eLeKtriK EyE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Opera 9.20 for Windows βγηκε πολυ γρηγορη.. http://www.opera.com/download/ Το βασικό feature στην 9.20 είναι το Speed dial (κουμπάκια στην start page με bookmarks και άλλα καλούδια). Well done Opera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Το βασικό feature στην 9.20 είναι το Speed dial (κουμπάκια στην start page με bookmarks και άλλα καλούδια). Well done Opera... Πραγματικά εξαιρετικό το speed dial. Με τον Opera βρήκα την υγειά μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Χρήστης Opera από τον 6 απλά καταπληκτικός! Ο 9.20 είναι απίστευτος το speed dial κορυφαίο δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε παραπάνω από 9 συντομεύσεις... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Εδώ και αρκετούς μήνες σερφάρω με Opera και μπορώ να πω ότι μετά την πρώτη μου επαφή μαζί του ούτε που ξανασκέφτηκα κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιο επισημασμένο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 παιδια πως απενεργοποιουνται ολες οι συντομευσεις;;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Χρήστης Opera από τον 6 απλά καταπληκτικός! Ο 9.20 είναι απίστευτος το speed dial κορυφαίο δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε παραπάνω από 9 συντομεύσεις... Γίνεται.Την ώρα που είσαι σε μία σελίδα κάνε drag&drop του tab δίπλα στα είκονίδια πλοήγησης ( Previous page,refresh κτλ... ) :D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδιά, στη σελίδα http://www.capital.gr/xa/quotes_table.asp στην αριστερή πλευρά, δίπλα στις επιλογές "Ειδήσεις", "Σοφοκλέους", "Μετοχές" κτλ. εμφανίζεται μια διαφήμιση που ενοχλέι. Ξέρει κανέις πώς φεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παιδιά, στη σελίδα http://www.capital.gr/xa/quotes_table.asp στην αριστερή πλευρά, δίπλα στις επιλογές "Ειδήσεις", "Σοφοκλέους", "Μετοχές" κτλ. εμφανίζεται μια διαφήμιση που ενοχλέι. Ξέρει κανέις πώς φεύγει; Δεξί κλικ στον κενό χώρο της σελίδας, Block content, κάνεις κλικ στη διαφήμιση, και πατάς Done στο κουμπάκι που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε στοιχείο της σελίδας θέλεις. Υ.Γ.: Opera rulez... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Δεξί κλικ στον κενό χώρο της σελίδας, Block content, κάνεις κλικ στη διαφήμιση, και πατάς Done στο κουμπάκι που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε στοιχείο της σελίδας θέλεις. Υ.Γ.: Opera rulez... Ευχαριστω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 ρε παιδια η τελευταια εκδοση του οπερα εχει ελληνικο ορθογραφικό....??? και αν ναι μπορει να μου εξηγησει καποιος πως μπαινει....?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Paidia Kalispera Otan paw otidipote na kanw save i na kanw upload ksafnika leei oti o opera kleinei kai agnwstous logous!!! Exw ($)V!$T@ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Δοκίμασες reinstall τον Opera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Δοκίμασες reinstall τον Opera; 9 fores Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Σήμερα βγήκε η 9.50 έκδοση του Opera browser.Αυτή η έκδοση μεταξύ άλλων επιτρέπει τον συγρονισμό σελιδ/ών,speed dial και άλλων μεταξύ των διάφορων εκδόσεων του browser ( opera desktop/mobile/mini ). Ενώ λοιπόν με την beta 9.50 που είχα πήγαινα File>Synchronize στην τελική έκδοση αυτή η επιλογή δεν υπάρχει πλέον. Τί μπορεί να συμβαίνει? Κοίταξα στα changlogs όλων των εκδόσεων αλλά δεν λέει τίποτα για κατάργηση του feature ή αλλαγής του τρόπου πρόσβασης σε αυτό. Ευχαριστώ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Γεια σας παιδιά.Μόλις εγκατέστησα τον opera...Καλός,αλλά η γραμματοσειρά...Μπορείτε να μου πείτε πώς να την αλλάξω?Είναι αυτή... http://img137.imageshack.us/img137/7524/20071231215110078hn5.th.jpg Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Γεια σας παιδιά.Μόλις εγκατέστησα τον opera...Καλός,αλλά η γραμματοσειρά...Μπορείτε να μου πείτε πώς να την αλλάξω?Είναι αυτή... http://img137.imageshack.us/img137/7524/20071231215110078hn5.th.jpg tools -> preferences -> advanced -> fonts :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Υπάρχει δυνατότητα στον opera όταν κάνουμε copy κείμενο που περιέχει links να παραμένουν ενεργά τα links και να μην αντιγράφει μόνο το κείμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Μόνο με αποθήκευση της σελίδας... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον opera στα video του youtube..Για την ακρίβεια, χωρίς κανένα προφανή λόγο πολλές φορές σταματάει να η αναπαραγωγή του video στα πρώτα 2sec και ίσως μετά από κάποιο restart να φιλοτιμηθεί να παίξει..Πιστεύοντας ότι είναι κάποιο plugin είχα κάνει reinstall το opera αλλά το πρόβλημα παρέμενε..Πρόσφατα έκανα φορμάτ (για άλλους λόγους) και ενώ πίστευα ότι θα ξεμπλέξω με αυτό το θέμα, πάλι εμφανίστηκε.. Γι'αυτό πήρα την απόφαση να πάω σε Firefox..αλλά έχω ένα θέμα με τα passwords στον Opera..γίνεται να μεταφερθούν (import?) στο Firefox ή έστω με κάποιο πρόγραμμα να τα "διαβάσω" ώστε να μπορέσω να τα καταχωρήσω..?!? υ.γ. αν βέβαια λυθεί το αρχικό πρόβλημα (σε περίπτωση που το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος) προφανώς και δε χρειάζεται να "πάω" στον Firefox.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Καλησπέρα παιδιά, αφού αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρει ο Νικόλας κάνοντας update τον adobe flash player στην έκδοση 10, ο Opera δεν μου εμφανίζει τα embedded βιντεάκια του youtube. Εδώ ας πούμε έχει ένα βιντεάκι αλλά δεν το εμφανίζει... http://msmobiles.com/news.php/7548.html Ξέρει κανείς καμία λύση; Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Μάνο, δε ξέρω τι να σου πω..δε μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό το πρόγραμμα..Είναι καλό, είναι εύχρηστο, αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα που πολύ με ψήνουν να πάω σε mozilla..Το σημαντικότερο είναι αυτό με τα video..Δε γίνεται όποτε του έρθει να μην τα παίζει και τα μισά να τα βλέπω με i.e. και τα άλλα με opera..!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Εμένα το παίζει κανονικά. Εχω την έκδοση 9.51 Build 10080 του Opera. Γενικά η 9.50 μου δημιούργησε πολλά προβλήματα κι έτρωγε και κολλήματα που και που αλλά με αυτή που έχω τώρα έχουν λυθεί σχεδόν όλα. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Εγώ έχω 9.51 built 10081 και τα προβλήματα συνεχίζουν ακάθεκτα..!!!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Εγώ είχα βάλει την έκδοση 9,5 και έτρωγε πολλά κολλήματα. Γύρισα πάλι στην 9,21 που είχα και είναι μια χαρά. Βιντεάκια τα βλέπω όλα παντού και ο flash player παίζει μια χαρά! Εγώ έχω μια άλλη απορία.. Σήμερα μου εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα: Opera requires additional files to enable voice. The download is approximately 10.5MB. Do you want to download and install the voice libraries now? Πάτησα όχι σε αυτό το μήνυμα. Μήπως ξέρει κανείς τί είναι και σε τί χρησιμεύει? Αν θέλω να το κατεβάσω τελικά, τότε πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Έπαιζες με τις ρυθμίσεις ε ? Το Voice είναι φωνητικές εντολές που δίνεις στον Opera. Βασικές εντολές όμως, πχ άνοιξε νέα σελίδα, forward κλπ και το έχει από παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts