Jump to content

riptor01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by riptor01

  1. Δουλεύει κανονικά να ξέρεις, απλά δεν εμφανίζεται! Δοκίμασε το κιόλας. Όσους ξέρω με Α52s 5g το έχουν όλοι αυτό το θέμα επομένως είναι bug δικό τους
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Σήμερα το έψαξα και άλλο και μέσα από την εφαρμογή samsung members. Έχουν και άλλοι πρόβλημα και σε άλλες συσκευές μετά το update. Εντωμεταξύ κάποιοι προτείνουν σαν λύση να γίνει εκκαθάριση cache και data από τις ρυθμίσεις εφαρμογές nfc αλλά ουτε σε εμένα δούλεψε
  3. Καλησπέρα, μετα το τελευταίο update παρατήρησα πως όταν ανοίγω NFC & Bluetooth ενώ δουλεύουν κανονικά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο στην γραμμή ειδοποιησεων. Παρατήρησα επίσης πως μόνο για το Bluetooth ανοίγω συνδέω τα ακουστικά μου και μετά εμφανίζεται το εικονίδιο. Το nfc όμως ενώ δουλεύει κανονικά συνεχίζει να μη εμφανίζεται. Πάντα μετά από κάθε αναβάθμιση κάνω επανεκκίνηση το κινητό όπως και σχεδόν κάθε μέρα. Έχετε και εσείς αντίστοιχο πρόβλημα?
  4. Ναι, το έλεγξα και με άλλο μοντέλο ενός φίλου Α22 και πάλι τα ίδια. Εντωμεταξύ αν βάλεις τη γλώσσα στα αγγλικά στις ρυθμίσεις της συσκευής τότε λειτουργεί κανονικά στα αγγλικά. Μάλλον κάνει override με το ζόρι η γλώσσα του κινητού στην εφαρμογή αλλά αυτό πως το αποδεικνύω?
  5. Καλημέρα στη παρέα! Έχω χρόνια να ασχοληθώ και να γράψω σε φόρουμ καθώς δεν περίμενα ποτέ ότι θα αντιμετωπίζα τέτοια θέματα με κινητό της Samsung. Αρχικά να αναφέρω ότι η δική μου συσκευή τρέχει το scs BGL και πως ούτε εμένα ακόμα έχει φτιάξει το πληκτρολόγιο και δεν έχω λάβει ακόμα τη έκδοση 5.1. Όμως αυτό που μου τη σπάει αφάνταστα δεν είναι τόσο πολύ αυτό καθώς το έλυσα με το swiftkey που η θέα HUAWEI τα είχε λύσει αυτά τα θέματα αιώνες πριν. Κρίμα που της πήραν τα gapps για να τη καταστρέψουν. Εγώ έχω εντοπίσει θέματα με την γλώσσα συσκευής και γλώσσα στις εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα το κινητό το έχω βάλει να έχει τη Ελληνική γλώσσα ως αρχική και ως δευτερεύουσα την αγγλική. Πάω λοιπόν στη συλλογή και μετά στο κάδο απορριμάτων να σβήσω τις άχρηστες φώτο και στο κουμπί που θα έπρεπε να λέει "ΔΙΑΓΡΑΦΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ" γράφει "ΚΕΝΌ" δηλαδή έκανε άμεση αντιγραφή του EMPTY στα αγγλικά 🤦‍♂️ Και ερχόμαστε στο Instagram το οποίο είναι πάντα τέρμα ενημερωμένο από play store και ενώ το έχει σεταρει στα αγγλικά us να μου το δείχνει, γιατί έτσι μου αρέσει και με βολεύει, μου το δείχνει πάντα στα Ελληνικά παρόλο που εγώ το έχω στα αγγλικά. Το αστείο είναι ότι πάω το βάζω αγγλικά και μου το δείχνει, το χρησιμοποιώ όσο είναι ανοιχτό και τρέχει στα αγγλικά αλλά μόλις κλείσω τη εφαρμογή και ξανά ανοίξω τότε έχει γυρίσει από μόνο του ελληνικά και στις ρυθμίσεις δείχνει ότι είναι στα αγγλικά παρόλο που διαβάζω και βλέπω ελληνικά. Αν προσέξετε στις ρυθμίσεις του κινητού στη γλώσσα λέει ότι η γλώσσα στη κορυφή θα χρησιμοποιεί από προεπιλογή. Ναι ρε bro αλλά εγώ θέλω το κινητό να είναι στα ελληνικά και η εφαρμογή στα αγγλικά. Ήθελα λοιπόν να μάθω αν αυτό ειναι θέμα του κινητού και κάνει override τη γλώσσα με το ζόρι ή είναι θέμα της εφαρμογής. Έχω στείλει εμαιλ στο support της instagram αλλά χωρίς απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να τρέχει το το ig στα αγγλικά μια χαρά? Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το τεστάρει να δούμε αν συμβαίνει το ίδιο παντού για να μιλήσω αν είναι με Samsung και να τους πω ότι είναι για πολλές σφαλιαρες εν έτη 23 να αντιμετωπίζουν οι συσκευές τους τέτοια γελοία θέματα? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το σεντόνι!
  6. Καλησπέρα σε όλους Μου είχε δώσει δώρο η WIND ενα TURBO-X RUBIK 7''. Ενα αθλιοτατο ταμπλετ το οποιο τωρα εχει παρουσιασει το εξης προβλημα! Οταν ανοιγω να τραβηξω φωτο, μου πεταει το μηνυμα "δυστηχως η εφαρμογη συλλογη εχει σταματησει" μετα απο πολλα φορματ/ρεσετ και ψαξιμο ακομα και τηλ με το πλαισιο κατεληξα στο οτι ειναι χαλασμενη η καμερα και πως πρεπει να αλλαχτει το ανταλλακτικο. Εχω ψαξει σε ολα τα γνωστα aliexpress, ebay κτλ αλλα επειδη ειναι ΟΕΜ ταμπλετ δεν μπορω με τιποτα να βρω το ανταλλακτικο του. Το module ειναι 2 καμερες μαζι (front & rear) σε ενα flex cable που κουμπωνει στην πλακετα. Εχει τον εξης κωδικο πανω του ΖΗ86V-D V1.0 το οποιο δεν βοηθησε και πολυ. Δεν θελω να μπλεξω με πλαισιο για εναν ταμλετ που κοστιζε τοτε 70ε και να χασω μερες και ωρες για ενα κοστος που αν γινεται θα παει γυρω στα 30~40ε οταν τετοια πραγματα τα κανω και μονος μου! Υπαρχει καποιος ανθρωπος που μπορει να με βοηθησει να το βρω? Οποιαδηποτε βοηθεια/πληροφορια θα ειναι πολυτιμη! https://www.dropbox.com/s/a22xecdmmewe2mq/IMG_0068.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/mzgmh3ec156jled/IMG_0069.JPG?dl=0
  7. Καλησπέρα σε όλους Μου είχε δώσει δώρο η WIND ενα TURBO-X RUBIK 7''. Ενα αθλιοτατο ταμπλετ το οποιο τωρα εχει παρουσιασει το εξης προβλημα! Οταν ανοιγω να τραβηξω φωτο, μου πεταει το μηνυμα "δυστηχως η εφαρμογη συλλογη εχει σταματησει" μετα απο πολλα φορματ/ρεσετ και ψαξιμο ακομα και τηλ με το πλαισιο κατεληξα στο οτι ειναι χαλασμενη η καμερα και πως πρεπει να αλλαχτει το ανταλλακτικο. Εχω ψαξει σε ολα τα γνωστα aliexpress, ebay κτλ αλλα επειδη ειναι ΟΕΜ ταμπλετ δεν μπορω με τιποτα να βρω το ανταλλακτικο του. Το module ειναι 2 καμερες μαζι (front & rear) σε ενα flex cable που κουμπωνει στην πλακετα. Εχει τον εξης κωδικο πανω του ΖΗ86V-D V1.0 το οποιο δεν βοηθησε και πολυ. Δεν θελω να μπλεξω με πλαισιο για εναν ταμλετ που κοστιζε τοτε 70ε και να χασω μερες και ωρες για ενα κοστος που αν γινεται θα παει γυρω στα 30~40ε οταν τετοια πραγματα τα κανω και μονος μου! Υπαρχει καποιος ανθρωπος που μπορει να με βοηθησει να το βρω? Οποιαδηποτε βοηθεια/πληροφορια θα ειναι πολυτιμη! https://www.dropbox.com/s/a22xecdmmewe2mq/IMG_0068.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/mzgmh3ec156jled/IMG_0069.JPG?dl=0
  8. κατανοητο! αρα να βγαλω την μπαταρια η να την αφησω οπως ειναι απλα 100% φορτισμενη?
  9. ωραια! σε ευχαριστω, μια τελευταια ερωτηση, το κινητο μιας και δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια στo SP flash tools στο σεττινγκ για μπαταρια ειναι προεπιλεγμενο η επιλογη "without battery" να το αλλαξω σε "with battery"? στις οδηγιες δεν το διευκρινιζει αυτο!
  10. Καλημερα!! αυτο ηθελα να σε ρωτησω, ειναι σιγουρο πως η συγκεκριμενη ρομ θα δουλεψει γιατι δεν βλεπω και πολλα θετικα σχολια απο κατω, εχουν και αλλοι το προβλημα το οτι δεν ανοιγει και επισης εχουν προβλημα με 2G/3G. επειδη το κινητο δεν ειναι δικο μου δεν θελω να περασω ρομ και να μπρικαριστει, ειναι σιγουρα καλη η ρομ?
  11. Καλησπερα και απο μενα! δυστηχως και το κινητο του αδερφου της κοπελας μου την πατησε χτες με αυτο τον τροπο. το κινητο αγορασμενο απο aliexpress και επικοινωνησα εγω με την πωλητρια και μου λεει δεν εχουν καποιο αρχειο αυτοι και οτι το αγοραζαν ετοιμο απο καποιο εργοστασιο και μιας και εχει σταματησει η παραγωγη δεν μπορει να βοηθησει. Κατεβασα ομως και εγω το αρχειο που στειλανε στον φιλο παραπανω απο minideal αλλα δεν με αφηνει να το κανω unzip. οταν τρεχει μου πεταει σφαλμα οτι καποια αρχεια ειναι corrupt. Κανω κατι λαθος? μπορει καποιος να με βοηθησει? Δεν μπορω να το βαλω στο flash tools με τιποτα! Υποψην ο ιος αυτος λεγεται Ghost Pusher και απο οτι διαβασα κολλαει απο επισημες εφαρμογες που εχουν γινει exploit και μονο τα root κινητα! Οποιος μπορει πακαλαω να με βοηθησει!
×
×
  • Create New...