nikler Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 15 minutes ago, Alexref said: Τίποτα τις δοκίμασες όλες και δεν λειτουργεί σε καμία? εγώ δεν έχω call recording - δεν με ενδιαφέρει - αλλά στο βίντεο λέει πως δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 On 9/8/2022 at 4:19 ΜΜ, ran_tan_plan said: Gcam έχω αυτή, δεν χρειάζεται config, παίζει κατευθείαν https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl98/ Επιλέγεις την scan3d Hardware level επιλέγεις lever 3 Session Id σε κάθε κάμερα βάζεις 61448 Καλησπερα παιδια. Ειπα να βαλω GCam να δω μηπως υπαρχει σημαντικη διαφορα, αλλα ειτε βαλω την παραπανω εκδοση ειτε την σταθερη https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl88/ , η εφαρμογη κολλαει μολις την ανοιξω και κρασαρει. Πρωτη φορα ασχολουμαι με GCam , ειδα σχετικα βιντεο και νομιζω τα εκανα ολα σωστα. Τι μπορει να κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, petrost8 said: Καλησπερα παιδια. Ειπα να βαλω GCam να δω μηπως υπαρχει σημαντικη διαφορα, αλλα ειτε βαλω την παραπανω εκδοση ειτε την σταθερη https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl88/ , η εφαρμογη κολλαει μολις την ανοιξω και κρασαρει. Πρωτη φορα ασχολουμαι με GCam , ειδα σχετικα βιντεο και νομιζω τα εκανα ολα σωστα. Τι μπορει να κανω λαθος; Κατεβαζεις gcam Τη βρισκεις εκει που κατεβηκε και την κανεις εγκατασταση Ανοιγμα της gcam που πλεον ειναι app στο κινητο σου Διπλο ταπ στο κενο χωρο διπλα απο το κλειστρο Σου βγαζει φακελους. Κινεισαι σε αυτους ωστε να βρεις το xml εκει που το κατεβασες/αποθηκευσες Το κανεις restore. Έτσι δουλεύει του Ανδρέα έχεις κατεβάσει το xml;; Edited September 22, 2022 by sotosok 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 (edited) xml δεν κατεβασα ωστε να κανω διπλο ταπ στο κενο χωρο. Νομιζω δεν ειναι απαραιτητο απο οσο καταλαβα , το αναφερει και ο χρηστης του post που παρεθεσα. Θα επρεπε να δουλευει μονο με την εγκατασταση του apk. Του Ανδρεα δεν την δοκιμασα, δεν καταλαβα τις οδηγιες του. Θα πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη Telegram για να εχω προσβαση στο αρχειο apk του; Edited September 22, 2022 by petrost8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 (edited) Dynamic Island και για το A52s. Κατεβασε το απο το play λειτουργει αν και σε πρωιμο σταδιο. Edited September 23, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 ακριβως 13 ώρες πριν, petrost8 said: xml δεν κατεβασα ωστε να κανω διπλο ταπ στο κενο χωρο. Νομιζω δεν ειναι απαραιτητο απο οσο καταλαβα , το αναφερει και ο χρηστης του post που παρεθεσα. Θα επρεπε να δουλευει μονο με την εγκατασταση του apk. Του Ανδρεα δεν την δοκιμασα, δεν καταλαβα τις οδηγιες του. Θα πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη Telegram για να εχω προσβαση στο αρχειο apk του; σωστά 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Καλησπέρα στην παρέα, νέος κάτοχος της συσκευής (2 μήνες), μετά από όσα θετικά διάβαζα εδώ!Το πρόβλημά μου είναι το εξής, δεν μου κάνει ενημερώσεις λογισμικού το κινητό.Δοκίμασα τα πάντα, καθαρή εγκατάσταση(μέσω Odin) με σιμ μέσα, χωρίς σιμ.Το έχω συνδέσει στο Smart Switch, τίποτα.Καμία άλλη ιδέα καλοδεχουμενη !!!Ευχαριστώ! Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 1 hour ago, siberiantiger said: Καλησπέρα στην παρέα, νέος κάτοχος της συσκευής (2 μήνες), μετά από όσα θετικά διάβαζα εδώ! Το πρόβλημά μου είναι το εξής, δεν μου κάνει ενημερώσεις λογισμικού το κινητό. Δοκίμασα τα πάντα, καθαρή εγκατάσταση(μέσω Odin) με σιμ μέσα, χωρίς σιμ. Το έχω συνδέσει στο Smart Switch, τίποτα. Καμία άλλη ιδέα καλοδεχουμενη !!! Ευχαριστώ! Sent from my SM-A528B using Tapatalk Βάλε το γνήσιο καλώδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Βάλε το γνήσιο καλώδιο.Με το δικό του καλώδιο το κάνω αλλά δεν... Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Ποια έκδοση έχεις; Μέχρι εκεί έφτασα! Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 31 minutes ago, siberiantiger said: Μέχρι εκεί έφτασα! Sent from my SM-A528B using Tapatalk Δεν μπορει πλεον να δει αναβαθμιση το συστημα λογο πολυ παλιας .Ανεβασε φωτο πιο κατω να δω τι γραφει στην εκδοση λογισμικου παροχεα υπηρεσιων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Δεν μπορει πλεον να δει αναβαθμιση το συστημα λογο πολυ παλιας .Ανεβασε φωτο πιο κατω να δω τι γραφει στην εκδοση λογισμικου παροχεα υπηρεσιων.Το δοκίμασα και με android 12, τίποτα.EUX/EURΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 (edited) 11 minutes ago, siberiantiger said: Το δοκίμασα και με android 12, τίποτα. EUX/EUR Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοεις ...πρεπει να γινει φλας με Odin η τελευταια εκδοση λειτουργικου κατεβαζεις drivers και το αρχειο odin ,τα κανεις εγκατασταση σε pc με windows παντα . Κατεβαζεις ολοκληρο το τελευταιο λειτουργικο υπαρχει εδω αλλα και αλλου αμα ψαξεις βαζοντας τους κωδικους του.---->>>> https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a52s/firmware/SM-A528B/EUR/download/A528BXXU1CVH6/1679073/ Οταν κατεβει το κανεις αποσυμπιεση , βαζεις τα 4 αρχεια στην εφαρμογη Odin απενεργοποιεις το Α52s μπαινεις σε download mode το συνδεεις με το καλωδιο στο pc και μολις το δει το Odin πατας Start. Edited September 24, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Τι εννοεις ...πρεπει να γινει φλας με Odin η τελευταια εκδοση λειτουργικου κατεβαζεις drivers και το αρχειο odin ,τα κανεις εγκατασταση σε pc με windows παντα . Κατεβαζεις ολοκληρο το τελευταιο λειτουργικο υπαρχει εδω αλλα και αλλου αμα ψαξεις βαζοντας τους κωδικους του.---->>>> https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a52s/firmware/SM-A528B/EUR/download/A528BXXU1CVH6/1679073/ Οταν κατεβει το κανεις αποσυμπιεση , βαζεις τα 4 αρχεια στην εφαρμογη Odin απενεργοποιεις το Α52s μπαινεις σε download mode το συνδεεις με το καλωδιο στο pc και μολις το δει το Odin πατας Start.Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά που λες.Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν παίρνω OTA updates.Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας, απλά πήγα σε αυτήν την έκδοση μπας τυχόν και ξεκολλήσει αλλά...Εχω κατεβάσει την τελευταία CVH6, κάποια στιγμή θα την περάσω με Odin.Απλά βαρέθηκα να στήνω ξανά από την αρχή το κινητό και έμεινα με αυτή. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 On 22/9/2022 at 10:54 ΠΜ, Alexref said: Για να έχω το call recorder ποια csc πρέπει να έχω τελικά; Έχω βάλει Thailand (THL). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Παιδια καλησπερα.Κατι ασχετο με το τηλεφωνο αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με το messenger?Δεν ερχονται τα μηνυματα ενω στον υπολογιστη ειναι κανονικα. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Καλησπέρα σας. Έχω πάρει το a52s και σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Λίγο από την μπαταρία περίμενα περισσότερα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Επειδή δεν είμαι και κανένα τέρας με την τεχνολογία, τα βασικά δλδ, χρειάζεται κάποια διαδικασία για να λαμβάνει τις ενημερώσεις το κινητό? Το έχω πάρει από κωτσοβολο. Επίσης αξίζει να κατεβάσω την google camera και αν να ποια είναι η διαδικασία?! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geof Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 (edited) Καλημέρα σε όλους, Ήθελα να γράψω 2 πραγματάκια για το κινητό που έχω παρατηρήσει, όντας κάτοχος για 9 και πλέον μήνες. Η έκδοση που έχω είναι 6/128 , το κινητό ¨πέφτει¨ συχνά απο 5G σε ¨Ε¨ και επανέρχεται μόνο μετά από επανεκκίνηση/airplane mode. Τοποθέτησα τη σιμ μου σε ένα κινητό που χρησιμοποιεί η κόρη μου ( realme 8 ) και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, οπότε αποκλείω τη σιμ. Δοκίμασα την λύση που πρότεινε ο φίλος s wind εδώ στο φόρουμ αλλά είχα αποτέλεσμα μερικές φορές να βγάζει απαγορευτικό στο σήμα και να επανέρχεται άλλοτε σύντομα , άλλοτε μετά απο ώρα. Έχω κάνει μέχρι τώρα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων πάνω από 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα , πήγα και σε service Samsung και μου είπαν ότι θέλει αναβάθμιση (παρόλο που κάνω αναβαθμίσεις κάθε μήνα) , πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει και στη συσκευή της γυναίκας μου, έκδοση 8/256 , αφού ανταλλάξαμε και τις συσκευές για μερικές εβδομάδες για να το ¨δοκιμάσω¨ , βάζοντας τη σιμ μου με τα ίδια αποτελέσματα. Η γυναίκα μου δεν το έχει παρατηρήσει γιατί χρησιμοποιεί το κινητό κατά 90-95% με wi-fi. Το δεύτερο "πρόβλημα" που έχω παρατηρήσει είναι ότι , σε εξωτερικούς χώρους , ιδιαίτερα σε ηλιοφάνεια το κινητό dim-άρει (πέφτει φωτεινότητα) σε πολύ σύντομο χρόνο (1-2 λεπτά), σε σημείο να μην βλέπεις τίποτα, δηλαδή καθιστώντας το άχρηστο. Το κάνουν και οι 2 συσκευές που έχουμε. Δεν ξέρω σε εσάς αν συμβαίνουν τα παραπάνω , αλλά για εμένα είναι αρκετά σοβαρά και έχω ξενερώσει πολύ 😔. Ιδιαίτερα με το σήμα , πριν απο χρόνια θυμάμαι πέρασε ένα xiaomi απο τα χέρια μου και έκανε το ιδιο πρόβλημα , επρεπε να βάλεις airplane mode για να επανέλθει. Να έπεσα σε 2 προβληματικές συσκευές; Τι να πώ, δεν ξέρω.... Κανένας άλλος φίλος που ¨συμπάσχει¨ μαζί μου; 🙂 Edited September 26, 2022 by geof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 16 minutes ago, geof said: Καλημέρα σε όλους, Ήθελα να γράψω 2 πραγματάκια για το κινητό που έχω παρατηρήσει, όντας κάτοχος για 9 και πλέον μήνες. Η έκδοση που έχω είναι 6/128 , το κινητό ¨πέφτει¨ συχνά απο 5G σε ¨Ε¨ και επανέρχεται μόνο μετά από επανεκκίνηση/airplane mode. Τοποθέτησα τη σιμ μου σε ένα κινητό που χρησιμοποιεί η κόρη μου ( realme 8 ) και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, οπότε αποκλείω τη σιμ. Δοκίμασα την λύση που πρότεινε ο φίλος s wind εδώ στο φόρουμ αλλά είχα αποτέλεσμα μερικές φορές να βγάζει απαγορευτικό στο σήμα και να επανέρχεται άλλοτε σύντομα , άλλοτε μετά απο ώρα. Έχω κάνει μέχρι τώρα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων πάνω από 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα , πήγα και σε service Samsung και μου είπαν ότι θέλει αναβάθμιση (παρόλο που κάνω αναβαθμίσεις κάθε μήνα) , πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει και στη συσκευή της γυναίκας μου, έκδοση 8/256 , αφού ανταλλάξαμε και τις συσκευές για μερικές εβδομάδες για να το ¨δοκιμάσω¨ , βάζοντας τη σιμ μου με τα ίδια αποτελέσματα. Η γυναίκα μου δεν το έχει παρατηρήσει γιατί χρησιμοποιεί το κινητό κατά 90-95% με wi-fi. Το δεύτερο "πρόβλημα" που έχω παρατηρήσει είναι ότι , σε εξωτερικούς χώρους , ιδιαίτερα σε ηλιοφάνεια το κινητό dim-άρει (πέφτει φωτεινότητα) σε πολύ σύντομο χρόνο (1-2 λεπτά), σε σημείο να μην βλέπεις τίποτα, δηλαδή καθιστώντας το άχρηστο. Το κάνουν και οι 2 συσκευές που έχουμε. Δεν ξέρω σε εσάς αν συμβαίνουν τα παραπάνω , αλλά για εμένα είναι αρκετά σοβαρά και έχω ξενερώσει πολύ 😔. Ιδιαίτερα με το σήμα , πριν απο χρόνια θυμάμαι πέρασε ένα xiaomi απο τα χέρια μου και έκανε το ιδιο πρόβλημα , επρεπε να βάλεις airplane mode για να επανέλθει. Να έπεσα σε 2 προβληματικές συσκευές; Τι να πώ, δεν ξέρω.... Κανένας άλλος φίλος που ¨συμπάσχει¨ μαζί μου; 🙂 Ελαττωματικές συσκευές σίγουρα υπάρχουν προσωπικά το σήμα στη δική μου συσκευή πιάνει εκεί που αλλά έχουν μία γραμμή αυξομείωση φωτεινότητας δεν έχω παρατηρήσει πουθενά κατά πάσα πιθανότητα είσαι τυχερός/ άτυχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 Εχει μερικες μερες,οταν γυριζω σπιτι ΔΕΝ συνδεεται αυτοματα στο wifi οπως με ολα τα κινητα μου στο παρελθον,ενω ειναι ολα ενεργοποιημενα....Ετυχε σε καποιον?OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, geof said: Καλημέρα σε όλους, Ήθελα να γράψω 2 πραγματάκια για το κινητό που έχω παρατηρήσει, όντας κάτοχος για 9 και πλέον μήνες. Η έκδοση που έχω είναι 6/128 , το κινητό ¨πέφτει¨ συχνά απο 5G σε ¨Ε¨ και επανέρχεται μόνο μετά από επανεκκίνηση/airplane mode. Τοποθέτησα τη σιμ μου σε ένα κινητό που χρησιμοποιεί η κόρη μου ( realme 8 ) και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, οπότε αποκλείω τη σιμ. Δοκίμασα την λύση που πρότεινε ο φίλος s wind εδώ στο φόρουμ αλλά είχα αποτέλεσμα μερικές φορές να βγάζει απαγορευτικό στο σήμα και να επανέρχεται άλλοτε σύντομα , άλλοτε μετά απο ώρα. Έχω κάνει μέχρι τώρα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων πάνω από 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα , πήγα και σε service Samsung και μου είπαν ότι θέλει αναβάθμιση (παρόλο που κάνω αναβαθμίσεις κάθε μήνα) , πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει και στη συσκευή της γυναίκας μου, έκδοση 8/256 , αφού ανταλλάξαμε και τις συσκευές για μερικές εβδομάδες για να το ¨δοκιμάσω¨ , βάζοντας τη σιμ μου με τα ίδια αποτελέσματα. Η γυναίκα μου δεν το έχει παρατηρήσει γιατί χρησιμοποιεί το κινητό κατά 90-95% με wi-fi. Το δεύτερο "πρόβλημα" που έχω παρατηρήσει είναι ότι , σε εξωτερικούς χώρους , ιδιαίτερα σε ηλιοφάνεια το κινητό dim-άρει (πέφτει φωτεινότητα) σε πολύ σύντομο χρόνο (1-2 λεπτά), σε σημείο να μην βλέπεις τίποτα, δηλαδή καθιστώντας το άχρηστο. Το κάνουν και οι 2 συσκευές που έχουμε. Δεν ξέρω σε εσάς αν συμβαίνουν τα παραπάνω , αλλά για εμένα είναι αρκετά σοβαρά και έχω ξενερώσει πολύ 😔. Ιδιαίτερα με το σήμα , πριν απο χρόνια θυμάμαι πέρασε ένα xiaomi απο τα χέρια μου και έκανε το ιδιο πρόβλημα , επρεπε να βάλεις airplane mode για να επανέλθει. Να έπεσα σε 2 προβληματικές συσκευές; Τι να πώ, δεν ξέρω.... Κανένας άλλος φίλος που ¨συμπάσχει¨ μαζί μου; 🙂 Την sim βαλτη στη θεση 2 δηλαδη εκει που μπαινει η sd οχι στην θεση 1.Ισως εκει δεις σταθεροτητα . Εγω στην θεση 1 τον πρωτο μηνα που αγορασα το A52s ειχα μονιμο προβλημα εχανε το σημα .Αμεσως την εβαλα στη θεση 2 , βραχος εδω και 11 μηνες ουτε μια φορα δεν μου εχασε το σημα.Πρεπει να την βαλεις καλα δυστυχως εαν παρατηρησεις απωλεια και σου βγαλει απαγορευτικο σημα πρεπει να τραβηξεις το sim tray και να την παιξεις καλα με το δαχτυλο μεχρι να κατσει σωστα... Edited September 26, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Σχετικά με τη λήψη σήματος δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως, και πάντα σε σύγκριση με συσκευές που είχα στο παρελθόν, η λήψη είναι πολύ καλύτερη, σταθερή και χωρίς μεταπτώσεις. Όπου υπάρχει 5g, 4g συνδέεται αντίστοιχα χωρίς μεταπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Καλησπερα παιδες,το call recording εχει δουλεψει σε καποιον? Αν ναι πιο οδηγο/βιντεο ακολουθησε και πιο csc? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις σήμερα πήρα τη συσκευή κι εγώ. Ξέρει κανείς πως βάζεις την ώρα στην οθόνη κλειδώματος ή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts