Jump to content

Opera browser

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Opera 9.20 for Windows

βγηκε πολυ γρηγορη..

http://www.opera.com/download/

Το βασικό feature στην 9.20 είναι το Speed dial (κουμπάκια στην start page με bookmarks και άλλα καλούδια).

Well done Opera...

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 185
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το βασικό feature στην 9.20 είναι το Speed dial (κουμπάκια στην start page με bookmarks και άλλα καλούδια).

Well done Opera...

Πραγματικά εξαιρετικό το speed dial.

Με τον Opera βρήκα την υγειά μου

:)

Χρήστης Opera από τον 6 απλά καταπληκτικός!

Ο 9.20 είναι απίστευτος το speed dial κορυφαίο

δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε παραπάνω από

9 συντομεύσεις...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Εδώ και αρκετούς μήνες σερφάρω με Opera και μπορώ να πω ότι μετά την πρώτη μου επαφή μαζί του ούτε που ξανασκέφτηκα κάτι άλλο.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιο επισημασμένο thread.

παιδια

πως απενεργοποιουνται

ολες οι συντομευσεις;;..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Χρήστης Opera από τον 6 απλά καταπληκτικός!

Ο 9.20 είναι απίστευτος το speed dial κορυφαίο

δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε παραπάνω από

9 συντομεύσεις...

Γίνεται.Την ώρα που είσαι σε μία σελίδα κάνε drag&drop του tab δίπλα στα είκονίδια πλοήγησης ( Previous page,refresh κτλ... ) :D

no sig...

• 1 month later...

Παιδιά, στη σελίδα http://www.capital.gr/xa/quotes_table.asp στην αριστερή πλευρά, δίπλα στις επιλογές "Ειδήσεις", "Σοφοκλέους", "Μετοχές" κτλ. εμφανίζεται μια διαφήμιση που ενοχλέι.

Ξέρει κανέις πώς φεύγει;

Παιδιά, στη σελίδα http://www.capital.gr/xa/quotes_table.asp στην αριστερή πλευρά, δίπλα στις επιλογές "Ειδήσεις", "Σοφοκλέους", "Μετοχές" κτλ. εμφανίζεται μια διαφήμιση που ενοχλέι.

Ξέρει κανέις πώς φεύγει;

Δεξί κλικ στον κενό χώρο της σελίδας, Block content, κάνεις κλικ στη διαφήμιση, και πατάς Done στο κουμπάκι που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας.

Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε στοιχείο της σελίδας θέλεις.

Υ.Γ.: Opera rulez...

Δεξί κλικ στον κενό χώρο της σελίδας, Block content, κάνεις κλικ στη διαφήμιση, και πατάς Done στο κουμπάκι που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας.

Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε στοιχείο της σελίδας θέλεις.

Υ.Γ.: Opera rulez...

Ευχαριστω...!

ρε παιδια η τελευταια εκδοση του οπερα εχει ελληνικο ορθογραφικό....???

και αν ναι μπορει να μου εξηγησει καποιος πως μπαινει....??

• 5 months later...

Paidia Kalispera

Otan paw otidipote na kanw save i na kanw upload ksafnika leei oti o opera kleinei kai agnwstous logous!!!

Exw ($)V!$T@

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• 2 weeks later...

Σήμερα βγήκε η 9.50 έκδοση του Opera browser.Αυτή η έκδοση μεταξύ άλλων επιτρέπει τον συγρονισμό σελιδ/ών,speed dial και άλλων μεταξύ των διάφορων εκδόσεων του browser ( opera desktop/mobile/mini ).

Ενώ λοιπόν με την beta 9.50 που είχα πήγαινα File>Synchronize στην τελική έκδοση αυτή η επιλογή δεν υπάρχει πλέον. Τί μπορεί να συμβαίνει?

Κοίταξα στα changlogs όλων των εκδόσεων αλλά δεν λέει τίποτα για κατάργηση του feature ή αλλαγής του τρόπου πρόσβασης σε αυτό.

Ευχαριστώ...

no sig...

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδιά.Μόλις εγκατέστησα τον opera...Καλός,αλλά η γραμματοσειρά...Μπορείτε να μου πείτε πώς να την αλλάξω?Είναι αυτή...

http://img137.imageshack.us/img137/7524/20071231215110078hn5.th.jpg

Γεια σας παιδιά.Μόλις εγκατέστησα τον opera...Καλός,αλλά η γραμματοσειρά...Μπορείτε να μου πείτε πώς να την αλλάξω?Είναι αυτή...

http://img137.imageshack.us/img137/7524/20071231215110078hn5.th.jpg

tools -> preferences -> advanced -> fonts :)

Υπάρχει δυνατότητα στον opera όταν κάνουμε copy κείμενο που περιέχει links να παραμένουν ενεργά τα links και να μην αντιγράφει μόνο το κείμενο;

• 3 weeks later...
  • 5 months later...

Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον opera στα video του youtube..Για την ακρίβεια, χωρίς κανένα προφανή λόγο πολλές φορές σταματάει να η αναπαραγωγή του video στα πρώτα 2sec και ίσως μετά από κάποιο restart να φιλοτιμηθεί να παίξει..Πιστεύοντας ότι είναι κάποιο plugin είχα κάνει reinstall το opera αλλά το πρόβλημα παρέμενε..Πρόσφατα έκανα φορμάτ (για άλλους λόγους) και ενώ πίστευα ότι θα ξεμπλέξω με αυτό το θέμα, πάλι εμφανίστηκε..

Γι'αυτό πήρα την απόφαση να πάω σε Firefox..αλλά έχω ένα θέμα με τα passwords στον Opera..γίνεται να μεταφερθούν (import?) στο Firefox ή έστω με κάποιο πρόγραμμα να τα "διαβάσω" ώστε να μπορέσω να τα καταχωρήσω..?!?

υ.γ. αν βέβαια λυθεί το αρχικό πρόβλημα (σε περίπτωση που το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος) προφανώς και δε χρειάζεται να "πάω" στον Firefox..

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά, αφού αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρει ο Νικόλας κάνοντας update τον adobe flash player στην έκδοση 10, ο Opera δεν μου εμφανίζει τα embedded βιντεάκια του

youtube.

Εδώ ας πούμε έχει ένα βιντεάκι αλλά δεν το εμφανίζει...

http://msmobiles.com/news.php/7548.html

Ξέρει κανείς καμία λύση;

Ευχαριστώ,

Μάνος

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μάνο, δε ξέρω τι να σου πω..δε μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό το πρόγραμμα..Είναι καλό, είναι εύχρηστο, αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα που πολύ με ψήνουν να πάω σε mozilla..Το σημαντικότερο είναι αυτό με τα video..Δε γίνεται όποτε του έρθει να μην τα παίζει και τα μισά να τα βλέπω με i.e. και τα άλλα με opera..!!

Εμένα το παίζει κανονικά. Εχω την έκδοση 9.51 Build 10080 του Opera. Γενικά η 9.50 μου δημιούργησε πολλά προβλήματα κι έτρωγε και κολλήματα που και που αλλά με αυτή που έχω τώρα έχουν λυθεί σχεδόν όλα.

Μιχάλης

Εγώ είχα βάλει την έκδοση 9,5 και έτρωγε πολλά κολλήματα. Γύρισα πάλι στην 9,21 που είχα και είναι μια χαρά. Βιντεάκια τα βλέπω όλα παντού και ο flash player παίζει μια χαρά!

Εγώ έχω μια άλλη απορία.. Σήμερα μου εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα:

Opera requires additional files to enable voice. The download is approximately 10.5MB. Do you want to download and install the voice libraries now?

Πάτησα όχι σε αυτό το μήνυμα. Μήπως ξέρει κανείς τί είναι και σε τί χρησιμεύει? Αν θέλω να το κατεβάσω τελικά, τότε πώς γίνεται?

Έπαιζες με τις ρυθμίσεις ε ?

Το Voice είναι φωνητικές εντολές που δίνεις στον Opera.

Βασικές εντολές όμως, πχ άνοιξε νέα σελίδα, forward κλπ και το έχει από παλιά.