kotsianis7 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Πλάκα έχουμε κι εγώ είμαι στην Τελλας κι επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τα χάλια τους θέλω να πάω στη Hol!!! Εχω ένα σοβαρό πρόβλημα όμως και δε ξέρω τί να κάνω, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα με βοηθήσει πολύ. Είχα πάρει πέρυσι το καλοκαίρι την προσφορά με το laptop απο τον οκτώβρη όμως είχα πρόβλημα όχι μόνο με το ίντερνετ αλλά και με την τηλεφωνική γραμμή.(Μένω Μαρούσσι όπου πιστεύω όσοι έχουν τελλας θα έχουν τραβήξει τα ίδια...) . Το θέμα είναι οτι η εταιρία δέχτηκε να μην πληρώσω τέλος απενεργοποίησης αλλά θα πρέπει να πληρώσω για το λαπτοπ ένα ποσό, το οποίο όμως δε μου λένε πόσο είναι. Με λίγα λόγια μου λένε όλοι οτι πρώτα πρέπει να διακοπεί η σύνδεση και μετά θα μάθω πόσα θα πληρώσω για να φύγω. Δε ζήτησα ακριβές ποσό αλλά ένα πλαίσιο. Αν δηλαδή θα είναι γύρω στα 120 ευρώ ή μπορεί να δώσω κανένα 300άρι... Οπως καταλαβαίνετε είμαι εγκλωβισμένος...Αν κάνω αιτηση στη hol για να πάρει τον αριθμό μου τότε απ΄οτι μου είπαν πάλι αφού δωθεί η γραμμή θα μάθω το υπολοιπόμενο ποσό το οποίο και θα είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω... Θα ήθελα οποιαδήποτε βοήθεια ανάλογα με τις γνώσεις σας καθώς και το τηλέφωνο που υπάρχει για τους καταναλωτές .Ενα τετραψήφιο είναι 1520 νομίζω; που να απευθυνθώ; Το γράφει στο συμβόλαιο το ποσό!Πάνω στο 12μηνο είναι σίγουρα 300 ευρώ και από κει και πέρα νομίζω μειώνεται κατά περίπου 25 ευρώ το μήνα!Ώσπου να φτάσεις στο 24μηνο οπότε δε χρωστά τίποτα!Είχα πάρει και γω την προσφορά με το lap-top,κάηκε η μητρική του στα καλά καθούμενα μέσα στο πρώτο εξάμηνο και τελικά μου έμεινε η Τελλάς :p Ευτυχώς σε μένα λειτουργεί πολύ καλά 1 χρόνο τώρα το Ίντερνετ(το σταθερό πάλι δε λειτουργεί σχεδόν καθόλου αλλά ευτυχώς δεν το χρειάζομαι).Φυσικά,με το που κλείσω χρόνο την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια απ'τον όμιλο της αναξιοπιστίας(Wind)... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αν είναι 300 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω ακόμα, δυστυχώς. Ο φίλος με το λαπτοπ που το έβγαλε πρόβλημα στους 6 μήνες, δεν ήταν εντός εγγύησης να σου το φτιάξουν;Εγώ πάντως το σερβις της fujitsu siemens το βρήκα πολύ εξυπηρετικό και έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν πραγματικά οι άνθρωποι. Εχω εμπειρία με κινητό της εταιρίας. Σε οτι αφορά το θέμα μου, τελικά πήρα στην ΕΕΤΤ και μου είπαν να τους στείλω φαξ με το πρόβλημα. Δε πρέπει να μένουν έτσι κάποια πράγματα πιστεύω.Δε γνωρίζω την τελική έκβαση που θα έχει αυτό αλλά τουλάχιστον το παλεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Καλησπερα εχω την tellas απο τον απριλιο και δεν μου εχουν παρουσιαστει καποια σημαντικα προβληματα. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εχει σχεση με την ταχυτητα στο ιντερνετ. Μενω στην περιοχη της Νικαιας και στο speedtest με αθηνα μου δειχνει down 11.8 mbps και up 0.81mbps, επισης οταν κατεβαζω καποιο torrent που το seedaroun αρκετοι το κατεβαζω με 1,3mbps. Θα ηθελα να μου πειτε αν αυτες οι ταχυτητες ειναι ικανοποιητικες σε σχεση με τη tellas αλλα και με αλλους παροχους. Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 πως γινεται η εκτροπη κλησεων απο σταθερο τελλας σε κινητο?και φυσικα η αναιρεση αυτης ευχαριστω καποιος?:worry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HercLine Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 καποιος?:worry: Ρίξε μια ματιά εδώ! :) http://www.tellas.gr/default.asp?siteID=1&pageID=257&langID=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 1/το φαξ λειτουργει με τελλας; 2/οι εντοιχιζομενες τηλεφωνικες πριζες ολων των δωματιων θα λειτουργουν; εχω κανει αιτηση για τελλας απο οτε γιαυτο ρωταω!thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 1/το φαξ λειτουργει με τελλας; 2/οι εντοιχιζομενες τηλεφωνικες πριζες ολων των δωματιων θα λειτουργουν; εχω κανει αιτηση για τελλας απο οτε γιαυτο ρωταω!thx! 1. ναι χωρις κανενα προβλημα 2. νομιζω πως θα πρεπει να βαλεις φιλτρακια αλλιως μετα απο λιγα δευτερολεπτα συνομιλιας ακουγεται καπως ,οπως στα "χιονια" της τβ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 1. ναι χωρις κανενα προβλημα 2. νομιζω πως θα πρεπει να βαλεις φιλτρακια αλλιως μετα απο λιγα δευτερολεπτα συνομιλιας ακουγεται καπως ,οπως στα "χιονια" της τβ 2. Ναι πρέπει να βάλεις κάτι φίλτρα(δεν κάνουν πάνω από 5 ευρώ) γιατί δεν μπορείς να ακούσεις με τίποτα τον συνομιλητή σου:( Μόνο όταν έχεις ανοιχτό το Modem/Router γίνεται αυτό, δηλαδή πάντα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Καλησπερα εχω την tellas απο τον απριλιο και δεν μου εχουν παρουσιαστει καποια σημαντικα προβληματα. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εχει σχεση με την ταχυτητα στο ιντερνετ. Μενω στην περιοχη της Νικαιας και στο speedtest με αθηνα μου δειχνει down 11.8 mbps και up 0.81mbps, επισης οταν κατεβαζω καποιο torrent που το seedaroun αρκετοι το κατεβαζω με 1,3mbps. Θα ηθελα να μου πειτε αν αυτες οι ταχυτητες ειναι ικανοποιητικες σε σχεση με τη tellas αλλα και με αλλους παροχους. Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Η σύνδεση σου μια χαρά είναι. Καμία εταιρία δεν έχει 24 mbps.Λένε πως έχουν αλλά είναι γύρω στα 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Η σύνδεση σου μια χαρά είναι. Καμία εταιρία δεν έχει 24 mbps.Λένε πως έχουν αλλά είναι γύρω στα 11. Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Κι εγω ειμαι ικανοποιημενος βεβαια θα ηθελα πιο γρηγορες ταχυτητες, αλλα τι να κανουμε υπομονη μεχρι να περαστουν οι οπτικες ινες δηλαδη σε καμια 10ρια χρονια.............!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εγώ επείδη έχω Router έχω μειωμένη ταχήτητα:(:cry::sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 2. Ναι πρέπει να βάλεις κάτι φίλτρα(δεν κάνουν πάνω από 5 ευρώ) γιατί δεν μπορείς να ακούσεις με τίποτα τον συνομιλητή σου:( Μόνο όταν έχεις ανοιχτό το Modem/Router γίνεται αυτό, δηλαδή πάντα:( πως συνδεονται οι τηλ πριζες αλλων δωματιων πανω στο ρουτερ; εαν πχ ειναι στο σαλονι οι τηλεφωνικες πριζες των υπνοδωματιων δεν πρεπει να συνδεθουν πανω στο ρουτερ της τελλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 εχουμε 2 επιλογες η ως 24 (τα εχει δει κανεις?) mb και απεριοριστες κλησεις η ως 12 και απεριοριστες στο μεν πρωτο η χρεωση ειναι 39,9 ευρω ανα μηνα ενω στο δευτερο 32. Και ρωτω εχω το πρωτο,δεν εχω δει ποτε ταχυτητα πανω απο 6 στην καλυτερη, με συμφερει να παρω το πρωτο? προφανως η απαντηση ειναι ναι -ξερουμε ομως μηπως η τελας κατεβασει και αλλο την ταχυτητα με προφαση ( οτι θα εχω απο 1 εως 12 )και για παραδειγμα την κανει 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 .....η ως 24 (τα εχει δει κανεις?) mb και απεριοριστες κλησεις..... Για αυτό λέω πως έχει γύρω στα 11.Κάθε εταιρία.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 εχουμε 2 επιλογες η ως 24 (τα εχει δει κανεις?) mb και απεριοριστες κλησεις η ως 12 και απεριοριστες στο μεν πρωτο η χρεωση ειναι 39,9 ευρω ανα μηνα ενω στο δευτερο 32. Και ρωτω εχω το πρωτο,δεν εχω δει ποτε ταχυτητα πανω απο 6 στην καλυτερη, με συμφερει να παρω το πρωτο? προφανως η απαντηση ειναι ναι -ξερουμε ομως μηπως η τελας κατεβασει και αλλο την ταχυτητα με προφαση ( οτι θα εχω απο 1 εως 12 )και για παραδειγμα την κανει 1?από τεχνολογικής απόψεως δεν θα αλλάξεις ταχύτητα. Ούτε καν θα πειράξουν τη γραμμή σου. Ένα όριο θα βάλουν που προφανώς σε σένα δε θα κάνει τίποτε αφού είσαι κάτω από αυτό. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 από τεχνολογικής απόψεως δεν θα αλλάξεις ταχύτητα. Ούτε καν θα πειράξουν τη γραμμή σου. Ένα όριο θα βάλουν που προφανώς σε σένα δε θα κάνει τίποτε αφού είσαι κάτω από αυτό. και γω το ιδιο πιστευω-ρε παιδια μα ολο αυτο ειναι μια κοροϊδία - εδω στην Γλυφαδα για τα επομενα 2-4 χρονια δεν παιζει να μπορει καποιος να πιασει παραπανω,μου φαινεται οτι προσφατα καποιος απο τον οτε κιολας μου ειπε οτι το μεγιστο ειναι 8,αρα δεν υπαρχει λογος να χρεωνομαι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 και γω το ιδιο πιστευω-ρε παιδια μα ολο αυτο ειναι μια κοροϊδία - εδω στην Γλυφαδα για τα επομενα 2-4 χρονια δεν παιζει να μπορει καποιος να πιασει παραπανω,μου φαινεται οτι προσφατα καποιος απο τον οτε κιολας μου ειπε οτι το μεγιστο ειναι 8,αρα δεν υπαρχει λογος να χρεωνομαι παραπανω. και γω με τη HOL αν και πληρωνω 24, ποτε δεν επιασα πανω απο 7 ή 8... μενω Ποσειδωνιο Θεσσαλονικης, αρκετα κεντρικα σε νεα οικοδομη... :blink: Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 από τεχνολογικής απόψεως δεν θα αλλάξεις ταχύτητα. Ούτε καν θα πειράξουν τη γραμμή σου. Ένα όριο θα βάλουν που προφανώς σε σένα δε θα κάνει τίποτε αφού είσαι κάτω από αυτό. αρα και εγω που εχω το double play best price me 22,90 24ara ιντερνετ αλλα την πρωτη εβδομαδα (προ10ημερου) επιανα 14000 και τωρα επεσε στο 11996 με αντιστοιχα downloads εαν βαλω το nolimit με 32 ευρω δεν θα πεσω ας πουμε και κατω απο το 11996?ενταξει ξερω μπορει να πεσει και σε αυτο το προγραμμα που ειμαι τωρα απλα ρωταω εαν ειναι πηγμενη η τελλας στις 12αρες στην περιοχη μου και δω ακομα χειροτερες ταχυτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Παίζει ρόλο και η απόστασή σου απ'το κοντινότερο κέντρο.Εγώ θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στον ΟΤΕ και να τους πεις ότι και καλά ενδιαφέρεσαι για παροχή ADSL απ'αυτούς,αλλά προηγουμένως πως θα ήθελες να μάθεις ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να επιτευχθεί με βάση τα δικά τους δεδομένα.Υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Πάνω-κάτω-λογικά-την ίδια ταχύτητα θα πιάνεις και στο δικό σου πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ξαναρχισε να σερνεται το ιντερνετ??ξερει κανεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 εχουμε 2 επιλογες η ως 24 (τα εχει δει κανεις?) mb και απεριοριστες κλησεις η ως 12 και απεριοριστες στο μεν πρωτο η χρεωση ειναι 39,9 ευρω ανα μηνα ενω στο δευτερο 32. Και ρωτω εχω το πρωτο,δεν εχω δει ποτε ταχυτητα πανω απο 6 στην καλυτερη, με συμφερει να παρω το πρωτο? προφανως η απαντηση ειναι ναι -ξερουμε ομως μηπως η τελας κατεβασει και αλλο την ταχυτητα με προφαση ( οτι θα εχω απο 1 εως 12 )και για παραδειγμα την κανει 1? Ρώτησα σήμερα σε κατάστημα για το νέο πακέτο στα 32 ευρώ και υπάρχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το πρώτο: δεν ισχύουν εδώ τα 60 λεπτά δωρεάν προς κινητά. Μήπως έτσι βγαίνει μία η άλλη τελικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 7η μερα με την νεα μου συνδεση να πιανει τα εκπληκτικα 1617kpbs!!!!17 μερες εχω τρελλας και ηδη στις τελευταιες 7 δεν εχω ιντερνετ 20 ωρες την ημερα!ΕΛΕΟΣ!!!!δηλωσα βλαβη και τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Με πήραν τηλέφωνο χθες από την Τελλάς και μου είπαν ότι με συμφέρει ένα πακέτο εώς 24Mbps χωρίς λεπτά ομιλίας (μιας και δεν μιλάω καθόλου από το σταθερό) και όταν την ρώτησα:"Και αν δεν «κλειδώνει» στα 24Mbps στα πόσα θα «κλειδώνει»; και μου είπε:"Αν δεν σας «κλειδώνει» στα 24Mbps,θα σας «κλειδώνει» σίγουρα στα 17-18 μιας και υπάρχουν οπτικές ίνες στην περιοχή σας"Και ρωτάω εγώ τώρα.Να φύγω από την HOL και να πάω στην Τελλάς που μου προσφέρει ταχύτητες εώς 24Mbps ή να μείνω εδώ που είμαι τώρα; Αν υπάρχουν οπτινές ίνες στη γειτονιά μου γιατί η HOL δεν τις εκμεταλλεύτηκε και είμαι με 2,5-3 Mbps;:confused: Σημείωση 1:Έργα στη γειτονιά μου για να τοποθετηθούν οπτικές ίνες δεν έχουν γίνει παρά μόνο στην πόλη της Κέρκυρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Με πήραν τηλέφωνο χθες από την Τελλάς και μου είπαν ότι με συμφέρει ένα πακέτο εώς 24Mbps χωρίς λεπτά ομιλίας (μιας και δεν μιλάω καθόλου από το σταθερό) και όταν την ρώτησα:"Και αν δεν «κλειδώνει» στα 24Mbps στα πόσα θα «κλειδώνει»; και μου είπε:"Αν δεν σας «κλειδώνει» στα 24Mbps,θα σας «κλειδώνει» σίγουρα στα 17-18 μιας και υπάρχουν οπτικές ίνες στην περιοχή σας"Και ρωτάω εγώ τώρα.Να φύγω από την HOL και να πάω στην Τελλάς που μου προσφέρει ταχύτητες εώς 24Mbps ή να μείνω εδώ που είμαι τώρα; Αν υπάρχουν οπτινές ίνες στη γειτονιά μου γιατί η HOL δεν τις εκμεταλλεύτηκε και είμαι με 2,5-3 Mbps;:confused: Σημείωση 1:Έργα στη γειτονιά μου για να τοποθετηθούν οπτικές ίνες δεν έχουν γίνει παρά μόνο στην πόλη της Κέρκυρας. Άντε πάλι με τη παραπλάνηση που πέφτει. 1.Οπτικές ίνες έχουν όλες οι εταιρείες μέχρι τα κέντρα του ΟΤΕ. Από το κέντρο του ΟΤΕ μέχρι τα σπίτια είναι το κλασικό δίκτυο χαλκού του ΟΤΕ. Οι γραμμές είναι ίδιες για όλες τις εταιρείες. 2.Το σε ποιά ταχύτητα θα κλειδώσει το router σου έχει να κάνει με την απόσταση σου από το κέβτρο του ΟΤΕ και τη ποιότητα του χαλκού, ελάχιστη διαφορά μπορεί να υπάρξει ανάλογα με το πάροχο και βέβαια δεν έχουν καμία σχέση οι "οπτικές ίνες" με τη ταχύτητα συγχρονισμού. Για ADSL μιλάμε, όχι για FTTH που η ίνα έρχεται σπίτι σου. Διαφορά ουσιαστική μπορεί να υπάρξει στη ταχύτητα που κατεβάζεις (άσχετο με το που κλειδώνει το router) ανάλογα με τη χωρητικότητα του δικτύου στη περιοχή και τους πελάτες, αλλά αυτό δεν μπορείς εκ των πρωτέρων να το ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts