Jump to content

Samsung Galaxy A52s 5G

Dr_Xous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, filip001 said:

Καλησπέρα σε όσους παρακολουθούν ακόμα το θέμα του Α52s..

Έχω σοβαρό πλέον θέμα με το Bluetooth του κινητού, επιβεβαιωμένο κ σε ξένα forums, που δείχνει το Bluetooth ακουστικό connected,αλλά κατά την κλήση το βγάζει ανενεργό, γίνεται γκρί κ όχι πράσινο όπως συνήθως...

Διορθώνεται προσωρινά είτε με restart, είτε με κλείσιμο/άνοιγμα του Bluetooth από τίς ρυθμίσεις.

Τέλος πάντων,δεν βρίσκω μόνιμη γιατρειά κ επειδή με καίει το bug αυτό κοιτάω την επόμενη συσκευή.

Samsung,να έχει κ SD θα ήθελα,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει καλύτερη συσκευή,ή πέφτουμε σε μετριότητες..

Θα ήθελα Samsung πρόταση, ευχαριστώ πολύ 

Έχεις προσπαθήσει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; μήπως κ στρώσει; 

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω κάνει,format με καθαρή εγκατάσταση από πάνω, όχι backup restore δλδ,αλλά πάλι τα ίδια..

Έχω διαβάσει ότι είναι θέμα με κάποια Α52s ,αλλά η Samsung κάνει πως δεν ακούει..

Παρόλα αυτά πάλι εκεί θα πάω,αλλά δεν διαβάζω περίεργα πράγματα για το Α55 μετά από κάποιες αναβάθμισεις..

8 ώρες πριν, filip001 said:

Έχω κάνει,format με καθαρή εγκατάσταση από πάνω, όχι backup restore δλδ,αλλά πάλι τα ίδια..

Έχω διαβάσει ότι είναι θέμα με κάποια Α52s ,αλλά η Samsung κάνει πως δεν ακούει..

Παρόλα αυτά πάλι εκεί θα πάω,αλλά δεν διαβάζω περίεργα πράγματα για το Α55 μετά από κάποιες αναβάθμισεις..

Μονο Α56 πας ειναι ποιο δυνατο και εχει καλυτερη οθονη απ το α55.

18 minutes ago, s_nova said:

Μονο Α56 πας ειναι ποιο δυνατο και εχει καλυτερη οθονη απ το α55.

Πιο πάνω ζητούσε να έχει SD. Το Α56 δεν έχει. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τι να την κανει την sd αγοραζεις ενα USB με διπλη εξοδο η μια ειναι για υποδοχη κινητου η αλλη για pc και ξεμπερδεψες .

On 31/7/2025 at 9:50 ΠΜ, s_nova said:

Τι να την κανει την sd αγοραζεις ενα USB με διπλη εξοδο η μια ειναι για υποδοχη κινητου η αλλη για pc και ξεμπερδεψες .

Έχω πάντα το άγχος ΑΝ σπάσει/ χαλάσει,να μην χαθούν οι φωτογραφίες,εξ ού η απαίτηση για SD....

Η κάρτα μνήμης είναι ότι πιο χρήσιμο έχει ένα κινητό, δυστυχώς όλο και περισσότερα τηλέφωνα την βγάζουν, στο κινητό μου δεν έχω και πάντα το άγχος μην πάθει ζημιά υπάρχει, απλά αναγκαστικά παίρνω πιο συχνά backup. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

23 minutes ago, chios said:

Η κάρτα μνήμης είναι ότι πιο χρήσιμο έχει ένα κινητό, δυστυχώς όλο και περισσότερα τηλέφωνα την βγάζουν, στο κινητό μου δεν έχω και πάντα το άγχος μην πάθει ζημιά υπάρχει, απλά αναγκαστικά παίρνω πιο συχνά backup. 

Ναι και τα κανουν πιο αργά...

Redmi By Xiaomi

58 minutes ago, challenge143 said:

Οι μπορείτε να τα ανεβάσετε στο cloud 

Ποιό cloud; Το One Drive που είχα από εποχής wp έχει αποθηκεύσει όλες τις φωτογραφίες και Video, ενώ από τα 40 τραγούδια που έχω αποθήκευσε μόνο τα 7. Το Google Drive πάλι, δεν αποθήκευσε σχεδόν τίποτα εκτός από 3-4 φωτογραφίες και μόλις 1 τραγούδι! Όσο και συγχρονισμό κι αν έκανα δεν πέρασαν ποτέ!☹️ Υπολογιστή δεν έχω. 

Edited by evris2013

• 2 weeks later...

Λέω να ανεβω 1 σκαλοπατάκι κ να πάω στο s24 FE , κ ας μην εχει τόσο ενεργη παρουσία στο forum....

Ελπιζω να μη το μετανιωσω..

Για σας. Τον τελευταίο καιρό δεν έχω καλό σήμα στην περιοχή μου. Μέσα στο σπίτι είχα 5G 250/60 ταχύτητα και τώρα με το ζόρι 10. Μόλις βγω μπαλκόνι πάει 200 αλλά με 5 μόνο upload. Πριν στο υπόγειό μου είχα 5G φουλ και τώρα δεν βγάζει ούτε 2G. Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη. Πως μπορώ να κάνω επαναφορά τους πομπούς ή κάτι μπας και έχει κολλήσει κάτι. Επανεκκίνηση το έκανα. 

Θωμάς

1 hour ago, esertas said:

Για σας. Τον τελευταίο καιρό δεν έχω καλό σήμα στην περιοχή μου. Μέσα στο σπίτι είχα 5G 250/60 ταχύτητα και τώρα με το ζόρι 10. Μόλις βγω μπαλκόνι πάει 200 αλλά με 5 μόνο upload. Πριν στο υπόγειό μου είχα 5G φουλ και τώρα δεν βγάζει ούτε 2G. Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη. Πως μπορώ να κάνω επαναφορά τους πομπούς ή κάτι μπας και έχει κολλήσει κάτι. Επανεκκίνηση το έκανα. 

Λες να αλλαξαν θεση την κεραια στην περιοχη σου  ???

Δεν ξέρω. Είναι δυνατόν; Πάνω στην οδό Λαγκαδά είναι το κτήριο του ΟΤΕ. Όλα εκεί είναι. 

Θωμάς

1 ώρα πριν, esertas said:

Δεν ξέρω. Είναι δυνατόν; Πάνω στην οδό Λαγκαδά είναι το κτήριο του ΟΤΕ. Όλα εκεί είναι. 

Πάνω σε κτήρια του ΟΤΕ δεν γκρεμίζουν κεραίες ούτε τις γυρνάνε. Μήπως η κεραία της συσκευής μέσα έχει θέμα; Ρώτησες κανέναν γείτονα εκεί κοντά με Cosmote αν έχουν το ίδιο πρόβλημα; 

Edited by evris2013

Πήγα βόλτα με το ποδήλατο και σταματούσα σε σημεία και έκανα τεστ. Έχουν βάλει παντού 5G ΝSA. Έπιανα στην πόλη 640/136 μουσείο. 500/100 Ερμού οτε. 374/81 βαρδάρη. 280/16 Μακρυγιάννη στα φανάρια Σταυρούπολη. 42/2.5 μπροστά στο σπίτι μου. Κάτι κάνανε στην περιοχή μου.

Edited by esertas
Θωμάς

27 minutes ago, rebelos2019 said:

Αξίζει να ασχοληθεί κανείς με Custom rom? 

Αν το κατέχεις καλά και η rom που θα βάλεις δεν σου έχει battery drain  κ παίζουν όλα καλά ναι . Εγω έχω στο παλιό galaxy note3 android 10 που έχει κάτσει τέλεια.  . Γι αυτό σου λέω αν το κατέχεις ναι κ σου αρέσει.  Ειδάλλως  αν δεν το έχεις θα κουραστείς πολύ κ από της 20 που θα βάλεις μπορεί κ οι 20 να μην δουλεύουν σωστά κ αντε γύρνα πίσω στο μαμά χωρίς να το μπρικαρεις.  

1 hour ago, challenge143 said:

Αν το κατέχεις καλά και η rom που θα βάλεις δεν σου έχει battery drain  κ παίζουν όλα καλά ναι . Εγω έχω στο παλιό galaxy note3 android 10 που έχει κάτσει τέλεια.  . Γι αυτό σου λέω αν το κατέχεις ναι κ σου αρέσει.  Ειδάλλως  αν δεν το έχεις θα κουραστείς πολύ κ από της 20 που θα βάλεις μπορεί κ οι 20 να μην δουλεύουν σωστά κ αντε γύρνα πίσω στο μαμά χωρίς να το μπρικαρεις.  

Μάλιστα. 

Έχεις κάποια κατά νου που να είναι stable? 

Επίσης, οι τραπεζικές εφαρμογές θα δουλεύουν; 

Η συσκευή πάντως, σχεδόν τρία χρόνια από την αγορά, ακόμα φυσάει. 

Αφού η συσκευή σου δουλεύει μια χαρά γιατί θες να μπλέξεις? 

Χάσιμο χρόνου είναι και άδικα θα φας ώρες από τη ζωή σου και στο τέλος στο ίδιο θα γυρίσεις αν δεν κάνεις και ζημιά 

29 minutes ago, adi32 said:

Αφού η συσκευή σου δουλεύει μια χαρά γιατί θες να μπλέξεις? 

Χάσιμο χρόνου είναι και άδικα θα φας ώρες από τη ζωή σου και στο τέλος στο ίδιο θα γυρίσεις αν δεν κάνεις και ζημιά 

Καλά τα λες. 

Θα έχει κι άλλη μια ενημέρωση ασφαλείας νομίζω το φθινόπωρο και μετά τέλος οι ενημερώσεις. 

Οι ενημερωσεις δε με ενδιαφερουν

Δυσκολευομαι να αλλαξω κινητο 

Πλεον δεν εχει audio jack κανενα . Δε θελω ασυρματα ουτε ανταπτορες 

Sd παλι κανενα δεν εχει 

Καμερα στα λεφτα του δυσκολα θα βρω καλυτερη

Κολληματα δεν τρωει, οι ειδοποιησεις ειναι τελειες κλπ

Edited by adi32

1 ώρα πριν, adi32 said:

Οι ενημερωσεις δε με ενδιαφερουν

Δυσκολευομαι να αλλαξω κινητο 

Πλεον δεν εχει audio jack κανενα . Δε θελω ασυρματα ουτε ανταπτορες