Bayern7 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 http://www.speedtest.net/result/109569114.png 662/8=82.75KB/s 160/8=20KB/s Not bad gia 768/192 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 exo 1 mbit apo tellas perimeno na me baloyn sta 4 ala akoma edo aki 2 mhnes tipota exei sindethei kaneis sto keratsini sta 4 Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 XAXA sta 4 se exoun kai twra :p Nai exoun syndethei atoma apo keratsini sta 4: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Εγω χθες συνδεθηκα με zisto αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο internet πηρα τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη μου ειπε τις ρυθμισεις αλλα τιποτα ουτε ο ιδιος δεν ηξερε τι φταιει και το εβαλε σαν προβλημα της γραμμης να το κοιταξουν οι τεχνικοι!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athas62 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ ZISTO ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑ ΣΤΟ MODEM , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΑ PSTN ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΤΟΥ ΟΤΕ) , ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ.... ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ Tellas. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ , Η΄ ΜΟΡΦΗ ΔΡΑΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ DSL ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ.??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 h anamoni stin tellas einai tromeri mia ora perimena Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Γεια σας. Εδώ και 2-3 μέρες κατά περίεργο τρόπο η ταχύτητα download έχεί διπλασιαστεί (ίσως να χει γίνει αναβάθμιση στην γραμμή, αλλά δεν μου παν τίποτα). Άρα έχω download από 110 kbs περίπου, τώρα το μεγαλύτερο είναι 267 kbs!!!!!! Ίσως όμως λόγω καλοκαιριού να χει πέσει η κίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hqx34 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ TELLAS. ΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ZISTO(ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ 211) ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-7- 2007 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ) ΖΗΤΗΣΑ ΔΙΑΚΟΠΗ......ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ...ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΛΑΣ.....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ZISTO ΜΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΑ...ΤΑ ΤΗΛ ΠΟΛΛΑ....ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 4mbs ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ....ΜΕΧΡΙ 1 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 26-7-07(ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ) ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΛΑΣ(ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ) ΜΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ....ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 σωστός φίλε. Και εγώ τράβαγα τα ίδια για 3 μήνες, μου έβαλαν 1 mbs τελικά και άλλους 2 μήνες περίμενα για τα 4. Η Tellas (κατά την γνωμη μου όπως όλες αυτές οι εταιρίες) στηρίζεται στον ΟΤΕ, και ο ΟΤΕ για να μην χάνει πελάτες της καθυστερεί επιτιδες, για να γυρίζουνε οι πελάτες εκεί. Βέβαια δεν δικαιολογώ την Τελλας που σίγουρα η στάση των υπαλλήλων της είναι απαράδεκτη (είναι ψεύτες μέχρι εκεί που δεν φτάνει) αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο. Μην το ψάχνετε παιδιά, καλή εταιρία δεν υπάρχει. Όλες κοιτάνε το συμφέρον τους κι όχι τους πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1981 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Καλημερα σε ολουσ στο φορουμ.Απο σημερα εχω συνδεθει στα 4 MBPS sto diktyo τη τελλας και πραγματικα το ιντερετ πεταει.Ολα αυτα που μου ειχαν πει οι υπαλληλοι της τελλας οτι θαειχα σχεδον ακριβως οσο ελεγε η ονομαστικη ταχυτητα ηταν αληθεια σε αντιθεση με τους Οτετζηδες.Ευχομαι να ειναι η αρχη του τελους για τον κολ....ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Χθες έστειλα δωρεάν την αίτηση που υπήρχε μέσα σ'ένα πακέτο adsl (με modem/router siemens) tellas που αγόρασα απο το πλαίσιο... Και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1)Πόσο καιρό κάνει η ενεργοποιήση (δηλαδή μέχρι το σημείο να μπορώ να χρησιμοποιήσω την σύνδεση στο σπίτι) απο την ημέρα που θα λάβουν την αίτηση? 2)Το συγκεκριμένο modem/router που έχει μέσα είναι καλό? 3)Στο πακέτο που αγόρασα μόλις 40 ευρώ (!) λέει οτι έχει ισχύ για 4 μήνες(για 768 και 1024)...στην ουσία για τους επόμενους 4 μήνες ΔΕΝ θα πληρώνω κάποιο πάγιο/λογαριασμό ? 4)Στο κατάστημα πλαίσιο μου είπαν οτι το μήνα είναι 20 ευρώ μετά τους 4 μήνες και οτι δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω (σε άλλα πάγια στον οτέ ή την ίδια την tellas)...ισχύει αυτό? Γιατί στο site της tellas κάπου που βρήκα για τιμές λέει γραμμή adsl τάδε τιμή και internet adsl τάδε τιμή και ΣΥΝΟΛΙΚΑ τόσο (κάπου 53 ευρώ αν θυμάμαι!!!) Η γραμμή adsl τι είναι??? θα πληρώνω και άλλα λεφτά? Στην αίτηση λέει δωρεαν ενεργοποίηση αν λέει κάτι αυτό.. 5)Επειδή το σταθερό είναι στο ονομά μου, απλά επειδή ο πατέρας μου είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ άσχετος με όλα αυτά και είναι στο ονομά του η γραμμή συμπλήρωσα τα δικά του μονο στοιχεία (και όχι τα δικά μου εκεί που λέει σε περίπτωση που εξουσιοδοτείς άλλον απο τον κάτοχο της γραμμής) και τον έβαλα να υπογράψει. Όταν θα πάρουν τηλ για να επιβαιβεωσουν την ενεργοποίηση θα μιλήσω εγώ (σαν τον πατέρα μου, δε θα πω οτι είμαι άλλος, για ευνόητους λόγους..)....τι ρωτάνε περίπου για να είναι έτοιμος και ενήμερος??? Ζητάνε αφμ και τέτοια για να τα έχω έτοιμα ή απλά σε ρωτάνε αν στείλατε την αίτηση εσείς και θέλετε ενεργοποίηση? ΥΓ Με ενδιαφέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα έντονα, απλά αν θέλετε και μπορείτε απαντήστε και στα άλλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκ των υστέρων Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Re paidia dwste mia voitheia.. Prwti fora vazw dsl+den gnorizw tipota. Osoi eiste synadelfoi tellas-tites, rikste mia help :cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Χθες έστειλα δωρεάν την αίτηση που υπήρχε μέσα σ'ένα πακέτο adsl (με modem/router siemens) tellas που αγόρασα απο το πλαίσιο... Και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1)Πόσο καιρό κάνει η ενεργοποιήση (δηλαδή μέχρι το σημείο να μπορώ να χρησιμοποιήσω την σύνδεση στο σπίτι) απο την ημέρα που θα λάβουν την αίτηση? 2)Το συγκεκριμένο modem/router που έχει μέσα είναι καλό? 3)Στο πακέτο που αγόρασα μόλις 40 ευρώ (!) λέει οτι έχει ισχύ για 4 μήνες(για 768 και 1024)...στην ουσία για τους επόμενους 4 μήνες ΔΕΝ θα πληρώνω κάποιο πάγιο/λογαριασμό ? 4)Στο κατάστημα πλαίσιο μου είπαν οτι το μήνα είναι 20 ευρώ μετά τους 4 μήνες και οτι δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω (σε άλλα πάγια στον οτέ ή την ίδια την tellas)...ισχύει αυτό? Γιατί στο site της tellas κάπου που βρήκα για τιμές λέει γραμμή adsl τάδε τιμή και internet adsl τάδε τιμή και ΣΥΝΟΛΙΚΑ τόσο (κάπου 53 ευρώ αν θυμάμαι!!!) Η γραμμή adsl τι είναι??? θα πληρώνω και άλλα λεφτά? Στην αίτηση λέει δωρεαν ενεργοποίηση αν λέει κάτι αυτό.. 5)Επειδή το σταθερό είναι στο ονομά μου, απλά επειδή ο πατέρας μου είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ άσχετος με όλα αυτά και είναι στο ονομά του η γραμμή συμπλήρωσα τα δικά του μονο στοιχεία (και όχι τα δικά μου εκεί που λέει σε περίπτωση που εξουσιοδοτείς άλλον απο τον κάτοχο της γραμμής) και τον έβαλα να υπογράψει. Όταν θα πάρουν τηλ για να επιβαιβεωσουν την ενεργοποίηση θα μιλήσω εγώ (σαν τον πατέρα μου, δε θα πω οτι είμαι άλλος, για ευνόητους λόγους..)....τι ρωτάνε περίπου για να είναι έτοιμος και ενήμερος??? Ζητάνε αφμ και τέτοια για να τα έχω έτοιμα ή απλά σε ρωτάνε αν στείλατε την αίτηση εσείς και θέλετε ενεργοποίηση? ΥΓ Με ενδιαφέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα έντονα, απλά αν θέλετε και μπορείτε απαντήστε και στα άλλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκ των υστέρων 1. Aμα είσαι μέσω οτε, και όχι στο ιδιόκτητο κάνουν μερικές μέρες. 4-5 εργάσιμες. 2. No ****ing idea. 3. Tίποτα δεν θα πληρώσεις. 4. 20€ όλα μαζί. Τόσο είναι όλα τα πακέτα πάνω κάτω. 5. Νo idea επίσης. Καλά είναι να τα έχεις έτοιμα πάντως. ΑΦΜ και Α.Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Nai meso OTE tha mpainw. Idioktito sti larisa ap'oso ksero den exei. Xtes pou pira sto 13800 eipan oti i aitisi den pige akomi, alla entaksei pempti apogeyma tin esteila.. Elpizw mexri erxomeni paraskeyi na eimai on-line! Eyxaristo bayern7. Ante na doume, ti download tha pianw me 1024 meso pOTE! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Nai meso OTE tha mpainw. Idioktito sti larisa ap'oso ksero den exei. Xtes pou pira sto 13800 eipan oti i aitisi den pige akomi, alla entaksei pempti apogeyma tin esteila.. Elpizw mexri erxomeni paraskeyi na eimai on-line! Eyxaristo bayern7. Ante na doume, ti download tha pianw me 1024 meso pOTE! Πλέον έχει ιδιόκτητο στη Λάρισα. Aλλά το δικό σου πακέτο λογικά είναι ΑΡΥΣ (δηλ. σύνδεση μέσω ΟΤΕ). Θα πληρώνεις 20,9 ευρώ συνολικά το μήνα στη Tellas για το inernet, στον ΟΤΕ μόνο τα της τηλεφωνίας. Τώρα για επιβεβαίωση στοιχείων λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, βέβαια εγώ στη θέση σου θα την είχα συμπληρώσει την αίτηση με τα στοιχεία του πατέρα μου για να είμαι σίγουρος. Ρώτα το στο 13800 για σιγουριά. Από τη στιγμή που θα λάβουν την αίτηση και θα εγκριθεί όπως είπε ο Bayern7 4-5 μέρες (το maximum 15 σε ακραίες περιπτώσεις). Την αίτηση την έστειλες ταχυδρομικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Nai me elta tin esteila. Opws proeipa epeidi h grammh einai sto onoma tou patera moy, evala ta dika toy stoixeia. Apla sto til tha apantiso ego, gia ekeinon. Genika ekana kali epilogi me tin tellas? Gia arxi omws me 40euro gia 4 mines+me anagnorismenis etairias modem, pisteyw itan OTI kalytero. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Nai me elta tin esteila. Opws proeipa epeidi h grammh einai sto onoma tou patera moy, evala ta dika toy stoixeia. Apla sto til tha apantiso ego, gia ekeinon. Genika ekana kali epilogi me tin tellas? Gia arxi omws me 40euro gia 4 mines+me anagnorismenis etairias modem, pisteyw itan OTI kalytero. Βασικά το καλύτερο θα ήταν να τη στείλεις με Fax αλλά δεν πειράζει... Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τώρα η Tellas γενικά δεν είναι και από τις καλύτερες εταιρείες αλλά τα παράπονα ακούγονται κυρίως για το ιδιόκτητο, δεν νομίζω σε μια απλή ΑΡΥΣ adsl σύνδεση να σου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.:O Τα 40 ευρώ για 4 μήνες είναι όντως καλά. Η τιμή μετά τους 4 μήνες (20.9 το μήνα) είναι normal. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να πεις πως μια ΑΡΥΣ συνδρομή είναι ΟΤΙ καλύτερο, αν σκεφτείς ότι η ταχύτητα είναι περιορισμένη στα 1024, δεν σε απαλλάσει από το πάγιο και τις απαράδεκτες χρεώσεις κλήσεων του ΟΤΕ (όπως γίνεται στα double play πακέτα μέσω ιδιόκτητου) και ούτε μπορείς να το συνδυάσεις έστω με πρόγραμμα ομιλίας (όπως γίνεται με τα conn-x) αλλά για αρχή και στην επαρχία είναι μια χαρά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Wraia se genikes grammes gia 1mbps ekana kali epilogi apoti katalava. Stin eksypiretisi mou eixan pei oti molis mou dosoyn to activation key tha mou kanoun+kati rythmiseis sto modem. Tha to kanoun aytoi afou syndethw, h mporw na tis vrw kapou sto site na tis kanw egw. Episis me 1024 posa kb download pianeis maximum? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Koita epeidh tis exw dokimasei oles. Kai otan lew oles to ennow. Mesw ARYS panta. H tellas exei me diafora ta kalytera pings kai ston download paei fyseki (opws oi perissoteres). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Άντε να δούμε.... ;) Πάντως το zisto είναι πανάκριβο, σε σχέση με το πιο φτηνό της ΟΝ και το φτηνότερο αλλά όχι πιο φτηνό της forthnet. Στα adsl όμως πρέπει να ^^μάει!!!!!!!!!! Θυμήστε μου λίγο το σάιτ που μετράει την ταχύτητα των δικτύων, να το κάνω μια επίσκεψη απο βδομάδα :cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Άντε να δούμε.... ;) Πάντως το zisto είναι πανάκριβο, σε σχέση με το πιο φτηνό της ΟΝ και το φτηνότερο αλλά όχι πιο φτηνό της forthnet. Στα adsl όμως πρέπει να ^^μάει!!!!!!!!!! Θυμήστε μου λίγο το σάιτ που μετράει την ταχύτητα των δικτύων, να το κάνω μια επίσκεψη απο βδομάδα :cool: Yπάρχουν πολλά. Π.χ http://www.speedtest.net Το πρόβλημα του Zisto δεν είναι τόσο η τιμή όσο η απαράδεκτη ταχύτητα που δίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Γιατι απαράδεκτη, λίγο είναι να κατεβάζεις με 400-450KΒ/sec ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Γιατι απαράδεκτη, λίγο είναι να κατεβάζεις με 400-450KΒ/sec ??? Eλπίζω να το λες για πλάκα.:O Όταν τα άλλα double play πακέτα σχεδόν με την ίδια τιμή δίνουν από 10 Mbps και πάνω, τι να τα κάνεις τα 4???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 τα 4 της Τελλας μαζι με την τηλεφωνια της ειναι απο τα πιο σταθερα στην αγορα ΑΛΛΑ και τα πιο ακριβα..υπαρχουν φημες οτι μεσα στο επομενο 2μηνο θα κανουνε προσφορα για παλιους και νεους χρηστες αναλογα της υπολοιπης αγορας ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τουλάχιστον μου δίνει τα 4 εξάλλου για 4 υπέγραψα τότε οπότε οκ. Βέβαια μακάρι να μας το αυξήσουν γιατί έχουν μείνει λίγο πίσω. Το παράπονο μου είναι οι πολύ συχνές αποσυνδέσεις και που και που θόρυβος στην γραμμή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μιλήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts