evris2013 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 2 ώρες πριν, challenge143 said: Εγώ το ενεργοποίησα την αυτόματη επανάληψη για να πάει το μήνυμα ή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Το ενεργοποίησα κι εγώ και λειτουργεί η σύνδεση. Μήπως είναι θέμα δικτύου (σήμα) ή παρόχου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το "προστασία από τυχαία αγγίγματα" από της ρυθμίσεις οθόνης; Γιατί οι περισσότεροι απ' αυτό το παθαίνουν. Ναι ενεργοποιημενη την εχω.Την εχω πολυ καιρο ομως και δεν ειχα τετοιο θεμα.Πριν λιγο την απενεργοποιησα.Θα κανω κλησεις και θα δω αν διορθωθηκεΜε το wifi που αργει να ανοιξει τι να κανω?Το εκανα hard reset οπως ειπα,οταν περασα την αναβαθμιση και τπτ.Ξερεις τι να φταιει?Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 37 minutes ago, Xrixal said: Ναι ενεργοποιημενη την εχω.Την εχω πολυ καιρο ομως και δεν ειχα τετοιο θεμα.Πριν λιγο την απενεργοποιησα.Θα κανω κλησεις και θα δω αν διορθωθηκε Με το wifi που αργει να ανοιξει τι να κανω?Το εκανα hard reset οπως ειπα,οταν περασα την αναβαθμιση και τπτ.Ξερεις τι να φταιει?Ευχαριστω. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικά αργεί το WiFi ή στο σπίτι; Όταν λες αργεί πόσο κάνει δηλαδή, λίγα δευτερόλεπτα ή από λεπτό και πάνω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 1 ώρα πριν, evris2013 said: Το ενεργοποίησα κι εγώ και λειτουργεί η σύνδεση. Μήπως είναι θέμα δικτύου (σήμα) ή παρόχου; Τι να σου πω το περίεργο είναι ότι στην οικογένεια υπάρχει A52s s21u s22 κ όλα μου δείχνουν το ίδιο πράγμα. Βέβαια σε vodafone δεν ξέρω τι να πω... Περίεργο 😒 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 1 hour ago, challenge143 said: Τι να σου πω το περίεργο είναι ότι στην οικογένεια υπάρχει A52s s21u s22 κ όλα μου δείχνουν το ίδιο πράγμα. Βέβαια σε vodafone δεν ξέρω τι να πω... Περίεργο 😒 Εγώ έχω Cosmote. Όταν πήρα τη συσκευή κράτησε και μερικά από τα παλιά ασύρματα δίκτυα που είχα αποθηκεύσει στη παλιά συσκευή και συνδέεται άμεσα όταν ανοίγω το WiFi χωρίς να βάζω κωδικούς. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Γενικά αργεί το WiFi ή στο σπίτι; Όταν λες αργεί πόσο κάνει δηλαδή, λίγα δευτερόλεπτα ή από λεπτό και πάνω;Γενικά αργεί, αλλά πιο πολύ στο σπίτι.Λες να φταίει το wifi?Έχω vodafone.Θα κάνω μια επανεκκίνηση το ρούτερ μήπως και διωρθοθει.Γενικα κάνει γύρω στο μισό λεπτό.Ειναι φυσιολογικό?Σε σας πόσο κάνει? Ευχαριστώ..Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Μόλις το μετρησα. 5 δευτερόλεπτα. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 9 ώρες πριν, Xrixal said: Γενικά αργεί, αλλά πιο πολύ στο σπίτι.Λες να φταίει το wifi?Έχω vodafone.Θα κάνω μια επανεκκίνηση το ρούτερ μήπως και διωρθοθει.Γενικα κάνει γύρω στο μισό λεπτό.Ειναι φυσιολογικό?Σε σας πόσο κάνει? Ευχαριστώ.. Στάλθηκε από το 21051182G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ κάνει... 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Εχετε τον νου σας πήγαν μου χακαρουν τον λογαριασμό!!κάντε αν θέλετε προληπτικά αλλαγή pass! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 3 minutes ago, Shinig said: Εχετε τον νου σας πήγαν μου χακαρουν τον λογαριασμό!!κάντε αν θέλετε προληπτικά αλλαγή pass! μια από τα ίδια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Εγω απο το κινητο μεσω tapatalk μπορω να μπω,απο το pc μου λεει πως ειναι κλειδωμενος ο λογαριασμος μου,και μου ηρθε ενα mail απο το myphone που μου λεει να αλλαξω pass...Τι γινεται OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Εγω απο το κινητο μεσω tapatalk μπορω να μπω,απο το pc μου λεει πως ειναι κλειδωμενος ο λογαριασμος μου,και μου ηρθε ενα mail απο το myphone που μου λεει να αλλαξω pass...Τι γινεται OptoStyleΑκριβώς το ίδιο κι εγώ. Από το pc δεν μπαίνει με τίποτα. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Έχουν βγάλει ανακοίνωση ότι έγινε reset στους κωδικούς. Πάντως κάτι τρέχει με το Tapatalk. Άλλαξα τον κωδικό μου, και συνέχισε να δουλεύει. Έκανα διαγραφή δεδομένων και το ξεκίνησα από την αρχή, και πάλι μπαίνει χωρίς να ζητήσει τον νέο κωδικό. Και μετά έκανα disconnect από το my phone στο Tapatalk. Όταν πάω να κάνω connect ξανά, μου λέει είστε ο χρήστης τάδε; Και έχει το username του Tapatalk μαζί με το Gmail μου. Που είναι διαφορετικό από το username που έχω στο my phone (και το email επίσης διαφορετικό). Επιλέγω όχι, και τότε μου βγάζει προσυμπληρωμένο το κανονικό μου username και δεν προχωράει αν δεν βάλω το νέο κωδικό που έφτιαξα μετά το reset. Το είχα δει και παλαιότερα νομίζω αυτό, είναι σαν να σου φτιάχνει κάποιο δικό του λογαριασμό το Tapatalk, και με κάποιο τρόπο να φαίνεται ότι το δουλεύεις με τον κανονικό σου λογαριασμό. Και φυσικά μόλις συνδέθηκα μέσω του Tapatalk μου ήρθαν 3 4 mails ότι κάποιος συνδέθηκε. Ότι να'ναι μου φαίνεται η εφαρμογή από θέμα ασφάλειας, όση ευκολία και να παρέχει.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 (edited) Εμένα δεν μου αφήνει ούτε login να κάνω από το φόρουμ μέσα! Μέσω των ειδοποιήσεων μπήκα! Edited February 6, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Αν δεν έκανες αλλαγή password, δε θα μπεις ποτέ.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 (edited) 28 minutes ago, Mark_K said: Αν δεν έκανες αλλαγή password, δε θα μπεις ποτέ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανα αλλαγή password από το mail που μου ήρθε. Edited February 6, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Και εξακολουθείς να μην μπαίνεις στο site;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 (edited) 19 minutes ago, Mark_K said: Και εξακολουθείς να μην μπαίνεις στο site; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαίνω αλλά μου βγάζει κάθε φορά πάνω αυτή την κόκκινη λωρίδα: Edited February 6, 2023 by evris2013 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swind Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Εγω νταξει ειμαι ετσι καινουργιος λογαριασμος νεουδι καργα χαχαχα χαθηκε ο παλιος που να θυμαμαι email πριν 18 χρονια που ειχα στον προηγουμενο λογαριασμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 2 ώρες πριν, evris2013 said: Μπαίνω αλλά μου βγάζει κάθε φορά πάνω αυτή την κόκκινη λωρίδα: αυτό είναι ειδοποίηση. Ανακοίνωση. Πως το λένε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swind Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 2 ώρες πριν, evris2013 said: Μπαίνω αλλά μου βγάζει κάθε φορά πάνω αυτή την κόκκινη λωρίδα: Χαχαχα αρε θεουλη ναι ανακοινωση ειναι ολα οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 1 hour ago, swind said: Εγω νταξει ειμαι ετσι καινουργιος λογαριασμος νεουδι καργα χαχαχα χαθηκε ο παλιος που να θυμαμαι email πριν 18 χρονια που ειχα στον προηγουμενο λογαριασμο... Χαχα snova έπρεπε να το κάνεις! 😉 Ή μάλλον s-nova.... 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Σήμερα τελικά εμφανίστηκε το seurity update του Γενάρη 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 59 minutes ago, taliban said: Σήμερα τελικά εμφανίστηκε το seurity update του Γενάρη Αν το πηγαίνει έτσι η Cosmote, βλέπω η ενημέρωση του Φεβρουαρίου να μας έρχεται τον Μάρτιο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Χθες έλαβα το update Ιανουαρίου.Μεγάλη διαφορά στα animations με gestures. Είναι πραγματικά άψογο.Φαινόταν και από το μέγεθος του update στα 550Mb ότι δεν μπορεί να είναι μόνο security patch Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts