Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ερχόμενος από On έχω το μαύρο Pirelli το οποίο μάλλον τα έπαιξε.

Δεν συγχρονίζει με τίποτα και εκτός από αυτό κάποια στιγμή σβήνουν όλα τα led μπροστά σαν να είναι κλειστό ενώ ο διακόπτης είναι στο on.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Υπάρχει περίπτωση να πάρω στη Wind να μου στείλουν άλλο ή πάω για καινούρια αγορά?

Πήγα σήμερα και πήρα την κάρτα δώρο με το 1gb αλλά προφανώς η υπάλληλος βαριότανε να την ενεργοποιήσει η ίδια και μου λέει να την βάλω σε ένα τηλέφωνο να την ενεργοποιήσω και μετά θα παίζει κατευθείαν στο tablet για την οποία τη θέλω. Δυστυχώς όμως ενώ στο τηλέφωνο λειτούργησε κανονικά όταν τη βάζω στο tablet λέει ότι δεν έχει σήμα Internet... τι μπορεί να φταίει?

Πήγα σήμερα και πήρα την κάρτα δώρο με το 1gb αλλά προφανώς η υπάλληλος βαριότανε να την ενεργοποιήσει η ίδια και μου λέει να την βάλω σε ένα τηλέφωνο να την ενεργοποιήσω και μετά θα παίζει κατευθείαν στο tablet για την οποία τη θέλω. Δυστυχώς όμως ενώ στο τηλέφωνο λειτούργησε κανονικά όταν τη βάζω στο tablet λέει ότι δεν έχει σήμα Internet... τι μπορεί να φταίει?

Μήπως δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το Apn στις ρυθμίσεις του tablet;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

σημερα πειραια ελληνικα σαιτ σεεεεεεεερνεται το συμπαν!!!!downloading ok αλλα σερφαρισμα αστα να πανε

EDIT ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ

Edited by ilka71

Μήπως δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το Apn στις ρυθμίσεις του tablet;

Αυτό έφταιγε τελικά!!! (Είχα παλιά gb στο ταμπλετ με τη wind πάλι και θεώρησα ότι θα είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις)

Καλημέρα παιδιά, επειδή το τόπικ είναι αχανές και στην πρώτη σελίδα έχει κάτι πολύ παλιά στοιχεία για tellas (που σημειωτέον είχα και έφυγα πριν πολλά χρόνια). Έχω OTE VDSL 30 και χτες έκανα αίτηση για να πάω στο δίκτυο της WIND με μια πολύ καλή προσφορά. Μπορείτε να μου πείτε πόσο upload δίνει η WIND;

Καλημέρα παιδιά, επειδή το τόπικ είναι αχανές και στην πρώτη σελίδα έχει κάτι πολύ παλιά στοιχεία για tellas (που σημειωτέον είχα και έφυγα πριν πολλά χρόνια). Έχω OTE VDSL 30 και χτες έκανα αίτηση για να πάω στο δίκτυο της WIND με μια πολύ καλή προσφορά. Μπορείτε να μου πείτε πόσο upload δίνει η WIND;

Εάν πήρες το vdsl 50 από KV τότε έχεις upload 5 mbps

Αν μπορης να μας πεις και τι προσφορα πηρες για το vdsl.

Αν πάρεις από καμπίνα του ΟΤΕ, το Upload θα είναι 5 Mbps. Αν πάρεις από Αστικό Κέντρο από DSLAM της WIND, θα είναι 10 Mbps (εξαρτάται το πόσο κοντά στο κέντρο είσαι βέβαια). :happy:

Όπως και να χει δηλαδή από τα 2,5 της 30άρας του ΟΤΕ, καλύτερα θα είναι. Υποθέτω από KV θα πάρω, όπως ήμουν. Αν ήταν ADSL δε θα πήγαινα σε άλλο πάροχο πιστεύω, ελπίζω η VDSL να είναι το ίδιο σταθερή και να μην τραβάω τα μαλλιά μου.

Με πήρε μια εταιρεία (Αεροτέλ) που κάνει marketing για τη Wind και αφού τσακώθηκα και μίλησα με 2 προϊσταμένους επειδή ένας μου είπε ψέματα ότι παίρνουν από τα κεντρικά της Wind ενώ τον ρώτησα επί τούτου, κατέληξα να δεχτώ την προσφορά τους. Πρακτικά είναι:

-VDSL 50

-Απεριόριστα σταθερά αστικά-υπεραστικά

-300 λεπτά/μήνα προς κινητά Cosmote, Vodafone

-300 λεπτά/μήνα προς κινητά Wind/Q

-120 λεπτά/μήνα στο F2G καρτοκινητό

-Mobile data card 1 Gb/μήνα

-Δωρεάν ψηφιακές ευκολίες και το F-secure για 3 συσκευές για 6 μήνες

Αυτά με 20,99 για 6 μήνες και μετά 30,99 για άλλους 18 (2 έτη δέσμευση). Πρόσθετο τέλος ενεργοποίησης 15 ευρώ και εξοπλισμού 20 ευρώ εφάπαξ, σύνολο 35 (με προϋπόθεση φορητότητα αριθμού).

Η διαφορά με την online ενεργοποίηση είναι τα τέλη ενεργοποίησης, που τελικά αν προχωρούσες την αίτηση από το site ήταν 35 ευρώ νομίζω. Άρα έβγαινε 35+20 ο εξοπλισμός 55 σύνολο (τώρα είναι 35, γλιτώνεις 20 ευρώ). Ακόμη, νομίζω ότι το δεύτερο χρόνο η προσφορά μέσω site πήγαινε στα 35 ευρώ περίπου ή τόσο έβγαινε με τις επιβαρύνσεις. Ο ΟΤΕ με 30άρα τώρα μου έρχεται περίπου 42 ευρώ το μήνα και η Wind συνολικά αν ενσωματώσω και τα τέλη ενεργοποίησης εξοπλισμού θα μου βγει 30 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια. Καλούλι μου φάνηκε, αρκεί να προχωρήσει μέχρι τέλους γιατί την άλλη φορά κόλλησε στη διαθεσιμότητα της περιοχής (ενώ έχει η "γειτονιά" VDSL).

Edited by Davout

Όπως και να χει δηλαδή από τα 2,5 της 30άρας του ΟΤΕ, καλύτερα θα είναι. Υποθέτω από KV θα πάρω, όπως ήμουν.

Με πήρε μια εταιρεία (Αεροτέλ) που κάνει marketing για τη Wind και αφού τσακώθηκα και μίλησα με 2 προϊσταμένους επειδή ένας μου είπε ότι παίρνουν από τα κεντρικά της Wind κατέληξα να δεχτώ την προσφορά τους. Πρακτικά είναι:

-VDSL 50

-Απεριόριστα σταθερά αστικά υπεραστικά

-300 λεπτά προς κινητά Cosmote, Vodafone

-300 λεπτά προς κινητά Wind/Q

-120 λεπτά στο F2G καρτοκινητό

-Mobile data card 1 Gb

-Δωρεάν ψηφιακές ευκολίες και το F-secure για 3 συσκευές για 6 μήνες

Αυτά με 20,99 για 6 μήνες και μετά 30,99 για άλλους 18 (2 έτη δέσμευση). Πρόσθετο τέλος ενεργοποίησης και εξοπλισμού 35 ευρώ εφάπαξ.

Η διαφορά με την online ενεργοποίηση είναι τα τέλη, που τελικά αν προχωρούσες την αίτηση από το site φταναν τα 55 ευρώ νομίζω (άρα εφάπαξ έκπτωση 20 ευρώ). Ακόμη, νομίζω ότι το δεύτερο χρόνο η προσφορά μέσω site πήγαινε στα 35 ευρώ περίπου (26 για 6 μήνες, 31 για άλλους 6, 35 για το δεύτερο χρόνο).

Ο ΟΤΕ με 30άρα τώρα μου έρχεται περίπου 42 ευρώ το μήνα και η Wind συνολικά αν ενσωματώσω και τα τέλη ενεργοποίησης εξοπλισμού θα μου βγει 30 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια. Καλούλι μου φάνηκε, αρκεί να προχωρήσει μέχρι τέλους γιατί την άλλη φορά κόλλησε στη διαθεσιμότητα της περιοχής (ενώ έχει η "γειτονιά" VDSL).

Αφού έχεις ήδη πόρτα στο minidslam του KV, δεν πρέπει να αντιμετωπίσεις τις γνωστές αντιδράσεις του ΟΤΕ.

Η προσφορά που πήρες είναι αρκετά καλή, συγκρινόμενη με την (αρχική) δική μου πριν από 2 χρόνια περίπου και, φυσικά, από την ανανέωση πριν από 10 μήνες.

Αφού έχεις ήδη πόρτα στο minidslam του KV, δεν πρέπει να αντιμετωπίσεις τις γνωστές αντιδράσεις του ΟΤΕ.

Η προσφορά που πήρες είναι αρκετά καλή, συγκρινόμενη με την (αρχική) δική μου πριν από 2 χρόνια περίπου και, φυσικά, από την ανανέωση πριν από 10 μήνες.

Βρήκα αναπάντητη κλήση από το 13888 στο κινητό μου. Δεν ήξερα ότι κάνουν και αντί-προτάσεις για σταθερά νούμερα πλέον; Τους χάλαγε να πάρουν στο σταθερό που πρόκειται να μεταφερθεί στη Wind; Δεν είδα την κλήση στο κινητό και τρώγομαι να δω τι θα μου προτείνουν; Στον πιο φτηνό πάω. :P

Edited by Davout

Βρήκα αναπάντητη κλήση από το 13888 στο κινητό μου. Δεν ήξερα ότι κάνουν και αντί-προτάσεις για σταθερά νούμερα πλέον; Τους χάλαγε να πάρουν στο σταθερό που πρόκειται να μεταφερθεί στη Wind; Δεν είδα την κλήση στο κινητό και τρώγομαι να δω τι θα μου προτείνουν; Στον πιο φτηνό πάω. :P

Σίγουρα θα σου κάνει αντιπροσφορά ο ΟΤΕ και καλή μάλιστα, δε θα σε χάσει τόσο "εύκολα"... Έτσι παίρνεις τις καλές προσφορές, με φορητότητα!

Εγώ κάνοντας αίτηση το Καλοκαίρι από HOL ADSL σε WIND VDSL, κατάφερα να παραμείνω στη HOL με 24€ σταθερά για 2 χρόνια, έχοντας 50άρι VDSL από Α/Κ (45 Mbps πιάνω), Απεριόριστα Σταθερά + 300' κινητά + 120' δωρεάν προς όλους κάθε μήνα από 2 Vodafone καρτοκινητά και δωρεάν το νέο ρούτερ... Φυσικά ακύρωσα τη WIND κι έμεινα στη HOL. :p Το περίεργο είναι ότι η WIND, ενώ είδε το ακυρωτικό, δε με πήρε για αντιπροσφορά... Μάλλον το "ξεφτίλισα" με τα 24€ και δεν ήθελαν να το ρίξουν κι άλλο... :lol:

Έχοντας μιλήσει και εγώ με τις προσφορές του ΟΤΕ και, ειδικά, για να επιστρέψω τις γραμμές που έχω, δέχτηκα κάποιες προτάσεις που είναι μεν κοντά σ' αυτά που πληρώνω στους εναλλακτικούς αλλά η αβεβαιότητα για τις χρεώσεις μετά τη λήξη της δέσμευσης με έκαναν να μην προχωρήσω.

Γενικά, ότι προσφορές και να σου κάνουν, όταν δεν μπορούν να αποχωριστούν το πάγιο και τις αγκυλώσεις πάνω σε πραγματικές προσφορές, δεν μπορούν να συγκριθούν με τους εναλλακτικούς.

Έχοντας μιλήσει και εγώ με τις προσφορές του ΟΤΕ και, ειδικά, για να επιστρέψω τις γραμμές που έχω, δέχτηκα κάποιες προτάσεις που είναι μεν κοντά σ' αυτά που πληρώνω στους εναλλακτικούς αλλά η αβεβαιότητα για τις χρεώσεις μετά τη λήξη της δέσμευσης με έκαναν να μην προχωρήσω.

Γενικά, ότι προσφορές και να σου κάνουν, όταν δεν μπορούν να αποχωριστούν το πάγιο και τις αγκυλώσεις πάνω σε πραγματικές προσφορές, δεν μπορούν να συγκριθούν με τους εναλλακτικούς.

Συμφωνώ. Με πήραν και δεν μπορούσαν να ρίξουν την τιμή κάτω από τα 35 ευρώ το μήνα για 30άρα με 1-2 ώρες κινητά, συν αν έκανες κινητό Cosmote/κάρτα 200' το μήνα δώρο. Για να καλύψουν τη διαφορά αρχικά μου πρότειναν δωροεπιταγή στο Γερμανό 80 ευρώ και όταν είδε ότι δεν πείθομαι το πήγε 110 ευρώ. Μετά άρχισε τα της καλύτερης τεχνικής υποστήριξης και ότι το δίκτυο του ΟΤΕ θα γίνει ευρυζωνικό και ότι θα πάρω καινούριο εξοπλισμό. Δεν πείστηκα γενικά και είπα να το ρισκάρω.

Η HOL επειδή είναι "εναλλακτικός" πάροχος μπορεί να χτυπήσει προσφορά της Wind. Ο ΟΤΕ δε ρίχνει τόσο τις τιμές επίσημα, δεν ξέρω αν δεσμεύεται από νόμο.

Οι τιμές του ΟΤΕ είναι ρυθμιζόμενες από την ΕΕΤΤ. Ίσως τώρα που έγινε Cosmote ξεφύγει από τη ρύθμιση, αφού η Cosmote δεν είναι υπό ρύθμιση.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

@Davout

Δεν δεσμεύεται αλλά ακολουθεί μια τιμολογιακή πολιτική που δεν του επιτρέπει την ευελιξία των εναλλακτικών.

Βέβαια, από την άλλη, διαβάζουμε συνέχεια ότι οι εναλλακτικοί οφείλουν τεράστια ποσά στον ΟΤΕ από τη μίσθωση των υποδομών που έχει αλλά και κατασκευάζει (βλέπε νέα δίκτυα), και αυτό οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στις μειωμένες τιμές που προσφέρουν τα πακέτα τους.

Εμάς, όμως, ενδιαφέρει ο υγιής ανταγωνισμός που αποφέρει χαμηλότερες τιμές για το ίδιο προιόν.

Με πήραν χθες το βράδυ από την Wind για προσφορά σταθερής τηλεφωνίας και μου έδωσαν τα παρακάτω:

-Internet έως 24Mbps

-300 λεπτά/μήνα προς κινητά

-120 λεπτά/μήνα σε ένα νέο F2G καρτοκινητό

-Μια mobile data card με 1 Gb/μήνα

- 2 χρόνια συμβόλαιο με τον πρώτα χρόνο στα 20,99€ και τον δεύτερο στα 25,99€

Μου είπαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι εάν θελήσω να φύγω κλείνοντας τον πρώτο χρόνο και ότι ακριβώς πριν ξεκινήσει ο 2ος χρόνος (και η τιμή 25,99€) οι ίδιοι παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά για να μην φύγει ο πελάτης.

Εγώ τώρα είμαι στη HOL και πληρώνω 22€ με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 120 λεπτά προς κινητά και 24άρι internet.

Τί λέτε για την προσφορά της Wind ; Με απασχολεί η ποιότητα του παρεχόμενου internet μιας και το χρησιμοποιούμε και για επαγγελματικούς λόγους πάρα πολύ.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Με πήραν χθες το βράδυ από την Wind για προσφορά σταθερής τηλεφωνίας και μου έδωσαν τα παρακάτω:

-Internet έως 24Mbps

-300 λεπτά/μήνα προς κινητά

-120 λεπτά/μήνα σε ένα νέο F2G καρτοκινητό

-Μια mobile data card με 1 Gb/μήνα

- 2 χρόνια συμβόλαιο με τον πρώτα χρόνο στα 20,99€ και τον δεύτερο στα 25,99€

Μου είπαν ότι δεν υπάρχει πέναλτι εάν θελήσω να φύγω κλείνοντας τον πρώτο χρόνο και ότι ακριβώς πριν ξεκινήσει ο 2ος χρόνος (και η τιμή 25,99€) οι ίδιοι παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά για να μην φύγει ο πελάτης.

Εγώ τώρα είμαι στη HOL και πληρώνω 22€ με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 120 λεπτά προς κινητά και 24άρι internet.

Τί λέτε για την προσφορά της Wind ; Με απασχολεί η ποιότητα του παρεχόμενου internet μιας και το χρησιμοποιούμε και για επαγγελματικούς λόγους πάρα πολύ.

Ακριβώς τον ίδιο φόβο είχα και εγώ, όταν τον περασμένο Ιούνιο το αποφάσισα.

Με περίμενε ευχάριστη έκπληξη όταν συνέβη το αντίθετο και από 12,5 πήγα στα 17.

Βέβαια στην ταχύτητα του internet παίζει μεγάλη σημασία και η περιοχή

Μου δώσανε την ίδια προσφορά με εσένα, εκτός του mobile data card με 1 Gb/μήνα

Ήμουν στον Οτε από πάντα και όταν τους ζήτησα να μετατρέψω την Isdn γραμμή μου σε απλή, αυτά πού μου ζήτησαν με εκνεύρισαν τόσο πολύ, που αποφάσισα την αλλαγή ξεχνώντας όλους τους φόβους μου.

Η αλλαγή έγινε εντελώς δωρεάν απο την Wind και μου έδωσαν και το modem free

Πάντως για να σου δίνει τιμή 2ου χρόνου δύσκολο το βλέπω να μην είναι εξαρχής 24μηνη δέσμευση και να μπορείς να φύγεις πάνω στο χρόνο.

Βέβαια στην ταχύτητα του internet παίζει μεγάλη σημασία και η περιοχή

Πολύ σημαντικό

Μου δώσανε την ίδια προσφορά με εσένα, εκτός του mobile data card με 1 Gb/μήνα

Εχω την εντυπωση οτι αυτο δινεται σε ολους, παλιους και νεους και οτι μπορεις να το ζητησεις και τωρα σε ενα καταστημα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Η προσφορά είναι η κλασσική που δίνουν και στο site τους, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Για το οτι μπορείς να φύγεις χωρίς πέναλτυ κράτα επιφυλάξεις, δες τι γράφει το συμβόλαιο που θα σου δώσουν να υπογράψεις.

Επίσης αν δεν σου ανέφεραν κάτι για τα τέλη σύνδεσης, ρώτησέ τους για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Απο το internet της wind εγώ είμαι ευχαριστημένος, είναι σταθερό και γρήγορο.

• This topic was featured and featured