StathisTas1989 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 Καλησπερα στο team!σημερα το μεσημερι ξαφνικα οπως το εβγαλα απο την τσεπη,η οθονη ηταν καταπρασινη,εχει τυχει σε καποιον και αν ξερει τι επαιξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 μηπωσ το πιεσες ??πηγαινε το smartec!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 1 hour ago, ernesto1983 said: μηπωσ το πιεσες ??πηγαινε το smartec!! Εκεινη την ωρα οντως ημουν στην δουλεια και κουβαλουσα πραγματα.Το θεμα ειναι οτι καποιες φορες το οποιο το ειχα διαβασει στο παρελθον απο αλλα ατομα εδω στο forum,ενω δεν μου το έκανε ποτε,το ξεκινησε με αναβαθμιση στην 12,τρεμοπεγμα οθονης καποιες φορες κ παλι οταν το βγαζα απο τη τσεπη κ χωρις να κανω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 φιλε μου επειδη το εχω κ εγω κ το παρακολουθω!!αν εχει ερθει το 5,1 one ui δοκιμαστε ενα hard reset να δουμε για αρχη μηπως δν το ξανακανει.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2023 15 minutes ago, ernesto1983 said: φιλε μου επειδη το εχω κ εγω κ το παρακολουθω!!αν εχει ερθει το 5,1 one ui δοκιμαστε ενα hard reset να δουμε για αρχη μηπως δν το ξανακανει.. Δεν ήρθε το UI 5.1 στη συσκευή προς το παρόν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Λογικά τις επομενες μέρες θα το πάρετε κ θα φτιάξει κ το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 7 minutes ago, challenge143 said: Λογικά τις επομενες μέρες θα το πάρετε κ θα φτιάξει κ το πληκτρολόγιο. Λογικά ναι. Από την μετάβαση στο UI 5.0 χάλασε. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riptor01 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Καλημέρα στη παρέα! Έχω χρόνια να ασχοληθώ και να γράψω σε φόρουμ καθώς δεν περίμενα ποτέ ότι θα αντιμετωπίζα τέτοια θέματα με κινητό της Samsung. Αρχικά να αναφέρω ότι η δική μου συσκευή τρέχει το scs BGL και πως ούτε εμένα ακόμα έχει φτιάξει το πληκτρολόγιο και δεν έχω λάβει ακόμα τη έκδοση 5.1. Όμως αυτό που μου τη σπάει αφάνταστα δεν είναι τόσο πολύ αυτό καθώς το έλυσα με το swiftkey που η θέα HUAWEI τα είχε λύσει αυτά τα θέματα αιώνες πριν. Κρίμα που της πήραν τα gapps για να τη καταστρέψουν. Εγώ έχω εντοπίσει θέματα με την γλώσσα συσκευής και γλώσσα στις εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα το κινητό το έχω βάλει να έχει τη Ελληνική γλώσσα ως αρχική και ως δευτερεύουσα την αγγλική. Πάω λοιπόν στη συλλογή και μετά στο κάδο απορριμάτων να σβήσω τις άχρηστες φώτο και στο κουμπί που θα έπρεπε να λέει "ΔΙΑΓΡΑΦΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ" γράφει "ΚΕΝΌ" δηλαδή έκανε άμεση αντιγραφή του EMPTY στα αγγλικά 🤦♂️ Και ερχόμαστε στο Instagram το οποίο είναι πάντα τέρμα ενημερωμένο από play store και ενώ το έχει σεταρει στα αγγλικά us να μου το δείχνει, γιατί έτσι μου αρέσει και με βολεύει, μου το δείχνει πάντα στα Ελληνικά παρόλο που εγώ το έχω στα αγγλικά. Το αστείο είναι ότι πάω το βάζω αγγλικά και μου το δείχνει, το χρησιμοποιώ όσο είναι ανοιχτό και τρέχει στα αγγλικά αλλά μόλις κλείσω τη εφαρμογή και ξανά ανοίξω τότε έχει γυρίσει από μόνο του ελληνικά και στις ρυθμίσεις δείχνει ότι είναι στα αγγλικά παρόλο που διαβάζω και βλέπω ελληνικά. Αν προσέξετε στις ρυθμίσεις του κινητού στη γλώσσα λέει ότι η γλώσσα στη κορυφή θα χρησιμοποιεί από προεπιλογή. Ναι ρε bro αλλά εγώ θέλω το κινητό να είναι στα ελληνικά και η εφαρμογή στα αγγλικά. Ήθελα λοιπόν να μάθω αν αυτό ειναι θέμα του κινητού και κάνει override τη γλώσσα με το ζόρι ή είναι θέμα της εφαρμογής. Έχω στείλει εμαιλ στο support της instagram αλλά χωρίς απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να τρέχει το το ig στα αγγλικά μια χαρά? Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το τεστάρει να δούμε αν συμβαίνει το ίδιο παντού για να μιλήσω αν είναι με Samsung και να τους πω ότι είναι για πολλές σφαλιαρες εν έτη 23 να αντιμετωπίζουν οι συσκευές τους τέτοια γελοία θέματα? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το σεντόνι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 (edited) Μόνο οι πληροφορίες ότι τα διάβασες όλα και τα προτεινόμενα μένουν στα αγγλικά, τα υπόλοιπα είναι στα ελληνικά πάλι! Edited February 24, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riptor01 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Ναι, το έλεγξα και με άλλο μοντέλο ενός φίλου Α22 και πάλι τα ίδια. Εντωμεταξύ αν βάλεις τη γλώσσα στα αγγλικά στις ρυθμίσεις της συσκευής τότε λειτουργεί κανονικά στα αγγλικά. Μάλλον κάνει override με το ζόρι η γλώσσα του κινητού στην εφαρμογή αλλά αυτό πως το αποδεικνύω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 έχει παρατηρησει κάνεις battery drain ,μετά από την αναβάθμιση Φλεβάρη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 8 minutes ago, mixlis said: έχει παρατηρησει κάνεις battery drain ,μετά από την αναβάθμιση Φλεβάρη?? Δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή στην χρήση μπαταρίας. Όπως ήταν μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Ούτε κ εγώ μια χαρά η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 23 minutes ago, mixlis said: έχει παρατηρησει κάνεις battery drain ,μετά από την αναβάθμιση Φλεβάρη?? Στο Security του Φεβρουαρίου οχι αλλα οταν ερθει το One UI 5.1 θα εχουμε θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 14 minutes ago, christos_087 said: Στο Security του Φεβρουαρίου οχι αλλα οταν ερθει το One UI 5.1 θα εχουμε θεμα... Για ποιο λόγο; τι γνωρίζεις να μάθουμε και εμείς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 21 minutes ago, christos_087 said: Στο Security του Φεβρουαρίου οχι αλλα οταν ερθει το One UI 5.1 θα εχουμε θεμα... Για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 14 minutes ago, challenge143 said: Για ποιο λόγο; τι γνωρίζεις να μάθουμε και εμείς; 7 minutes ago, green dragon said: Για πες... https://www.androidcentral.com/apps-software/samsung-one-ui-51-update-battery-drain-issue Πολλαπλά προβλήματα δυστυχώς.... παιδια δεν θελω να το κανω αν ειναι ετσι... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 22 minutes ago, christos_087 said: https://www.androidcentral.com/apps-software/samsung-one-ui-51-update-battery-drain-issue Πολλαπλά προβλήματα δυστυχώς.... παιδια δεν θελω να το κανω αν ειναι ετσι... Μερικοί χρήστες σε μερικούς υπερθέρμανση στην σειρά S καμία σχέση με την σειρά Α ράδιο αρβύλα αναπαράγεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 26 minutes ago, christos_087 said: https://www.androidcentral.com/apps-software/samsung-one-ui-51-update-battery-drain-issue Πολλαπλά προβλήματα δυστυχώς.... παιδια δεν θελω να το κανω αν ειναι ετσι... Ώσπου να την πάρουμε κι εμείς θα έχει βελτιωθεί το UI 5.1. 2 1 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 1 minute ago, sotosok said: Μερικοί χρήστες σε μερικούς υπερθέρμανση στην σειρά S καμία σχέση με την σειρά Α ράδιο αρβύλα αναπαράγεις E οχι και ραδιο αρβυλα ρε φιλε... Τοσα site το γραφουν. Πανω απο εκατο... Και ποιος το λεει οτι δεν θα συμβει και σε εμας? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Κάνε ένα φιλτράρισμα σε ότι διαβάζεις όσων αφορά το τηλέφωνο σου, τα σεμινάρια δεν βοηθάνε κανένα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 10 ώρες πριν, christos_087 said: E οχι και ραδιο αρβυλα ρε φιλε... Τοσα site το γραφουν. Πανω απο εκατο... Και ποιος το λεει οτι δεν θα συμβει και σε εμας? Μην τρελαίνεσαι στην σειρά s αναφέρουν κ κυρίως για το s22u που κ αυτό δεν ισχύει στο φόρουμ που παρακολουθώ. Ένα παλληκάρι ανέφερε για την μπαταρία κ όλοι οι άλλοι είναι υπέρ ικανοποιημένοι με αισθητή διαφορά όπως κ στο νήμα του 21. ( να σου πω την αλήθεια περίμενα ότι θα ποσταρεις κάτι τέτοιο που το έχουν διαδώσει πολλά κανάλια, αλλά μην ανησυχείς το ui5. 1 δεν θα έχει πρόβλημα). Η ιστορία δείχνει σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι φταίνε οι εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει κ επηρεάζει την συσκευή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 7 minutes ago, challenge143 said: Μην τρελαίνεσαι στην σειρά s αναφέρουν κ κυρίως για το s22u που κ αυτό δεν ισχύει στο φόρουμ που παρακολουθώ. Ένα παλληκάρι ανέφερε για την μπαταρία κ όλοι οι άλλοι είναι υπέρ ικανοποιημένοι με αισθητή διαφορά όπως κ στο νήμα του 21. ( να σου πω την αλήθεια περίμενα ότι θα ποσταρεις κάτι τέτοιο που το έχουν διαδώσει πολλά κανάλια, αλλά μην ανησυχείς το ui5. 1 δεν θα έχει πρόβλημα). Η ιστορία δείχνει σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι φταίνε οι εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει κ επηρεάζει την συσκευή. Αφού μόνο η σειρά S πήρε το UI 5.1 που αλλού να αναφερθούν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 4 ώρες πριν, evris2013 said: Αφού μόνο η σειρά S πήρε το UI 5.1 που αλλού να αναφερθούν. Αυτό έγραψα αν το διάβασες σωστά. Μόνο η σειρά s κ κανένας δεν είχε πρόβλημα. Θα έχεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 2 ώρες πριν, challenge143 said: Αυτό έγραψα αν το διάβασες σωστά. Μόνο η σειρά s κ κανένας δεν είχε πρόβλημα. Θα έχεις εσύ; Μάλλον ούτε εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω. Πήρε κάποια άλλη σειρά το UI 5.1; Μόνο η σειρά S το πήρε. Επομένως οι άλλες σειρές αφού δεν το πήραν πως να έχουν πρόβλημα; Όταν θα το πάρουν και οι άλλες σειρές θα δούμε αν θα έχουν πρόβλημα ή όχι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts