Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη προσφορά αυτή τη στιγμή. Η τιμή είναι πολύ χαμηλή, οπότε δες το tablet σαν την τελική πινελιά στο ήδη πολύ συμφέρον πακέτο.

τα απεριοριστα απο σταθερα σε σταθερα ειναι πλεον στανταρακι μην κοροιδευομαστε... το ταμπλετ ειναι της κατηγοριας 30-40 ευρω απο κινα και αυτοι που τα φερνουν χοντρικη φαντασου ποσο τα παιρνουν... :cool:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καμια προσφορα δεν θα ειναι καλυτερη μετα απο 2 χρονια γιατι απλουστατα πρεπει να πληρωσεις και τελος ενεργοποιησης αν αλλαξεις εταιρια.

Γενικα ο μονος λογος για να αλλαξεις παροχο ειναι να εχεις προβληματα με τον δικο σου ή αν καποιος αποφασισει να κανει δωρο το τελος ενεργοποιησης.

Πολυ σωστά τα λες. Θεωρό πως αν βρεις καλή προσφορά όπως αυτή της wind με το w & σταθερά, πάρτην και ας είναι 24μηνο και παίρνεις και το tablet (και κινεζικο δεν παν να είναι, αν κάνει τη δουλειά του..., αλλώστε τι θα σου δίναν ipad? :p)

τα απεριοριστα απο σταθερα σε σταθερα ειναι πλεον στανταρακι μην κοροιδευομαστε... το ταμπλετ ειναι της κατηγοριας 30-40 ευρω απο κινα και αυτοι που τα φερνουν χοντρικη φαντασου ποσο τα παιρνουν... :cool:

σιγά μην κάνεις σύνδεση επειδή σου κάνουν δώρο ένα φτηνιάρικο tablet των 10-20 ευρώ το πολύ που είναι και κινέζικο . Γενικότερα η προσφορά που βγάλανε για 24μηνό δεν αξίζει και σε αναγκάζει κάθε μήνα να δίνεις 60 ευρώ για κινητό και internet όταν όλοι οι άλλοι σου κάνουν 12μηνά συμβόλαια .

Παιδια αν κανει το ταμπλετ 10-20 ευρω πειτε απο που το βρηκατε να παρω και εγω ενα. Ελπιζω να μην παρω σαν απαντηση οτι χονδρικη τοσο τους κοστιζει γιατι θα παμε στην λογικη οτι ολοι οι παροχοι μας πουλανε αερα με τοσο υψηλα παγια κτλ

σιγά μην κάνεις σύνδεση επειδή σου κάνουν δώρο ένα φτηνιάρικο tablet των 10-20 ευρώ το πολύ που είναι και κινέζικο . Γενικότερα η προσφορά που βγάλανε για 24μηνό δεν αξίζει και σε αναγκάζει κάθε μήνα να δίνεις 60 ευρώ για κινητό και internet όταν όλοι οι άλλοι σου κάνουν 12μηνά συμβόλαια .

my point exactly... :):happy:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

@manthes

Τι λες τώρα;Σοβαρά μιλάς;Εσύ δηλαδή ξέρεις από τώρα για το αν κάποια άλλη εταιρεία μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια θα κάνει καλύτερη προσφορά;Ειδικά με τον ανταγωνισμό που έχουμε;Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σχεδόν ανά 3 μήνες όλο και κάτι βγάζουν!!!Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι, εκπτωτικές περίοδοι κ.α.!!!Παρακαλάνε!

Όσον αφορά το περίφημο tablet...επειδή το πουλάνε κάτι λιγότερο από 100€ δεν σημαίνει ότι είναι κάτι φοβερό!Να είσαι σίγουρος πώς υπάρχουν πολύ καλύτερα και πιο καινούρια στα ίδια αλλά και λιγότερα λεφτά!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Οπως ειπα και πριν αν εχει σκοπο να αλλαξεις εταιρια με δεδομενο το τελος ενεργοποιησης το θεωρω απιθανο να σου βγει φτηνοτερα ειτε διαλεξεις προγραμμα 12 ειτε 24 μηνων.

Επειδη ομως βλεπω οτι εισαι απιστευτα υπερμαχος της φορθνετ σε βαθμο που η λογικη λεει πως εχεις σχεση με αυτην θα σε παρακαλουσα, αφου οπως λες η wind ειναι ακριβη, να βοηθησεις να βρω ενα προγραμμα με χρεωσιμες κλησεις στο σταθερο και ιντερνετ στα 13,20 οπως εχω τωρα και να μου κανουν δωρο το τελος ενεργοποιησης ωστε να ερθω και εγω στην φορθνετ καθως σε ενα μηνα ληγει το συμβολαιο μου. Αφου ειναι ακριβη η wind σιγουρα θα μου προσφερει κατι φτηνοτερο η οποιαδηποτε φορθνετ

Οπως ειπα και πριν αν εχει σκοπο να αλλαξεις εταιρια με δεδομενο το τελος ενεργοποιησης το θεωρω απιθανο να σου βγει φτηνοτερα ειτε διαλεξεις προγραμμα 12 ειτε 24 μηνων.

Επειδη ομως βλεπω οτι εισαι απιστευτα υπερμαχος της φορθνετ σε βαθμο που η λογικη λεει πως εχεις σχεση με αυτην θα σε παρακαλουσα, αφου οπως λες η wind ειναι ακριβη, να βοηθησεις να βρω ενα προγραμμα με χρεωσιμες κλησεις στο σταθερο και ιντερνετ στα 13,20 οπως εχω τωρα και να μου κανουν δωρο το τελος ενεργοποιησης ωστε να ερθω και εγω στην φορθνετ καθως σε ενα μηνα ληγει το συμβολαιο μου. Αφου ειναι ακριβη η wind σιγουρα θα μου προσφερει κατι φτηνοτερο η οποιαδηποτε φορθνετ

1.Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και το έχω αποδείξει!Στα posts μου στα topics γράφω για όλες τις εταιρείες και για πιο αναλυτικά αναφέρομαι ΜΟΝΟ στις εταιρείες που είχα ο ίδιος ή είχα δοκιμάσει εκτενέστερα μέσω άλλων!

2.Όπως σου είπα ΑΝ έκανες τον κόπο από παλιότερα μηνύματά μου θα έβλεπες ότι 3 άτομα είχαν βάλει Wind μετά από δική μου προτροπή!Δεν είναι τυχαίο που οι δύο έφυγαν και ο τρίτος κόντεψε να φύγει αλλά μετά από πίεση....κάτι έγινε!

3.ΔΕΝ είμαι υπέρμαχος ΚΑΜΙΑΣ εταιρείας!Την τσέπη και το συμφέρον μου κοιτάζω ως καταναλωτής!Να μην σου πω που γράφω την κάθε εταιρεία!

4.Αν πάλι έκανες έναν κόπο κατά καιρούς θα έβλεπες ότι πάντοτε σε όσους με ρωτάνε για εταιρείες κινητής ή σταθερής τα πρώτα πράγματα που τους ρωτάω είναι να μάθουν στην περιοχή τους πώς είναι τα πράγματα (στην σταθερή αν ακούγονται προβλήματα και στην κινητή το θέμα της κάλυψης)!

5.Όσον αφορά τις προσφορές....εγώ ξαναλέω και στο ανέλυσα.....μέσα σε ένα χρόνο ΟΛΕΣ οι εταιρείες ξεσκίζονται στις προσφορές και εσύ μας λες για το τέλος ενεργοποίησης και ότι δεν βλέπεις καμιά διαφορά στα 12μηνα συμβόλαια με τα 24μηνα!ΟΚ.....ότι πεις!!!!

6.Όσον αφορά την Forthnet....έχω γράψει παντού για τα θετικά και τα αρνητικά της!Αν δεν τα είδες δεν σου φταίω!

7.Τέλος.....όταν είμαι ευχαριστημένος με μια εταιρεία θα το πω!Για παράδειγμα γιατί να μην είμαι όταν στην μια γραμμή έχω FTTH με 150mbps/100mbps,αστικά/υπεραστικά δωρεάν,720' προς κινητά και όλα δουλεύουν ρολόι με κόστος 29.90€ για πάντα (εξοπλισμός και έξτρα υπηρεσίες δωρεάν!) και στην άλλη έχω πάλι με 29.90€ τις ίδιες συν nova αλλά adsl και όχι FTTH και πάλι χωρίς προβλήματα!

Υ.Γ: Στο κάτω κάτω είμαι γραμμένος στο myphone σχεδόν 11 χρόνια όπως και σε άλλα forums!Αυτό σε κάποιον μπορεί να λέει πολλά!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Τελικα μετα απο τοσες σειρες δεν ειδα απαντηση αν μπορει να μου δωσει αλλη εταιρια φτηνοτερο συμβολαιο ή εστω στα ιδια λεφτα με αυτο που εχω και αν δεν υπαρχει σε παρακαλω μη κανεις αδικα παραθεση σε δικα μου μηνυματα να με πεισεις γιατι κατι που απλα δεν υπαρχει.

Και ειλικρινα επειδη εχω αναγκη ενα καλο ρουτερ για αυτο και μονο θα πηγαινα ενα χρονο στην φορθνετ

Τελικα μετα απο τοσες σειρες δεν ειδα απαντηση αν μπορει να μου δωσει αλλη εταιρια φτηνοτερο συμβολαιο ή εστω στα ιδια λεφτα με αυτο που εχω και αν δεν υπαρχει σε παρακαλω μη κανεις αδικα παραθεση σε δικα μου μηνυματα να με πεισεις γιατι κατι που απλα δεν υπαρχει.

Και ειλικρινα επειδη εχω αναγκη ενα καλο ρουτερ για αυτο και μονο θα πηγαινα ενα χρονο στην φορθνετ

Ότι και όπως θέλεις τα διαβάζεις/ερμηνεύεις! :!:

ΔΕΝ έχουν πολλές εταιρείες κινητή και σταθερή έτσι αναγκαστικά κάνεις όπως είπα συνδυασμό και πετυχαίνεις περισσότερα!Αν το πάμε έτσι βρες μου εσύ προσφορά της Wind που με 55€ έχεις σταθερή/ίντερνετ και full δορυφορικά.....α ναι....δεν έχεις γιατί ΔΕΝ παρέχει!Η' υπηρεσία όπως της HOL TV ή Cytavision που είναι μέσω ίντερνετ!Α ναι.....πάλι δεν μου την παρέχει η Wind! :wacko: Άρα είναι τι ζητάει ο καθένας!

Άρα μην μου τα λες όπως να'ναι!Αν θες παράδειγμα στην forthnet που μου είπες πάρε με 29.90€ σταθερή/κινητή απεριόριστη,ίντερνετ,nova start pack, και με 30€ vodafone red 1 που μου είχαν κάνει παλιότερα προσφορά για να φύγω από cosmote!Και όλα αυτά με 12μηνη σύμβαση!Αν κάνεις την πρόσθεση σου παραθέτω ένα καλύτερο πακέτο στα ίδια λεφτά!!! ;)

Υ.Γ.:Τελικά μετά από τόσες σειρές που σου ανέλυσα δεν έπιασες ή δεν ήθελες να πιάσεις το νόημα αυτών που έλεγα....!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Ρε παιδες το εχετε κουρασει.

Σε 2 θεματα συζητατε για το ποια εταιρεια εχει φτηνοτερα πακετα.

Αφου η κουβεντα δεν αφορα μονο Wind συνεχιστε στο αλλο θεμα των παροχων.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ότι και όπως θέλεις τα διαβάζεις/ερμηνεύεις! :!:

ΔΕΝ έχουν πολλές εταιρείες κινητή και σταθερή έτσι αναγκαστικά κάνεις όπως είπα συνδυασμό και πετυχαίνεις περισσότερα!Αν το πάμε έτσι βρες μου εσύ προσφορά της Wind που με 55€ έχεις σταθερή/ίντερνετ και full δορυφορικά.....α ναι....δεν έχεις γιατί ΔΕΝ παρέχει!Η' υπηρεσία όπως της HOL TV ή Cytavision που είναι μέσω ίντερνετ!Α ναι.....πάλι δεν μου την παρέχει η Wind! :wacko: Άρα είναι τι ζητάει ο καθένας!

Άρα μην μου τα λες όπως να'ναι!Αν θες παράδειγμα στην forthnet που μου είπες πάρε με 29.90€ σταθερή/κινητή απεριόριστη,ίντερνετ,nova start pack, και με 30€ vodafone red 1 που μου είχαν κάνει παλιότερα προσφορά για να φύγω από cosmote!Και όλα αυτά με 12μηνη σύμβαση!Αν κάνεις την πρόσθεση σου παραθέτω ένα καλύτερο πακέτο στα ίδια λεφτά!!! ;)

Υ.Γ.:Τελικά μετά από τόσες σειρές που σου ανέλυσα δεν έπιασες ή δεν ήθελες να πιάσεις το νόημα αυτών που έλεγα....!

το πρόβλημα είναι ότι η wind δεν μπορεί να δώσει και τηλεόραση στα πακέτα της και επίσης όλα τα νέα προγράμματα σε wind είναι 24μήνα που βέβαια θα έπρεπε να τα είχε πολύ φθηνότερα . Γενικότερα η wind τα τελευταία χρόνια δεν κάνει και τόσο αξιόλογες προσφορές

Επειδη πραγματικα εχει ξεφυγει εντελως η κουβεντα με οτιδηποτε ασχετο εκτος απο την ουσια που ειναι η wind υπαρχει καποιος που να εκανε προσφατα ανανεωση του συμβολαιου του με ιντερνετ και χρεωσιμα σταθερα να παρω μια ιδεα τι παιζει αυτη την στιγμη;

Επειδη πραγματικα εχει ξεφυγει εντελως η κουβεντα με οτιδηποτε ασχετο εκτος απο την ουσια που ειναι η wind υπαρχει καποιος που να εκανε προσφατα ανανεωση του συμβολαιου του με ιντερνετ και χρεωσιμα σταθερα να παρω μια ιδεα τι παιζει αυτη την στιγμη;

έγω πάντως έφυγα από wind πρόσφατα γιατί είχε πολύ υψηλές χρεώσεις σε σταθερά . όσο για το ιντερνετ συγχρόνιζα άλλοτε χαμηλά άλλοτε ψηλά . Σαν εταιρεία η wind μου άφησε κακές εντυπώσεις

Έκανα πρόσφατα φορητότητα από Forthnet στην Wind, για να πάρω vdsl από KV και τα πακέτα που κυκλοφορούσαν ήταν α) 25+10 (για το vdsl) για απεριόριστα σε σταθερά, 300' σε κινητά και 120' σε F2G, β) 22+10 χωρίς τα 300' και γ) 20+10 για το ίδιο πακέτο σε αυτούς που έρχονται από Forthnet (!!!).

Τις τελευταίες μέρες με βομβαρδίζει συνεχώς προωθητική εταιρεία (και όσους έχουν Forthnet, φυσικά) για απεριόριστα σε σταθερά, 300' σε κινητά, κάρτα για 120' σε F2G και adsl με 19,90 και αν προσθέσεις και κινητό (δεν θυμάμαι την προσφορά) στα 29,90€. Εάν ενδιαφέρει αυτή η προσφορά, έχω το τηλέφωνό τους.

Για να μην σπαμαρουμε αδικα με ενδιαφερει απλα οποιος εκανε ανανεωση στο ιδιο πακετο που εχω και εγω να ξερω τι συμβολαιο του προτεινουν για ανανεωση. Για τις κλησεις μου αρκει το κινητο με μια ανανεωση των 10 ευρω (καθως ετσι και αλλιως θα την εκανα) και τον χρονο ομιλιας που δινει οποτε το μονο που χρειαζομαι ειναι σταθερο και χρεωσιμες κλησεις.

Παιδια αν κανει το ταμπλετ 10-20 ευρω πειτε απο που το βρηκατε να παρω και εγω ενα.

και εγω το ίδιο! φτάνω μέχρι και τα 25 Ε:p

Για να μην σπαμαρουμε αδικα με ενδιαφερει απλα οποιος εκανε ανανεωση στο ιδιο πακετο που εχω και εγω να ξερω τι συμβολαιο του προτεινουν για ανανεωση. Για τις κλησεις μου αρκει το κινητο με μια ανανεωση των 10 ευρω (καθως ετσι και αλλιως θα την εκανα) και τον χρονο ομιλιας που δινει οποτε το μονο που χρειαζομαι ειναι σταθερο και χρεωσιμες κλησεις.

Μάλλον έχουμε το ίδιο και έκανα ανανέωση τον Δεκέμβρη.

Πλήρωνα 19€ (+10€ για Vdsl) και τώρα δίνω σύνολο 25.5€.

Amazon Fire stick 4k max

Εγω ειμαι στα 13,20 (προφανως χωρις vdsl). 12,20 ηταν οι πρωτοι 6 μηνες και οι επομενοι στα 14,20. Σε ενα φιλο μου πριν απο κανα 2μηνο του ανανεωθηκε στα 15 ευρω αλλα ισως με το νεο ετος να αλλαξε η πολιτικη τους

Ρε παιδες το εχετε κουρασει.

Σε 2 θεματα συζητατε για το ποια εταιρεια εχει φτηνοτερα πακετα.

Αφου η κουβεντα δεν αφορα μονο Wind συνεχιστε στο αλλο θεμα των παροχων.

Ε τι να λέμε, η Wind έχει τα καλύτερα πακέτα :) !

ck

Αν θέλετε να δείτε πώς τα πάει από πλευρά ποιότητας μια γραμμή VDSL της Wind,

ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350289&page=2

Amazon Fire stick 4k max

Εγω ειμαι στα 13,20 (προφανως χωρις vdsl). 12,20 ηταν οι πρωτοι 6 μηνες και οι επομενοι στα 14,20. Σε ενα φιλο μου πριν απο κανα 2μηνο του ανανεωθηκε στα 15 ευρω αλλα ισως με το νεο ετος να αλλαξε η πολιτικη τους

Δεν άλλαξε πολιτική η wind . Η πολιτική της wind ήταν και είναι να παίρνει νέους συνδρομητές και μετά τον ένα χρόνο να πληρώνεις όσα πληρώνεις και για οτε σε σταθερό και ιντερνετ . Την μάθαμε τη wind και την πολιτική της αφού όμως δυστυχώς την πληρώσαμε

Εγω παντως πηρα τηλ και μου ειπανε ανανεωση για 2 χρονια 17€ το μηνα 24αρι και 2 ωρες σταθερα με ενα κοστος εφαπαξ 15€. Μια χαρα μου ακουγεται. Ειμαι συνδρομητης εδω και 2 χρονια
PaOk RE!!!!

με 2 χρόνια δεν συμφέρει . μέχρι τότε θα έχουν βγει πολύ καλύτερες προσφορές από άλλες εταιρίες και για αυτό είπα ότι η πολιτική της wind είναι πολύ στοχευμένη . Σου λέει όποιον πιάσω και στον πωλητή δίνει και ένα καλό μπόνους αν σε κλέισει για 2 χρόνια

• This topic was featured and featured