s_wind Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Ενημερωση Λογισμικου Μαιος 2022. Αρκετα μεγαλο κοντα στο 1G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 (edited) Μπράβο η Sammy ούτε εβδομάδα δεν έχω το κινητό και αμέσως sp !Να ρωτήσω κάτι για το θέμα βίντεο καλύτερα να τραβάμε σε 1080/60 η 4k30fps?Από θέμα καλύτερης απόδοσης και ποιότητας?Επίσης θα βάλω μια sd v30 a2 Kingston που απ όσο διαβάζω δεν έχει θέματα με frame drops !Gcam δεν παίζει με καλοσεταρισμενο βίντεο όπως πχ στο mi9t pro? Edited May 11, 2022 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 (edited) Bug ram plus φροντιδα...Βασικα παταω στο μενου της φροντιδας την μνημη και δεν λειτουργει... Update βλεπω στην καμερα πριν 12.4 τωρα 12.6.25. Bug στη διατηρηση ανοιχτου δεν κραταει ανοιχτες πανω απο μια εφαρμογες σε 8/256 σε 6/128 λειτουργει. Edited May 11, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 3 ώρες πριν, powerup said: Πηρε κανεις το παρακατω tember glass να μας πει εντυπωσεις γενικα ,αν δεν " σηκωνει" τη θηκη προστασιας κι αν λειτουργει ο αισθητηρας των δακτυλικων https://www.skroutz.gr/s/27834304/Hofi-Pro-Tempered-Glass-Black-Galaxy-A52.html (Ξερω οτι η καλυτερη λυση ειναι η spingen αλλα ο φιλος θελει κατι οικονομικο ) και θα το συνδιασει με αυτη τη θηκη για προστασια https://www.skroutz.gr/s/28172865/Tech-Protect-Wallet-Δερματίνης-Μαύρο-Galaxy-A52.html?from=account_favorites Το θέμα είναι ότι κάνει 5 ευρώ από μαγαζί να την πάρεις Κ 10 η spinger. Θα την παραγγείλει η θα πάει από μαγαζί. Γιατί θα ανέβει η τιμή Κ τα έξοδα αν την κάνει παραγγελία να έρθει σπίτι του. Βαλτα κάτω να τα ζυγίσει γιατί η διαφορά είναι περίπου στα 8 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού σήμερα το κινητό μου εμφανιζει πάρα πολλα bugs σε οτιδήποτε ακόμα και σε απλό σκρολαρισμα ενώ πριν δουλευε μια χαρά.. επισης δεν μου ανοίγει η φροντίδα συσκευής με πεταει έξω.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 (edited) Θελουν πολυ ξυλο εκει μεσα βαριουνται να φτιαξουν τον framework τα ζωα Edited May 11, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 On 8/5/2022 at 4:09 ΜΜ, NikosChandolias said: Δεν είχα ποτέ iphone και λογικά δε θα πάρω ποτέ, καθαρά γιατί θεωρώ αδιανόητο να δώσω πάνω από 300€ για κινητό. Όταν λες ότι σε δυσκολεύει σε αστεία πράγματα μπορείς να το αναλύσεις λίγο; Sent from my SM-A528B using Tapatalk Δεν είναι κατάλληλο το θέμα για τέτοια ανάλυση, αν θες στείλε μου πμ να σου πω τις διαφορές ή άνοιξε ένα θέμα στην επιλογή συσκευής πχ αν θες απόψεις πολλών Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 4 ώρες πριν, challenge143 said: Το θέμα είναι ότι κάνει 5 ευρώ από μαγαζί να την πάρεις Κ 10 η spinger. Θα την παραγγείλει η θα πάει από μαγαζί. Γιατί θα ανέβει η τιμή Κ τα έξοδα αν την κάνει παραγγελία να έρθει σπίτι του. Βαλτα κάτω να τα ζυγίσει γιατί η διαφορά είναι περίπου στα 8 ευρώ. H διαφορα ειναι 7 € στο τζαμακι ( 3,5 με 10,50) το θεμα ειναι αν καποιος εχει στην κατοχη του το τζαμακι και θεωρει οτι ειναι λειτουργικο . Η θηκη θα ειναι wallet κι ετσι θα προστατευεται σε μεγαλο βαθμο απο τη θηκη .(λεω εγω τωρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 4 ώρες πριν, powerup said: Από ότι θυμάμαι στο νήμα οι περισσότεροι έχουν παίξει με nilken k spigen εγώ θα έλεγα για 7 ευρώ να μην το ρισκάρεις. Κάτι που δουλεύει σωστά σε όλα λέμε...... ( ομοδα που κερδίζει δεν αλλάζει. ) 😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 1 minute ago, challenge143 said: Από ότι θυμάμαι στο νήμα οι περισσότεροι έχουν παίξει με nilken k spigen εγώ θα έλεγα για 7 ευρώ να μην το ρισκάρεις. Κάτι που δουλεύει σωστά σε όλα λέμε...... ( ομοδα που κερδίζει δεν αλλάζει. ) 😀 Καταληγουμε σε spigen τζαμακι (2 τεμαχια ) κι θηκη wallet δερματινη γιατι θελουμε καλημενη την επιφανεια της οθονης κι πορτοφολι για καρτες χρηματα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Ξέρει κάποιος πως απενεργοποιείται αυτή η ειδοποίηση ? Βγαίνει με το καινούργιο update σε πενταψηφια 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 1 ώρα πριν, kyramas said: Έτσι πλέον ενημερώνει σε αριθμούς που δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Με την τελευταία αναβάθμιση πάντως παρατηρώ πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Με την τελευταία αναβάθμιση πάντως παρατηρώ πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.Αν και είμαι μόλις στην δεύτερη μέρα αυτό βλέπω και εγώ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Βελτίωση στην κάμερα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Αν και είμαι μόλις στην δεύτερη μέρα αυτό βλέπω και εγώ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοια είναι η τελευταία ενημέρωση?Στάλθηκε από το SM-A525F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Με ενημέρωση ασφάλειας Μαϊου Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Καλημέρα. Προβλήματα με την συγκεκριμένη συσκευή: -Ξαφνικά εκεί που είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο ανοίγει η φωνητική αναζήτηση της google -Εδώ και δύο μέρες ξεκλειδώνοντας το τηλέφωνο ή πατώντας το πλαϊνό πλήκτρο, κάποιες φορές ανοίγει η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Αλλαξε τα απο τις ρυθμισεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 56 minutes ago, s_wind said: Αλλαξε τα απο τις ρυθμισεις . Το "OK google" είναι απενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Αυτό με τον assistant μου το έχει κάνει 3-4 φορές και εμένα. Χωρίς να λέω κάποια φράση για να ξεκινήσει.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Καλημερα .Με το σημα δεν βλεπω καμια ενημερωση καμια βελτιωση. Με ιδια εταιρεια κινητης iphone και honor 9 φουλ σημα 4G τουλαχιστον και με το Α52s με το ζορι 2g αφου και η cosmote εχει καταργήσει το 3g. Απογοητευση σκετη. Γυρισα μετά απο χρονια σε samsung αλλα δεν με βλεπω για πολυ ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 αυτό με τον assistant μου το έκανε όταν μιλούσα 3 φορές πριν 3 μέρες!μετά σταμάτησε .σε άλλο κινητό μάλιστα Α72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 12 minutes ago, jtkar said: Καλημερα .Με το σημα δεν βλεπω καμια ενημερωση καμια βελτιωση. Με ιδια εταιρεια κινητης iphone και honor 9 φουλ σημα 4G τουλαχιστον και με το Α52s με το ζορι 2g αφου και η cosmote εχει καταργήσει το 3g. Απογοητευση σκετη. Γυρισα μετά απο χρονια σε samsung αλλα δεν με βλεπω για πολυ ακομα Δες το λίγο λίγο με το σήμα σου γιατί ένα δυνατό σημείο του τηλεφώνου είναι το σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Καλημερα!ως προς την ενημερωση και απο την δικια μου μερια με αυτα που γραφονται,οντως στο θεμα βελτιωσης της μπαταριας ισχυει τουλαχιστον στη τριτη μερα που το λειτουργω μετα το συγκεκριμένο update,το θεμα που αντιμετωπιζω μονο μεχρι στιγμης ειναι ο έλεγχος μνήμης που κρασαρει..Ευελπιστώ το επομενο update να φτιαξει οτι προβλημα υπαρχει αλλα να μεινει σταθερο στα υπολοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts