Jump to content

Cosmote neo

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, panbet said:

Βλέπω πάντως παιδιά ότι τα 7gb με 16 ευρώ το έβγαλαν.

IMG_1230.png

9 minutes ago, leo06 said:

IMG_1230.png

Εμένα ξεκινάει από το 10GB😕, μήπως επειδή βάζω νέο αριθμό; Δεν ξέρω γιατί με έχει μόνο της άλλες επιλογές 

Edited by panbet

56 minutes ago, panbet said:

Εμένα ξεκινάει από το 10GB😕, μήπως επειδή βάζω νέο αριθμό; Δεν ξέρω γιατί με έχει μόνο της άλλες επιλογές 

Η προσφορά ισχυεί μόνο από μετατροπή καρτοκινητού που είναι ήδη cosmote σε neo

Το πλάνο με τα 20GB, στο εξωτερικό, με roaming, ποιο είναι το όριο πολιτικής χρήσης; 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ο διπλασιασμός με payzy λήγει σε 99 μέρες…

νομίζω ότι δεν θα λήξει ποτέ αυτή η προσφορά 

IMG_1333.png

1 hour ago, ANAGNPANA said:

Ο διπλασιασμός με payzy λήγει σε 99 μέρες…

νομίζω ότι δεν θα λήξει ποτέ αυτή η προσφορά 

IMG_1333.png

Ναι, πήγε για 31/12/24. 

Μάλλον έχουν καταλάβει ότι αυτή η προσφορά κρατά το payzy ζωντανό. Προσωπικά θα σταματήσω να το χρησιμοποιώ αν δεν έχω άλλο λόγο.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

11 ώρες πριν, orfeas92 said:

Μάλλον έχουν καταλάβει ότι αυτή η προσφορά κρατά το payzy ζωντανό. Προσωπικά θα σταματήσω να το χρησιμοποιώ αν δεν έχω άλλο λόγο.

Νομίζω πως ίσως δεν έχεις καταλάβει τη λειτουργία του. Το "δυνατό χαρτί" της payzy, είναι η επιστροφή του 1% των αγορών σου, σχεδόν στα πάντα (Βενζίνη, πετρέλαιο, μάρκετ, ακόμη και στα διόδια). Μετέπειτα η τρομερή ευκολία με την οποία στέλνεις στον άλλο χρήματα. Ακολουθούν οι εκάστοτε προσφορές στα καταστήματα Γερμανός κυρίως και φυσικά, τα χρήματα από τις προσκλήσεις. Χρήματα τα οποία πριν δεν τα είχες και που κανείς δεν θα στα δώσει έτσι απλόχερα

Edited by sou_d

προσπαθησαν σημερα να τραβηξουν τα χρηματα για το cosmote neo αλλα δεν ειχα μεσα. υπαρχει τροπος να κανω τη 9ληρωμη χειροκινητα μεσα απο το mycosmote? δε θελω να περιμενω βα ξαναπροσπαθησουν γιατι σημερα ληγει καιβθα χασω το υπολοιπο που εχω σε mb

adok13

Καλησπέρα

Ξέρει κανείς (ή αν μπορεί να υποθέσει) αν η προσφορά για τα 7 Gb στα 16 euros (για υφιστάμενους συνδρομητές cosmoκαρτας, whats up κλπ) θα συνεχιστεί και πέραν της 30/11/24?

Edited by Haris1977
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

8 ώρες πριν, Haris1977 said:

Καλησπέρα

Ξέρει κανείς (ή αν μπορεί να υποθέσει) αν η προσφορά για τα 7 Gb στα 16 euros (για υφιστάμενους συνδρομητές cosmoκαρτας, whats up κλπ) θα συνεχιστεί και πέραν της 30/11/24?

Κανείς όμως. 

1 ώρα πριν, motoboots said:

Κανείς όμως. 

Ε πού να ξέρουμε; στην Cosmote δουλεύουμε; Υποθετικά σαν πρόγραμμα ξεχωριστό που το έχει ονομάσει neo και που δεν είναι ούτε καθαρά καρτοκινητή αλλα ούτε και συμβόλαια με πάγια πρέπει να έχει τα δικά της πακέτα με τους ανάλογους τιμοκαταλόγους και δεν νομίζω αυτοί οι τιμοκατάλογοι να ξεκινούν με μεγάλα ποσά χωρίς να δίνουν την δυνατότητα στον συνδρομητή να πάει εκεί γύρω στο 16€υρω..εξάλου στα άλλα πακέτα με αυτές τις παροχές εκεί παίζουν. στα 15€ γύρω..οπότε λογικά δεν θα το σταματήσει.

Redmi By Xiaomi

10 ώρες πριν, Haris1977 said:

Καλησπέρα

Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι η προθεσμια ενεργοποίησης. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

On 27/9/2024 at 5:20 ΠΜ, motoboots said:

Κανείς όμως. 

On 27/9/2024 at 7:13 ΠΜ, Nikos_96 said:

Ε πού να ξέρουμε; στην Cosmote δουλεύουμε; Υποθετικά σαν πρόγραμμα ξεχωριστό που το έχει ονομάσει neo και που δεν είναι ούτε καθαρά καρτοκινητή αλλα ούτε και συμβόλαια με πάγια πρέπει να έχει τα δικά της πακέτα με τους ανάλογους τιμοκαταλόγους και δεν νομίζω αυτοί οι τιμοκατάλογοι να ξεκινούν με μεγάλα ποσά χωρίς να δίνουν την δυνατότητα στον συνδρομητή να πάει εκεί γύρω στο 16€υρω..εξάλου στα άλλα πακέτα με αυτές τις παροχές εκεί παίζουν. στα 15€ γύρω..οπότε λογικά δεν θα το σταματήσει.

On 27/9/2024 at 7:20 ΠΜ, VIPdriver said:

Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι η προθεσμια ενεργοποίησης. 

Eυχαριστώ. Προφανώς κανείς δεν το ξέρει, τις γνώμες σας ήθελα απλώς

To neo με ενδιαφέρει ως πρόγραμμα γι αυτο και άλλαξα το συμβόλαιό μου σε καρτοκινητό (έτσι ώστε να παω στο neo κρατωντας ομως τον ιδιο αριθμό μου). Η μετατροπη θα γινει αυτοματα στις 11/10. Όμως θα πρέπει να βάλω 13 ευρώ "καρτα" για να το ενεργοποιήσω.

Στις 30/11 λοιπόν, που θα κανω την μετατροπη σε neo, δεν θα χασω το υπολοιπο των χρημάτων μου? Γι αυτό λέω μπας και δώσουν καμμία παράταση..

Edited by Haris1977

58 minutes ago, Haris1977 said:

Στις 30/11 λοιπόν, που θα κανω την μετατροπη σε neo, δεν θα χασω το υπολοιπο των χρημάτων μου? Γι αυτό λέω μπας και δώσουν καμμία παράταση..

Ότι υπόλοιπο έχεις στο καρτοκινητό σου δεν χάνεται από τη μεταφορά στο Neo, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για λίγα πράγματα (διάβασε τις συχνές ερωτήσεις στο Neo).

1 hour ago, Haris1977 said:

Eυχαριστώ. Προφανώς κανείς δεν το ξέρει, τις γνώμες σας ήθελα απλώς

To neo με ενδιαφέρει ως πρόγραμμα γι αυτο και άλλαξα το συμβόλαιό μου σε καρτοκινητό (έτσι ώστε να παω στο neo κρατωντας ομως τον ιδιο αριθμό μου). Η μετατροπη θα γινει αυτοματα στις 11/10. Όμως θα πρέπει να βάλω 13 ευρώ "καρτα" για να το ενεργοποιήσω.

Για ποιο λόγο να βάλεις κάρτα αν θα το κάνεις νέο? 

25 minutes ago, motoboots said:

Ότι υπόλοιπο έχεις στο καρτοκινητό σου δεν χάνεται από τη μεταφορά στο Neo, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για λίγα πράγματα (διάβασε τις συχνές ερωτήσεις στο Neo).

Nαι το είδα. Γράφει "Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρηματικό σου υπόλοιπο σε υπηρεσίες όπως κωδικοί DEALS for YOU, κλήσεις στο 13888 και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας"

Άρα πρακτικά τα χάνεις

7 minutes ago, leo06 said:

Για ποιο λόγο να βάλεις κάρτα αν θα το κάνεις νέο? 

Το είπα πιο πάνω. Για να κρατήσω το ίδιο νούμερο (είμαι ήδη πελάτης cosmote)

Edited by Haris1977

15 minutes ago, Haris1977 said:

Nαι το είδα. Γράφει "Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρηματικό σου υπόλοιπο σε υπηρεσίες όπως κωδικοί DEALS for YOU, κλήσεις στο 13888 και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας"

Άρα πρακτικά τα χάνεις

Δεν χάνεις. Έχεις το υπόλοιπο σου διαθέσιμο για όταν επιστρέψεις σε καρτοκινητό - γιατί έτσι θέλεις και έτσι σε συμφέρει για ένα διάστημα. Η αλλαγή από το ένα στο άλλο γίνεται πανεύκολα στη στιγμή. Δυνατότητα είναι, όχι απώλεια.

2 minutes ago, motoboots said:

Δεν χάνεις. Έχεις το υπόλοιπο σου διαθέσιμο για όταν επιστρέψεις σε καρτοκινητό

Αν (και όποτε) επιστρέψεις ξανά. Αλλά οκ, όπως το βλέπει κανείς 🙂

Edited by Haris1977

Καλησπέρα...προερχόμενος από την VODAFONE σε COTE NEO και είμαι πολυ ευχαριστημένος προς το παρόν. Εβαλα την εφαρμογή στο κινητο  και βλέπω το status της γραμμής μου. ΟΜΩΣ, προσπαθω να φτιάξω το my.cosmote.gr ( εχω φτιαξει κανονικά λογαριασμό με mail ) και στο νημα πρόσθεσης της γραμμής μου δεν δέχεται ούτε τον αριθμό μου  ούτε το ΑΦΜ  μου(λεει: παρουσιαστηκε σφάλμα). Σε επικοινωνία chat μεσα από την σελίδα πριν απο λιγες μερες μου προτεινε ο ανθρωπος να δοκιμασω από αλλο browser η να κάνω clear ta cookies το οποίο έκανα και μαλιστα δοκίμασα και απο αλλα pc, δεν δεχεται καθόλου ακόμα και σήμερα μετα απο δυο εβδομάδες τον αριθμό μου και το ΑΦΜ μου ωστε να προσθέσει την εποπτεία της γραμμής και να διαχειρίζομαι το θέμα από το my.cosmote. Ti μπορώ να κάνω; Τι ενδεχόμενο λάθους εκ μερους μου υπάρχει; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

νυφαδσ.jpg

Edited by passenger57

Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να πάω σε neo αλλά έχω μερικές ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει

1.Αν ένα μήνα δεν θέλω να πληρώσω το neo γίνετε να επιστρέψω σε whatsup γίνετε κατευθείαν η παίρνει μέρες?

2.Τωρα όταν βάζω κάρτα μου δίνει κουπόνι για το BOX θα συνεχίσει να μου δίνει?

3.Ειμαι στο cosmote one που έχω συνδυάσει το σταθερό με το κινητό θα ισχύει ακόμα?

spacer.png

3 ώρες πριν, andreas443 said:

Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να πάω σε neo αλλά έχω μερικές ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει

1.Αν ένα μήνα δεν θέλω να πληρώσω το neo γίνετε να επιστρέψω σε whatsup γίνετε κατευθείαν η παίρνει μέρες?

2.Τωρα όταν βάζω κάρτα μου δίνει κουπόνι για το BOX θα συνεχίσει να μου δίνει?

3.Ειμαι στο cosmote one που έχω συνδυάσει το σταθερό με το κινητό θα ισχύει ακόμα?

1. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις για έναν μήνα, μπορείς να το βάλεις σε παύση, αλλά αν θες να γυρίσεις πίσω σε What’s Up/Cosmokarta, θα πρέπει να στείλεις ALPAK (ή ΑΛΠΑΚ) στο 1333. Δεν ξέρω αν μπορείς να ξανά πας στο COSMOTE Neo μετά, αλλά μάλλον γίνεται. 

2. Όχι. Τραβάει αυτόματα από τη χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα το ποσό του προγράμματος. Δεν δίνει κουπόνια σαν το What’s Up Tokens.

3. Θα έχεις 10% επιστροφή του ποσού στον COSMOTE Neo πρόγραμμα για να τα κάνεις ότι θες μέχρι την ημερομηνία λήξης που γράφει στο COSMOTE App. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]