xabos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Από λάθος μου , παράγγειλα τζάμι προστασίας για το 13 pro …. Οποίος ενδιαφέρεται , το έβαλα αγγελία https://flolab.io/products/nanoarmour-3-iphone-13-anti-glare-screen-protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Παιδες, έχω έναν Aukey 10w wireless. Παλιό μοντελο αλλά λειτουργει μια χαρα. Να τον δουλεψω με την συσκευη η δεν είναι καταλληλος λόγο συμβατοτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 minute ago, nikpoth said: Παιδες, έχω έναν Aukey 10w wireless. Παλιό μοντελο αλλά λειτουργει μια χαρα. Να τον δουλεψω με την συσκευη η δεν είναι καταλληλος λόγο συμβατοτητας; Μια χαρά είναι, δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 9 ώρες πριν, Meraklis87 said: Πότε είχες παραγγείλει; Ποιο χρώμα και πόσα GB; 9/10 graphite pro max 128 Ποια η γνώμη σας για tempered glass στις κάμερες ; Σκέφτομαι να τσιμπήσω της hofi , χαλάει αρκετά η ποιότητα της κάμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Παρεληφθη σημερα απο istorm θεσσαλονικης. Παραγγελια 8/10 στις 5 το απογευμα. 13 pm 128 graphite. 1 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 ώρα πριν, RealMakka said: 9/10 graphite pro max 128 Ποια η γνώμη σας για tempered glass στις κάμερες ; Σκέφτομαι να τσιμπήσω της hofi , χαλάει αρκετά η ποιότητα της κάμερας; Ένα ποιοτικό τζαμάκι δε δημιουργεί πρόβλημα. Της Spigen είναι καλά, δοκιμασμένα και της ESR. Της hofi δεν γνωρίζω, είναι πιο οικονομικά όμως και δεν ξέρω αν είναι υποδεέστερα από θέμα ποιότητας. Επίσης της Ringke είναι καλό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 και εγω spiegen τζαμι καμερας..ειναι κορυφαιο!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Όσοι είστε λάτρεις τις pitaka, έρχεται 40% off, την Παρασκευή .. Εγω πάντως , θα τους τιμήσω με την ultra slim &light σειρά προϊόντων … 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 56 minutes ago, xabos said: Όσοι είστε λάτρεις τις pitaka, έρχεται 40% off, την Παρασκευή .. Εγω πάντως , θα τους τιμήσω με την ultra slim &light σειρά προϊόντων … Μπορείς να στείλεις ένα link του site που θα έχει την έκπτωση και μπορούμε να παραγγείλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 4 minutes ago, Pwpwpw said: Μπορείς να στείλεις ένα link του site που θα έχει την έκπτωση και μπορούμε να παραγγείλουμε; https://eu.ipitaka.com/pages/black-friday-2021 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Ήρθε το pro max 128 Sierra blue από iStorm Θεσσαλονίκης στο cosmos που είχα παραγγείλει. Επειδή το έχω πάρει από αλλού , αν θέλει κάποιος να πάμε αύριο να το πάρει , πολύ ευχαρίστως. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 https://eu.ipitaka.com/pages/black-friday-2021Βλέπω μεν .eu site, αλλά τιμές σε δολάρια. Ξέρουμε από που γίνονται shipping; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 (edited) Τελευταία παραλαβή (2020) ήταν από DE .. χωρίς έξοδα αποστολής (free shipping on all order’s over 30$) και τελώνιο. Edited November 21, 2021 by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Τελευταία παραλαβή (2020) ήταν από DE .. χωρίς έξοδα αποστολής (free shipping on all order’s over 30$) και τελώνιο. Ενθαρρυντικό αυτό (αν και πάει 1 χρόνος) που σημαίνει ότι είχαν/έχουν Ευρωπαϊκή αποθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Για πόσο είδους διάστημα αναμονής μιλάμε για Κωτσόβολους, plaisio κλπ για το Pro max. Εχω πάρει σβάρνα όλα τα καστήματα, το τηλέφωνο αγνοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Πάνω από 1μιση μήνα αναμονή λένε κάποιοι υπάλληλοι του Κωτσόβολου.Δεν τους επιτρέπουν να το πουν επίσημα.Και καλά η προσωπική τους εκτίμηση...Sent from my Xiaomi 9T Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 1 hour ago, JimZe said: Για πόσο είδους διάστημα αναμονής μιλάμε για Κωτσόβολους, plaisio κλπ για το Pro max. Εχω πάρει σβάρνα όλα τα καστήματα, το τηλέφωνο αγνοείται... Ετοιμοπαράδοτο δε θα το βρεις πουθενά. Οι προπαραγγελίες πάντως έχουν αρχίσει και εξυπηρετούνται. Ειδικά ο Κωτσόβολος με το σύστημα που έχει, σε κάθε ακυρωμένη παραγγελία, βγάζει τη συσκευή στο site σαν διαθέσιμη και αν το παρακολουθείς, μπορείς να το πετύχεις. Ξέρω πολλούς που έχουν πάρει με αυτό τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 12 ώρες πριν, athanaso77 said: Ετοιμοπαράδοτο δε θα το βρεις πουθενά. Οι προπαραγγελίες πάντως έχουν αρχίσει και εξυπηρετούνται. Ειδικά ο Κωτσόβολος με το σύστημα που έχει, σε κάθε ακυρωμένη παραγγελία, βγάζει τη συσκευή στο site σαν διαθέσιμη και αν το παρακολουθείς, μπορείς να το πετύχεις. Ξέρω πολλούς που έχουν πάρει με αυτό τον τρόπο. ναι αλλά ήδη υπάρχουν κάποιοι που το είχαν παραγγείλει, το περιμένουν και ενώ η συσκευή πρέπει να πάει σε αυτούς, το ανεβάζουν στην σελίδα όπως λες και το παίρνω πχ εγώ που μπήκα εκείνη την ημέρα και το είδα τυχαία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 12 minutes ago, Tasos19s said: ναι αλλά ήδη υπάρχουν κάποιοι που το είχαν παραγγείλει, το περιμένουν και ενώ η συσκευή πρέπει να πάει σε αυτούς, το ανεβάζουν στην σελίδα όπως λες και το παίρνω πχ εγώ που μπήκα εκείνη την ημέρα και το είδα τυχαία Δεν έχεις άδικο και δεν έχω πει πουθενά ότι συμφωνώ με αυτή τη πολιτική του Κωτσόβολου. Αλλά καλώς ή κακώς, αυτός είναι ο πιο πιθανός τρόπος να παραλάβεις πιο σύντομα iPhone 13 Pro / Max στην Ελλάδα σήμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 21 minutes ago, athanaso77 said: Δεν έχεις άδικο και δεν έχω πει πουθενά ότι συμφωνώ με αυτή τη πολιτική του Κωτσόβολου. Αλλά καλώς ή κακώς, αυτός είναι ο πιο πιθανός τρόπος να παραλάβεις πιο σύντομα iPhone 13 Pro / Max στην Ελλάδα σήμερα. Ολοι το κανουν αυτο. Ναι ειμαι μεγαλο φαουλ που περιμενω 1.5 μηνα και ο αλλος το βρισκει μεσα σε μια ημερα, Αλλα τι να κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 (edited) Το παρήγγειλα από Κωτσόβολο στην επαρχία μιας και έχουμε κονέ με τη διευθύντρια του καταστήματος. Μου είπε σε 20 μέρες θα το έχω στα χέρια μου. Έχει πρόβλημα η Apple κεντρικά με τα εργοστάσια στην Αμερική από ότι μου εξήγησε για αυτό και οι καθυστερήσεις. Με την αφαίρεση ΦΠΑ θα μου βγεί στα 1080, πολύ καλά. 8 χρόνια στα Android ελπίζω η πρώτη μου αλλαγή στο iOS να είναι θετική. Για να δούμε Edited November 23, 2021 by JimZe 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 πες στην διευθυντρια οτι δεν το εμαθε καλα το παραμυθακι.......εργοστασια κατασκευης iphone δεν εχει η apple στην αμερικη..... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 1 hour ago, JimZe said: Το παρήγγειλα από Κωτσόβολο στην επαρχία μιας και έχουμε κονέ με τη διευθύντρια του καταστήματος. Μου είπε σε 20 μέρες θα το έχω στα χέρια μου. Έχει πρόβλημα η Apple κεντρικά με τα εργοστάσια στην Αμερική από ότι μου εξήγησε για αυτό και οι καθυστερήσεις. Με την αφαίρεση ΦΠΑ θα μου βγεί στα 1080, πολύ καλά. 8 χρόνια στα Android ελπίζω η πρώτη μου αλλαγή στο iOS να είναι θετική. Για να δούμε Τι σου είπε η διευθύντρια; Τραγελαφικά πράγματα... Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπερηφανεύεσαι για κονέ την ώρα που άλλοι είναι στην αναμονή 1.5 μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 1 ώρα πριν, bill_viper said: Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπερηφανεύεσαι για κονέ την ώρα που άλλοι είναι στην αναμονή 1.5 μήνα. Κάτσε τώρα και εσυ. Το κονέ το έχει για να μάθει ότι τα εργοστάσια στην Αμερική έχουν θέματα. Στην παράδοση του είπε 20 μέρες. 2 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 3 ώρες πριν, JimZe said: Το παρήγγειλα από Κωτσόβολο στην επαρχία μιας και έχουμε κονέ με τη διευθύντρια του καταστήματος. Μου είπε σε 20 μέρες θα το έχω στα χέρια μου. Έχει πρόβλημα η Apple κεντρικά με τα εργοστάσια στην Αμερική από ότι μου εξήγησε για αυτό και οι καθυστερήσεις. Με την αφαίρεση ΦΠΑ θα μου βγεί στα 1080, πολύ καλά. 8 χρόνια στα Android ελπίζω η πρώτη μου αλλαγή στο iOS να είναι θετική. Για να δούμε Άμα σε είπε ότι έχουν θέμα τα εργοστάσια στην Αμερική εντάξει περίμενε Εσυ 20 μέρες και εδώ θα είμαστε και τα λέμε Και επιτέλους κάντε κανόνα στην ζωή σας ότι για κινητά και υπολογιστές άμα θελουμε να μάθουμε κάτι δεν απευθυνόμαστε σε κατάστημα Το 90% των υπαλλήλων εκεί ίσα που ξέρουν πως μπαίνει μέσα η sim Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts