γενικότερα θα απογειωθούν.
  2. Άστα αδερφέ πάλι για χαζούς ψάχνουν. Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο.Απορώ γιατί κάποιος να βάλει wind vision (ουσιαστικά οι τύποι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες). χαχαχαχαχα και το πιο αστείο είναι ότι και καλά έχουν δωρεάν το netflix για λίγο...... και μετά......τραλαλά-τραλαλά.
  3. https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Microsoft-Smartphone-Lumia-950-Lefko-A00026397.htm
  4. Αδερφέ καλησπέρα. Σε fiber η wind χρησιμοποιεί άλλο modem (το είδα από κοντά σε κατάστημά τους). (τελείως διαφορετικό και ψιλοκτηνώδες αλλά ωραίο). (επίσης δεν το έχει στην σελίδα της)
  5. Συγγνώμη κιόλας ρε παιδιά. (Μάλλον κατ αρχάς καλημέρα και καλή εβδομάδα). Εμείς που για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν έχουμε facebook αλλά μόνον twiter γιατί δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος. Τι λογική είναι αυτή. (Καλή τύχη σε όλους).
  6. http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=TEL.009116&oem=359763061198909 κουφο
  7. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Ειλικρινά διαβάζοντας όλα αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω, προβληματίστηκα αρκετά για το εάν πρέπει να γράψω και εγώ κάτι ή όχι, αλλά ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Επειδή δεν είμαι και μικρός, (κοντεύω σχεδόν τα 58) νοιώθω την ανάγκη να σας πω και εγώ δυο πράγματα σε σχέση με τα κινητά τηλέφωνα και τα λογισμικά τους. Ξεκινώντας επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχω μερικές ντουζίνες από δαύτα στο σπίτι και άλλα τόσα στην αποθήκη μιας και δεν θέλω να τα ξεφορτωθώ για καθαρά χαζούς λόγους. Φανταστείτε ότι μιλάμε για συλλογή αποτελούμενη από τα πρώτα κινητά (τύπου παντόφλας) NOKIA – ERICSON κλπ. μέχρι λίγο αργότερα στα λίγο πιο κυριλέ μπανανοειδή τύπου NOKIA με το λογότυπο <<κόσμο>> της cosmote στην κάτω μεριά του συρταρόματος. Και πάει λέγοντας. Ύστερα βγήκαν πρώτη φορά τηλέφωνα με κάμερα και τρέχαμε σαν μ@λ@κοπιτουρες να τα αγοράσουμε λες και δεν είχαμε στο σπίτι φωτογραφικές μηχανές. Μάλιστα η siemens είχε βγάλει και φλάς που κούμπωνε στο κάτω μέρος του κινητού (κάπου τα έχω και δαύτα). Λίγο μετέπειτα σκάσανε μύτη τα κινητά Nakia – siemens με λογισμικό Symbian (sx-1) κλπ.(πάλι τρέχαμε σαν γουδιά). Ας μην γίνομαι όμως πρηξοτέτοιος και ας πάμε στο σήμερα. Έχω στην <<κατοχή>> μου από φρεσκαδούρα τα εξής: 1) Microsoft 550 – 640 – 950XL DS + DOCK STATION 2) SAMSUNG GRAND NEO DS – DUAL ACTIVE (από Ινδίες εισαγωγή) -- S7 3) IPHONE 5S – 6 4) XIAOMI NOTE 4X – 4giga RAM, 64 giga rom 10 core στα 2,1 (όχι από πλαίσιο μιας και το πλαίσιο πουλάει το note 4 απλά το οχταπύρηνο που δεν έχει καμμιά σχέση με το άλλο. 5) ΝΟKIA 230 DS Το δια ταύτα: 1) Το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που έχεις για να κάνεις την δουλειά σου και σε εξυπηρετεί. 2) Το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που μπορείς απλά να αγοράσεις. 3) Το καλύτερο τηλέφωνο είναι αυτό που άμα στο κλέψουν ή το ξεχάσεις κάπου δεν θα το κλαις κάνα χρόνο Κολλήματα – ξεκολλήματα κλπ. Αφού ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θες μην το μετανιώνεις μετά το θεωρώ μεγάλο λάθος. Απλά κράτα το Λογισμικά Τα λογισμικά που δεν κολλάνε λογικό είναι να είναι αυτά του <<κλειστού κώδικα>> αναφέρομαι στο iOS kai στο MS Το android είναι ανοιχτού κώδικα και για τον λόγο αυτό υπόκειται σε συνεχείς αναβαθμίσεις από οιονδήποτε ανεξέλεγκτα σχεδόν με αποτέλεσμα η ram των κινητών να μην είναι ποτέ αρκετή. (βλέπε τα καινούργια κινητά που κατασκευάζονται με ram 6 η 8 giga κλπ. Συμπέρασμα Όλα τα κινητά έχουν ημερομηνία λήξεως όπως τα γιαούρτια, πρώτα από όλα όμως <<τελειώνουν>> τα ANDROID (με ότι αυτό συνεπάγετε για τον καταναλωτή, μιας και ο απώτερος σκοπός των εταιριών είναι να πετάξεις το παλιό σου κινητό και να πάρεις καινούργιο. (οι άλλες εταιρίες λογισμικών απλά το κάνουν με άλλο τρόπο π.Χ. απαξίωση λογισμικού τους – εφαρμογών ή σταμάτημα υποστήριξης σε παλιότερα μοντέλα κλπ. Το μπαλάκι λοιπόν είναι απλά δικό μας. Φιλικά πάντα και με όλο τον σεβασμό σε όλους μας.
  8. Καλημέρα.Εάν το βρείτε 99 γιούργια καινούργιο το 950 xl ds πέστε μου που να πάω να πάρω δυό
×
×
  • Create New...