Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε September 10, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2021 Realme GT Master Edition Full Specifications General Brand Realme Model GT Master Edition Dimensions (mm) 159.20 x 73.50 x 8.00 Weight (g) 186.00 Battery capacity (mAh) 4300 Fast charging Proprietary Colours Cosmos Black, Luna White, Voyager Grey Display Screen size (inches) 6.43 Touchscreen Yes Resolution 1080x2400 pixels Aspect ratio 20:9 Hardware Processor octa-core Processor make Qualcomm Snapdragon 778G RAM 6GB Internal storage 128GB Camera Rear camera 64-megapixel (f/1.8, 0.7-micron) + 8-megapixel (f/2.3, 1.12-micron) + 2-megapixel (f/2.4, 88.8-micron) No. of Rear Cameras 3 Rear autofocus Yes Rear flash Yes Front camera 32-megapixel (f/0.8) No. of Front Cameras 1 Software Operating system Android 11 Skin Realme UI 2.0 Connectivity Wi-Fi Yes Wi-Fi standards supported 802.11 a/b/g/n/ac/Yes GPS Yes Bluetooth Yes, v 5.20 NFC Yes USB Type-C Yes Headphones 3.5mm Number of SIMs 2 SIM 1 SIM Type Nano-SIM GSM/CDMA GSM 3G Yes 4G/ LTE Yes 5G Yes Supports 4G in India (Band 40) Yes SIM 2 SIM Type Nano-SIM GSM/CDMA GSM 3G Yes 4G/ LTE Yes 5G Yes Supports 4G in India (Band 40) Yes Sensors In-Display Fingerprint Sensor Yes Proximity sensor Yes Accelerometer Yes Ambient light sensor Yes Gyroscope Yes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 https://www.e-shop.gr/kinito-realme-gt-master-5g-256gb-8gb-dual-sim-cosmos-black-p-TEL.093567 Προσφορά στο e-shop για αυτή την εβδομάδα στα €380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Το εχω εγω αν ηταν 6.9 ιντσες οπως το max3 θα ηταν κορυφή και με 5000ρι μπαταρια κατα τα αλλα 2 ευδομαδες all good ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Kotsovolos/plaisio το έχουν 349€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Χωρίς απρόοπτα, αύριο θα πάρω από το eshop/ Τρίκαλα, το κινητό στα 349 ευρώ. Διαφορετικά από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Το πήρα, το βράδυ θα το στήσω, εντυπώσεις από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 7 ώρες πριν, athanasios1112 said: Το πήρα, το βράδυ θα το στήσω, εντυπώσεις από αύριο. καλοριζικο.. θα ηθελα να μαθω απο καμερα πως τα παει η συσκευη Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 On 18/11/2021 at 8:32 ΜΜ, athanasios1112 said: Kotsovolos/plaisio το έχουν 349€. …το 256GB. Γιατί το 128άρι είναι στα 299 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 31 minutes ago, punisher24 said: καλοριζικο.. θα ηθελα να μαθω απο καμερα πως τα παει η συσκευη Δεν μπορώ να απαντήσω. Έχω πάψει να βγάζω φωτογραφίες,, (πέρασαν τα χρόνια.)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Βγηκε στον γερμανο στα 300φευγα με 15% πισω μεσο κάρτας που εχει ο αδελφός μου κ πήρα ενα 256 , μονο κ μονο για την πλάτη . Το ειχα συμπαθήσει εμφανισιακος . Προορίζεται για την γυναικα μου που το z5c υστερα απο 6 χρονια χαλασε την μπαταρία του . Εγω εχω ενα xz1 επίσης πολλά χρόνια κ επειδή ειναι overkill για εκείνη ισως κ τελικά να το πάρω εγω . Κλασσική περίπτωση δηλαδή !!! Ε....το πηρα για την γυναίκα μου !!!! Αλλααααα εντάξει μωρέ ! Το κράτησα , της ήταν πολύ . Θα μεινει στα χέρια της μονο εαν η κωλογεριαση που με δέρνει επι του θεματος setup καινούργιας συσκευής νικήσει . Βαριέμαι αφάνταστα . Θα αναφέρω εντυπώσεις κ λογο αγαπης προς την φωτογραφία θα βάλω κ δείγματα . Οταν το λάβω με το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Εντάξει μπάρμπα περιμένουμε εντυπώσεις μπας κ το χτυπήσω και εγώ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Αξιζει η μεταβαση απο realme 8 pro σε gt masteri edition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Έχει gorilla glass; έχει κάποια εργοστασιακη προεγκατεστημενη καποια προστασια στην οθονη; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 4 ώρες πριν, vastegial_74 said: Έχει gorilla glass; έχει κάποια εργοστασιακη προεγκατεστημενη καποια προστασια στην οθονη; Ναι έχει, έχει κ μεμβράνη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Έχει ενημέρωση λογισμικού σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Με την πλάτη πού έχει η αρχική φώτο του θέματος,δεν ερχεται;Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Voyager Grey λέγεται αυτη η έκδοση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Καλησπέρα έχω το κινητό καμία βδομάδα και αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το android auto . Συνδέεται με το αυτοκίνητο μετά από πολλές προσπάθειες και όταν συνδεθεί κολλάει όταν σβήνει η οθόνη τού κινητού.Μολις πατήσεις το power στην οθόνη του κινητού ξεκολλάει και η οθόνη τού αυτοκινήτου. Έχω καί τό realme 7 5g και λειτουργεί άψογα το android auto, και τα δύο έχουν την ίδια έκδοση Android auto επίσης στο gt έχω κάνει καθαρισμό case στο android auto καί επανεκκίνηση αλλά τίποτα ,καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 εμενα με το μπλε δοντι μια χαρα συνδέετε το θεμα ειναι οτι δεν πειραμε 12ρι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Voyager Grey λέγεται αυτη η έκδοση . Και δεν ερχεται εδώ;Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 4 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Και δεν ερχεται εδώ; Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτή πήρα στην γυναικα μου , το γκρί δηλαδή , που είναι λίγο σαγρε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Καλησπερα παιδες,εχουμε κοσμο με το κινητο;Πως το βλεπετε;Εχει ασχοληθει κανεις με gcam; Σε γενικες γραμμες το βλεπω μια χαρα το κινητακι,ηλπιζα σε λιγο καλυτερη φωτογραφια αλλα δεν ειναι κακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Εγω το πήρα για την γυναίκα μου, που το δικο της πέθαινε . Ο σκοπός ηταν να το παρω εγω !!!! Κ αυτή το παλιό μου . Αλλά τελικά όντως το πήρε !!!! Γινοντα κ αυτά . Οποτε δεν εχω να δωσω αναφορά σοβαρή . Δειχνει ενα καλο γρήγορο κινητό . Απο σημα το βλεπω άψογο , ηχειο ενα αλλα δυνατό . Η οθόνη επίσης πολύ καλή , ως απόδοση φωτεινότητα χρώματα κ ρυθμος ανανέωσης . Η μπαταρία ειναι απλα οκ σαν αυτονομία ενώ φορτίζει ανησυχητικά γρήγορα , σε σημειο να λες με κοροϊδεύει . Από κάμερα κομπλε , κινητού ποιότητα . Κ το nightmode το βρίσκω καλο . Η rom είναι πολύ καλή , έχει ωραίες ευκολίες κ δεν εχει αλλα σκ@τ@ οπως πχ η xiaomi . Γενικά την xiaomi την έχω διαγράψει απο την .....ψυχη μου ετσι κ αλλιώς . Η συσκευη δείχνει να αξιζει κάθε ευρώ . Αλλα δε το εχω εγω !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 Κι εγώ σκέφτομαι να το πάρω με μόνο ενδιασμο τη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 έχω το κινητό 4 μέρες.ειναι άψογο σε όλα του.η ταχεία φόρτιση δεν παίζεται πραγματικά.σημα WiFi ομιλία 5g κανένα πρόβλημα.αν και έβαλα τη sim μου σε πιστοποιημενη απ την cosmote συσκευή για να ενεργοποιηθεί το 5G. οθόνη υπέροχη.ταχύτατο και ωραίο ελαφρύ λειτουργικό.ιδανικο μέγεθος για μένα όσον αφορά τις ίντσες και αρκετά ελαφρύ και ματζοβολο. απο μπαταρία αν και αρχή είμαι κοντά στις έξι ώρες οθόνης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts