Jump to content

swind

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

swind's Achievements

  1. Για το OneUi 5.1 Πρωτα θα τελιωσει η αναβαθμιση στην κατηγορια S/Note και μετα θα στην κατηγορια Α...Οκ βεβαια συμφωνα με τις ορεξεις της Sammy. Εχεις την τελεια συσκευη γιαυτο...😄
  2. Δεν βαζουμε LTEonly αυτη την εντολη την βαζαμε οταν Δεν υπηρχε 5G.Αρα λοιπον τωρα βαζουμε NR/LTE.(Εφοσον εχει καποιος-α 5G συσκευη ενεργοποιημενη) . Εχει διαφορες εφαρμογες στο Play κατεβασε πχ. μια που λεγεται force 4G/5G . Μετα βαλε την παρακατω εντολη. Υποψιν μονο εφοσον δουλευει το voLTE αλλιως θα χανεις κλησεις. Το παρακατω ισχυει μονο για την sim που βρισκεται στην θεση 1. Ετσι η συσκευη παραμενει 24 ωρες καθε μερα σε 5G-4G δικτυα χωρις ποτε να πεφτει σε 3G-Edge-2G . Υποψιν οταν στη συσκευη βλεπετε 3G η E υπαρχει σε εκεινο το σημειο 5G η 4G απλα οι κυψελες κινητης υποβαθμιζουν το σημα για αλλους λογους .
  3. Δηλαδη τι καλυτερα φαινεται στο πανελ του μηλου?
  4. Το γραφω εμεις κανουμε επανεκκινηση.
  5. Το ιδιο ειναι σε οποιον παρουσιαστηκε ισως εγινε και χειροτερο με προστατευτικα.Αν και αυτα διαφερουν πχ.αλλο να εχεις μεμβρανη και αλλο τζαμακι , χοντρο-λεπτο κτλ.
  6. Εχει παρατηρηθει σε μερικους χρηστες μετα την αναβαθμιση σε 13 καποιες φορες να μην υπαρχει αμεση αποκριση σε σημεια της οθονης κυριως στις ακρες με την παραπανω εντολη διορθωνεται αμεσα γινεται ενημερωση στο υλικολογισμικο της αποκρισης της οθονης.
  7. Για την διπλη φωτο πιο πανω του ανεργου εαν κατεβασεις λιγο-λιγο το πρασινο(προς αριστερα) γινονται ιδιες! Στο 23αρι.
  8. Για ενα φορουμιτη που μου εστειλε μηνυμα και τοσβησα στο fb κανει το 7) και ολα κομπλε.
  9. Θα μας τρελανεις χαχαχ εχω 2 s23 ultra και αλλο ενα εμφανιστηκε σε συναδελφο σημερα η οθονη ειναι σουπερ !
  10. Ανεβασε καμια φωτο να δουμε...
  11. Σορυ δεν εχω βγαλει οδηγο για το A52s.
  12. Οχι. Διαφορες στο A52s. Galaxy buds Plus(+). Galaxy Buds 2 Pro.
  13. Εννοειται οτι ειναι σαν φλατ η κυρτοτητα ειναι περισσοτερο διακοσμητικη.Καμια σχεση με τις κυρτοτητες παλιοτερων χρονων...
  14. Ολα αψογα και απο μενα τριτη μερα με μπολικο λιωσιμο και αρκετους πειραματισμους εδω και κει...🙂
  15. Οχι ειναι ενα συνολο ενεργειων: 1) Και οι τρεις κλιμακες τουλαχιστον 0.5 2) προστασια απο τυχαια αγγιγματα (Off). 3)Ευαισθησια αφης (On). 4)Προσβασιμοτητα/αλληλεπιδραση και κινητικες δυνατοτητες/καθυστερηση παρατ.αγγιγματος/προσαρμογη/ προσπαθουμε με το δαχτυλο να πετυχουμε τον χρονο 0.20 δευτερολεπτα και παταμε αποθηκευση. 5) Στις επιλ.προγραμματιστη στο ελαχιστο πλατος 432 η 452.. 6) μη βαζετε κανενα θεμα αφηστε το μαμα.(Λευκο η σκοτεινο). 7) Οσοι εχουν αναβαθμισει σε android 13 απαραιτητα: Ανοιγουμε τα δεδομενα: Πηγαινουμε στο πληκτρολογιο τηλεφωνου γραφουμε : *#2663# παταμε TSP FW Update και περιμενουμε . Μολις γραψει pass κανουμε επανεκκινηση και ολα καλως εξαφανιστηκε το φαινομενο να πατας κατι στην οθονη και να μην ανταποκρινεται με το πρωτο πατημα.
×
×
  • Create New...