aboxton Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Υπάρχει επιλογή για ξεκλείδωμα της εφαρμογής με δακτυλικό αποτύπωμα ή pin? Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια που δεν μπορώ να βρω τρόπο να κλειδώνει. Προέρχομαι από Apple wallet που απαιτείται δαχτυλικό αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Just now, aboxton said: Υπάρχει επιλογή για ξεκλείδωμα της εφαρμογής με δακτυλικό αποτύπωμα ή pin? Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια που δεν μπορώ να βρω τρόπο να κλειδώνει. Προέρχομαι από Apple wallet που απαιτείται δαχτυλικό αποτύπωμα. Τι θα μπορούσε να γίνει ;Αφού για να ξεκλειδώσεις το κινητό θες πιν ή δακτυλικό.Θα σου σβήσουν κάρτα;Θα προσθέσουν άλλη;Ειλικρινά ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 (edited) Στο δικό μου κινητό, moto g31 ανοίγει και χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα. Αν πατήσω παρατεταμένα το κουμπί on/off, ανοίγει αυτόματα το gpay, αν το βάλει κάποιος στο πρόσωπό μου, ανοίγει κανονικά λόγω face unlock και βουαλα Αν θες πχ να βάλεις 2 πιστωτικές με συνολικό όριο περίπου 8000€ συν 2 χρεωστικές συν 2 προπληρωμένες, θα κοιμόσουν ήσυχος; Edited May 4, 2022 by aboxton 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 7 minutes ago, aboxton said: Στο δικό μου κινητό, moto g31 ανοίγει και χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα. Αν πατήσω παρατεταμένα το κουμπί on/off, ανοίγει αυτόματα το gpay, αν το βάλει κάποιος στο πρόσωπό μου, ανοίγει κανονικά λόγω face unlock και βουαλα Αν θες πχ να βάλεις 2 πιστωτικές με συνολικό όριο περίπου 8000€ συν 2 χρεωστικές συν 2 προπληρωμένες, θα κοιμόσουν ήσυχος; Βάλε το δακτυλικό και βγάλε το face id,τι έκδοση android έχεις;Στην 12 εχει να κλειδώνει το NFC και να θέλει να ξεκλειδώσεις την συσκευή για να ενεργοποιηθεί. Eπίσης τι θα σου κάνουν με τις κάρτες;Τα στοιχεία τους δεν τα βλέπουν για να σου τα υποκλέψουν . Το πρόβλημα είναι να μην ανοίγει έτσι έυκολα οπως λες το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Το έχω ήδη απενεργοποιήσει το face unlock μόλις διαπίστωσα το τι συμβαίνει. Android 11 έχω, αναμένεται η 12. Κοιτα, μόνο και μόνο οι αγορές που θα μπορούσαν να κάνουν με τόσο μεγάλο όριο που έχω στις πιστωτικές, είναι ικανές να με στείλουν με εγκεφαλικά. Αυτό μόνο φοβάμαι, τίποτα άλλο. Ένα επιπλέον βήμα ασφαλείας, όπως αυτό που αναφέρεις με το nfc της 12, θα ήταν καλοδεχούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Στο δικό μου κινητό, moto g31 ανοίγει και χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα. Αν πατήσω παρατεταμένα το κουμπί on/off, ανοίγει αυτόματα το gpay, αν το βάλει κάποιος στο πρόσωπό μου, ανοίγει κανονικά λόγω face unlock και βουαλα Αν θες πχ να βάλεις 2 πιστωτικές με συνολικό όριο περίπου 8000€ συν 2 χρεωστικές συν 2 προπληρωμένες, θα κοιμόσουν ήσυχος; Με την ίδια λογική αν το βάλει κάποιος στο δάχτυλο σου ανοίγει!!! Οπότε βάλε ένα κωδικό για κλείδωμα και ησύχασες!Τουλάχιστον αν χρειαστεί να τον πάρουν θα πρέπει να σε βασανίσουν πρώτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 3 ώρες πριν, aboxton said: Το έχω ήδη απενεργοποιήσει το face unlock μόλις διαπίστωσα το τι συμβαίνει. Android 11 έχω, αναμένεται η 12. Κοιτα, μόνο και μόνο οι αγορές που θα μπορούσαν να κάνουν με τόσο μεγάλο όριο που έχω στις πιστωτικές, είναι ικανές να με στείλουν με εγκεφαλικά. Αυτό μόνο φοβάμαι, τίποτα άλλο. Ένα επιπλέον βήμα ασφαλείας, όπως αυτό που αναφέρεις με το nfc της 12, θα ήταν καλοδεχούμενο. βγάλε τις κάρτες απο το google pay αν φοβάσαι τόσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Το έχω ήδη απενεργοποιήσει το face unlock μόλις διαπίστωσα το τι συμβαίνει. Android 11 έχω, αναμένεται η 12. Κοιτα, μόνο και μόνο οι αγορές που θα μπορούσαν να κάνουν με τόσο μεγάλο όριο που έχω στις πιστωτικές, είναι ικανές να με στείλουν με εγκεφαλικά. Αυτό μόνο φοβάμαι, τίποτα άλλο. Ένα επιπλέον βήμα ασφαλείας, όπως αυτό που αναφέρεις με το nfc της 12, θα ήταν καλοδεχούμενο. Γιατί δε μειώνεις το όριο στη μία κάρτα και πέρνα μόνο αυτήν.Αλλιώς βάλε μόνο Revolut που αλλάζεις το όριο πανεύκολα οπότε θέλεις.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Ούτε σε σπηλιά θα ζήσω γιατί φοβάμαι ανέπαφες, ηλεκτρονικές κλπ συναλλαγές ούτε θα αλλάξω την καθημερινότητα, ζωή, οικονομικές συναλλαγές μου με βάση το gpay. Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη που προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν, να είστε καλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Ούτε σε σπηλιά θα ζήσω γιατί φοβάμαι ανέπαφες, ηλεκτρονικές κλπ συναλλαγές ούτε θα αλλάξω την καθημερινότητα, ζωή, οικονομικές συναλλαγές μου με βάση το gpay. Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη που προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν, να είστε καλά. Λύση δική μου nfc μόνο κάρτες για μικροεξοδα μέσω curve ειτε κανονικάΚάρτες γενικά πάντα τις κλειδώνεις μέσω εφαρμογής τραπέζηςΑν θέλω μεγάλη συναλλαγη ξςκλιδωνω και ειτε χρησιμοποιώ google pay μέσω curve είτε συνηθέστερα φυσική κάρτα, μετά πάλι λουκέτο και αλλαγή στην curveΠλέον ποτέ ξεκλειδωτη κάρτα κίνδυνοι γενικώςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Και μια ωραία λύση είναι η χρήση του vault της Revolut.Βάζεις εκεί το σύνολο των χρημάτων και βγάζεις μόνο το ποσό που θες για τη βδομάδα ή μήνα.Οπότε και να σου κλέψουν τους κωδικούς της κάρτας, θα τραβήξουν μόνο μέχρι το ποσό που έχεις βγάλει και το υπόλοιπο θα είναι ασφαλές στο vault.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 https://techmaniacs.gr/piraeus-bank-google-pay/πέρασα κανονικά της Πειραιώς την χρεωστική !τώρα μόνο η εθνική μένει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 (edited) Επιβεβαιώνω για Πειραιώς visa debit. Επίσης και η άυλη prepaid mastercard δουλεύει κομπλέ. Edited July 16, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 μόνο η ρημάδα η εθνική έμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 μπηκε και η εθνικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Καλησπέρα διάβασα ότι μπήκε και η εθνική στο google pay,εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της εθνικής,τι διαφορά θα έχει το google pay,είναι πιο ασφαλές πιο εύχρηστο; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 13 minutes ago, vag74 said: Καλησπέρα διάβασα ότι μπήκε και η εθνική στο google pay,εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της εθνικής,τι διαφορά θα έχει το google pay,είναι πιο ασφαλές πιο εύχρηστο; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν έχεις παραπάνω από μία τράπεζες, μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα σημείο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Καλησπέρα διάβασα ότι μπήκε και η εθνική στο google pay,εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της εθνικής,τι διαφορά θα έχει το google pay,είναι πιο ασφαλές πιο εύχρηστο; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλά ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο και πληρώνεις.. Δουλεύει ακαριαία.Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Θα το δοκιμάσω κι εγώ, τώρα που μπήκε η εθνική στο παιχνίδι. Κατεβάζεις την εφαρμογή για να στήσεις έτσι; Δεν είναι ενσωματωμένο κάπου στη συσκευή;Edit: Οκ. Προφανώς θέλει την εφαρμογή. Μόλις το έστησα. Να δούμε αν πληρώνει από κινητό και ρολόι ή θα γίνουμε ρεζίλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Θα το δοκιμάσω κι εγώ, τώρα που μπήκε η εθνική στο παιχνίδι. Κατεβάζεις την εφαρμογή για να στήσεις έτσι; Δεν είναι ενσωματωμένο κάπου στη συσκευή;Edit: Οκ. Προφανώς θέλει την εφαρμογή. Μόλις το έστησα. Να δούμε αν πληρώνει από κινητό και ρολόι ή θα γίνουμε ρεζίλιΣτο ρολόι θέλει ξανά στήσιμο. Δουλεύει άψογα και στα 2.Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Waqtnhi Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 (edited) επισης βλεπω και στην εφαρμογη της εθνικης εχει δικη της εφαρμογη?αλλα καπου σε βαζει να επιλεξεις στο nfc ποια εφαρμογη θες gpay η εθνικης οποτε δεν βολευει να αλλαζεις καθε φορα. teatv.ltd hellodear.in Edited August 3, 2022 by Waqtnhi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Εννοείται, γιατί η συσκευή όταν πλησιάσει στο POS πρέπει να ξέρει ήδη από που θα τραβήξει τα λεφτά. Δε μπορείς να κάνεις εκείνη την ώρα την επιλογή. Είναι σα να λες να πλησιάζεις το φυσικό πορτοφόλι και να πεις, α όχι θα τα πάρεις από την άλλη κάρτα. Και η Πειραιώς έτσι είναι. Προσωπικά τα έχω περάσει όλα στο gpay και απλά αν δε θέλω να πληρώσω από την βασική μου κάρτα αλλά από άλλη, ανοίγω το wallet και επιλέγω στην κάρτα που θέλω. Την εφαρμογή της Πειραιώς πλέον δε την χρησιμοποιώ για ανέπαφες πληρωμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Το χρησιμοποιώ συνέχεια και δε νομίζω ότι συγκρίνεται με κάποια από τις εφαρμογές των τραπεζών. Ακαριαίο και σίγουρο, τόσο με Εθνικής όσο και με Πειραιώς και Viva (αυτές χρησιμοποιώ). Δεν το αλλάζω.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Καλησπέρα στην ομάδα έχω το mi 10 lite 5g πέρασα σε viva wallet το full pass και προσπαθώ να το συνδέσω με την gogle pay και μου βγάζει αυτό Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Απλά ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο και πληρώνεις.. Δουλεύει ακαριαία.Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ φίλε μου για την απάντηση,πρέπει να έχεις πάντα ενεργό το nfc.δεν έχει κίνδυνο αυτό για κλοπή από την κάρτα; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts