panbet Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Βλέπω πάντως παιδιά ότι τα 7gb με 16 ευρώ το έβγαλαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, panbet said: Βλέπω πάντως παιδιά ότι τα 7gb με 16 ευρώ το έβγαλαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου (edited) 9 minutes ago, leo06 said: Εμένα ξεκινάει από το 10GB😕, μήπως επειδή βάζω νέο αριθμό; Δεν ξέρω γιατί με έχει μόνο της άλλες επιλογές Edited 21 Σεπτεμβρίου by panbet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 56 minutes ago, panbet said: Εμένα ξεκινάει από το 10GB😕, μήπως επειδή βάζω νέο αριθμό; Δεν ξέρω γιατί με έχει μόνο της άλλες επιλογές Η προσφορά ισχυεί μόνο από μετατροπή καρτοκινητού που είναι ήδη cosmote σε neo 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Το πλάνο με τα 20GB, στο εξωτερικό, με roaming, ποιο είναι το όριο πολιτικής χρήσης; 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Ο διπλασιασμός με payzy λήγει σε 99 μέρες… νομίζω ότι δεν θα λήξει ποτέ αυτή η προσφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ANAGNPANA said: Ο διπλασιασμός με payzy λήγει σε 99 μέρες… νομίζω ότι δεν θα λήξει ποτέ αυτή η προσφορά Ναι, πήγε για 31/12/24. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Σεπτεμβρίου Μάλλον έχουν καταλάβει ότι αυτή η προσφορά κρατά το payzy ζωντανό. Προσωπικά θα σταματήσω να το χρησιμοποιώ αν δεν έχω άλλο λόγο. 2 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) 11 ώρες πριν, orfeas92 said: Μάλλον έχουν καταλάβει ότι αυτή η προσφορά κρατά το payzy ζωντανό. Προσωπικά θα σταματήσω να το χρησιμοποιώ αν δεν έχω άλλο λόγο. Νομίζω πως ίσως δεν έχεις καταλάβει τη λειτουργία του. Το "δυνατό χαρτί" της payzy, είναι η επιστροφή του 1% των αγορών σου, σχεδόν στα πάντα (Βενζίνη, πετρέλαιο, μάρκετ, ακόμη και στα διόδια). Μετέπειτα η τρομερή ευκολία με την οποία στέλνεις στον άλλο χρήματα. Ακολουθούν οι εκάστοτε προσφορές στα καταστήματα Γερμανός κυρίως και φυσικά, τα χρήματα από τις προσκλήσεις. Χρήματα τα οποία πριν δεν τα είχες και που κανείς δεν θα στα δώσει έτσι απλόχερα Edited 25 Σεπτεμβρίου by sou_d 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου προσπαθησαν σημερα να τραβηξουν τα χρηματα για το cosmote neo αλλα δεν ειχα μεσα. υπαρχει τροπος να κανω τη 9ληρωμη χειροκινητα μεσα απο το mycosmote? δε θελω να περιμενω βα ξαναπροσπαθησουν γιατι σημερα ληγει καιβθα χασω το υπολοιπο που εχω σε mb 1 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Να διαβάζετε τις χρήσιμες απαντήσεις στη σελίδα του προϊόντος. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) Καλησπέρα Ξέρει κανείς (ή αν μπορεί να υποθέσει) αν η προσφορά για τα 7 Gb στα 16 euros (για υφιστάμενους συνδρομητές cosmoκαρτας, whats up κλπ) θα συνεχιστεί και πέραν της 30/11/24? Edited 26 Σεπτεμβρίου by Haris1977 1 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Haris1977 said: Καλησπέρα Ξέρει κανείς (ή αν μπορεί να υποθέσει) αν η προσφορά για τα 7 Gb στα 16 euros (για υφιστάμενους συνδρομητές cosmoκαρτας, whats up κλπ) θα συνεχιστεί και πέραν της 30/11/24? Κανείς όμως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, motoboots said: Κανείς όμως. Ε πού να ξέρουμε; στην Cosmote δουλεύουμε; Υποθετικά σαν πρόγραμμα ξεχωριστό που το έχει ονομάσει neo και που δεν είναι ούτε καθαρά καρτοκινητή αλλα ούτε και συμβόλαια με πάγια πρέπει να έχει τα δικά της πακέτα με τους ανάλογους τιμοκαταλόγους και δεν νομίζω αυτοί οι τιμοκατάλογοι να ξεκινούν με μεγάλα ποσά χωρίς να δίνουν την δυνατότητα στον συνδρομητή να πάει εκεί γύρω στο 16€υρω..εξάλου στα άλλα πακέτα με αυτές τις παροχές εκεί παίζουν. στα 15€ γύρω..οπότε λογικά δεν θα το σταματήσει. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Haris1977 said: Καλησπέρα Ξέρει κανείς (ή αν μπορεί να υποθέσει) αν η προσφορά για τα 7 Gb στα 16 euros (για υφιστάμενους συνδρομητές cosmoκαρτας, whats up κλπ) θα συνεχιστεί και πέραν της 30/11/24? Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι η προθεσμια ενεργοποίησης. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου (edited) On 27/9/2024 at 5:20 ΠΜ, motoboots said: Κανείς όμως. On 27/9/2024 at 7:13 ΠΜ, Nikos_96 said: Ε πού να ξέρουμε; στην Cosmote δουλεύουμε; Υποθετικά σαν πρόγραμμα ξεχωριστό που το έχει ονομάσει neo και που δεν είναι ούτε καθαρά καρτοκινητή αλλα ούτε και συμβόλαια με πάγια πρέπει να έχει τα δικά της πακέτα με τους ανάλογους τιμοκαταλόγους και δεν νομίζω αυτοί οι τιμοκατάλογοι να ξεκινούν με μεγάλα ποσά χωρίς να δίνουν την δυνατότητα στον συνδρομητή να πάει εκεί γύρω στο 16€υρω..εξάλου στα άλλα πακέτα με αυτές τις παροχές εκεί παίζουν. στα 15€ γύρω..οπότε λογικά δεν θα το σταματήσει. On 27/9/2024 at 7:20 ΠΜ, VIPdriver said: Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι η προθεσμια ενεργοποίησης. Eυχαριστώ. Προφανώς κανείς δεν το ξέρει, τις γνώμες σας ήθελα απλώς To neo με ενδιαφέρει ως πρόγραμμα γι αυτο και άλλαξα το συμβόλαιό μου σε καρτοκινητό (έτσι ώστε να παω στο neo κρατωντας ομως τον ιδιο αριθμό μου). Η μετατροπη θα γινει αυτοματα στις 11/10. Όμως θα πρέπει να βάλω 13 ευρώ "καρτα" για να το ενεργοποιήσω. Στις 30/11 λοιπόν, που θα κανω την μετατροπη σε neo, δεν θα χασω το υπολοιπο των χρημάτων μου? Γι αυτό λέω μπας και δώσουν καμμία παράταση.. Edited 28 Σεπτεμβρίου by Haris1977 1 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 58 minutes ago, Haris1977 said: Στις 30/11 λοιπόν, που θα κανω την μετατροπη σε neo, δεν θα χασω το υπολοιπο των χρημάτων μου? Γι αυτό λέω μπας και δώσουν καμμία παράταση.. Ότι υπόλοιπο έχεις στο καρτοκινητό σου δεν χάνεται από τη μεταφορά στο Neo, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για λίγα πράγματα (διάβασε τις συχνές ερωτήσεις στο Neo). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Haris1977 said: Eυχαριστώ. Προφανώς κανείς δεν το ξέρει, τις γνώμες σας ήθελα απλώς To neo με ενδιαφέρει ως πρόγραμμα γι αυτο και άλλαξα το συμβόλαιό μου σε καρτοκινητό (έτσι ώστε να παω στο neo κρατωντας ομως τον ιδιο αριθμό μου). Η μετατροπη θα γινει αυτοματα στις 11/10. Όμως θα πρέπει να βάλω 13 ευρώ "καρτα" για να το ενεργοποιήσω. Στις 30/11 λοιπόν, που θα κανω την μετατροπη σε neo, δεν θα χασω το υπολοιπο των χρημάτων μου? Γι αυτό λέω μπας και δώσουν καμμία παράταση.. Για ποιο λόγο να βάλεις κάρτα αν θα το κάνεις νέο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου (edited) 25 minutes ago, motoboots said: Ότι υπόλοιπο έχεις στο καρτοκινητό σου δεν χάνεται από τη μεταφορά στο Neo, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για λίγα πράγματα (διάβασε τις συχνές ερωτήσεις στο Neo). Nαι το είδα. Γράφει "Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρηματικό σου υπόλοιπο σε υπηρεσίες όπως κωδικοί DEALS for YOU, κλήσεις στο 13888 και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας" Άρα πρακτικά τα χάνεις 7 minutes ago, leo06 said: Για ποιο λόγο να βάλεις κάρτα αν θα το κάνεις νέο? Το είπα πιο πάνω. Για να κρατήσω το ίδιο νούμερο (είμαι ήδη πελάτης cosmote) Edited 28 Σεπτεμβρίου by Haris1977 1 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, Haris1977 said: Nαι το είδα. Γράφει "Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρηματικό σου υπόλοιπο σε υπηρεσίες όπως κωδικοί DEALS for YOU, κλήσεις στο 13888 και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας" Άρα πρακτικά τα χάνεις Δεν χάνεις. Έχεις το υπόλοιπο σου διαθέσιμο για όταν επιστρέψεις σε καρτοκινητό - γιατί έτσι θέλεις και έτσι σε συμφέρει για ένα διάστημα. Η αλλαγή από το ένα στο άλλο γίνεται πανεύκολα στη στιγμή. Δυνατότητα είναι, όχι απώλεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου (edited) 2 minutes ago, motoboots said: Δεν χάνεις. Έχεις το υπόλοιπο σου διαθέσιμο για όταν επιστρέψεις σε καρτοκινητό Αν (και όποτε) επιστρέψεις ξανά. Αλλά οκ, όπως το βλέπει κανείς 🙂 Edited 28 Σεπτεμβρίου by Haris1977 1 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Οταν γινεις neo, το υπόλοιπο απο το καρτοκινητο δεν λήγει ποτέ; Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου (edited) Καλησπέρα...προερχόμενος από την VODAFONE σε COTE NEO και είμαι πολυ ευχαριστημένος προς το παρόν. Εβαλα την εφαρμογή στο κινητο και βλέπω το status της γραμμής μου. ΟΜΩΣ, προσπαθω να φτιάξω το my.cosmote.gr ( εχω φτιαξει κανονικά λογαριασμό με mail ) και στο νημα πρόσθεσης της γραμμής μου δεν δέχεται ούτε τον αριθμό μου ούτε το ΑΦΜ μου(λεει: παρουσιαστηκε σφάλμα). Σε επικοινωνία chat μεσα από την σελίδα πριν απο λιγες μερες μου προτεινε ο ανθρωπος να δοκιμασω από αλλο browser η να κάνω clear ta cookies το οποίο έκανα και μαλιστα δοκίμασα και απο αλλα pc, δεν δεχεται καθόλου ακόμα και σήμερα μετα απο δυο εβδομάδες τον αριθμό μου και το ΑΦΜ μου ωστε να προσθέσει την εποπτεία της γραμμής και να διαχειρίζομαι το θέμα από το my.cosmote. Ti μπορώ να κάνω; Τι ενδεχόμενο λάθους εκ μερους μου υπάρχει; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Edited 1 Οκτωβρίου by passenger57 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να πάω σε neo αλλά έχω μερικές ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει 1.Αν ένα μήνα δεν θέλω να πληρώσω το neo γίνετε να επιστρέψω σε whatsup γίνετε κατευθείαν η παίρνει μέρες? 2.Τωρα όταν βάζω κάρτα μου δίνει κουπόνι για το BOX θα συνεχίσει να μου δίνει? 3.Ειμαι στο cosmote one που έχω συνδυάσει το σταθερό με το κινητό θα ισχύει ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, andreas443 said: Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να πάω σε neo αλλά έχω μερικές ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει 1.Αν ένα μήνα δεν θέλω να πληρώσω το neo γίνετε να επιστρέψω σε whatsup γίνετε κατευθείαν η παίρνει μέρες? 2.Τωρα όταν βάζω κάρτα μου δίνει κουπόνι για το BOX θα συνεχίσει να μου δίνει? 3.Ειμαι στο cosmote one που έχω συνδυάσει το σταθερό με το κινητό θα ισχύει ακόμα? 1. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις για έναν μήνα, μπορείς να το βάλεις σε παύση, αλλά αν θες να γυρίσεις πίσω σε What’s Up/Cosmokarta, θα πρέπει να στείλεις ALPAK (ή ΑΛΠΑΚ) στο 1333. Δεν ξέρω αν μπορείς να ξανά πας στο COSMOTE Neo μετά, αλλά μάλλον γίνεται. 2. Όχι. Τραβάει αυτόματα από τη χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα το ποσό του προγράμματος. Δεν δίνει κουπόνια σαν το What’s Up Tokens. 3. Θα έχεις 10% επιστροφή του ποσού στον COSMOTE Neo πρόγραμμα για να τα κάνεις ότι θες μέχρι την ημερομηνία λήξης που γράφει στο COSMOTE App. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts