Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν από κάνα μήνα ανανέωσα για 18 μήνο συμβόλαιο στην Wind για Double Play. Επειδή εδώ και δυο βδομάδες δεν μας τα λέει καλά, έχει πρόβλημα με traffic shaping σε p2p και με το streaming, γι' αυτό θα κάνω φορητότητα για αλλού, μάλλον για τον ΟΤΕ. Πόσο είναι το τέλος απεμπλοκής από την Wind;
Hello moto....!

Πριν από κάνα μήνα ανανέωσα για 18 μήνο συμβόλαιο στην Wind για Double Play. Επειδή εδώ και δυο βδομάδες δεν μας τα λέει καλά, έχει πρόβλημα με traffic shaping σε p2p και με το streaming, γι' αυτό θα κάνω φορητότητα για αλλού, μάλλον για τον ΟΤΕ. Πόσο είναι το τέλος απεμπλοκής από την Wind;

Lol, αυτό με το traffic shaping που το άκουσες παληκάρι;; :lol::lol:

Η WIND ποτέ δεν είχε τέτοιο θέμα. Αλλιώς δεν θα έβαζε κανείς μας 50άρες VDSL που κατεβάζουμε με 6mb/s .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τraffic shaping ειναι ο λεγομενος κοφτης; Αν ναι ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα ουτε για αστειο.

Επισης και με το streaming δεν ειχα θεματα ακομα και οταν ηταν στα χειροτερα της, οχι τωρα που ειναι ολα μια χαρα

Η WIND δεν κάνει traffic shapping. Πάντα ήταν φιλελεύθερη σε αυτά (κινητή και σταθερή)!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Και όμως εγώ έχω. Και έχει και συγγενικό μου πρόσωπο στο ίδιο Α/Κ με μένα. Τυχαίο; Και όχι δεν φταίει ο εξοπλισμός γιατί χρησιμοποιώ ένα από τα κορυφαία ρούτερ της αγοράς το Draytek 2710Vn. 7 χρόνια μόνο Draytek χρησιμοποιώ, δεν είχα ποτέ θέματα και πάντα κλείδωνα και ψηλότερα, αλλά και κρατούσαν και την γραμμή σταθερή με χαμηλό SNR.
Hello moto....!

Τι ακριβώς προβλήματα έχεις;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μηπως εχετε και το ιδιο firewall και δημιουργει προβληματα; Οσο για το κορυφαιο ρουτερ δεν ειναι τοσο εκει το θεμα αλλα κατα ποσο συνεργαζεται καλα με τον καθε παροχο.

Λογικα το προστιμο για διακοπη θα ειναι σχεδον οσο το υπολοιπο του λογαριασμου σου

Έχει τώρα δέκα μέρες που έχω πρόβλημα κυρίως σε streaming μέσω XBMC. Σέρνονται όλα τα HD streamings, τόσο με raspberry pi, όσο και στο PC, σε οποιαδήποτε έκδοση του XBMC, προγενέστερη και πρόσφατη, κάτι που δεν γινόταν από τον Νοέμβρη μέχρι και το Πάσχα.

Έχοντας δοκιμάσει πολλά ρούτερ στις γραμμές μου από το 2003 (πιλοτικά) που έχω ADSL, τα Draytek είναι τα πιο σταθερά, πιο ποιοτικά και συγχρονίζουν και ψηλότερα απ' όλα...

Όχι δεν έχει να κάνει με firewall...

Hello moto....!

Έχει τώρα δέκα μέρες που έχω πρόβλημα κυρίως σε streaming μέσω XBMC. Σέρνονται όλα τα HD streamings, τόσο με raspberry pi, όσο και στο PC, σε οποιαδήποτε έκδοση του XBMC, προγενέστερη και πρόσφατη, κάτι που δεν γινόταν από τον Νοέμβρη μέχρι και το Πάσχα.

Έχοντας δοκιμάσει πολλά ρούτερ στις γραμμές μου από το 2003 (πιλοτικά) που έχω ADSL, τα Draytek είναι τα πιο σταθερά, πιο ποιοτικά και συγχρονίζουν και ψηλότερα απ' όλα...

Όχι δεν έχει να κάνει με firewall...

Οπότε θεωρείς ότι από το Πάσχα έχει μπει traffic shaping αποκλειστικά στην δική σου γραμμή.

Δηλαδή δεν μπορούν να φταίνε άλλοι παράγοντες, πχ θέματα γραμμής,καφαο, έκδοση χbmc, πρόβλημα addon.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οπότε θεωρείς ότι από το Πάσχα έχει μπει traffic shaping αποκλειστικά στην δική σου γραμμή.

Δηλαδή δεν μπορούν να φταίνε άλλοι παράγοντες, πχ θέματα γραμμής,καφαο, έκδοση χbmc, πρόβλημα addon.

Ακριβώς αυτό θεωρώ. Γιατί και άλλη γραμμή συγγενικού προσώπου, που ανήκει στο ίδιο Α/Κ, όχι όμως στο ίδιο Καφάο, έχει και αυτή τα ίδια θεμάτα με άλλο ρούτερ, με άλλη έκδοση XBMC και πάει λέγοντας.

Κάτι παίζει. Και παλαιότερα η Wind είχε θεματάκια με το streaming, όπως το 2012. Σαν Tellas ακόμη χειρότερα. Τείνω να μετανιώσω που δεν γύρισα στον ΟΤΕ και ανανέωσα στην Wind. Μόλις δώσει ο ΟΤΕ VDSL στην περιοχή μου, έφυγα!

Hello moto....!

Παω να πληρωσω τον λογαριασμο σημερα και μου λενε σε καταστημα οτι εχω προσφορα (εχω σταθερο ιντερνετ 14,99/μηνα) να περιμενω .. και μου λεει απο 15 τον μηνα θα παει στα 23 ευρω τον μηνα αλλα θα σας το κατεβασουμε στα 19.Ωραια προσφορα μετρα -1 πελατη απο Ιουνιο.

Αφου τελειωνει το συμβολαιο σου προφανως πας στα 23 γιατι τελειωνει η εκπτωση που ειχες. Σου προτειναν αλλο στα 19. Δεν υπαρχει κατι κακο σε αυτο αν εξαιρεσουμε πως αν κανεις αλλου αιτημα φορητοτητας θα σου προτεινουν συμβολαιο στα 11,80 (αν εισαι στο double play S)

μου ξανατηλεφώνησαν από την wind για να με ρωτήσουν γιατί έκανα υπαναχώρηση. αφού τους εξήγησα μου έκαναν την εξής πρόταση:

δωρεάν τα 2 πρώτα πάγια, δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης και δωρεάν εξοπλισμό.

η τιμή είναι στα 20 ευρώ με σταθερά, ιντερνετ και 300 προς κινητά + free2go 120 λεπτά + 15 ευρώ έκπτωση στο κινητό μου.

τελικά τα δέχθηκα.....το πέναλτι είναι 73 ευρώ στην forthnet αλλά αφού μου χαρίζουν 40 ευρώ στην wind....νομίζω ότι 33 ευρώ μπορώ να τα δώσω.

ας ελπίσω ότι έπραξα σωστά

Μια ερώτηση και απο μένα. Πρόσφατα έκανα αίτηση για μεταφορά από HOL σε Wind για να μειώσω το πάγιο. Ο courier έχει έρθει και έχω υπογράψει από την περασμένη εβδομάδα. Μου τηλεφώνησαν σήμερα από HOL και μου κάνανε καλύτερη προσφορά. Μπορώ να μείνω στην HOL η επειδή υπέγραψα με Wind θα έχω πρόβλημα?

Το ρωτάω γιατί φίλος έφυγε από Forthnet για wind και στο μεσοδιάστημα δέχτηκε καλύτερη προσφορά από Forthnet. Τελικά, ενώ είχε δεχθεί να μείνει σε Forthnet, η γραμμή πήγε σε Wind και μάλιστα από Forthnet τον κυνηγάνε 6 μήνες ότι χρωστάει τέλος ενεργοποίησης........

Νομιζω οτι μπορεις να κανεις αιτημα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων,ετσι εκανα εγω περυσι και δεν ειχα κανενα προβλημα.συμβουλη μου να κανεις αιτηση υπαναχωρησης σε καταστημα και μη στειλεις φαξ η αν θελεις στειλε και φαξ και κρατα τα αποδεικτικα

Νομιζω οτι μπορεις να κανεις αιτημα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων,ετσι εκανα εγω περυσι και δεν ειχα κανενα προβλημα.συμβουλη μου να κανεις αιτηση υπαναχωρησης σε καταστημα και μη στειλεις φαξ η αν θελεις στειλε και φαξ και κρατα τα αποδεικτικα

Ευχαριστώ φίλε μου. Θα πάω σε κατάστημα μια και έχω φοβηθεί με αυτά που διαβάζω.... Η αίτηση έγινε πριν 12 μέρες, οπότε ίσα που προλαβαίνω...:rolleyes:

με το double play η wind δίνει, εκτὀς από τα 120 σε free2go, και 300 Mb ιντερνετ

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε μου. Θα πάω σε κατάστημα μια και έχω φοβηθεί με αυτά που διαβάζω.... Η αίτηση έγινε πριν 12 μέρες, οπότε ίσα που προλαβαίνω...:rolleyes:

αν σου πουν και καλά ότι πλέον είναι αργά και πρέπει να πληρώσεις, μη ψαρώσεις.

Μόνο με κλήση στο 13800. Το κατάστημα δεν θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει

Μόνο με κλήση στο 13800. Το κατάστημα δεν θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει

παντώς εμένα το 13800 μου ειχε πει να πάω σε ένα κατάστημα για να το ακυρώσω και τις 2 φορές που έκανα υπαναχώρηση, μία πέρυσι και μια φέτος. βέβαια το να κάνει ένα τηλ δε χάνει τπτ

Δεν ξέρω αν είναι καλή προσφορά, εμένα με καλύπτει και μου την κάνουν για 2η χρονιά με έκπτωση 20%: Αστικα-Υπεραστικά, Διεθνή στα 38 χώρς, 1 ώρα σε κινητά και ίντερνετ με 33 ευρώ/μήνα (αρχικά ήταν 36). Συνεχίζω για 1 χρόνο ακόμα, οι άλλες προσφορές ήταν για 2 χρόνια με μικρότερα ποσά.:)

Τελικά μου έκαναν και εμένα αντιπροσφορά από wind στα 17€ μετά από αίτηση φορητότητας σε forthnet.

Σκέτο double play small ή με λεπτά ομιλίας;

Δεν ξέρω αν είναι καλή προσφορά, εμένα με καλύπτει και μου την κάνουν για 2η χρονιά με έκπτωση 20%: Αστικα-Υπεραστικά, Διεθνή στα 38 χώρς, 1 ώρα σε κινητά και ίντερνετ με 33 ευρώ/μήνα (αρχικά ήταν 36). Συνεχίζω για 1 χρόνο ακόμα, οι άλλες προσφορές ήταν για 2 χρόνια με μικρότερα ποσά.:)

Πολλά δίνεις. Στη χολ φίλος πληρώνει 25€ με ίντερνετ, αστικά-υπεραστικά, διεθνή και 5 ώρες προς κινητά.

Μετά από αίτημα φορητότητας στη hol σε αυτό το πακέτο έκλεισα σήμερα σε wind vdsl 50αρι, αστικά-υπεραστικά, δύο ώρες προς κινητά για ένα χρόνο με 17€. Αν διάλεγα δύο χρόνια δέσμευση οι ώρες προς κινητά θα ήταν 5.

Edited by al3x1k0

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πολλά δίνεις. Στη χολ φίλος πληρώνει 25€ με ίντερνετ, αστικά-υπεραστικά, διεθνή και 5 ώρες προς κινητά.

Μετά από αίτημα φορητότητας στη hol σε αυτό το πακέτο έκλεισα σήμερα σε wind vdsl 50αρι, αστικά-υπεραστικά, δύο ώρες προς κινητά για ένα χρόνο με 17€. Αν διάλεγα δύο χρόνια δέσμευση οι ώρες προς κινητά θα ήταν 5.

σούπερ τιμή έκλεισες!!!!

• This topic was featured and featured