Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα ειναι καλύτερο ρούτερ από το ζτε...Κ 0,5 πάνω να σου δώσει κέρδος είναι σε αυτές τις ταχύτητες. Αν επιτρέπεται τι attenuation έχεις??

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου όσον αφορά και το ελάχιστο κέρδος στις συνδέσεις με μικρό συγχρονισμό. :)

43.4 λέει το Zte και ενα Thomson Speedtouch V7 που δοκίμασα έδειχνε 51 attn. και συγχρονιζε και 500 kbits λιγότερα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου όσον αφορά και το ελάχιστο κέρδος στις συνδέσεις με μικρό συγχρονισμό. :)

43.4 λέει το Zte και ενα Thomson Speedtouch V7 που δοκίμασα έδειχνε 51 attn. και συγχρονιζε και 500 kbits λιγότερα.

Σε δικά μου τεστ,

όντως το 585 v7 συγχρονίζει σε λιγότερη ταχύτητα από το ΖΤΕ. Μόνο από το άθλιο Gennet ίσως τα πάει καλύτερα το 585.

Πάντως όποιος θέλει πραγματικά να αποκτήσει πλήρη έλεγχο της γραμμής, θα πρότεινα κάποιο ρούτερ της Netgear.

Εγώ πήρα το Dgn2200.Κοστίζει 60+€, αλλά είναι διαμάντι.

Επιτρέπει πείραγμα SNR (πχ το έχω ρίξει στο 2,5 από 6) και έχω πάρει σχεδόν 2 mbps

Το Wifi του είναι πιο ισχυρό από άλλα ρούτερ και επίσης δεν κάνει τα κουλά του ΖΤΕ, να θέλει κάθε 2-3 μέρες ρεσετ στο ασύρματο ή αλλαγή κανάλι.Έχω πάνω του 2 pc με ethernet, 2 τάμπλετς και 2 κινητά με wifi και δεν ξανασχολήθηκα μαζί του. :)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έχω βάλει στο στόχαστρο το συγκεκριμμένο ρουτεράκι. Ξερω τις δυνατότητες του και το πόσο σταθερό είναι. Απλά δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο θα αυξηθεί ο συγχρονισμός στην δική μου περίπτωση λόγω τεράστιου attn. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα την κίνηση απόκτησης του. Θα δοκιμάσω σε πρώτη φάση το Speedtouch V6 να δω αν υπάρχουν περιθώρια να κερδίσω κάτι και μετά βλέπουμε.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Εγω πάλι με εκείνο το πιρέλλι που μου ειχαν δωσει από την Ον είχα 45-46 !!!!!!!!!! Μου κάνει εντύπωση γιατι μένεις αρκετα πιο πανω από εμένα.. Βέβαια είχα ψιλιαστεί ότι κάτι παίζει με τη γραμμή μου γιατί γείτονας που μένει ακριβως δίπλα συγχρόνιζε κ αυτός με Ον στα 6200-6500 κ εγώ με το ζόρι 3500-3800..Το είχα δηλωση βλάβη 2 φορές αλλά ακρη δεν έβγαλα κ οπότε τους έκοψα κ έχω πάρει αυτη την προσφορα της WIND με τα 30gb κ η ταζύτητα φτάνει μεχρι κ 900 κβ/ς..

Τελικά έλαβαν εχθές το νέο router χωρίς να χρειαστεί εκ νέου επικοινωνία με την WIND!:happy::D

Θετική η εξέλιξη! Μερικές φορές αρκεί απλά να κάνεις λίγο υπομονή παραπάνω :)

Θετική η εξέλιξη! Μερικές φορές αρκεί απλά να κάνεις λίγο υπομονή παραπάνω :)

Δυστυχώς όμως κάποιες φορές η υπομονή δεν ανταμείβεται.:(

Το αντίθετο θα έλεγα...:X

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Πως μπορώ να μάθω κατά πόσο είναι "καλη" η wind σαν παροχος στη περιοχή μου;

Δυστυχώς στη πολυκατοικία που μένουμε έχουν μόνο ΟΤΕ, cyta (μέχρι πρότινος και εγω) και κανα 2 που είχαν δοκιμάσει το δίκτυο-υπηρεσίες της HOL έφυγαν άρων - άρων....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα.

Πως μπορώ να μάθω κατά πόσο είναι "καλη" η wind σαν παροχος στη περιοχή μου;

Δυστυχώς στη πολυκατοικία που μένουμε έχουν μόνο ΟΤΕ, cyta (μέχρι πρότινος και εγω) και κανα 2 που είχαν δοκιμάσει το δίκτυο-υπηρεσίες της HOL έφυγαν άρων - άρων....

Μην περιμένεις τρομερές αποκλίσεις στην ταχύτητα μεταξύ των παροχων.

Λίγο πάνω ή κάτω θα είσαι. Το θέμα είναι να έχεις άλλους λόγους για να πας αλλού, όπως καλύτερες τιμές κλπ.

Amazon Fire stick 4k max

Έχω αγαπητέ γιατί στο παροχο που ειμασταν χώρια ότι είχα προβλήματα στη γραμμή (εν αντίθετο με τη netone που είχαμε πριν) έχουν και τραγικούς ανθρώπους στην εξυπηρέτηση πελατών :mad: (και μετά λένε για συμπεριφορά δ.υπαλληλων... )

Ευχαριστώ για τη πληροφορία.

Γνωρίζουμε μήπως και αν μπορεί να επιλεγεί κάποιος ευκολομνημόνευτος τηλεφωνικός αριθμός;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• 2 weeks later...

Καλημέρα, μπορεί κάποιος αν έχει τη διάθεση να με ενημερώσει τι γίνεται σε περίπτωση μετακόμισης (κόστος κτλ)?

Θα ήθελα να κρατήσω τη σύνδεση που έχω σε ένα νέο σπίτι. Αυτό συνεπάγεται καινούρια γραμμή δηλαδή 72 ευρώ;

Ευχαριστώ.

Καλημέρα, μπορεί κάποιος αν έχει τη διάθεση να με ενημερώσει τι γίνεται σε περίπτωση μετακόμισης (κόστος κτλ)?

Θα ήθελα να κρατήσω τη σύνδεση που έχω σε ένα νέο σπίτι. Αυτό συνεπάγεται καινούρια γραμμή δηλαδή 72 ευρώ;

Ευχαριστώ.

Καλημέρα φίλε. Ναι το κόστος μεταφοράς γραμμής σε περίπτωση μετακόμισης (για να κρατήσεις τον ίδιο τηλ. αριθμό) είναι 72 ευρώ.

Με πήραν τηλέφωνο για τη νέα προσφορά με τα 32€ το μήνα. Απεριόριστα αστικά, 24αρι ίντερνετ και τα έξτρα από αυτό που ήδη έχω, 45' προς κινητά και δώρο ασύρματο. Μου φάνηκε πολύ φτηνό το όλο πακέτο τη στιγμή που στη χολ δίνω 41,2€ για τα ίδια (με -45' για κινητά). Μπαίνοντας στο site της wind βρήκα την προσφορά αλλά με κάποιες διαφορές. Δεν υπάρχουν τα έξτρα 45' προς κινητά παρά μόνο με έξτρα χρέωση 4,5€ και επίσης στην τιμή των 32,99 αναφέρει ότι είναι για ένα χρόνο. Μπορούν από το τηλέφωνο να δώσουν διαφορετικές προσφορές από αυτές του site? Μου είπε ότι δεν υπάρχει κόστος ενεργοποίησης ενώ στο site το αναφέρει στα 36,17€. Τι ισχύει τελικά; Το έχει κάνει κανένας; Τα 32€ είναι για πάντα ή μόνο για ένα χρόνο;

Με πήραν τηλέφωνο για τη νέα προσφορά με τα 32€ το μήνα. Απεριόριστα αστικά, 24αρι ίντερνετ και τα έξτρα από αυτό που ήδη έχω, 45' προς κινητά και δώρο ασύρματο. Μου φάνηκε πολύ φτηνό το όλο πακέτο τη στιγμή που στη χολ δίνω 41,2€ για τα ίδια (με -45' για κινητά). Μπαίνοντας στο site της wind βρήκα την προσφορά αλλά με κάποιες διαφορές. Δεν υπάρχουν τα έξτρα 45' προς κινητά παρά μόνο με έξτρα χρέωση 4,5€ και επίσης στην τιμή των 32,99 αναφέρει ότι είναι για ένα χρόνο. Μπορούν από το τηλέφωνο να δώσουν διαφορετικές προσφορές από αυτές του site? Μου είπε ότι δεν υπάρχει κόστος ενεργοποίησης ενώ στο site το αναφέρει στα 36,17€. Τι ισχύει τελικά; Το έχει κάνει κανένας; Τα 32€ είναι για πάντα ή μόνο για ένα χρόνο;

Μπορούν να κάνουν διαφορετικές προσφορές από το site, αλλά επίσης πολλές φορές λένε και πράγματα πoυ δεν ισχύουν. Θέλει προσοχή.

Λογικά για 1 χρόνο είναι η ισχύ, εκτός αν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό, π.χ. 18 ή 24 μήνες.

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ.

Γενικά το κόστος μεταφοράς είναι μεγάλο. Γενικά πιστεύω θα πρέπει να ρίξουν λίγο τις τιμές σε επίπεδα ανταγωνισμού.

ζητάς γραπτά να έχεις κι εσύ την προσφορά... όπως σου είπαν και παραπάνω, δυστυχώς η Wind μετά τους 12μήνες του συμβολαίου δεν κάνει κάτι για νέα ανανέωση!

Γενικά το κόστος μεταφοράς είναι μεγάλο. Γενικά πιστεύω θα πρέπει να ρίξουν λίγο τις τιμές σε επίπεδα ανταγωνισμού.

που να δεις τι σημαίνει τέλη αποσύνδεσης στον οτε. μπαίνεις φυλακή :p

ζητάς γραπτά να έχεις κι εσύ την προσφορά... όπως σου είπαν και παραπάνω, δυστυχώς η Wind μετά τους 12μήνες του συμβολαίου δεν κάνει κάτι για νέα ανανέωση!

Το ζήτησα γραπτώς και μου έστειλαν ένα email που γράφει όντως όλα όσα μου είπαν στο τηλέφωνο, αλλά χωρίς να αναφέρει πουθενά διάρκεια ούτε και τα στοιχεία του αποστολέα. Δηλαδή αν θέλω να απαντήσω δεν μπορώ. Ούτε ένα όνομα να το υπογράφει, τίποτα απολύτως! Ωραία αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους! Προφανώς απευθύνονται σε άτομα που δεν θα το ψάξουν ιδιαίτερα, κοινώς θύματα. Πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αυτά τα φαινόμενα και μάλιστα από πολύ μεγάλες εταιρίες. Τόση απελπισία για πελάτες;...

Το ζήτησα γραπτώς και μου έστειλαν ένα email που γράφει όντως όλα όσα μου είπαν στο τηλέφωνο, αλλά χωρίς να αναφέρει πουθενά διάρκεια ούτε και τα στοιχεία του αποστολέα. Δηλαδή αν θέλω να απαντήσω δεν μπορώ. Ούτε ένα όνομα να το υπογράφει, τίποτα απολύτως! Ωραία αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους! Προφανώς απευθύνονται σε άτομα που δεν θα το ψάξουν ιδιαίτερα, κοινώς θύματα. Πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αυτά τα φαινόμενα και μάλιστα από πολύ μεγάλες εταιρίες. Τόση απελπισία για πελάτες;...

Γράφει τουλάχιστον πάνω την επωνυμία του συνεργάτη. Η Wind δεν κάνει αιτήσεις από μόνη της ούτε παίρνει τηλέφωνα. Τηλεφωνικοί αντιπρόσωποι είναι όλοι αυτοί... με δικό τους ΑΦΜ και έδρα!

Να σε ρωτήσω έχεις και κινητό WIND σύνδεση στο όνομα σου;;; Αν ναι, τρέχει προσφορά με 26,9€ Double Play Medium (+4,5€ τα 45' λεπτά σε κινητά αν θες) και έκπτωση στο κινητό σου 10,33€ Δεν κάνω διαφήμιση απλά αυτό ισχύει, μήπως σου είπαν κάτι τέτοιο για να βγάλεις άκρη! Αν δεν έχεις κινητό το ξεχνάς, δεν υπάρχει σαν προσφορά καν! Ας σου πουν το όνομα του προγράμματος που σου δίνουν και τι έκπτωση βάζουν αυτοί...

+ τέλη φορητότητας 36€

Edited by DemetreKre

είναι κλασσική περίπτωση ότι αρπάξουν. ψάχνουν απεγνωσμένα πελάτες και με οποιοδήποτε τροπο. δυστυχώς έτσι είναι εδώ και χρόνια. που να δεις εμένα τι μου λένε στο τηλέφωνο. ουτοπία :)

πάντως καλύτερα να μην βιαστείς και να πας με το email αυτο σε ένα κατάστημα της wind

χωρις να θελω να κανω διαφημιση εμενα οσα μου ειπαν μου τα εχουν κανει και πουθενα δεν ηταν γραμμενα....οπως και πολλων φιλων..ολες οι προσφορες φυσικα ισχυουν για ενα χρονο.

Γράφει τουλάχιστον πάνω την επωνυμία του συνεργάτη. Η Wind δεν κάνει αιτήσεις από μόνη της ούτε παίρνει τηλέφωνα. Τηλεφωνικοί αντιπρόσωποι είναι όλοι αυτοί... με δικό τους ΑΦΜ και έδρα!

Να σε ρωτήσω έχεις και κινητό WIND σύνδεση στο όνομα σου;;; Αν ναι, τρέχει προσφορά με 26,9€ Double Play Medium (+4,5€ τα 45' λεπτά σε κινητά αν θες) και έκπτωση στο κινητό σου 10,33€ Δεν κάνω διαφήμιση απλά αυτό ισχύει, μήπως σου είπαν κάτι τέτοιο για να βγάλεις άκρη! Αν δεν έχεις κινητό το ξεχνάς, δεν υπάρχει σαν προσφορά καν! Ας σου πουν το όνομα του προγράμματος που σου δίνουν και τι έκπτωση βάζουν αυτοί...

+ τέλη φορητότητας 36€

Δεν ισχύει απόλυτα.

Amazon Fire stick 4k max

χωρις να θελω να κανω διαφημιση εμενα οσα μου ειπαν μου τα εχουν κανει και πουθενα δεν ηταν γραμμενα....οπως και πολλων φιλων..ολες οι προσφορες φυσικα ισχυουν για ενα χρονο.

Εμένα στην προσφορά που μου έδωσε, δεν μου είπε τίποτα για τον ένα χρόνο.;)

+ τέλη φορητότητας 36€

Γράφει την επωνυμία του συνεργάτη σαν τίτλο αλλά μόνο αυτό. Ούτε email ούτε τίποτα ούτε καν "wind" δεν γράφει. Για τα τέλη φορητότητας που λες, ρώτησα πόσο είναι και μου είπαν "δεν υπάρχουν".

Κινητό wind δεν έχω.

Γενικά δεν θα το ψάξω άλλο, είμαι στη hol εδώ και 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

@kostas_v

μην ασχολήθεις άλλο και για μένα! προχειροδουλειές ποτέ δεν μου άρεσαν. ας σου δώσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, με το όνομα του υπαλλήλου να δεις αν σε συμφέρει για να το κάνεις ή όχι. κουτοπονηριά δεν βγάζει πουθενά! εδώ η απάντηση που σου έδωσα εγώ πιο πάνω με συνδυασμό κινητού πιο επίσημη μορφή έχει. ahahah :D

Προφανώς απευθύνονται σε άτομα που δεν θα το ψάξουν ιδιαίτερα, κοινώς θύματα. Πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αυτά τα φαινόμενα και μάλιστα από πολύ μεγάλες εταιρίες. Τόση απελπισία για πελάτες;...

Θέλει προσοχή φίλε γιατί στο τηλέφωνο πολλά λένε. Γνωστός μου τον είχε πάρει τηλ από ΟΤΕ για ένα φανταστικό πακέτο και του λέω πήγαινε ρώτα σε κατάστημα καλύτερα και ξενέρωσε όταν έμαθε ότι πολλά από αυτά που του είπαν ήταν ψέματα.

αυτές οι παπάτζες από τη wind δεν θα σταματήσουν ποτέ.

λογικά μπορεί να είναι και εξωτερικοί συνεργάτες που δίνουν ότι θέλουν

• This topic was featured and featured